Σπουδές Αστρολογίας – Μαθήματα Αστρολογίας – Ινστιτούτο Αστρολογίας

Σπουδές Αστρολογίας – Μαθήματα Αστρολογίας – Ινστιτούτο Αστρολογίας

Το Ινστιτούτο Αστρολογίας χρησιμεύει ως φάρος για άτομα που πιστεύουν στον κοσμικό δεσμό του σύμπαντος και της ανθρώπινης μοίρας αλλά και βούλησης σε έναν κόσμο όπου απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την ισορροπία.. Αυτό το Ινστιτούτο, που βρίσκεται στα περίχωρα μιας πολυσύχναστης πόλης και περιβάλλεται από έναστρους ουρανούς, χρησιμεύει ως το σημείο συνάντησης της συμβατικής γνώσης και των ιδεών αιχμής.

 Οι τρεις κατευθυντήριες έννοιες στις οποίες βασίζεται το Ινστιτούτο είναι οι εξής:

Κοσμική Σύνδεση: Τα ανθρώπινα όντα δεν είναι μοναχικά όντα. Το τεράστιο σύμπαν και οι ζωές, το μυαλό και το μέλλον μας είναι αλληλένδετα. Οι ζωές μας κινούνται σε ρυθμούς εμπνευσμένους από τον κοσμικό χορό, όπως και οι πλανήτες κινούνται σε συμμετρικά μοτίβα.

Προσωπική Φώτιση: Η αστρολογία ενθαρρύνει τον προβληματισμό εκτός από την πρόβλεψη. Μπορεί κανείς να αποκτήσει βαθιά γνώση του χαρακτήρα, των δυνατοτήτων, των προβλημάτων και του σκοπού τους, γνωρίζοντας τις πλανητικές επιρροές.

Το όλον: Ο Κόσμος είναι περιεκτικός. Ο καθένας μπορεί να βρει κατεύθυνση στο σύμπαν, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή τις πεποιθήσεις, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα αστέρια και οι πλανήτες λάμπουν εξίσου για όλους.

Θεμέλιο και Στόχοι: Το ινστιτούτο Αστρολογίας κατανοεί ότι ο σύγχρονος πολιτισμός συχνά αισθάνεται αποκομμένος από το φυσικό και το κοσμικό. Οι άνθρωποι λαχταρούν για ένα καταφύγιο όπου θα μπορούσαν να αποκαταστήσουν την επαφή με το σύμπαν, να διερευνήσουν τα μοναδικά ουράνια σχέδια τους και να κατανοήσουν τον πολύπλοκο ιστό των μοιραίων.

Η ίδρυση του σχολείου είχε ως στόχο να προωθήσει μια παγκόσμια κοινότητα στοχαστών, πιστών και ονειροπόλων εκτός από την παροχή επαγγελματικής κατάρτισης για αστρολόγους που θα βοηθήσουν την αλλαγή της κατεύθυνσης του πολιτισμού μας και του πλανήτη μας. Το Ινστιτούτο προσπαθεί να δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να αποκαλύψουν τη χαρακτηριστική κοσμική τους αφήγηση και, με αυτόν τον τρόπο, τη θέση τους μέσα στον τεράστιο ιστό της ζωής.

Αστρολογία στο Ινστιτούτο: Μια ανθρωπιστική κατεύθυνση! Η αστρολογία στο Ινστιτούτο είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό θέμα. είναι μια ανθρωπιστική προσπάθεια. Η οργάνωση, η οποία πιστεύει ότι οι αστρολογικές γνώσεις μπορεί να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, χρησιμοποιεί αστρολογικές γνώσεις για να παρέχει συμβουλές σε άτομα που έχουν ανάγκη, δωρεάν εργαστήρια για τις κοινότητες και υποτροφίες για τους μειονεκτούντες.

Το Ινστιτούτο είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα με πάνω από 25 διαφορετικές κατευθύνσεις μάθησης από το βασικό δίπλωμα αστρολογίας σε κύκλους σπουδών όπως η Αστροψυχολογία, η παραδοσιακή, η κοσμοβιολογία, η βαβυλωνιακή, η αστρολογία υγείας και άλλοι 20 κύκλοι που σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε.  

Επιπλέον το Ινστιτούτο ενσωματώνει συνεχώς νέες έρευνες και συμπεράσματα, ενώ διατηρεί ισχυρά θεμέλια στις βασικές αρχές της παραδοσιακής αστρολογίας. Το σχολείο στοχεύει να κάνει την αστρολογία σχετική στη ζωή μας, χωρίς αποκλεισμούς και προσβάσιμη σε όλους, συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία.

Το Ινστιτούτο είναι ένα κίνημα και όχι απλώς ένα σχολείο. Στόχος του είναι να αναζωπυρώσει τη σχέση της ανθρωπότητας με τα αστέρια. Γιατί καθώς κατανοούμε τον κόσμο, μαθαίνουμε και για τη μυστηριώδη φύση του ανθρώπινου πνεύματος. Το κίνητρο πίσω από την αποστολή του Ινστιτούτου είναι το πάθος για την αστρολογία και η ενστικτώδης ανάγκη για μάθηση, κατανόηση και σύνδεση. Στις  αίθουσες του, πραγματικές και διαδικτυακές συντελείτε ένα μπαλέτο κοσμολογικής αγάπης και κατανόησης  μεταξύ των πλανητών και της ανθρωπότητας.

Χρήστος Άρχος 

Υπεύθυνος Σπουδών Ινστιτούτου Αστρολογίας

Μαθήματα αστρολογίας από 6/2 2023

Το βασικό δίπλωμα αστρολογίας εμπεριέχει τη γνώση του γενέθλιου , πρόβλεψης, συναστρίας, εργαστηρίων και διόρθωσης ώρας. Μέσα στο βασικό δίπλωμά υπάρχουν δωρεάν ώρες ενισχυτικής και εκπαίδευσης απο κορυφαίους αστρολόγους του εξωτερικού. Το πρόγραμμα για το δίπλωμα Αστρολογίας είναι το μοναδικό με εγγύηση εργασίας με το τέλος του κύκλου. Όταν τελειώσετε μία δουλειά σας περιμένει με το δίπλωμα σας.

Στο βασικό δίπλωμα (1ο έτος) ο μαθητής αναγνωρίζει και ξέρει να διαβάζει εναν γενέθλιο ερμηνεύοντας τη συμπεριφορά ενός ατόμου αλλά και μπορεί να δει την γενέθλια υπόσχεση του. Η γενέθλια υπόσχεση ειναι η δυναμική του χάρτη για να μπορεί κάποιος να ξέρει αριθμό παιδιών, πιθανότητα γάμου, οικονομική κατάσταση στη ζωή του ατόμου και άλλα. Στο 1ο έτος ο μαθητής δεν μαθαίνει απλά τις πλανητικές θέσεις, μαθαίνει τη μαγική τεχνική της σύνθεσης! Μαθαίνει να συνθέτει διαφορετικές πληροφορίες και να μπορεί να βγάζει ένα αποτέλεσμα!

Σπουδές Αστρολογίας - Μαθήματα Αστρολογίας - Ινστιτούτο Αστρολογίας 1

Με το πέρας του 1ου έτους ο μαθητής αρχίζει να μαθαίνει τεχνικές πρόβλεψης. Ειναι το μοναδικό δίπλωμα στην Ελλάδα που μαθαίνει στους μαθητές μοντέρνες και παραδοσιακές μεθόδους καθότι η παραδοσιακή και η μοντέρνα αστρολογία απαντούν σε διαφορετικές ερωτήσεις που πρέπει ένας επαγγελματίας αστρολόγος να γνωρίζει. Στο 2ο έτος δε μένουμε σε βασικές τεχνικές όπως οι διελεύσεις, πρόοδοι, τόξα και επιστροφές αλλά ο μαθητής αναγνωρίζει πολύ περισσότερες τεχνικές ελαχιστοποιώντας το περιθώριο λάθους στη πρόβλεψη. Εδώ το άτομο μαζί με τους τρεις μήνες Συναστρίας αποκτά το πτυχίο αστρολογίας.

Στη συνέχεια αν ο μαθητής αν θέλει συνεχίζει μπαίνει στα εργαστήρια ολοκληρώνοντας με πρακτική τον κύκλο σπουδών του κάνοντας σημαντικές αλλαγές στο τρόπο σκέψης του γιατί μαθαίνει με πρακτικό τρόπο να απαντά σε πραγματικά ερωτήματα. Η συναστρία ειναι πολύ σημαντική γιατί ένα μεγάλο πλαίσιο ερωτημάτων σε ραντεβού που ειναι για τις σχέσεις απαντάτε σε αυτό το κύκλο.

Ο μαθητής δίνει εξετάσεις για το δίπλωμα και πρέπει να παραδώσει μία εργασία 4.000 λέξεων που σχετίζετε με ένα θέμα που τον ενδιαφέρει και σχετίζετε με την αστρολογία. Αν κάποιος δε θέλει να δώσει εξετάσεις λαμβάνει τη βεβαίωση σπουδών αλλά όχι το δίπλωμα.

Στο κύκλο εκτός απο τα παραπάνω γίνονται μαθήματα δωρεάν ψυχολογίας, αλλά και μαθήματα Ιστορίας της Αστρολογίας και Αστρονομίας.

Το πρόγραμμα έχει ΕΓΓΥΗΣΗ ημερομηνίας λήξης του κύκλου σας στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές και χωρίς κρυφά μαθήματα και κύκλους που προστίθεντε στο τέλος χωρίς ο μαθητής να ξέρει πότε πραγματικά θα τελειώσει!

Το κυριότερο πλεονέκτημα του κύκλου ειναι οτι στο δίπλωμα παραδίδονται μαθήματα διόρθωσης ώρας μίας τεχνικής απαιτητικής αλλά πολύ χρήσιμης όταν μεγάλο μέρος του πλυθυσμού όπως στην Ελλάδα και στη Κύπρο δεν γνωρίζει την ακριβή ωρα γέννησης του!

Τα μαθήματα γίνονται είτε απο τα γραφεία της σχολής Ήρωος Μάτση 17 Άλιμος 2 λεπτά απο το μετρό του Αλίμου είτε μέσα απο το Internet με ειδική πλαφόρμα. Είτε απο κοντά είτε απο Internet το μάθημα γράφεται για να μπορείτε να το έχετε διαθέσιμο για επανάληψη!

Όλοι οι κύκλοι έχουν τις σημειώσεις τους και προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση σε 38.000 βιβλία και πάνω απο 1.120.000 άρθρα!!!

Μεγάλο πλεονέκτημα του Κύκλου ειναι και η δωρεάν εκπαίδευση σε διάφορα προγράμματα αστρολογίας έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να τα χρησημοποιήσει σωστά.

Τα μαθήματα γίνονται κυρίως απο τον Χρήστο Άρχο που η εμπειρία και οι γνώσεις του και το βιογραφικό του ειναι εγγύηση για το αποτέλεσμα!

Σπουδές Αστρολογίας - Μαθήματα Αστρολογίας - Ινστιτούτο Αστρολογίας 3

Απο τον κύκλο σπουδών 2023 – 2024 και μετά διάφοροι επίσης μικροί κύκλοι εκπαίδευσης απο κορυφαίους Έλληνες και ξένους αστρολόγους ολοκληρώνουν το πλαίσιο της εκπαίδευσης έτσι ώστε ο μαθητής να είναι έτοιμος να δράσει. Το δίπλωμα ειναι αναγνωρίσιμο στο εξωτερικό απο διεθνείς συλλόγους και οι γνώσεις που θα αποκτήσετε εγγυούνται την επιτυχία σας στο χώρο.

Η εκπαίδευση τέλος στην επιχειρηματικότητα βοηθά τον μαθητή να μπορεί οταν τελειώσει το δίπλωμά του να γνωρίζει πως θα κινηθεί ως επαγγελματίας στη συνέχεια!

Μην καταναλώσετε το χρόνο σας και τα χρήματα σας σε ελλειπείς γνώσεις και επιλογές σε ανθρώπους που σας αντιμετωπίζουν ως αριθμό. Η αστρολογία είναι λειτούργημα και μπορεί να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ζήσει κάποιος από αυτή χωρίς να τη κακοποιεί και στο Ινστιτούτο ξέρουμε να προσφέρουμε ποιοτική αστρολογία με ανθρώπινο πρόσωπο.

Όλα τα προγράμματα γίνονται διαδικτυακά. Στείλτε μας μήνυμα αν ενδιαφέρεστε μόνο απο κοντά για τα γραφεία μας Ήρωος Μάτση 17 Άλιμος

Για οποιαδήποτε επικοινωνία και ερώτημα μπορείτε να στείλετε μήνυμα στα [email protected] – 690 6690 286

Μπορείτε να καλείτε και στη γραμματεία στο 211 01 29 488 απο τις 10:00 – 22:00 απο Δευτέρα ως Παρασκευή.

Σπουδές Αστρολογίας - Μαθήματα Αστρολογίας - Ινστιτούτο Αστρολογίας 5