Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός

Γενικά: Για εσάς τους Ζυγούς έχω καλά και κακά νέα για το μήνα Απρίλιο. Τα καλά νέα είναι ότι ο Πλούτωνας μπαίνει στο φιλικό ζώδιο για εσάς του Υδροχόου οπότε και ευνοούνται θέματα ερωτικών, νέων ξεκινημάτων, νέων γνωριμιών και γενικά θα είστε σε μία φάση ανανέωσης και ξεκαθαρίσματος των ερωτικών σας . 

Από την άλλη ο Άρης έχει μπει στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργώντας αρκετές προβληματικές καταστάσεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

 Αυτό το μήνα η Πανσέληνος στις 6 Απριλίου καθώς και η Νέα Σελήνη στις 20 σας εφιστούν την προσοχή να αναθεωρήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και γιατί όχι να βγάλετε από τη ζωή σας άτομα τα οποία δεν σας έχουν αποδείξει ότι δεν αξίζουν να συναναστρέφεστε μαζί τους. 

Από την Βάλια Παγίδα

Μηνιαίες Προβλέψεις Ζυγός 1

Α’ δεκαήμερο: Ένας μήνας για εσάς τους Ζυγούς του Α΄δεκαημέρου που ξεκινά ιδιαίτερα δυναμικά, αφού ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στο δικό σας δεκαήμερο από τις 23 Μαρτίου και σας βοηθά ώστε να βάλετε σε μια τάξη κυρίως τα ερωτικά σας θέματα. Είναι ευκαιρία να ανακαλύψετε τι ακριβώς ζητάτε από έναν ερωτικό σύντροφο και πως μπορείτε να το ζητάτε αυτό με τόλμη και πάθος!   

Στις αρχές επίσης του μήνα και συγκεκριμένα από τις 3-6 Απριλίου ο Ερμής μετακινείτε στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζοντας όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Δώστε προσοχή στο τι λέτε ειδικά στο σύντροφό σας αν είστε σε σχέση για να αποφύγετε μικροεντάσεις. 

Από τις 3 του μήνα έως και τις 15, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Άρη από τα ζώδια του Ταύρου και του Καρκίνου αντίστοιχα, σας βοηθάνε ώστε να κάνετε τις κατάλληλες συζητήσεις για να προωθήσετε ένα θέμα στη δουλειά σας. 

Στις 15 Απριλίου επίσης, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων, ένα αρκετά ευνοϊκό ζώδιο για εσάς, στον 9ο ηλιακό σας οίκο, δίνοντας σας πρακτικά την ευκαιρία αν θέλατε να ασχοληθείτε με  σπουδές να το κάνετε, ή να έρθετε σε επαφή για συνεργασίες με άτομα από το εξωτερικό. 

Β’ δεκαήμερο: Για εσάς τους Ζυγούς ο μήνας ξεκινά με μια Πανσέληνο στις 6, όπου σας εφιστά την προσοχή στη διαχείριση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Είναι μια καλή περίοδος (περίπου 2 εβδομάδων) όπου θα μπορέσετε να κάνετε μια ανακατάταξη, να δείτε αν μια σχέση προχωρά ή όχι και αναλόγως να την αξιοποιήσετε ή να την τελειώσετε και να πάτε παρακάτω.

Στα μέσα του μήνα, ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σας βάζει «γκάζια» στα επαγγελματικά θέματα και ενδεχομένως να υπάρξουν καταστάσεις που θα βρεθείτε στα όρια σας. Το τετράγωνο που δημιουργεί δε με τον Χείρωνα στο Κριό, δεν θα έλεγα ότι βοηθά ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας -όσο γίνεται- και να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς να σας ενοχλεί τι γίνεται γύρω σας. 

Εκεί κοντά στις 20 του μήνα, ο Ερμής θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στο δικό σας δεκαήμερο. Είτε θα σας έρθει μια έμπνευση προκειμένου να διευθετήσετε ένα οικονομικό θέμα που έχετε αναλάβει ή μπορεί να λάβετε νέα ξαφνικά για ένα πρώην (η και νυν) φλέρτ σας.

Γ’ δεκαήμερο: Ο Απρίλιος για εσάς τους γεννημένους του Γ’ δεκαημέρου θα περιέχει συζητήσεις, αναλύσεις, διαπραγματεύσεις και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφθείτε το οποίο αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Για το παραπάνω σκηνικό, ευθύνη φέρνει ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται απέναντί σας στον 7ο ηλιακό σας σπίτι από το ζώδιο του Κριού. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα  για κάποια άτομα γιατί μπορεί να κρίνατε λάθος.

Κατά τα άλλα, αφού καταφέρετε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, να πούμε ότι τα αισθηματικά σας δεν πάνε άσχημα για αυτό το μήνα ειδικά για μέχρι και τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα. Η Αφροδίτη στο γενέθλιο 8ο οίκο σας, υπόσχεται πολύ ωραίες ερωτικές στιγμές και το εξάγωνο με το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες υπόσχεται πολύ ρομαντικές στιγμές.

Ο υπόλοιπος μήνας θα κυλήσει σχετικά ήρεμα και θα μπορέσετε να κάνετε διάφορα σχέδια ώστε να έρθετε πιο κοντά στους προσωπικούς σας στόχους.

Δείτε το video