Υδροχόος – Μηνιαίο

Το πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου πρωταγωνιστεί για αυτό το μήνα και θα έχει πάρα πολλές ευκαιρίες στον έρωτα αλλά και στα χρήματα. Ο μήνας ξεκινάει με σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες και δυνατότητες στο να γνωρίσετε νέους συναρπαστικούς ανθρώπους, όπως επίσης και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, οι οποίες είχαν κουραστεί εδώ και καιρό. Την ίδια στιγμή τα χρήματα μπαίνουν στην τσέπη σας και σας βοηθάνε στο να μπορέσετε να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες. Στο τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα για τα οικονομικά σας, με την Αφροδίτη να μπαίνει στον ιχθύ και να σας δίνει περαιτέρω ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Το δεύτερο δεκαήμερο του Υδροχόου νιώθει ότι επιλύονται προβλήματα σημαντικά σε θέματα που αφορούν το σπίτι του και τη δουλειά του, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και μία σημαντική ευκαιρία για να μπορέσετε να δουλέψετε σε ένα τομέα που θέλατε καιρό. 

Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας, αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις 15 Ιανουαρίου, καθότι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμούς και εντάσεις μέσα στο σπίτι και παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

 Τα πράγματα ξανά φτιάχνουν στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, όπου θα έχετε και τη δυνατότητα στο να κλείσετε κακώς κείμενα επί θεμάτων σχέσεων και να έρθετε ξανά κοντά με ανθρώπους όπου είχατε παρεξηγηθεί, όπως επίσης υπάρχει και μια ευκαιρία για να μπορέσετε να γνωρίσετε κάτι καινούργιο στην ερωτική σας ζωή.

Το τρίτο δεκαήμερο ξεκινάει με ιδιαίτερα σημαντικές προοπτικές για να μπορέσει να αλλάξει την καθημερινότητά του. Κλείνει ένας φαύλος κύκλος οικονομικών δυσκολιών και ταραχών σταδιακά, αν και προφανώς και αυτό το μήνα θα πρέπει να προσέξετε, καθότι θα υπάρχουν κακοτοπιές. Το πρώτο μισό του μήνα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί σας δίνει την ευκαιρία στο να μπορέσετε να προχωρήσετε σε επαγγελματικά σχέδια και ίσως μέσα στον εργασιακό χώρο να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Προσοχή μόνο στις 23 Ιανουαρίου, καθότι τα οικονομικά σας θα ταλαιπωρηθούν αρκετά από τη σύνοδο Αφροδίτης με Κρόνο και πιθανόν να υπάρξει μια αποστασιοποίηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Δείτε το video