Ιχθύες – Ετήσιο

Για εσάς ο Δίας στο Ζώδιο του Κριού ήδη από την αρχή της χρονιάς θα σας προσφέρει πάρα πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά σας. Η χρονιά αυτή χαρακτηρίζεται από την οικονομική άνεση, αλλά και από τις νέες δυνατότητες οικονομικής επέκτασης. Από τις 15 Μαίου και μετά από ο Δίας θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου. Θα βοηθηθείτε αρκετά για να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο αλλά και να μπορέσετε να κάνετε σημαντικά ταξίδια τα οποία θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

 Ο Κρόνος μέχρι και τις 7 Μαρτίου θα βρίσκεται στο τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου, επηρεάζοντας αρκετά το δικό σου ζώδιο σε θέματα ψυχολογικής φύσεως, οπότε μπορεί οι Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου να νιώσετε λίγο πιεσμένοι και λίγο αγχωμένοι για θέματα καθημερινότητας. Από τις 8 Μαρτίου και μετά από  ο Κρόνος μπαίνει στο Ζώδιο του Ιχθύ. Θα πρέπει να περιμένετε οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, μια χρονιά αρκετά μεγάλης πίεσης και εντάσεων, υποχρεώσεων και αρκετών απαιτήσεων, οπότε και θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι για μια χρονιά με αρκετή προσπάθεια που όμως στο τέλος θα σας δώσει την επιτυχία που θέλετε. 

 Ο Ουρανός φέτος θα συνεχίσει να σας βοηθά στο να ανοίξετε περισσότερο τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να γνωρίσετε ιδιαίτερα καινούργια πράγματα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και στο τρίτο δεκαήμερο θα είσαστε αυτοί που θα επηρεαστείτε περισσότερο και θα μπορέσετε μέσα από την επιρροή του Ουρανού να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας και στον τρόπο σκέψης σας. Τέλος, πολλά και σημαντικά ταξίδια θα έρθουνε, τα οποία θα είναι σαν ευκαιρίες για να μπορέσετε να γνωρίσετε ακόμη περισσότερα πράγματα για τον κόσμο. 

 Ο Ποσειδώνας θα επηρεάσει κυρίως τους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, που δίνει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να βρείτε αυτά που πραγματικά σας αξίζουν, αλλά και να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να επιτύχετε. Επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων, όμως, θα πρέπει να περιμένετε αρκετά μπερδέματα και ταλαιπωρίες, οπότε θεωρείται μια περίοδος αρκετά μεγάλου άγχους σε οτιδήποτε αφορά διαπροσωπική επαφή. 

 Ο Πλούτωνας μέχρι την 23η του Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς δίνει τη δυνατότητα σε αρκετούς Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου στο να χτίσουνε καινούριες προοπτικές στις σχέσεις τους, αλλά και να επιτύχουν σε κοινωνικές σχέσεις. Από τις 23 Μαρτίου μέχρι τις 11 Ιουνίου, οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν μια σημαντική ευκαιρία να αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή τους που εδώ και καιρό ήταν σε αδιέξοδο.

 Στις 20 Απριλίου η Ηλιακή Έκλειψη θα ευνοήσει τους Ιχθεις του τρίτου δεκαημέρου στο να μπορέσουν να επιτύχουν πολλά πράγματα σε θέματα με τα οικονομικά τους και να αυξήσουν κατά πολύ τις δυνατότητές τους για επαγγελματική εξέλιξη. Η έκλειψη στις 5 Μαίου μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα για τους Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου. Η έκλειψη στις 14  Οκτωβρίου είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχουν πολλά και σημαντικά πράγματα επί των οικονομικών τους. Τέλος, η έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου να μπορέσουν να πάνε ένα σημαντικό ταξίδι που περίμεναν καιρό και να  βελτιώσουν την επαγγελματική τους κατάσταση.

Ετήσιες με Πενθήμερα

Ετήσιες με Δεκαήμερα