Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος

Μηνιαίες Προβλέψεις Ταύρος Αύγουστος 2023

A’ δεκαήμερο

Ερωτικά: Είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες  γνωριμίες, μην περιμένετε όμως ότι θα είναι καλές ή θα έχουν διάρκεια. Βέβαια και εσείς οι ίδιοι, δεσμευμένοι ή μη,  πρέπει να αφεθείτε και να λειτουργήσετε πιο αυθόρμητα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, όσοι ήδη είστε σε κάποια σχέση, είναι την απαισιοδοξία και τον αρνητισμό που μπορεί να νιώσετε. Μην γίνετε πιεστικοί, κυρίως στις αρχές του μήνα. 

Αν  υπάρξουν διαφωνίες, προσπαθήστε να  είστε διαλλακτικοί και όχι επικριτικοί.  Ακούστε και τον σύντροφό σας και προσπαθήστε να δώσετε λύσεις  σε αυτά που σας προβληματίζουν.  Είστε ένα ζώδιο που αγαπά την θαλπωρή και την στοργή. Με τις σωστές  κινήσεις όλα μπορεί να γίνουν ευκολότερα ή τουλάχιστον αν συμβαίνει το αντίθετο… «από ρόδο βγαίνει αγκάθι και από αγκάθι βγαίνει ρόδο», λέει μια παλιά παροιμία… Μην κολλήσετε στα εμπόδια.

Οικονομικά:  Αν και είστε μεθοδικοί και   λειτουργείτε με σύνεση, θα πρέπει να προσέξετε τον μήνα αυτό. Δεν αποκλείεται  να υπάρξουν  οικονομικές απαιτήσεις από την μεριά των παιδιών σας, για όσους είστε γονείς. Είτε αυτό αφορά σπουδές, είτε ό,τι άλλο το οποίο έχει να κάνει με αυτά. Επίσης δεν θα λείψουν οι σπατάλες, όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή αλλά και κάποια ταξίδια. Όπως καταλαβαίνετε ο Αύγουστος ναι μεν είναι ο μήνας των διακοπών, αλλά  δείξτε εγκράτεια στα οικονομικά σας, λόγω των αναγκών που μπορεί να προκύψουν. Αν είστε λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών, καλύτερα να τα αποφύγετε.

Β’ δεκαήμερο

Ερωτικά: Θα υπάρξουν  μικρά πραγματάκια τα οποία θα σας ζορίσουν,  αλλά τίποτα που να σας θορυβήσει. Σε γενικές γραμμές, τα ερωτικά σας είναι αρκετά καλά και ότι μικρό πρόβλημα παρουσιαστεί, ξεπερνιέται εύκολα.  Αν και θα είναι κυρίως θέματα διάθεσης. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν από τον κοινωνικό σας κύκλο. Δεν αποκλείεται να νιώσετε έντονη ερωτική διάθεση και την σεξουαλικότητά σας ιδιαίτερα  τονισμένη,  όμως για να είμαστε ειλικρινείς, αυτά δεν είναι δυνατόν να σας εξασφαλίσουν την διάρκεια που εσείς αποζητάτε. 

Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να βυθιστείτε στα «σκοτάδια»,  αφού πιθανότατα κάποια ερωτικά σας τερτίπια, δεν πρέπει να δουν το φως. Προς το τέλος του μήνα, δώστε λίγο την προσοχή σας, κυρίως όσοι είστε ήδη  σε σχέσεις, αφού θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα σας αναστατώσουν. Αποφύγετε τις υπερβολές στα λόγια σας αλλά και τις επιτηδευμένες συμπεριφορές, γιατί θα σας  οδηγήσουν σε αποτελέσματα που δεν θα σας αρέσουν.

Οικονομικά: Αυτό τον μήνα και ειδικά από τις 9 του Αυγούστου και μετά, ευνοείστε ιδιαίτερα για να κάνετε κινήσεις, για  πραγματικά καλές συνεργασίες. Η καλή σας αντίληψη αλλά και οι επιτυχημένες συνομιλίες και διαπραγματεύσεις που μπορεί να κάνετε, σας ανοίγουν δρόμους, με αρκετά πλεονεκτήματα. Αν είστε έτοιμοι να πλεύσετε προς κάτι πολύ καλύτερο, τώρα πνέει ούριος άνεμος! 

Προς το τέλος του μήνα αποφύγετε τα πολλά έξοδα, γιατί μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείτε πιθανές ζημιές ή και οικογενειακές υποχρεώσεις. Μην ασχοληθείτε με τυχερά παιχνίδια κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Γ΄ δεκαήμερο

Ερωτικά: Εναλλαγές στην ερωτική σας ζωή θα έχετε τον μήνα αυτό. Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες για όσους το επιθυμούν, μάλιστα μπορεί να προέρχονται ακόμη και μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο ή και τον φιλικό σας κύκλο. Πολλοί θα δώσετε μεγάλη σημασία στα σεξουαλικά σας κίνητρα, ενώ άλλοι θα θελήσετε να «σπάσετε» τα δεσμά σας, αφού νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Κυρίως από τις 16 του μήνα και μετά, αρκετοί θα  θελήσετε να αφήσετε ελεύθερο τον συναισθηματικό σας χώρο, για κάτι καινούριο στη ζωή σας. 

Προς το τέλος του μήνα, μια ξαφνική γνωριμία, είναι πολύ πιθανό να «κατακτήσει» τα εγκεφαλικά σας κύτταρα και να εξελιχθεί σε κάτι πολύ ερωτικό. Είναι ένας μήνας γεμάτος γεγονότα για εσάς, γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε την καλύτερη διαχείριση της  καρδιάς σας αλλά και των συναισθημάτων όσων σας ενδιαφέρουν.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα, αλλά δεν έχουν και την σταθερότητα που επιθυμείτε. Ο μήνας είναι λίγο «πάρε-δώσε». Θα υπάρξουν έξοδα για μετακινήσεις, τις οποίες έχετε προγραμματισμένες να κάνετε. Επίσης είναι πιθανό, να σας τύχουν  ξαφνικές οικογενειακές  υποχρεώσεις, στις οποίες πρέπει με κάποιο τρόπο να ανταπεξέλθετε.  Θα σας βοηθούσε μια σωστή διαχείριση των χρημάτων σας , μιας και οι επιταγές του Αυγούστου δεν είναι όλες αναμενόμενες. Με την σταθερότητα που σας διακατέχει, αλλά και με το συναίσθημα σιγουριάς που θέλετε να νιώθετε, σίγουρα θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις για να διαχειριστείτε τις τρέχουσες καταστάσεις. Δεν θα  λείψουν όμως και οι ξαφνικές βοήθειες, οι οποίες για κάποιους μπορεί να είναι μια αύξηση.