Μηνιαίες προβλέψεις Ιχθύες

Μηνιαίες προβλέψεις Ιχθύες

 Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας κοινωνικότητας και δημιουργίας. Ασχολείστε με τον εαυτό σας και τα οικονομικά και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Θα ασχοληθείτε με δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα χρειαστούν την βοήθειά σας και απλόχερα θα την προσφέρετε. Βάζετε σε πλαίσιο υλοποίησης τους στόχους σας και τις επαφές με επαγγελματικές ομάδες.

Από την Άννα Τσοπαναρίδου

Μηνιαίες προβλέψεις Ιχθύες 1
Άννα Τσοπαναρίδου

 1ο Δεκαήμερο : Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, ο Κρόνος που μπήκε στο ζώδιό σας, διελαύνει στο δεκαήμερο σας τις πρώτες μοίρες, σας προκαλεί μία πίεση κυρίως ψυχολογική αλλά και σε θέματα σχέσεων και παιδιών. Θα κάνετε κάποια έξοδα για την οικογένειά σας ή για τα παιδιά σας, ίσως να χρειαστεί να επενδύσετε σε ανώτατες σπουδές για αυτά.

Πιθανώς να βγουν στην επιφάνεια κάποιες εμμονές ή κάποια παράπονα που θέλετε να συζητήσετε με τα αδέρφια σας. Εκδρομές που θέλατε πολύ να κάνετε, τώρα θα τις πραγματοποιήσετε. Οι σκέψεις σας και η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει μία λογική, ο Κρόνος τα βάζει σε μία μαθηματική σειρά και σας αναγκάζει να οργανώσετε τις σκέψεις και τις μετακινήσεις σας. Ήρθε ο καιρός να φύγει το χάος από τη ζωή σας. 

 Πιθανώς κάποια συμβόλαια που υπογράψατε για την εργασία σας να αποδώσουν τώρα, ή να νοικιάσετε ένα σπίτι το οποίο έχετε από την πατρική σας οικογένεια. Έχετε πολλές επαφές με φίλους, διασκεδάζετε και γεμίζετε την καθημερινότητά σας με πολλές εκδρομές και μετακινήσεις. 

 2ο Δεκαήμερο : Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, ο Ουρανός προκαλεί μερικές εντάσεις, έχετε ξαφνικές συναισθηματικές αναταραχές και ίσως έντονα λόγια με την οικογένεια ή με το σύντροφό σας. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με τα αδέρφια σας ή με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος.

Η αναδρομή του Ερμή θα σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε τις σχέσεις με το σύντροφό σας, πιθανώς να θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας. Ωστόσο θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε σε στόχους και σχέδια που είχατε στο μυαλό σας και ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε. 

 Ξαφνικά έσοδα από νέα συμβόλαια και συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Μία εκδρομή με το σύντροφο και με τα παιδιά σας, ή μία δραστηριότητα που θα θέλατε να κάνετε στην εξοχή, ίσως πικνίκ, βόλτα με ποδήλατα στο δάσος, θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να να τονώσετε τη σχέση σας.

 3ο Δεκαήμερο : Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε πολύ τον Ποσειδώνα που βρίσκεται τώρα στο δεκαήμερο σας και τη θολούρα, την εξαπάτηση και την αυταπάτη που προκαλεί. Έχετε την ευκαιρία για νέες ερωτικές σχέσεις. Ωστόσο όμως να κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί δεν είναι όλα όπως θέλετε να τα βλέπετε.

Οι σχέσεις με τα αδέρφια σας μπορεί να περάσουν μία κρίση αλλά καλό θα ήταν να τακτοποιήσετε ότι οικονομικές διαφορές σας χωρίζουν. Θα δείτε αύξηση στα οικονομικά από την εργασία σας και την καριέρα σας και θα ανέβει πολύ η αυτοπεποίθησή σας. Η δουλειά και ο κόπος που καταβάλατε  θα αποδώσει και ηθικά και οικονομικά. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου μπορεί να σας φέρει κάποιες οικονομικές δυσκολίες στα δημιουργικά σχέδια που έχετε κατά νου για την δουλειά σας ή κάποια έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε για τα παιδιά σας, αλλά θα είναι για καλό και το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.  

Δείτε το video