Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων

Γενικά

Αυτός ο μήνας παίρνει νότες από τα Χειρώνια χαρακτηριστικά της έκλειψης και η ανθρωπότητα, μαζί με εσάς, δείχνει να αρχίζει να μαθαίνει από τα λάθη της. Έχετε πολλές ευκαιρίες εκπαίδευσης, μάθησης ή βελτίωσης σε οτιδήποτε σας απασχολεί. Δηλαδή, εκμεταλλεύεστε οποιαδήποτε εφόδια κατέχετε για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, όπως και καλύτεροι επαγγελματίες! 

Όσοι κάνετε κάποια θεραπεία, δεν αποκλείεται να δείτε πρόοδο. Φυσικά, θα πρέπει πάνω σε αυτό, να συμβουλευτείτε τον θεραπευτή σας! Τα Β’ και Γ’ δεκαήμερα θα έχουν πολύ περισσότερες εξελίξεις, συγκριτικά με το Α’, το οποίο θα βιώσει ένα αρκετά ήρεμο διάστημα. Συμπερασματικά, πρόκειται για έναν μήνα κατά τον οποίο μεταβάλλεται ολικά η κοσμοθεωρία σας σε κάτι πολύ πιο αισιόδοξο. 

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Μηνιαίες Προβλέψεις Λέων 1

1ο Δεκαήμερο

Μόνο όσοι γεννηθήκατε μεταξύ 23 ως και 25 του μηνός θα αρχίσετε να περνάτε κρίσεις επί των διαπροσωπικών σχέσεων ή των επαγγελματικών συνεργασιών σας. Ο τρόπος που θα σας επηρεάσει η αλλαγή ζωδίου του Πλούτωνα εξαρτάται από το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό σας. 

Μέσα από αυτές τις κρίσεις θα πιεστείτε να ανακαλύψετε καινούριες τακτικές για να διαχειρίζεστε πιο έξυπνα τα προβλήματά σας. Οι Λέοντες των υπόλοιπων ημερών διανύουν μία πολύ πιο χαλαρή περίοδο, χωρίς σοβαρές εξελίξεις. 

2ο Δεκαήμερο

Ο μήνας αυτός έχει για εσάς ‘κίνηση’, ιδίως κατά το πρώτο μισό του. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να μάθετε κάτι καινούριο ή μπορεί να λάβετε νέα από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. 

Κατά το δεύτερο μισό του μήνα, η αναδρομή του Ερμή μπορεί να επαναφέρει κάποια παρελθοντική επαγγελματική συμφωνία ή να σας επανασυνδέσει με κάποιους παλιούς συναδέλφους. Στα εργασιακά σας, θα χρειαστεί να επικοινωνείτε έξυπνα, αφού δεν αποκλείεται να έχετε πισώπλατα χτυπήματα ή κάποιες ‘ευκαιρίες’ που εν τέλει δεν θα είναι και τόσο καλές.

3ο Δεκαήμερο

Η έκλειψη κατά το δεύτερο μισό του μήνα σας επηρεάζει ολόκληρο τον Απρίλη και πιθανόν να εμφανιστούν ευκαιρίες ακαδημαϊκής φύσης. Διαφορετικά, μπορεί να είναι ευκαιρίες για εργασία στο εξωτερικό, στον εκπαιδευτικό τομέα ή εργασίας σε κάποια υψηλότερη θέση συγκριτικά με αυτήν που έχετε σήμερα. 

Παρόλο που ευνοείστε σε θέματα ταξιδιών, καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα οργανωμένοι σε αυτά. Οι ελεύθεροι μπορεί να κάνετε κάποια γνωριμία που αρχικά θα μοιάζει αρκετά αντισυμβατική.

Δείτε το video