Μηνιαίες προβλέψεις Ιχθύες

Μηνιαίες προβλέψεις Ιχθύες Αύγουστος 2023

Ιχθύες

Α δεκαήμερο

Επαγγελματικά

Αρχές του μήνα θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με την εργασία σας. Θα πιεστείτε να υλοποιήσετε τους στόχους σας και ίσως λογομαχήσετε με το συνεργάτες σας. Αν έχετε πίεση από το σπίτι και χρειάζεται η παρουσία σας στο χώρο της οικίας σας, καλύτερα να ζητήσετε τηλεργασία για να ικανοποιήσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ενώ οι περισσότεροι είναι διακοπές, από εσάς απαιτείται να εργαστείτε και αυτό σας δημιουργεί άγχος αλλά και βιασύνη για να τα τελειώσετε όλα και να μπορέσετε και εσείς να ξεκουραστείτε, εάν δεν έχετε ήδη πάει διακοπές. Προς το τέλος του μήνα θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και με τις οφειλές προς τρίτους, είναι όμως πιθανό να έχετε κάποια έσοδα από επένδυση που είχατε κάνει.

Αισθηματικά

Ο Αύγουστος είναι έντονος μήνας για εσάς. Τα προβλήματα του σπιτιού δημιουργούν λεκτικές διαμάχες με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να εξυπηρετήσετε ανάγκες των γονέων σας. Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και προσέχετε και τις μετακινήσεις, γιατί τα νεύρα μπορεί να σας οδηγήσουν σε μικροατυχήματα. Σας πιέζει πολύ η καθημερινότητα και προσπαθείτε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, αλλά αν και καλοκαίρι αυτό φαντάζει σαν όνειρο. Δεν λείπουν και οι επικοινωνίες και η διασκέδαση με φίλους, φυσικά και νέες γνωριμίες από το φιλικό περιβάλλον. Όσοι έχετε παιδιά φροντίστε να περάσετε χρόνο μαζί τους και να απολαύσετε τις στιγμές δίπλα στη θάλασσα και γενικά κοντά στη φύση.

Β δεκαήμερο

Επαγγελματικά

Οικονομικές δυσκολίες που είχαν παρουσιαστεί στη δουλειά σας ή στην επιχείρησή σας, έχετε την εύνοια να τις ξεπεράσετε και να αποκτήσετε περισσότερα έσοδα. Αυτό βέβαια δεν γίνεται χωρίς να δουλέψετε, να τρέξετε, να επικοινωνήσετε με κόσμο, να υπογράψετε νέες συμφωνίες. Θα χρειαστεί να επανεξετάσετε προτάσεις που είχαν γίνει παλαιότερα και αν είναι συμφέρουσες για εσάς, τότε να προχωρήσετε στην υλοποίησή τους. Σας ευνοεί πολύ το επικοινωνιακό σας ταλέντο και ανεβαίνει η καριέρα σας και κοινωνική σας εικόνα. Θα ευνοηθείτε βέβαια και οικονομικά και καλό θα ήταν να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν έχετε οικονομικές οφειλές που τις έχετε αφήσει στην άκρη, θα τις ικανοποιήσετε με δυσκολία, αλλά ωστόσο θα τα καταφέρετε.

Αισθηματικά

Παρά τις πιέσεις που δέχεστε στην καθημερινότητα, εσείς βγάζετε τον δυνατό εαυτό σας, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας και η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας είναι ενός δυνατού και αξιοπρόσεκτου ατόμου. Η οικογένεια και ο σύντροφός σας είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν σε ότι χρειαστείτε. Είτε είστε διακοπές είτε όχι περνάτε καλά με τους φίλους σας και βρίσκεστε σε χαρούμενο περιβάλλον και διασκεδάζετε. Όσοι είστε μόνοι έχετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα που σας περιτριγυρίζουν. Σε αυτό σας βοηθάει και το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Πιθανές εμφανίσεις ατόμων από το παρελθόν ίσως σας πιέσουν και σας θυμίσουν άσχημες καταστάσεις. Συζητήστε πολύ με τον εαυτό σας αν αξίζει να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία.

Γ δεκαήμερο

Επαγγελματικά

Εργάζεστε πολύ και έρχεστε σε επαφή με πολλά άτομα ιδίου επαγγελματικού ενδιαφέροντος, προσπαθώντας να προωθήσετε τους στόχους σας. Μπορεί να έχετε μία πρόταση για να γυρίσετε σε μία δουλειά που είχατε παλαιότερα. Πρέπει να μελετήσετε πολύ τις προοπτικές για να δείτε αν σας συμφέρει. Αν είχατε κάνει κάποιες επενδύσεις, ή έχετε κάποιο κληρονομικό θέμα να λύσετε, θα έχετε μία ξαφνική εξέλιξη την οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε με προσοχή έπειτα από πολύ σκέψη. Όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν στη δουλειά σας ή στην καθημερινότητά σας, θα έχετε την βοήθεια των συνεργατών σας για να τις ξεπεράσετε. Προσέχετε την υπερκόπωση, ή πιθανές ιώσεις, ή μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Έχετε αρκετή δύναμη για να αντιμετωπίσετε όλες τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Αισθηματικά

Ίσως κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στις παρέες σας και στους φίλους σας. Αυτό δεν είναι κακό, πρέπει να έχετε δίπλα σας άτομα που αξίζουν την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας. Θα σας θυμηθούν άτομα από το παρελθόν, κλείστε τα μάτια και τα αυτιά και μην ακούτε τα όμορφα λόγια που θα σας πουν. Με καθαρή σκέψη αξιολογήστε εάν πρέπει να τους εντάξετε στη ζωή σας, είτε αφορά σχέση, είτε αφορά ένα φιλικό πρόσωπο. Είτε είστε διακοπές, είτε κάνετε μικρές ή μεγάλες εκδρομές, θα γνωρίσετε πολύ νέο κόσμο, θα περάσετε όμορφα, πιθανόν να μπει κάποιο άτομο στη ζωή σας και να προχωρήσει σε σχέση. Οι δεσμευμένοι, περνάτε όμορφα με το σύντροφό σας και μπορεί να επισκεφθείτε μέρη πού έχετε ξαναπάει και έχετε περάσει όμορφα. Θα ανανεώσετε το πάθος στη σχέση σας και θα θυμηθείτε τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας.

Anna Tsopanaridou @ facebook

email: [email protected]