Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος

 Οι Καρκίνοι τον Απρίλιο ασχολείστε με την καριέρα σας, τον γάμο και την κοινωνική σας εικόνα. Θα έχετε ξαφνικές γνωριμίες, διασκεδάσεις με φίλους και θα συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι σπουδαστές θα πιεστείτε να τελειώσετε τις σπουδές με τον καλύτερο τρόπο με σοβαρότητα και πολλή μελέτη.

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος 1
Από την Άννα Τσοπαναρίδου

 1ο Δεκαήμερο : Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας, θα συναντήσετε κόσμο θα ασχοληθείτε με επαγγελματικές ομάδες και έχετε τις ευκαιρίες να προωθήσετε την καριέρα σας περισσότερο. O Ερμής από τον Ταύρο θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, θα έχετε αρκετές μετακινήσεις και διασκεδάσεις με φίλους και με την οικογένεια. Αποφύγετε μόνο κάποιες εμμονές και ίσως μυστικά που μπορεί να κρατήσετε από το ταίρι σας. 

 Πιθανοί εχθροί στην εργασία σας ή από τους φίλους θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Ωστόσο θα τους αποκαλύψετε και θα φροντίσετε να προφυλαχθείτε. Αποφύγετε κρυφές ερωτικές σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν γιατί θα δημιουργήσουν προβλήματα με τον σύντροφό σας. Οι φίλοι, οι επαγγελματικές ομάδες σας στηρίζουν και έχετε πολλές ευκαιρίες, ίσως και οικονομικές. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο. 

 2ο Δεκαήμερο : Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε ξαφνικές εντάσεις κυρίως εσωτερικές, το μυαλό σας θα τρέχει αλλά και οι μετακινήσεις σας θα είναι ξαφνικές και πολλές. Δείξτε μεγάλη προσοχή σε βλάβες στο μεταφορικό σας μέσο ή και σε μικροατυχήματα τα οποία θα σας προκαλέσουν έξοδα, και αυτό είναι που θα σας συγχύσει περισσότερο. 

 Έχετε πολλές ευκαιρίες στη δουλειά και στην καριέρα σας και συναντάται πολύ κόσμο σχετικά με αυτήν. Η αναδρομή του Ερμή που γίνεται στο δεκαήμερο σας στις 21 Απριλίου θα σας βάλει στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τις επικοινωνίες και τις επαφές σας και να βάλετε σε τάξη το μυαλό σας. Πιθανά ταξιδάκια για την δουλειά σας θα έχουν καλό αποτέλεσμα για την καριέρα σας. 

 3ο Δεκαήμερο : Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε πολλές ευκαιρίες για συνεργασίες με άτομα από το εξωτερικό, είτε επαγγελματικές ευκαιρίες μέσω διαδικτύου.  Προβάλλετε πολύ τη δουλειά σας και τον εαυτό σας με πολύ καλό αποτέλεσμα κυρίως οικονομικό, αλλά δεν αποκλείεται και κάποια ερωτική γνωριμία. Θα δείτε αύξηση στα οικονομικά σας ως αποτέλεσμα της πολλής δουλειάς που έχετε κάνει και η καριέρα σας θα επεκταθεί και θα αναγνωριστείτε στον επαγγελματικό σας χώρο. 

 Η ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου γίνεται στο χώρο της καριέρας αλλά και του κοινωνικού σας προφίλ. Πιθανώς να χρειαστεί να φροντίσετε κάποια άτομα της οικογένειάς σας ή τους γονείς και να χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα για αυτούς. Ωστόσο δεν σας επηρεάζει η ηλιακή έκλειψη πολύ σημαντικά, εκτός αν έχετε και άλλα σημεία στο χάρτη σας ή πλανήτες που μπορεί να επηρεάζονται από την έκλειψη της 20ης Απριλίου. 

Δείτε το video