Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως

Γενικά: Με την Σελήνη να κάνει την έλευσή της στο δικό σας ζώδιο  στις 11 του μήνα, γίνεστε επιφυλακτικοί στα συναισθηματικά σας αλλά και φιλόδοξοι στα επαγγελματικά σας.  Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε καταστάσεις έντασης στην συζυγική σας ζωή ή ακόμη και με συνεργάτες σας.

  Οικογενειακές διαφορές έρχονται στο προσκήνιο και καλείστε να λύσετε θέματα ίσως και νομικής φύσεως. Μην τα αμελήσετε και μην μείνετε αδιάφοροι δεν θα είναι προς το  συμφέρον σας και θα σας προσθέσει και άγχος, κάτι το οποίο δεν χρειάζεστε αυτή την περίοδο.

  Πιθανές σπατάλες για οικογενειακούς λόγους ή για ζημιές στο σπίτι θα σας κάνουν να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Όμως είστε οι άνθρωποι που παλεύετε για τα  επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας και σίγουρα θα βρείτε λύσεις να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες που θα εμφανιστούν.

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Μηνιαίες Προβλέψεις Αιγόκερως 1

Α’ δεκαήμερο: Αρκετά φιλόδοξους σας βρίσκει ο μήνας αυτός, και δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να κάνετε τα σωστά βήματα και με τον σωστό τρόπο, για να ανέλθετε κοινωνικά και επαγγελματικά στο επίπεδο  που θέλετε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι διαμάχες με όσους θεωρείτε «αντίπαλους», όπως επίσης και το να παραμερίσετε τον παρορμητισμό σας και να κινηθείτε πιο ήρεμα και μεθοδικά χωρίς να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Σε αντίστοιχο επίπεδο, με λίγες προσωπικές συγκρούσεις θα κυλήσουν  και τα προσωπικά σας. Δαμάστε την οξυθυμία που σας διακατέχει για να  αποφύγετε τα προβλήματα είτε είστε σε έναν γάμο, είτε απλά σε μία σχέση. Η βιασύνη σας δεν είναι πάντα ο καλύτερος δάσκαλος και θα ήταν καλό να «βάλετε λίγο νερό  στο κρασί»  σας  με το ταίρι σας, αν δεν θέλετε να φτάσετε σε πιο ακραίες καταστάσεις.

Τα οικονομικά σας κρατούνται σε ένα ουδέτερο επίπεδο και ουσιαστικά είναι στο χέρι σας να τα διαχειριστείτε  σωστά, αν  και αυτό θεωρείται ταλέντο σας! Τέλος, μείνετε ήρεμοι  δεν βοηθούν τα νεύρα και ο θυμός στην υγεία κανενός.

Β’  δεκαήμερο: Ένας  καλός μήνας για το δικό σας δεκαήμερο, με αρκετές  θετικές μέρες. Στα  επαγγελματικά σας, οι συζητήσεις κυρίως  με πρόσωπα του γυναικείου  φύλου αλλά και η καλή σας αντίληψη και αποφασιστικότητα, θα σας δώσουν ευκαιρίες που ίσως δεν περιμένατε. Όσοι ασχολείστε με επιστήμες αλλά και με την  μεταφυσική, θα είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι, αφού όχι μόνο οι μέρες σας βοηθούν αλλά σας ανοίγονται και νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες.  

  Στην προσωπική σας ζωή, θα απολαύσετε όμορφες μέρες και στιγμές αν και κάποιες φορές, θα πρέπει να παραμερίσετε την επιμονή που  δείχνετε για  κάποιες  καταστάσεις ή ακόμη και την ισχυρογνωμοσύνη.  Σε γενικές γραμμές όμως έχετε τα  εχέγγυα  να περάσετε ένα πραγματικά καλό χρονικό διάστημα. Ταξίδια, συναντήσεις με φίλους είναι πολύ πιθανά και θα σας φέρουν ευχάριστα συναισθήματα αλλά και σύντροφο σε κάποιους από εσάς.

 Η καλή αντίληψη που έχετε, σας βοηθά να κρατήσετε το επίπεδο των οικονομικών σας ψηλά ή τουλάχιστον να κλείσετε τον μήνα χωρίς απώλειες. Όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που εμπεριέχουν τον τομέα των  εφευρέσεων, ίσως καταφέρετε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων μέσα στον Απρίλιο.

Γ’  δεκαήμερο: Θα πιεστείτε  αυτό τον μήνα εσείς οι Αιγόκεροι του Γ’ δεκαημέρου, χωρίς αυτό να  σημαίνει  πως δεν θα υπάρχει και το καλό διάστημα. Για την ακρίβεια μέχρι τα μέσα του Απρίλη, ο μήνας σας δεν είναι άσχημος. Από εκεί και μετά θα πιεστείτε λιγάκι και αυτό θα έχει σαν αιτία κυρίως τα οικογενειακά σας θέματα.

  Κάποιες συγκρούσεις ή διαφωνίες όσοι είστε  έγγαμοι θα τις βιώσετε από τις 13 του μήνα και μετά. Μπορεί το ταίρι σας να θεωρεί πως είστε αδιάφοροι ή σπάταλοι και μέσω αυτών να προκύψουν καβγάδες.  Οι μέρες θα μπορούσαν να κυλήσουν πολύ καλύτερα  αν συζητούσατε οι δυο σας γι’ αυτά, προτού συμβούν. Προσπαθήστε να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον κι ίσως τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα τελικά.

  Ανάλογες καταστάσεις μπορεί να βιώσετε στα επαγγελματικά σας. Δεν θα λείψουν οι προστριβές με συνεργάτες σας, κι αν για κάποιους από εσάς ο συνεργάτης  είναι ο  σύντροφος σας, καλύτερα να τα διευθετήσετε όλα από πριν. Θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις και γενικά οι σχέσεις σας θα είναι κάπως δυσαρμονικές. Αυτό φυσικά θα σας φέρει δυσαρέσκεια, αφού δεν είναι ό,τι καλύτερο όταν η ρουτίνα μας ασχημαίνει από δύσκολες συνθήκες.

Στα οικονομικά σας, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για σπατάλες ή απώλειες, αν και δεν είναι απίθανο, λόγω των προσωπικών σας εντάσεων να θελήσετε να σπαταλήσετε λίγα χρήματα για να φτιάξετε την διάθεσή σας ή να γίνει αυτό κι από τυχόν λάθος επιλογές. Εστιάστε στην ηρεμία και στην αρμονία που έχετε ανάγκη να νιώσετε, και μην αφήσετε τον παρορμητισμό σας, να σας οδηγήσει σε λάθος πλευρές.

Δείτε το video