Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμοι

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμοι

Γενικά: Ο μήνας Απρίλιος για εσάς τους Διδύμους θα είναι  μήνας που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα. Βλέπετε, η είσοδος του Πλούτωνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου σας ανοίγει νέους δρόμους και πιθανόν να σας  εξασφαλίσει  γνωριμίες και επαφές με άτομα τα οποία είτε έχουν ακαδημαϊκό background είτε είναι άτομα τα οποία μένουν στο εξωτερικό.

Εκμεταλλευτείτε αυτές τις επαφές διότι θα σας οδηγήσουν σε νέα συναρπαστικά μονοπάτια. Ο Κρόνος μόλις μπήκε και αυτός στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας κυρίως το Α’ δεκαήμερο. Ο Άρης επιτέλους φεύγει από το ζώδιο σας, όπου σας είχε ταλαιπωρήσει από τη πολύμηνη παραμονή του και  έχει μετακινηθεί στον καρκίνο. Έτσι, θα μπορέσετε  μέσα από σκληρή δουλειά  να πάρετε μία ανάσα κυρίως στα οικονομικά σας.

Από την Βάλια Παγίδα

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμοι 1

Α’ δεκαήμερο: Ο Απρίλιος για εσάς τους γεννημένους Διδύμους του Α’ δεκαημέρου, ξεκινά πολύ δυναμικά. Για αρχή ο Πλούτωνας βρίσκεται στο πρώτο δεκαήμερο του υδροχόου σχηματίζοντας αρμονικές όψεις με το ζώδιό σας και συγκεκριμένα το δεκαήμερο σας κάνοντάς τους πολύ πιο δυναμικούς διεκδικητικούς και αποτελεσματικούς σε ότι αφορά συνεργασίες και επαφές με άτομα στο εξωτερικό. 

Επιπλέον ο Άρης  βρίσκεται  στο ζώδιο του Καρκίνου και στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι το οποίο σχετίζεται με τα οικονομικά. Όπως καταλαβαίνετε η προσοχή σας ειδικά τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα θα είναι αποκλειστικά στραμμένη εκεί. 

Εδώ να πω ότι υπάρχει μια ιδιάζουσα κατάσταση, καθώς, ενώ ο Κρόνος που είναι στο ζώδιο των Ιχθύων και στον ηλιακό 10ο οίκο που είναι τα επαγγελματικά σας και  σχηματίζει μια θετικότατη όψη τριγώνου με τον Άρη στο Καρκίνο, άρα ευνοούνται συνεργασίες, επαφές με οικονομικό όφελος κτλ, από μόνος του ο Κρόνος εκεί με το δικό σας δεκαήμερο, δημιουργεί εντάσεις και προστριβές. 

Άρα καταλαβαίνουμε ότι ναι μεν, υπάρχει εύνοια στα επαγγελματικά, πρέπει δε να προσέχετε πως χειρίζεστε αυτές τις σχέσεις διότι είναι πιθανό πρώτα να σας βγεί.. το λάδι και μετά να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

 Στα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σας ζώδιο δημιουργώντας μία ερωτική αύρα γύρω σας και η οποία σε συνδυασμό με το τρίγωνο του Πλούτωνα θα σας κάνει ακαταμάχητους τους.

Προσοχή στις σπατάλες και στα λεφτά τα οποία θα ξοδέψετε γιατί το τετράγωνο του Κρόνου με της Αφροδίτης είναι πιθανόν να σας αφήσει πανί με πανί.

Β’ δεκαήμερο: Οι Δίδυμοι του Β΄ δεκαημέρου θα περάσετε ένα μήνα με το βλέμμα στραμμένο σε θέματα επαφών αλλά και επαγγελματικών θεμάτων. 

H δράση για εσάς στην ουσία ξεκινά από τα μέσα του μήνα και ύστερα, με το εξάγωνο του Ερμή που είναι στο ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη που είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, να σας βοηθά να συζητήσετε και να βάλετε κάτω ένα πλάνο δράσης το οποίο θα σας βοηθήσει στο μέλλον και θα σας επιφέρει νέες οικονομικές απολαβές. 

Από την άλλη, το τετράγωνο που θα δημιουργηθεί μεταξύ Άρη και Χείρωνα ο οποίος βρίσκεται ζώδιο του Κριού, δείχνει ότι αυτό το μήνα, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε τους δικούς σας δαίμονες στον εργασιακό χώρο. Ίσως προκύψει μια κατάσταση η οποία θα φέρει στην επιφάνεια κάποια προσωπικά δικά σας θέματα τα οποία δεν είχατε καταφέρει να αντιμετωπίσετε και να τα ξεπεράσετε. Τώρα λοιπόν είναι μια καλή ευκαιρία.

Προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 20 Απριλίου, η Αφροδίτη περνάει στο δικό σας δεκαήμερο και ζώδιο, κάνοντας ακαταμάχητους. Επαφές, φλερτ και διασκέδαση είναι στο τραπέζι απλά εσείς φροντίστε να κάνετε σωστούς χειρισμούς ώστε να μη κακοκαρδίσετε κανέναν αλλά και να εκμεταλλευτείτε την εύνοια της τόσο στον ερωτικό τομέα, όσο και στον οικονομικό. 

Γ’ δεκαήμερο: Σε γενικές γραμμές για εσάς του Γ’ δεκαημέρου, μπορούμε να πούμε ότι θα είναι ένας μήνας που θα κυλήσει αν μη τι άλλο δημιουργικά!

Αυτό κυρίως οφείλετε στο γεγονός ότι ο Δίας στις 8 του μήνα από το ζώδιο του Κριού, μπαίνει επιτέλους στο δικό σας δεκαήμερο χαρίζοντας την εύνοια του σε θέματα δημιουργικά, όπως και στο να προχωρήσει καταστάσεις που ίσως να είχαν βαλτώσει.  Αν θέλετε να κάνετε μια νέα γνωριμία ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στους φίλους σας καθώς ανάμεσά τους θα βρείτε τον ιδανικό σύντροφο ή συνεργάτη.

Η Αφροδίτη θα σας πετύχει οριακά προς τις τελευταίες μέρες του μήνα, οπότε αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με το ταίρι σας ή να οργανώσετε μια ρομαντική εκδρομή για δυο, τότε θα είναι και η καταλληλότερη περίοδος. Για όσους δεν έχουν σχέση, οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι ιδανικές για να ερωτευθείτε ή να σας ερωτευθούν.

Η μοναδική παραφωνία του μήνα ακούει στο όνομα Ποσειδώνας στους Ιχθύς ο οποίος εξακολουθεί να σας εφιστά την προσοχή στο τι κάνετε και στο τι καταλαβαίνετε στο εργασιακό σας χώρο. Χρειάζεται να είστε συγκεντρωμένοι όταν σας αναθέτουν μια δουλειά γιατί είναι πιθανό να χαοθείτε. 

Δείτε το video