Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων Αύγουστος 2023

1ο δεκαήμερο 23-2  Ιουλίου

Επαγγελματικά: Θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα θελήσετε να καλύψετε υποχρεώσεις του προηγούμενου διαστήματος. Δεν είναι καλό να προσθέσετε και άλλα χρέη, γιατί πολλές φορές θα έχετε το στοιχείο της υπερβολής και θα θέλετε να σπαταλάτε. Από τα μέσα και προς το τέλος του μήνα, θα ψάχνετε να βρείτε νέες διεξόδους για τα οικονομικά σας. Πολύ πιθανόν μια νέα συνεργασία ή ακόμη και μια νέα εργασία, βοηθήσει στην έντονη δραστηριοποίησή σας. Θα έχετε έντονη μαχητικότητα και θα βρείτε ευκαιρίες γύρω σας.. 

Ερωτικά: Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείτε με τη σχέση σας, θα αφιερώσετε χρόνο να περάσετε καλά και το ερωτικό στοιχείο μεταξύ σας θα είναι τονισμένο. Θέλετε να ζήσετε καταστάσεις μοιραίες με πάθος και ένταση. Προσοχή όμως γιατί πολλές φορές το παρακάνετε καθώς θέλετε να κλέψετε την παράσταση και έτσι και το ταίρι σας, θα νιώσει παραμελημένο.

2ο δεκαήμερο 3-12 Αυγούστου

Επαγγελματικά: Στις αρχές του μήνα για κάποιους τα έσοδα αυξάνονται, καθώς έρχονται χρήματα από πηγές που δεν περιμένατε. Κάνετε αρκετές δημόσιες σχέσεις γενικά όλο το μήνα, οι οποίες θα ανθίσουν το επόμενο διάστημα. Κυρίως για τα επαγγελματικά σας, ενδέχεται να έχετε εκπλήξεις από άτομα που δεν περιμένατε πώς θα σας στηρίξουν. Γενικά ως τα μέσα του μήνα θα νιώθετε πώς κινείστε καλύτερα οικονομικά. Ενώ το δεύτερο μισό του μήνα σας βάζει σε προβληματισμούς και επανεξετάσεις σχεδίων.

Ερωτικά: Αυτό το μήνα, αρκετοί από σας είτε θα γνωρίσετε ένα μεγάλο έρωτα ή ακόμη θα έχετε μια επανασύνδεση με κάτι παλιό Θα έχετε έντονη την ανάγκη για καλοπέραση και θα ζήσετε μοναδικές στιγμές με άτομο που έχετε οικειότητα. Εκπέμπεται μια διαρκή λάμψη, καθώς το όνομά σας αρχίζει να ακούγεται και γίνεστε ιδιαίτερα δημοφιλής. Προσοχή όμως καθώς μπορεί να γυρίσουν και ανεπιθύμητα άτομα.

3ο δεκαήμερο 13-23 Αυγούστου

Επαγγελματικά: θα έχετε έντονη τη διάθεση να ξοδέψετε καθώς μια πρόταση επαγγελματική ίσως σας δελεάσει. Από τα μέσα του μήνα και μετά, ευνοούνται νέα ξεκινήματα στο επαγγελματικό σας κομμάτι και πολλές φορές θα έχετε βοήθεια από παλιούς φίλους ή γνωστούς, στην προώθηση των σχεδίων σας. Προς το τέλος του μήνα, θα πρέπει να προσέξετε σε σχέση με τα οικονομικά σας, καθώς ενδέχεται να σας εξαπατήσουν ή να σας πουλήσουν κάτι που δεν αξίζει. Προς το τέλος του μήνα τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

Ερωτικά: Ερωτικά ως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ευνοούνται οι επανασυνδέσεις και γενικότερα οι γνωριμίες με κάτι μεγάλο. Θα έχετε όμως πολλές φορές χαρακτήρα απρόβλεπτο, οπότε προσοχή μη χαλάσετε άδικα κάτι όμορφο που θα σας έρθει.Και επειδή νιώθετε έντονα την ανάγκη να περνάτε καλά, πολλές φορές θα πρωτοτυπείτε σε ότι κάνετε.  Προσοχή γιατί κάποιες φορές γίνεστε επικριτικοί με τον σύντροφο.