Κριός – Ετήσιο

Κριός

Ο Δίας μέσα από το ζώδιό σας θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης και επιτυχίας μέχρι και τις 16 Μαίου. Μέχρι τότε η περίοδος χαρακτηρίζεται από σημαντικές ευκαιρίες στα αισθηματικά και επαγγελματικά σας ζητήματα, όπως επίσης και ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με τα ψυχολογικά σας θέματα, τα οποία φαίνεται ότι ξεμπλοκάρονται το επόμενο διάστημα και ιδιαίτερα μέχρι τις 16 μαιουϊ. Από τον Μάιο και μετά ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα σας βοηθήσει σταδιακά στο να μπορέσετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να μπορέσει και κυρίως να πάρετε μια μεγάλη ανάσα δεχόμενοι βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα τα οποία περιμένατε να σας βοηθήσουν  καιρό. 

Ο Κρόνος μέχρι και τις 7 Μάρτη πρόκειται να σας διδάξει για ακόμη μια φορά τη σημασία των σωστών επιλογών επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων, καθότι θα μάθετε ότι πολλές φορές οι κοινωνικές σχέσεις δεν πρέπει να βασίζονται στην ποσότητα, αλλά στην ποιότητα. Από τις 8 Μαρτίου και μετά και ιδιαίτερα οι γεννημένοι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να περιμένετε μια περίοδο ψυχικής αλλαγής μεταμόρφωσης και επαναπροσδιορίσης.  Σε ένα βαθμό θα νιώσετε ότι σοβαρεύεται αρχικά, αλλά αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα γιια να μπορέσετε να επιτύχετε στα όνειρά σας και κυρίως να αναγνωριστείτε για όλα αυτά τα οποία έχετε προσπαθήσει. Ο Ουρανός και αυτή τη χρονιά θα φέρει σημαντικές ανατροπές και αστάθειες στα οικονομικά σας για το δεύτερο δεκαήμερο και  κύριος θα φέρει αστάθειες και προβλήματα μέχρι τα τέλη του Μάη, ενώ από τον Ιούνιο και μετά οι αστάθειες θα επικεντρωθούν στο τρίτο δεκαήμερο του Ζωδίου. 

Ο Πλούτωνας  μέχρι και τις 23 τρίτου θα προωθεί τους γεννημένους κριούς του τρίτου δεκαημέρου στο να μπορέσουν να επιτύχουν πάρα πολλά και σημαντικά πράγματα όσον αφορά την επαγγελματική τους πορεία, ενώ από τις 23 τρίτου μέχρι και τις 11 Ιουνίου η μικρή  παραμονή του Πλούτωνα στον υδροχόο θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να κάνετε σημαντικούς και ισχυρούς φίλους. Από τις 11 Ιουνίου και μετά και μέχρι το τέλος του έτους θα είσαστε από αυτούς που θα έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να μπορέσουν να επιτύχουν οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου επί των επαγγελματικών τους θεμάτων. 

Η ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου δίνει για μια ακόμη φορά τη δυναμική της αλλαγής στα επαγγελματικά σχέδια για τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου, ενώ η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαίου ταράζει για μια ακόμη φορά τα οικονομικά των Κριών του δεύτερου δεκαημέρου.Στις 14 Οκτώβρη  η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο ζυγό φέρνει ξαφνικές ερωτικές σχέσεις, ενώ στις 28/10 του η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στον Ταύρο σας υπενθυμίζει για το άνοιγμα καινούργιων προοπτικών στην οικονομική σας ζωή.

Προβλέψεις ανα πενθήμερα

Προβλέψεις ανα δεκαήμερα