Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος

Γενικά: 

  Στις 3 του μήνα ο Ερμής κάνει την έλευσή του στο δικό σας ζώδιο. Πολλοί από εσάς, θα νιώσετε την επιθυμία για επιχειρηματικά εγχειρήματα. Εξάλλου η θέση αυτή του Ερμή βοηθά σε αυτά, μιας και γίνεστε περισσότερο σκεπτόμενοι, προσεκτικοί αλλά και πρακτικοί.

 Στις 8 του Απρίλη, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη, ενισχύει την επιθυμία σας για νέα εγχειρήματα και επιχειρησιακά σχέδια, αφού σας ωθεί να εκδηλώσετε τις ικανότητες σας αλλά και την αποφασιστικότητά σας. Δεν είστε λίγοι οι Ταύροι που θα τολμήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα.  Οι συζητήσεις με φίλους αλλά και ειδικούς, θα σας βοηθήσουν, λύνοντας τις απορίες σας και δίνοντάς σας μια κατεύθυνση.

  Στις 20 του μήνα, η Σελήνη επισκέπτεται το δικό σας ζώδιο, όπου πλέον βρίσκεται σε θέση έξαρσης. Τα υλικά αγαθά και η αύξηση αυτών, θα είναι μέσα στα έντονα ενδιαφέροντά σας αλλά και τα αισθηματικά σας τα οποία θα σας χαρίσουν αρκετές καλές στιγμές με τον σύντροφό σας.

  Την ίδια μέρα, ο Ήλιος στο τετράγωνό του με τον Πλούτωνα, θα ταλανίσει για λίγο όσους ανήκουν στο Α’ πενθήμερο του ζωδίου σας. Θα είναι στο χέρι σας να το αποφύγετε αυτό, αφού ο κύριος λόγος θα είναι ο φανατισμός και η αδιαλλαξία σας για κάποιο θέμα.

  Ο μήνας κλείνει θετικά, αφού καταφέρνετε να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα, με την αποφασιστικότητα και το θάρρος που σας διακατέχει. Μέσα σε αυτό το θετικό κλίμα, κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να επιτύχετε κάποιους στόχους ή  θα βρεθείτε αρωγοί σ’ ένα τόλμημα, με καλό αποτέλεσμα.

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος 1

Α’ δεκαήμερο: Για εσάς τους Ταύρους του Α’ δεκαημέρου, τα επαγγελματικά σας θα είναι το κυρίως  θέμα στο προσκήνιο αυτού του μήνα. Η αλήθεια είναι, πως έχετε την  υποδομή για ένα επαγγελματικό εγχείρημα, όπως  επίσης έχετε και έντονη θέληση και αποφασιστικότητα για να  προχωρήσετε σε ένα τέτοιο βήμα. 

  Αυτό που πρέπει  να προσέξετε, είναι η ισχυρογνωμοσύνη σας σε κάποια θέματα, η  οποία κυρίως προκύπτει από το γεγονός, ότι θέλετε να «πατάτε σε σταθερό έδαφος» και δεν έχετε άδικο. Απλά διαχειριστείτε λίγο καλύτερα τυχόν εκνευρισμούς ή κάποια οξυθυμία που είναι  πιθανό να νιώσετε, ιδίως λόγω άγχους.

   Όσοι νιώσετε πιο τεταμένη την ατμόσφαιρα στο εργασιακό σας χώρο, καλά θα ήταν, να προσπαθήσετε να το αλλάξετε ή τουλάχιστον να μην εμπλακείτε σε μία κατάσταση που μπορεί να σας οδηγήσει σε ανατροπές. Βοήθειες από άτομα μεγαλύτερα ή σε  θέσης κύρους θα υπάρξουν για να σας στηρίξουν, απλά κάντε κι εσείς ό,τι μπορείτε. 

  Η ερωτική σας ζωή είναι σε ένα ουδέτερο επίπεδο, χωρίς να σας απασχολήσει κάτι έντονα  θετικό ή αρνητικό. Μπορείτε νομίζω να απολαύσετε τις ημέρες με το ταίρι σας. Εξάλλου μπορεί να είναι κι ένας βοηθητικός παράγοντας, για όσους από εσάς νιώσετε υπερένταση και θέλετε να χαλαρώσετε.  Οικογένεια και φίλοι βρίσκονται κοντά σας, γι’ αυτό, πέραν των επαγγελματικών, εκμεταλλευτείτε τις όμορφες στιγμές μαζί τους.

  Όσον αφορά την υγεία σας, καλά θα ήταν, αν μπορούσατε να διαχειριστείτε τα νεύρα που μπορεί να προκύψουν – κυρίως από επαγγελματικά – , αφού μπορεί να σας προκαλέσουν διαταραχές, θυμό  και να σας χαλάσουν την διάθεση. 

  Ο μήνας κλείνει και με θετικά γεγονότα, αφού θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να  δημιουργήσετε αρμονικές σχέσεις και να επιτύχετε σε κάποιους από τους στόχους σας. Αυτό που μπορεί να σας απασχολήσει, είναι κάποιο οικογενειακό θέμα.

Β’ δεκαήμερο: Ανάμεικτες καταστάσεις έχει αυτός ο μήνας για εσάς. Ξεκινά με άγχος για τα  οικογενειακά  σας ζητήματα. Θα ήταν συνετό να μην μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις, γιατί πολλές φορές ο φόβος μας για κάτι, μας κάνει να το διογκώνουμε στο μυαλό μας. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει και σε ερωτικές συγκρούσεις, αφού δεν είναι δύσκολο υπό πίεση να εκτιμήσουμε λάθος μία κατάσταση.

  Στα επαγγελματικά σας, προσέξτε τις συζητήσεις σας, γιατί δεν είναι δύσκολο να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά αλλά και να ειπωθούν ανυπόστατα  πράγματα. Εξάλλου, θα  έχετε και νέες και πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να  εκτιμηθούν ιδιαίτερα από το περιβάλλον σας, οπότε θα ήταν καλύτερα να  δώσετε περισσότερο ενδιαφέρον σε αυτό, παρά  στα λόγια των  γύρω σας.

  Παρότι πολλοί από εσάς επιλέγετε να μείνετε αδέσμευτοι, ακόμη κι  όσοι είστε δεσμευμένοι, νιώθετε ή αναζητάτε την ανεξαρτησίας σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τα προσωπικά σας. Είναι καλύτερα να ζητήσετε χρόνο ή χώρο από το ταίρι σας αν νιώθετε «στρυμωγμένοι», αν και οι ίδιοι είστε αρκετά κτητικοί, αλλά με κατανόηση για τα άτομα που αγαπάτε.  Διαχειριστείτε όσο   καλύτερα  μπορείτε τις συναισθηματικές σας εντάσεις, που πηγάζουν κυρίως από την αίσθηση της  ελευθερίας που έχετε ανάγκη να νιώσετε.

  Οι μέρες σας ευνοούν για φιλικές συναντήσεις, ειδικά στα μέσα  του μήνα, όπου θα νιώσετε υπερ-δραστήριοι, αλλά και με καλή διάθεση. Ταξίδια που μπορεί να κάνετε ή να κανονίσετε σας, ευνοούν για νέες γνωριμίες. 

  Παρόλες τις περίεργες ανά διαστήματα μέρες, που θα σας εκνευρίσουν, ο μήνας σας θα κλείσει με θετικό πρόσημο, αφού σας δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσετε αρκετές καταστάσεις που τις θεωρούσατε ως «εμπόδια», αλλά και να ανταλλάξετε ιδέες με  φίλους.

Γ’ δεκαήμερο: Παρότι ο μήνας αυτός ξεκινά έντονα, κυρίως για τα ερωτικά σας, τα  γεγονότα δεν θα είναι τόσα πολλά, ώστε να παιδέψουν. Με ερωτικές συγκρούσεις μπαίνει ο Απρίλιος για εσάς. Προσοχή γιατί  παρασύρεστε από άλλους κι αυτό μπορεί να είναι η κύρια αιτία για να δημιουργηθεί ένταση και  καυγάς με το ταίρι  σας. Οι λανθασμένες εκτιμήσεις, μπορεί να οδηγήσουν την προσωπική σας ζωή σε ένα «ανακάτεμα», θα  ήταν ευχής  έργο  αν  μπορούσατε να το αποφύγετε.

  Επίσης  προσοχή χρειάζεται και στα οικονομικά σας, αφού  μπορεί να  χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για οικογενειακές υποθέσεις ή το σπίτι σας. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό να σπαταλήσετε εσείς οι ίδιοι χρήματα και έπειτα να το μετανιώσετε.

  Ο μήνας αυτός θα τελειώσει θετικά, αφού θα είστε πιο χαλαροί, με καλή διάθεση, έμπνευση για τα επαγγελματικά σας, ειδικά όσοι είστε καλλιτέχνες αλλά και μεγαλύτερη κατανόηση για όλους γύρω σας, είτε αυτό αφορά την προσωπική είτε την επαγγελματική σας ζωή. Που και που πρέπει να αφουγκράζεστε το ένστικτό σας, ίσως είναι μία εποχή για κάτι τέτοιο. Θα σας βοηθήσει αρκετά, ειδικά σε ότι αφορά φίλους σας αλλά και  ομάδες όπου  σκέφτεστε να γίνετε μέλη.