Μηνιαίες προβλέψεις Υδροχόος

Μηνιαίες προβλέψεις Υδροχόος Αύγουστος 2023

Α’ δεκαήμερο

Eρωτικά:  Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, εσείς οι Υδροχόοι του Α΄δεκαημέρου προβλέπεται να έχετε έναν ήρεμο μήνα. Είναι ευκαιρία να κανονίσετε – αν δεν το έχετε κάνει ήδη και δεν με διαβάζετε από κανένα νησί – τις διακοπές σας με το σύντροφό σας, να περάσετε όμορφες στιγμές και να το διασκεδάσετε. Οι αδέσμευτοι τώρα το καλοκαίρι καλό θα ήταν να αυξήσουν τις εξόδους τους στα μπαράκια του νησιού ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες γνωριμίας με κάποιο ενδιαφέρον άτομο. 

Επαγγελματικά: Για εσάς τους γεννημένους Υδροχόους του Α΄δεκαημέρου ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων  παραμένει στο δικό σας δεκαήμερο και για αυτό το μήνα αλλά εξακολουθεί να είναι ανάδρομος. Έτσι, θα πρέπει να κοιτάξετε σοβαρά το πορτοφόλι σας και να οργανωθείτε κατάλληλα ώστε να μπορέσετε να υποστηρίξετε καλύτερα τις υποθέσεις σας κυρίως τα του σπιτιού. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή η αντίθεση Ερμή- Κρόνου που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του μήνα, καθώς μπορεί να φέρει τριγμούς στον επαγγελματικό σας χώρο. 

Β’ δεκαήμερο

Eρωτικά: Εξαιρετικός ο μήνας για τα ερωτικά σας για τους γεννημένους Υδροχόους του Β΄δεκαημέρου, με την Αφροδίτη από τις 16 περίπου του μήνα να περνάει από τον φυσικό σας 7ο οίκο και σας βοηθά να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε να πείτε. Ειδικά αν θέλετε να επιστρέψετε σε μια σχέση η οποία μπορεί να τελείωσε άδοξα ή αν περνάτε μια περίοδο περιορισμένης επικοινωνίας, τώρα θεωρείτε η καταλληλότερη περίοδος για «αναθέρμανση» σχέσεων.  Το μόνο έτσι «μελανό» σημείο θα έλεγα έτσι που πρέπει να δώσετε να δώσετε προσοχή είναι το τετράγωνο που θα κάνει η Αφροδίτη με τον Δία, έτσι ίσως κάποια στιγμή να παρασυρθείτε και να πείτε πράγματα που δεν τα εννοούσατε και να παρεξηγηθείτε. 

Επαγγελματικά: Ο Αύγουστος για εσάς τους Υδροχόους του Β΄ δεκαημέρου θα είναι αρκετά θετικός για τα οικονομικά σας ζητήματα.  Θεωρώ ότι επειδή ο Ερμής και ο Άρης θα είναι στον 8ο οίκο σας, στα μέσα του μήνα θα μπορέσετε να αρχίσετε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να μπορέσετε να βάζετε σε μια σειρά τα οικονομικά σας. Πολύ θετικό και το τρίγωνο του Δία που θα πραγματοποιείται εκείνη τη περίοδο με τους Ερμή και Άρη, το οποίο ίσως σας φέρει και νέες συνεργασίες. 

Γ’ δεκαήμερο

Ερωτικά:  Οι Υδροχόοι του Γ΄δεκαημέρου εξακολουθούν να απολαμβάνουν και τον Αύγουστο την ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης στα ερωτικά τους.  Επειδή η Αφροδίτη είναι ανάδρομη ακόμα και στο δικό σας δεκαήμερο μέχρι τα μέσα του μήνα δεν αποκλείεται να δείτε κάποιες σχέσεις από το παρελθόν να επιστρέφουν. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Ερμής και ο Άρης που προς το τέλος του μήνα θα μπουν στο φυσικό σας 8ο οίκο και θα σας αυξήσουν επικίνδυνα τη θερμοκρασία στη κρεβατοκάμαρα σας. 

Επαγγελματικά: Η δράση για εσάς ξεκινά αρχές του μήνα όπου η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρουν στο προσκήνιο συνεργασίες που είχαν μείνει μισές ή είχαν διακοπεί απότομα, μιας και επειδή είναι ανάδρομη, θα βοηθήσει κατά πολύ όσους έχουν θέματα οικονομικά και περίμεναν επιστροφές χρημάτων. 

Επαγγελματική εύνοια και τακτοποίηση θεμάτων τέτοιας φύσης υπόσχεται το τρίγωνο Ουρανού με Ερμή και Άρη προς τα τέλη του μήνα. Κοιτάξτε να εκμεταλευτείτε καταστάσεις και να μην τις αφήσετε να περάσουν λόγω καλοκαιριού.