Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός

 Οι Σκορπιοί θα έχετε ένα μήνα που σας απασχολεί η εργασία και η καριέρα σας. Θα έχετε  δημιουργικές στιγμές και θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και θα αλλάξετε πολλά στο σπίτι σας. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες, αλλά θα καταφέρετε να πετύχετε τα σχέδιά σας.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Μηνιαίες Προβλέψεις Σκορπιός 1

 1ο Δεκαήμερο : Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου μία ευκαιρία επαγγελματική στο εξωτερικό ή ένα ταξίδι με το σύντροφό σας θα σας χαροποιήσει πολύ. Η επικοινωνία με το σύντροφο και με τους συνεργάτες είναι πολύ καλή. Αποφύγετε όμως πείσματα και εμμονές και χειριστικές συμπεριφορές. Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά πού έχετε προς τρίτους ή δόσεις προς την εφορία ή τράπεζες. Να αντιμετωπίσετε με στρατηγική θέματα που αφορούν μεγάλες επαγγελματικές ομάδες ή και μετακινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε για τη δουλειά σας ώστε να έχετε όφελος.  Δραστηριοποιείστε πάρα πολύ στην εργασία σας και έχετε πολύ καλά αποτελέσματα. 

 Ωστόσο, η Αφροδίτη μπορεί να σας φέρει εκτός από οικονομικά οφέλη και κάποιες ερωτικές σχέσεις που θα έχουν αρκετό πάθος αλλά θα πρέπει να τις διαχειριστείτε με σοβαρότητα. Άτομα με κύρος θα σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας και στα οικονομικά, τόσο στα δικά σας όσο και στα οικονομικά με τους συνεργάτες σας.

 2ο Δεκαήμερο : Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου έχετε ξαφνικές επικοινωνίες, γνωριμίες, Οι στόχοι σας βλέπετε να πραγματοποιούνται και θα σας κινητοποιήσουν περισσότερο. Ο Ερμής θα αναδρομήσει  στο δεκαήμερό σας και θα σας βάλει στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε και να επαναπρογραμματίσετε τους στόχους σας και τα οικονομικά με τους συνεταίρους σας.    Όσοι είναι παντρεμένοι ή βρίσκονται σε κάποια σχέση, θα θυμηθείτε τις παλιές καλές στιγμές της γνωριμίας σας, θα βγείτε με φίλους που είχατε καιρό να βρεθείτε, ίσως να βάλετε στόχο και για ένα παιδάκι. 

 Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε μία γνωριμία μέσα από φιλικές παρέες ή να σας ξαναθυμηθεί κάποιος φίλος από τα παλιά. Η καθημερινότητά σας είναι έντονη με πολλές μετακινήσεις, επικοινωνίες και έχετε ευκαιρία για πραγματοποίηση των στόχων στην εργασία σας. Μπορεί να έχετε ξαφνικές δουλειές, βλάβες, ή να θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας και βέβαια να μπείτε και σε έξοδα για το σκοπό αυτό. 

 3ο Δεκαήμερο : Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου έχετε ξαφνικές σχέσεις που κρύβουν το πάθος, το παραμύθι, την ένταση και σας πηγαίνουν σε έναν άλλο ονειρικό κόσμο.  Προσέχετε τις κρυφές σχέσεις, τις απάτες, τις εξαπατήσεις και τις αυταπάτες.  Όσοι έχετε κάποια σταθερή σχέση θα περάσετε πολύ καλά με το ταίρι σας. Αν έχετε παιδιά και κάνετε ευχάριστες δραστηριότητες με τα παιδιά σας ή μπορεί να προσπαθήσετε να κάνετε ένα παιδάκι. 

 Στα οικονομικά καλό θα είναι να μην υπερεκτιμάτε και υπολογίζετε, περισσότερα από όσο χρειάζεται, για κάποιο έργο που θέλετε να πραγματοποιήσετε και να έχετε στο μυαλό σας τι πραγματικά αξίζει και τι όχι. Στη δουλειά σας θα δείτε πολύ μεγάλη επέκταση, η καριέρα σας θα απογειωθεί. Φροντίστε όμως να κρατήσετε όλο αυτό που κερδίσατε, γιατί η έκλειψη που γίνεται στις 20 Απριλίου μπορεί να επηρεάσει την εργασία σας αλλά και τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας.

Δείτε το video