Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος

Μηνιαίες Προβλέψεις Καρκίνος Αύγουστος 2023

Καρκίνος

Α δεκαήμερο

Επαγγελματικά

Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ασχολείστε με τα οικονομικά σας. Στις αρχές του μήνα θα έχετε μία πίεση και ίσως λεκτικές διαμάχες για θέματα παλαιών δανείων ή οφειλών. Θα πιεστείτε ψυχολογικά και ίσως να αλλάξετε λόγια με τα αδέρφια σας, αν αφορούν οικονομικά από κάποια κληρονομιά, ή με τους συνεργάτες σας αν αφορά κάποιο εργασιακό οικονομικό θέμα. Νέα συμβόλαια και συμφωνίες θα σας δυσκολέψουν και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες μετακινήσεις οι οποίες δεν θα είναι και πολύ ευχάριστες. Προς το τέλος του μήνα θα έχετε οικονομικές απώλειες, ωστόσο όμως θα ασχοληθείτε εντατικά με την εργασία σας και θα καταφέρετε να εδραιώσετε την δουλειά σας και να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας.

Αισθηματικά

Είναι πολύ πιθανόν να επικοινωνήσουν μαζί σας άτομα τα οποία είχατε σχέση στο παρελθόν. Δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο για εσάς και ίσως ανταλλάξετε κάποια λόγια τα οποία έπρεπε να έχουν ειπωθεί στο παρελθόν. Ωστόσο θα ανακουφιστείτε και θα αισθανθείτε ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω σας. Ένας φίλος πιθανώς να εκδηλώσει τα αισθήματα που τρέφει για σας, εσείς όμως θα δυσαρεστηθείτε γιατί δεν θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι ερωτικό μαζί του. Θα έχετε πολλές μετακινήσεις, να ελέγχετε όμως τον παρορμητισμό σας για να αποφύγετε τυχόν μικροατυχήματα.

Β δεκαήμερο

Επαγγελματικά

Επικεντρώνεστε στο να πετύχετε τους στόχους σας, επικοινωνείτε με επαγγελματικούς συλλόγους και ομάδες. Πιθανώς να πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για να υλοποιήσετε κάποιο στόχος σας ή κάποιο νέο συμβόλαιο. Αυτό όμως θα βοηθήσει να επεκταθείτε και να επιτύχετε στην καριέρα σας. Είστε πολύ επικοινωνιακοί, προβάλλεστε στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μεγαλώνετε τον κύκλο γνωριμιών που θα σας βοηθήσουν  στη δουλειά σας. Έχετε έντονο και κοφτό λόγο, οργανώνεται με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις σας και πετυχαίνετε αυτό που βάζετε στο μυαλό σας. Μπορεί αρχικά να δυσκολευτείτε, αλλά τελικά θα πετύχετε έναν οικονομικό στόχο που αφορούσε την εργασία σας και θα δείτε την τσέπη σας να γεμίζει.

Αισθηματικά

Διασκεδάζετε με φίλους, περιτριγυρίζεστε από πολύ κόσμο, και βγάζετε μία προσωπικότητα πολύ δυναμική και θετικά αποδεκτή από τους άλλους. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας, μιλάτε με έξυπνο λόγο που τραβάει τους γύρω σας. Αποτέλεσμα είναι να έχετε πολλές νέες γνωριμίες οι αδέσμευτοι, οι δεσμευμένοι να έχετε την αποδοχή και την αγάπη του συντρόφου σας. Σχεδιάζετε τις διακοπές σας με την οικογένεια όσοι είστε δεσμευμένοι, και με φίλους οι αδέσμευτοι. Βγάζετε μία ένταση στον τρόπο που σκέφτεστε, μιλάτε και κινείστε. Προσέχετε τα μικροατυχήματα. Πιθανώς να βρεθείτε σε μία συντροφιά με κάποιο άτομο από το παρελθόν, θα δείξετε έντονα τη δυσαρέσκειά σας και δεν θα σας ξαναενοχλήσει.

Γ δεκαήμερο

Επαγγελματικά

Θα έχετε έναν έντονο μήνα με τα καλά του και με τα άσχημά του. Στις αρχές του μήνα θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, θα απομονωθείτε από συναδέλφους και συνεταίρους. Κάποιος στόχος που είχατε βάλει, πρωτότυπος και ιδιαίτερος, θα σας δυσκολέψει και ίσως πάρετε ξαφνικά την απόφαση να τον αφήσετε. Ωστόσο θα έρθουν κάποια χρήματα, ίσως χρεωστούμενα, και θα αναθαρρήσετε και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας. Θα επανέλθουν στόχοι και σχέδια και έχετε την ευκαιρία να τους υλοποιήσετε και να βγάλετε χρήματα. Ξαφνικές δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν με τους συναδέλφους σας, θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε με το εύστροφο μυαλό σας. Η σκέψη σας είναι πολύ αναλυτική και προσεγμένη και οι κινήσεις σας φανερώνουν τον έξυπνο χαρακτήρα σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους σας δημιουργούν ευχάριστο συναίσθημα. Προσέχετε τις ιώσεις ή ατυχήματα στις μετακινήσεις σας. Προς το τέλος του μήνα θα πρέπει να επανεξετάσετε τις συμφωνίες και τα συμβόλαια που έχετε υπογράψει και να αναθεωρήσετε τους οικονομικούς στόχους που είχατε βάλει.

Αισθηματικά

Θα έχετε κάποιες δυσκολίες στη σχέση σας και πιθανώς να αισθάνεστε απομονωμένοι. Ένα άτομο από το παρελθόν που θα εμφανιστεί μπροστά σας, θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα ανεβείτε ψυχολογικά. Πρέπει να σκεφτείτε όμως πολύ καλά τους λόγους που είχατε χωρίσει και να μην θυσιάσετε την υπάρχουσα σχέση σας για κάτι το οποίο ξέρετε ότι δεν προχωράει. Οι αδέσμευτοι, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά εάν πρέπει να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε αυτό το άτομο. Αν σας είχε πληγώσει φροντίστε να το απομακρύνετε άμεσα. Βρίσκεστε σε πολλές παρέες και με πολύ κόσμο και είστε αγαπητοί. Δέχεστε προσκλήσεις για εκδρομές ή και για διακοπές. Ναι εξετάζετε πολύ καλά τις νέες γνωριμίες, μπορεί να έχουν πάθος, πιθανώς όμως και ψέματα.