Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως Αύγουστος 2023

Αιγόκερως

Α’ δεκαήμερο

Ερωτικά: Παρ’ όλες τις  δύσκολες όψεις του μήνα που ενοχλούν τους υπόλοιπους, για εσάς είναι ένα σχετικά ήρεμο χρονικό διάστημα. Σχεδόν ως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, είστε νωχελικοί και περνάτε τις διακοπές σας χωρίς  κάτι ιδιαίτερο. Όμως, έρχονται πραγματικά όμορφες στιγμές στο τελείωμα του Αυγούστου! Είτε είστε σε σχέση, είτε θέλετε να κάνετε μία, οι καταστάσεις και οι άνθρωποι γύρω σας,  θα είναι τόσο βοηθητικοί, που θα εκπλαγείτε! Οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε την σχέση  σας,  παίρνοντας εκπληκτικές στιγμές με τον σύντροφό σας! Κατανόηση, αγάπη, όμορφες στιγμές, γαλήνη, γλυκά συναισθήματα, έρχονται να σας ανυψώσουν ψυχικά! Μιλάτε ειλικρινά μεταξύ σας και αυτό είναι το «κλειδί» της  ευτυχίας! 

Το ίδιο ισχύει και για όσους είστε μόνοι! Πιθανό να γνωρίσετε κάποιο άτομο, ακόμη και από το εξωτερικό, το οποίο μπορεί να είναι ηλικιακά μεγαλύτερό σας, αλλά να γίνει ο έρωτας της ζωής σας. Οι κινήσεις εμπεριέχουν συναίσθημα και οι  επιλογές σας υπευθυνότητα. Αυτό ακριβώς μπορεί να σας φέρει μπροστά σε ένα παραμύθι  που γίνεται πραγματικότητα!

Οικονομικά: Στα επαγγελματικά σας, σημειώνετε επιτυχίες κι όχι άδικα. Η οικογένεια, οι συνεργάτες, αλλά ακόμη και οι ανώτεροί σας, στηρίζουν τους σκοπούς και τα θέλω σας και επιβραβεύουν τις επιτυχίες σας. Πρόταση για κάποια θέση στο εξωτερικό, είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε κάποιοι από εσάς. Κάποιοι άλλοι, ίσως επεκτείνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, συνάπτοντας συνεργασίες εντός και εκτός συνόρων. 

Τα οικονομικά σας είναι καλά, όμως απαιτείται η προσοχή σας κυρίως για σπατάλες λόγω μετακινήσεων, κοντινών αλλά και μακρινών. Ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε οικονομικά τα μεγαλύτερα αδέλφια σας, αν υπάρχουν ή κάποιο συγγενή στο εξωτερικό. Είναι πολύ πιθανό θέματα κληρονομιών προς διευθέτηση να έρθουν στην επιφάνεια.

Β’ δεκαήμερο

Ερωτικά: Γύρω στα μέσα του Αυγούστου, όσοι είστε δεσμευμένοι, προσέξτε κάποιες «αγκυλώσεις» που μπορεί να υπάρξουν με τον σύντροφό σας. Τα «παιχνίδια εξουσίας» μεταξύ σας, είναι ωραία, αλλά όταν βγαίνουν σε μια  διαφορετική «αρένα» κι όχι στην καθημερινή σας ζωή.  Κάποιες εντάσεις λοιπόν βγαίνουν στην επιφάνεια, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε και πιθανόν να  προέρχονται από τον ευρύτερο φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο.

Προς το τέλος του μήνα, θα νιώσετε  πραγματικά πολύ ευτυχισμένες στιγμές! Η έκφραση των συναισθημάτων του συντρόφου σας αλλά και η δική σας, θα δημιουργήσει ένα  μοναδικό κλίμα ευτυχίας! Το ίδιο και για όσους είστε μόνοι και θα κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας, θα σας  κάνει κυριολεκτικά να νιώσετε τι είναι αγάπη!

Οικονομικά: Γύρω στις 14 του μήνα, δώστε την προσοχή σας για τυχόν διαφορές και διαφωνίες με συνάδελφους σας. Είναι πολύ πιθανό η εστία των προβλημάτων να βρίσκεται σε θέματα «υπεροχής». Έχετε την φυσική τάση της επιβολής προς τους άλλους, μόνο που αυτή την φορά, έχουν κι άλλοι τους ίδιους στόχους με εσάς. Φροντίστε να «καλμάρετε» τον φανατισμό σας για επηρεασμό στους άλλους, γιατί οι καταστάσεις δεν θα είναι υπέρ σας. 

Προς το τέλος του μήνα, θα βιώσετε την πραγματική επιτυχία. Οι επιτυχημένες κινήσεις σας αλλά και διαπραγματεύσεις, φέρνουν την αναγνώριση. Η καλή επικοινωνία και σχέσεις που έχετε δημιουργήσει, θα φανούν πολύ βοηθητικά. Τα  οικονομικά σας κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κερδίσετε σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

Γ’ δεκαήμερο

Ερωτικά: Στις αρχές του μήνα, κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να διακόψετε μια σχέση ή να έρθετε σε προσωρινή ρήξη, εξαιτίας κάποιων  παρεξηγήσεων. Πρέπει να ελέγξετε την διάθεση που έχετε για να επιβληθείτε στο ταίρι σας, μιας και δεν είναι το καλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε.  Φανατίζεστε  τόσο έντονα και τόσο πολύ, που ακόμη κι αν έχετε στο μυαλό σας κάτι θετικό, το κάνετε να φανεί σαν κάτι αρνητικό!  Λίγο πριν το τέλος του μήνα ηρεμείτε κάπως και εκεί αρχίζετε να απολαμβάνετε πραγματικά, τις όμορφες ξαφνικές στιγμές που προσφέρουν οι ονειρικές καταστάσεις που ζείτε.

Όσοι είστε αδέσμευτοι και έχετε ήδη στο μυαλό σας κάποιο άτομο, κυνηγήστε το, διεκδικήστε το, αλλά  προσέξτε τον τρόπο σας. Η επιβλητικότητα κολακεύει, αλλά μόνο στην αρχή. Κανείς δεν θέλει να έχει  «αφεντικό», ο σύντροφος  είναι από τις ωραιότερες λέξεις που μπορείτε να κάνετε πράξη.

Οικονομικά: Έχετε πέσει με φανατισμό στους σκοπούς σας και δεν παρεκκλίνετε από αυτούς. Εν μέρη είναι καλό, αλλά ο φανατισμός βοηθά σε συγκεκριμένα  πράγματα. Έχετε  τον επαγγελματικό ζήλο να δείξετε ότι καταφέρνετε να επιτύχετε. Ούτε αυτό είναι κακό από μόνο του. Έχετε φτάσει σε ένα  πολύ καλό σημείο και αυτό που σας διακατέχει, είναι να  δείξετε σε όλους ότι είστε ο αρχηγός. Η χαρά της επιτυχίας είναι κατανοητή, αλλά με την σειρά σας πρέπει να καταλάβετε πως θα κερδίσετε περισσότερα αν κρατήσετε μια πιο ευγενική στάση απέναντι στους συναδέλφους σας και όσους ακόμη σας στήριξαν. Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, αλλά μάλλον χαλάτε περισσότερα από αυτά που είχατε στο πρόγραμμα. Τα τυχερά παιχνίδια δεν σας ευνοούν ιδιαίτερα το διάστημα  αυτό.