Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμοι

Μηνιαίες Προβλέψεις Δίδυμοι Αύγουστος 2023

Δίδυμος

Α’ δεκαήμερο

Ερωτικά: Για σας τους διδύμους του Α’ δεκαημέρου, ο Αύγουστος εξακολουθεί να είναι ένας μήνας αρκετά απαιτητικός όσον αφορά τα ερωτικά σας. Ειδικά για τις πρώτες ημέρες του μήνα, η αντίθεση Κρόνου-Ερμή μπορεί να φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας με το σύντροφό σας. Ίσως νιώσετε ότι υπάρχει μια έλλειψη κατανόησης από το σύντροφό σας ή ότι μιλάτε «άλλη γλώσσα».  Μείνετε ψύχραιμοι, άλλωστε μιλάμε για τρεις-τέσσερις μέρες υπόθεση και μετά τα πράγματα κάπως εξομαλύνονται. Οι ελεύθεροι θα πρότεινα να πάρουν χαλαρά τις νέες γνωριμίες και να μην πιέζουν καταστάσεις να σοβαρέψουν. 

Επαγγελματικά: Όσον αφορά τα επαγγελματικά για τους Διδύμους του Α’ δεκαημέρου χρειάζεται να δώσετε προσοχή στο πως χειρίζεστε καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο. Θα πω πάλι και εδώ για τις πρώτες πρώτες  μέρες του μήνα που χρειάζονται μια ιδιαίτερη διαχείριση ως προς την επικοινωνία με τους ανωτέρω σας. Είναι κρίμα να χαλάσετε τις καρδιές σας για τις άδειες του καλοκαιριού! Σε άλλα νέα από 8 του μήνα και ύστερα μπορείτε μέχρι και να ξεκινήσετε να βολιδοσκοπείτε για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη. 

Β’ δεκαήμερο

Ερωτικά: Οι Δίδυμοι του Β’ δεκαημέρου έχουν τον Αύγουστο την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα να ευνοεί τα ερωτικά τους. Συγκεκριμένα ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις. Εάν λοιπόν είσαστε σε μια τέτοια φάση στη ζωή σας, δεν είναι απίθανο να επιστρέψει κάποια σχέση από το παρελθόν και να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Τώρα, όσοι είστε αδέσμευτοι, κοιτάξτε να ευχαριστηθείτε την καλοκαιρινή περίοδο με φλερτ και διασκέδαση και μην προσβλέπετε ότι η νέα σας γνωριμία θα εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό.

Επαγγελματικά: Είναι ένας μήνας για εσάς που θα είναι πιο δραστήριος ως προς το να κάνετε τις επαφές που χρειάζεστε ώστε να εξασφαλίσετε δουλειά το χειμώνα. Συγκεκριμένα, ο κυβερνήτη σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα κάνει όψη τριγώνου κοντά στις 15 με τον Δία στο Ταύρο, σημαίνοντας ότι μια πρόταση για ένα project το οποίο ήταν στα «σπάργανα» ακόμα, τώρα θα βγει στην επιφάνεια. Δώστε λίγο προσοχή απλά στο πως θα ανακοινώσετε ένα τέτοιου είδους νέο καθώς κάποιοι μπορεί να μην χαρούν όσο εσείς.  

Γ’ δεκαήμερο

Ερωτικά: Για εσάς τους Διδύμους του Γ’ δεκαημέρου, τα ερωτικά σας ακόμα περνάνε διακυμάνσεις. Βλέπετε ο Ποσειδώνας στο Γ’ δεκαήμερο των Ιχθύων ναι μεν σας προσκαλεί ώστε να φανείτε δημιουργικοί σε προτάσεις για να κάνετε καλύτερα τη σχέση σας αλλά από την άλλη σας δημιουργεί και ψευδαισθήσεις επί των αισθηματικών σας. Ακόμα, προς το τέλος του μήνα, Ερμής και Άρης σας λένε να φανείτε πιο λογικοί όταν κάνετε διάλογο με το σύντροφό σας καθώς ενδέχεται πάνω στη προσπάθειά σας να τον πείσετε για κάποιο θέμα σας,  να πείτε πράγματα που δεν εννοείτε και να δημιουργηθούν εντάσεις. 

Επαγγελματικά :  Σε γενικές γραμμές στο μεγαλύτερό του μέρος ο Αύγουστος είναι ένας ήρεμος μήνας για εσάς. Η προσοχή σας μόνο θα πρέπει να εστιαστεί στα κουτσομπολιά του γραφείου και να φροντίσετε να μην επηρεάζεστε με το τι ακούτε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι με τους οποίους να μη μπορείτε να συνεργαστείτε κατάλληλα λόγω άστοχης επικοινωνίας. Προς στις 20 του μήνα, προσέχετε πάρα πολύ τι λέτε και πως χειρίζεστε το λόγο σας καθώς μια ξαφνική είδηση στον εργασιακό χώρο μπορεί να σας αποπροσανατολίσει.