Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός Αύγουστος 2023

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο

Ερωτικά Μπορώ να πω ότι ο Αύγουστος για εσάς εάν εξαιρέσουμε τις πρώτες μέρες του μήνα, προβλέπεται να είναι ήρεμος. Συγκεκριμένα, ίσως πέσει στην αντίληψη σας ότι υπάρχει ένας κρυφός θαυμαστής ο οποίος θα θελήσει να αποκαλυφθεί, το θέμα είναι μάλλον ότι εσείς μπορεί να μην ξετρελαθείτε με αυτήν την αποκάλυψη. Κατά τα άλλα όμως, όσοι είναι δεσμευμένοι μπορείτε κάλλιστα να εκμεταλλευτείτε το μήνα αυτό ώστε να μπορέσετε να οργανώσετε και να απολαύσετε ωραίες στιγμές με το σύντροφό σας. Ενώ οι αδέσμευτοι θα μπορείτε μέσα από το κοινωνικό σας κύκλο να κάνετε νέες γνωριμίες ή γιατί όχι να ξεκινήσετε κάτι τώρα το οποίο στο μέλλον να πάρει και πιο σοβαρή τροπή. 

Επαγγελματικά: Εάν στις αρχές του μήνα ακόμα δεν έχετε βγει σε άδεια, ενδέχεται να νιώσετε ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα, ότι μιλάτε σε ντουβάρια και όχι στους συνεργάτες σας. Είναι μια παροδική όμως «κρίση» στο τρόπο επικοινωνίας σας.  Δείξτε υπομονή, είναι καλοκαίρι, η κούραση ίσως να είναι παραπάνω από έκδηλη. Αργότερα θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια μιας και ο Άρης θα μπει στις 29 του μήνα στο δικό σας ζώδιο και θα σας βάλει στη πρίζα για τον Σεπτέμβριο.

Β’ δεκαήμερο:

 Ερωτικά:  Και εκεί που μέχρι τον περασμένο μήνα οι Ζυγοί του Β΄δεκαημέρου είχαν μια ήσυχη ερωτική ζωή, έρχεται ο Αύγουστος να «ταράξει» αυτή την αρμονία. Είστε ίσως στην αρχή μιας σχέσης, ενδεχομένως να κάνετε μια γνωριμία το τελευταίο διάστημα η οποία όπως φαίνεται έχει όλα τα φόντα για να επισημοποιηθεί στο μέλλον. Προς το παρόν όμως απολαμβάνετε το μυστήριο και την αδρεναλίνη του κρυφού! Αργότερα προς τα τέλη του μήνα η ανάδρομη Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σας δεκαήμερο από το ζώδιο του Λέοντα οπότε δεν αποκλείεται να γυρίσει και κάποια παλιά γνωριμία, με την οποία είχατε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. 

Επαγγελματικά: Εσείς οι Ζυγοί του Β΄δεκαημέρου μου θυμίζετε το παραμύθι με το μυρμήγκι και το τζίτζικα. Στη δική σας περίπτωση, είστε το μυρμήγκι, μιας και η σύνοδος Ερμή Άρη κοντά στις 15 του μήνα,  σας ενεργοποιεί στο να μπείτε σε μια διαδικασία να οργάνωσης των επαγγελματικών σας υποθέσεων και μάλιστα με το τρίγωνο που σχηματίζει ταυτόχρονα ο Δίας μαζί τους, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε άτομα τώρα στις διακοπές σας οι οποίοι να μπορούν να υποστηρίξουν τους επαγγελματικούς σας στόχους τον Χειμώνα.  

Γ’ δεκαήμερο: 

Ερωτικά: Ο Αύγουστος για εσάς τους γεννημένους του Γ’ δεκαημέρου μόνο βαρετός δεν θα είναι. Και εξηγώ αμέσως τι εννοώ. Στις αρχές του μήνα, το τετράγωνο Ουρανού Αφροδίτης δηλώνει ότι ενδεχομένως να μπει στο προσκήνιο ένα θέμα ερωτικής φύσης από το παρελθόν το οποίο θα σας απασχολήσει.  Αργότερα, τα «αίματα» ανάβουν καθώς ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου πρώτα με τον Άρη και μετά με τον Ερμή. Είτε θα αποφασίσετε με το συγκεκριμένο άνθρωπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, ή μια άλλη νέα γνωριμία ίσως αρχίσει μέσα στο μυαλό σας να  παίρνει πιο σοβαρή μορφή. Στο χέρι σας είναι πως θα διαχειριστείτε καλύτερα. 

Επαγγελματικά: Ο Αύγουστος για εσάς είναι ένας μήνας μέτριος αναφορικά με τα επαγγελματικά-οικονομικά σας. Ενδεχομένως στις πρώτες μέρες του μήνα να κάνετε κάποιες σπατάλες χρημάτων και να πρέπει να προσέξετε να κάνετε σωστή και έξυπνη διαχείριση, ειδικά εν μέσω διακοπών.  Στη συνέχεια βέβαια το σκηνικό αλλάζει καθώς ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα πιάσει με όψη τριγώνου τη σύνοδο Ερμή- Άρη στη Παρθένο στο φυσικό σας 12ο οίκο και έτσι, μια ξαφνική πρόταση στα τέλη του μήνα για συνεργασία θα σας αναπτερώσει το ηθικό αλλά κατ’ επέκταση και το πορτοφόλι σας.