Δίδυμοι – Ετήσιο

Για εσάς αυτή η χρονιά είναι γεμάτη εκπλήξεις και σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να ξεφύγετε από αρκετά προβλήματα της προηγούμενης χρονιάς.

  Ο Δίας μέσα από το ζώδιο του Κριού πρόκειται να σας βοηθήσει μέχρι και τις 16 Μαίου στο να μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους αλλά και να λάβετε την αγάπη που τόσο αξίζετε κάτι Πού την τελευταία χρόνια σε ένα βαθμό σας αρνήθηκε η μοίρα.

 Από τις 16 Μαίου και μετά Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου πρόκειται να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, τις φοβίες σας και όλα αυτά τα οποία σας μπλοκάρουν και δεν σας επιτρέπουν στο να μπορέσετε να χαρείτε τη ζωή με πιο εύκολο τρόπο.

  Ο Κρόνος μέσα απο τον Υδροχοο μέχρι απ τις 7 Μαρτίου θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας μέσα από αρκετή προσπάθεια. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά γύρω από τον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά και σημαντικές συμφωνίες  μπορεί να γίνουν εξ αποστάσεως ίσως μια συνεργασία από το εξωτερικό για παράδειγμα. 

 Από τις 8 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει αρκετά τους γεννημένους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν τη ζωή τους πιο σοβαρά να αναλάβουν σοβαρές ευθύνες και θα νιώσουν ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη πίεση στην καθημερινότητά τους. 

 Αυτή η πίεση έχει σκοπό τη μετέπειτα επαγγελματική σας επιτυχία και αναγνώριση, οπότε κάντε υπομονή και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Ο Ουρανός θα προκαλέσει αναταραχές στους Διδύμους του δεύτερου δεκαημέρου μέχρι περίπου τις 29 Μαίου, καθότι εκεί θα σας επηρεάσει αρκετά μέσα από το ζώδιο του Ταύρου και θα προκαλέσει κάποιες ίσως σπασμωδικές κινήσεις για το δεύτερο δεκαήμερο, οπότε και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. 

 Από τις 29 Μαίου και μετά θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για το τρίτο 10 ημερο του Διδυμου στο να μπορέσει να πραγματοποιήσει σκοπούς και στόχους, αν και εσείς επίσης κινδυνεύετε από ξαφνικά ξεσπάσματα, κάτι το οποίο υποδηλώνει ότι πρέπει να δουλέψετε πάρα πολύ με τον εαυτό σας και ότι υπάρχουν ψυχολογικά κενά. 

 Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά να ταράζει την επαγγελματική ζωή, αλλά και το σπίτι των Διδύμων του τρίτου δεκαημέρου, οπότε και θα πρέπει να προσέξετε κατά πολύ τις κινήσεις σας και ιδιαίτερα τις επαγγελματικές σας επαφές, οι οποίες μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα λόγω δυσκολίας συνεννόησης ή πιθανής εξαπάτησης. 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέχρι και τις 23/3 πρόκειται να βοηθήσει τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου στο να μπορέσουν να επιτύχουν πολλά και σημαντικά πράγματα στα οικονομικά τους, κάτι το οποίο θα συνεχίσει και μετά από τις 11 Ιουνίου και μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 Από τις 23 τρίτου μέχρι και τις 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας θα μπει για πολύ λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι το οποίο θα βοηθήσει το πρώτο 10ημερο του διδυμου στο να μπορέσει να επιτύχει σημαντικούς σκοπούς και στόχους και να αλλάξει τη ζωή του άρδην. 

Η έκλειψη στις 20 Απριλίου μπορεί να σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, ενώ η έκλειψη στις 5 Μαίου θα οδηγήσει σε πίεση στη δουλειά και αυτό και θα πρέπει να προσέξετε λίγο την υγεία σας για κίνδυνο υπερκόπωσης. Η φθινοπωρινή ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου προσφέρεται για νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις, αλλά και έντονη δημιουργικότητα, ενώ τέλος η σεληνιακή έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου είναι πολύ βοηθητική για να μπορέσετε να αλλάξετε πράγματα στη δουλειά σας.

Ετήσιες με Πενθήμερα

Ετήσιες με Δεκαήμερα