Μηνιαίες προβλέψεις Υδροχόος

Μηνιαίες προβλέψεις Υδροχόος

Γενικά: O Απρίλιος σηματοδοτεί για εσάς ένα μήνα μεγάλων αλλαγών, ειδικά για το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Πλούτωνας έπειτα από το 2008 που ήταν στον Αιγόκερω, περνά έστω και για λίγο στο δικό σας ζώδιο. 

Μπορεί η δυναμική του πλανήτη να μην είναι άμεσα αισθητή όπως ενός πιο γρήγορου πλανήτη όπως πχ Ερμή ή του Άρη, δημιουργεί όμως στο υποσυνείδητο σας το κατάλληλο περιβάλλον δράσης ώστε όταν μπει με το καλό το 2024, να σας βρει έτοιμους για δράση! 

Από την Βάλια Παγίδα

Μηνιαίες προβλέψεις Υδροχόος 1

Α’ δεκαήμερο:  Για εσάς τους γεννημένους Υδροχόους του Α΄δεκαημέρου, η είσοδος του Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, θα σας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και δύναμη ώστε να μπορέσετε και να πετύχετε τους στόχους σας αλλά και να μη τα βάλετε κάτω σε οτιδήποτε προκύψει. Θα νιώσετε ότι υπάρχει μια εσωτερική ενέργεια μέσα σας, η οποία σας βοηθά να προχωράτε μπροστά.

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων  παραμένει στο δικό σας δεκαήμερο και για αυτό το μήνα, κάνοντας σας να λειτουργείτε σε 2 ταχύτητες.

Από τη μία, θα πρέπει να κοιτάξετε σοβαρά το πορτοφόλι σας και να οργανωθείτε κατάλληλα ώστε να μπορέσετε να υποστηρίξετε καλύτερα τις υποθέσεις σας κυρίως τα του σπιτιού. Από την άλλη, στις αρχές του μήνα, ο Κρόνος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη, οπότε θα έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη από τον εργασιακό σας χώρο. 

Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, στα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων και στο δικό σας δεκαήμερο, ευνοώντας τα ερωτικά σας και συγκεκριμένα νέες γνωριμίες ή ανανέωση στην υπάρχουσα σχέση σας! Προσέχετε εκείνη τη περίοδο σε σπατάλες από άσκοπες αγορές. 

Β’ δεκαήμερο: Είναι γεγονός ότι αυτός ο μήνας, θα είναι ένας μήνας εστιασμένος στα επαγγελματικά σας για εσάς τους Υδροχόους του Β΄δεκαημέρου.

Μπορεί ο Ουρανός από τον Ταύρο να εξακολουθεί να σας “συγχύζει” αλλά από την άλλη, η σύνοδος που δημιουργεί με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στα μισά του μήνα δημιουργεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να διευρύνετε τους οικονομικούς σας πόρους από μια πρόταση που μπορεί να γίνει είτε μέσω μιας συνεργασίας είτε μετά από μια αξιολόγηση από τον εργασιακό σας χώρο για την καλή δουλειά από πλευρά σας. 

Αν θέλουμε να μιλήσουμε και λίγο για τα θέματα καρδιάς αυτό το μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, προς τα τέλη του μήνα περνά στο δικό σας δεκαήμερο και με το εξάγωνο που δημιουργεί με τον Χείρωνα στο Κριό, ίσως να κάνετε κάποιο ταξίδι αναψυχής ή ακόμα να κάνετε απλά μια ωραία βαθιά συζήτηση με το ταίρι σας η οποία θα σας βοηθήσει να «γιατρέψετε» κάποια θέματα που είχατε μέσα σας κρυμμένα καιρό.

Γ’ δεκαήμερο: Έχει περάσει αρκετός καιρός θα έλεγα από τότε που εσείς οι Υδροχοόι του Γ’ δεκαημέρου είχατε έναν ήρεμο μήνα. Ο Απρίλιος είναι ένας τέτοιος μήνας!

Κατά τη διάρκεια του μήνα ο Δίας είναι στο δικό σας δεκαήμερο στο ζώδιο του Κριού και σας βοηθά να διευρύνετε τους ορίζοντες σας, μέσα από επικοινωνία με νέους φίλους που θα κάνετε, είτε μέσα από το να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ή να αγοράσετε εισιτήρια για ένα ταξίδι το οποίο προγραμματίζετε να κάνετε.  

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες στο 2ο ηλιακό σας οίκο, φροντίζει να εξακολουθείτε να προσπαθείτε να δημιουργήσετε την ιδανική κατάσταση για τα οικονομικά σας θέματα. Αυτό βέβαια θα γίνει μόνο εάν εσείς οι ίδιοι φανείτε πιο σχολαστικοί στο να διαβάζετε και να αρχειοθετείτε σωστά ότι αφορά έγγραφα και συμβόλαια. 

Ήρεμα τα πράγματα και στον αισθηματικό τομέα, μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας ή ακόμα μπορεί και να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από κάποιο chat!

Δείτε το video