Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός Αύγουστος 2023

Α δεκαήμερο

Επαγγελματικά

Δέχεστε τα παράπονα της οικογένειας για το βαρύ εργασιακό σας πρόγραμμα. Θέλετε να τους έχετε όλους ικανοποιημένους και τα παιδιά, αλλά και να μην αφήσετε πίσω την εργασία και την καριέρα σας. Πρέπει όμως να βρίσκετε χρόνο και για τον εαυτό σας, γιατί αν πάθετε υπερκόπωση μέσα στο καλοκαίρι θα είναι δύσκολα για όλη την οικογένεια. Φροντίστε και για τη διασκέδασή σας και μικρές αποδράσεις θα είναι πολύ χαλαρωτικές και διασκεδαστικές.  Επικεντρώνεστε στους στόχους σας με σκοπό τα καλύτερα οικονομικά και για εσάς και για την οικογένειά σας. Με σωστό και αναλυτικό πρόγραμμα θα πετύχετε ό,τι έχετε βάλει στο μυαλό σας. Πιθανές συνεργασίες που είχατε και παλαιότερα ίσως να είναι καταλυτικές για την επίτευξη του σκοπού σας.

Αισθηματικά

Αισθάνεστε πίεση και συναισθηματική μοναξιά. Θέλετε να θέσετε όρια στα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό και να μπει η σχέση σας σε άλλες βάσεις. Όσοι έχετε παιδιά αντιμετωπίζετε τα προβλήματά τους με σοβαρότητα και κάνετε το παν για να τα βοηθήσετε. Οι αδέσμευτοι έχετε μία τάση να κλειστείτε στο σπίτι, ωστόσο αυτό είναι τελείως λάθος τακτική και το καλύτερο είναι να δέχεστε τις προσκλήσεις φίλων και να βρίσκεστε με κόσμο. Είναι επίσης πιθανό να σας θυμηθούν φίλοι από το παρελθόν που είχατε χαθεί για πολύ καιρό. Προσοχή στις σχέσεις που ίσως σας επισκεφτούν από το παρελθόν, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά αν θα τους δεχτείτε πάλι στη ζωή σας.

Β δεκαήμερο

Επαγγελματικά

Έχετε πολλές ευκαιρίες και βοήθεια από συνεργασίες με φίλους. Αν έχετε αναλάβει κάποιο project θα έχετε κάποιες δυσκολίες, πιθανώς να μην είναι τόσο πολύ ευνοϊκά τα οικονομικά, αλλά στο τέλος θα δείτε ότι θα έχετε πολύ μεγάλη άνοδο στην καριέρα σας αλλά και οικονομικό όφελος. Επενδύσεις που είχατε κάνει ή έχετε σκοπό να κάνετε τώρα θα σας αποφέρουν κέρδος και θα σας ανεβάσουν πολύ την αυτοπεποίθηση. Θέλετε να δημιουργήσετε, έχετε μεγάλη καλλιτεχνικότητα και μεγάλες δυνατότητες για να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Η δουλειά είναι το παν για εσάς αλλά φροντίστε και την ξεκούραση σας, κανονίστε διακοπές με φίλους ή πολύ πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι επαγγελματικό, στο οποίο βέβαια θα καταφέρετε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε δουλειά και διακοπές μαζί. Ίσως σας απασχολήσουν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας και τους συναδέλφους. Άλλο σενάριο μπορεί να είναι η επανεξέταση κάποια συνεργασίας που σας απασχολεί η εξέλιξή της, μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά θα καταφέρετε τελικά να επεκταθείτε και να δείτε και τα οικονομικά σας να αυξάνονται.

Αισθηματικά

Πολύ πιθανόν να σας προσεγγίσει ένα άτομο από την καθημερινότητα σας ή από την εργασία σας και να σας δείξει τα συναισθήματα του. Θα ανέβει πολύ η αυτοπεποίθησή σας και θα σας χαροποιήσει πάρα πολύ. Κάποιες αναστολές που πιθανόν έχετε, ίσως επειδή γνωρίζεστε από την καθημερινότητά σας, θα τις αφήσετε στην άκρη και μπορεί να εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη σχέση αυτή η επαφή. Θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας, θα αισθάνεστε πολύ λαμπεροί. Ο λόγος σας θα είναι πολύ εφευρετικός και η κοινωνική σας εικόνα θα αποκτήσει πολλά μπόνους. Οι διασκεδάσεις με φίλους και γνωστούς θα είναι πολλές και θα γνωρίσετε πολύ νέο κόσμο και πιθανόν μία νέα σχέση. Τυχόν σύντροφοι που θα εμφανιστούν από το ερωτικό σας παρελθόν, θα πρέπει να μελετήσετε σε βάθος, εύκολο για εσάς τους σκορπιούς,  εάν θα πρέπει να τους ξαναδεχτείτε στη ζωή σας.

Γ δεκαήμερο

Επαγγελματικά

Ο Αύγουστος είναι ένας έντονος μήνας για εσάς. Αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας ή με τους συνεργάτες. Πιθανώς να σας ζητηθεί ξαφνικά, να δουλέψετε πάλι σε ένα project, να το μελετήσετε ξανά. Θα καταφέρετε να το αξιοποιήσετε θα έχετε επιτυχία και η καριέρα σας θα έρθει πάλι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Έχετε μεγάλες ικανότητες και ευφάνταστες ιδέες που θα καταφέρουν να πείσουν τους άλλους να ακολουθήσουν το δικό σας τρόπο και το δικό σας σχέδιο. Ξαφνικές δυσκολίες και διαμάχες με τους άλλους να μη σας πτοούν. Έχετε την ικανότητα να φέρετε εις πέρας κάθε τι που αναλαμβάνετε και στο τέλος έχετε την αποδοχή και την επιβράβευση από τους ανωτέρους σας. Προσοχή στην υπερκόπωση αλλά και στα νεύρα. Πάρτε το χρόνο σας να χαλαρώσετε, ίσως διαβάζοντας ένα βιβλίο η κάνοντας μία ξαφνική, ολιγοήμερη εκδρομή. Ακόμη καλύτερα, αν μπορέσετε να καταφέρετε να κλείσετε διακοπές μαζί με φίλους που θα σας βοηθήσει πολύ και θα ξεκουραστείτε, διασκεδάζοντας με τους ανθρώπους που σας ευχαριστεί να είστε μαζί τους.

Αισθηματικά

Πιέζεστε στην καθημερινότητά σας από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει για την οικογένεια ή για τα αδέρφια σας. Οι δεσμευμένοι, προσέχετε τις ξαφνικές συγκρούσεις με το σύντροφό σας για κάποιο θέμα που προϋπήρχε. Αν δεν να συγκρατήσετε τα νεύρα σας τότε μπορεί να υπάρξει και χωρισμός. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μία ξαφνική συνάντηση, με άτομα από το παρελθόν πού ήταν τόσο καιρό στο μυαλό σας, αλλά σας είχαν πονέσει και πρέπει να το ξεπεράσετε. Βγάλτε το πρόβλημα από μέσα σας, φροντίστε να το διαχειριστείτε, όμως μην επιχειρήσετε την εκδίκηση γιατί θα γυρίσει εις βάρος σας. Ο μήνας προχωράει με πολύ όμορφες συναντήσεις με φίλους, διασκεδάσεις και πιθανές διακοπές για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Προσοχή στις ιώσεις, ασφαλίστε καλά το σπίτι σας γιατί υπάρχει κίνδυνος κλοπής ή κάποιας βλάβης στα υδραυλικά του σπιτιού. Ο μήνας τελειώνει με όμορφες συναντήσεις με φίλους με γνωστούς και πολλές μετακινήσεις και εκδρομές.