Ιχθύες – Μηνιαίο

Για το πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων, ο μήνας ξεκινάει με τη δυνατότητά του να μπορέσετε να έρθετε σε κάθαρση από το παρελθόν και να κλείσετε δύσκολα κεφάλαια από τη ζωή σας. Οικονομικά επίσης θα πρέπει να περιμένετε μια από τις σημαντικότερες περιόδους με αυξήσεις, δυνατότητες επενδύσεων και σημαντικές οικονομικές προοπτικές. Στο τέλος του μήνα αυτές οι προοπτικές θα γίνουν ακόμη μεγαλύτερες, ενώ η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σας θα σας δώσει και σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες. Τα προβλήματα εντάσεων μέσα στο σπίτι με τον Άρη θα σταματήσουν επιτέλους από τις 12 Ιανουαρίου και μετά.

Το δεύτερο δεκαήμερο των ιΙχθύων θα έχει κάποιες εντάσεις μέσα στο σπίτι και ίσως κάποιες βλάβες όπου θα σας εκνευρίσουν. Μέσα στο σπίτι μπορεί να υπάρξει μια γενικότερη ασυνεννοησία και έλλειψη κατανόησης των πραγματικών προβλημάτων. Επαγγελματικά, από την άλλη θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να προχωρήσετε στα σχέδιά σας και με δημιουργικό τρόπο να μπορέσετε να επιτύχετε έναν σημαντικό σκοπό και στόχο. Κατά το τέλος του μήνα θα υπάρξει και αρκετό ερωτικό παιχνίδι, το οποίο θα σας βγάλει από τη βαρετή καθημερινότητα.

Το τρίτο δεκαήμερο των ιχθύων θα πρέπει να προσέξει τις ερωτικές του επιλογές, καθότι μπορεί να υπάρξουν σημαντικά μπερδέματα.  

Θεωρείται ένας σημαντικός μήνας για τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθότι τώρα μπορείτε να ακούσετε πολλές θετικές αντιδράσεις στα σχέδια σας που θα σας βοηθήσουν στο να προχωρήσετε σε συνεργασίες οι οποίες θα έχουν σημαντικό οικονομικό αντίκρισμα. Προς το τέλος του μήνα θεωρείται μια εκπληκτική περίοδος για να μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να επιτύχετε σημαντικούς στόχους, καθότι γνωρίζετε ανθρώπους εξουσίας και δύναμης. Προσοχή στις 23 Ιανουαρίου, καθότι σύνοδος Αφροδίτη Κρόνου μπορεί να προκαλέσει μελαγχολία.

Δείτε το video