Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός Αύγουστος 2023

Κριός

1ο Δεκαήμερο 21-31 Μαρτίου

Επαγγελματικά: Νιώθετε την ανάγκη πώς θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα από όσα βγάζετε και πολλές φορές οδηγείστε σε υπερβολές. Θα προκύψουν ωστόσο ευκαιρίες, αλλά μην ενθουσιάζεστε με μεγάλα λόγια. Από τα μέσα του μήνα και μετά, αρχίζετε να οργανώνεστε σε ότι αφορά το εργασιακό σας κομμάτι προσπαθώντας να βρείτε λύσεις στο οικονομικό  σας. Προς το τέλος του μήνα, αρχίζετε να βρίσκετε πρόσφορο έδαφος σε επαγγελματικές προκλήσεις και σταδιακά βλέπετε πώς κάτι καλό γίνεται στα οικονομικά σας.

Ερωτικά: Ο μήνας για σας ξεκινά με έντονη την ερωτική σας διάθεση. Θεωρείτε πώς το προηγούμενο διάστημα στερηθήκατε  την   χαρά και τώρα θέλετε να απολαύσετε τα πράγματα. Μπορεί  βέβαια να το παρακάνετε και να τάξετε μεγάλα λόγια εκεί που δεν πρέπει. Αυτό όμως δεν σας ενδιαφέρει καθώς θέλετε να ζήσετε το τώρα. Το υπόλοιπο διάστημα θα κρατάτε μικρό καλάθι καθώς ενώ θα υπάρξουν γνωριμίες και επαφές, είστε λίγο εγκρατείς. Με ένα άτομο που είχατε έρθει κοντά από το φιλικό σας περιβάλλον, θα καταλάβετε πώς δεν είναι επαρκή για τα θέλω σας και ίσως απομακρυνθείτε.

2ο δεκαήμερο 1-10 Απριλίου

Επαγγελματικά: Αυτό το μήνα, θα δείτε τα  οικονομικά σας να αυξάνονται είτε από παλιές συνεργασίες, είτε από εργασίες που είχατε ξεκινήσει στο παρελθόν και τις αφήσατε στην άκρη. Κάποιοι από σας θα λάβουν και έσοδα από κάποια έκτακτη πηγή που δεν την περίμεναν. Προσοχή κάποιες μέρες να μην είστε σπάταλοι σε ότι αφορά επενδύσεις, αλλά να επανεξετάσετε τα πράγματα γύρω σας.  Κυρίως το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι βοηθητικό για νέα ανοίγματα και πολλές ευκαιρίες, οι οποίες τώρα βρίσκουν γόνιμο έδαφος. 

Ερωτικά: Ερωτικά θα νιώσετε πολλές φορές απελευθέρωση και πώς είστε σε μια κατάσταση που το σύμπαν σας δίνει ότι σας στέρησε. Νιώθετε ερωτεύσιμος μετά από καιρό και εκπέμπεται φως .  Βοηθά σε θέματα επανασυνδέσεων στο ερωτικό επίπεδο και θα ζήσετε έντονες στιγμές που δεν περιμένετε.  Μη δώσετε όμως το 100 τοις εκατό του εαυτού σας και περιμένετε κινήσεις από το άλλο άτομο, ώστε να είστε σίγουροι για τα συναισθήματα του.

3ο δεκαήμερο 11-20 Απριλίου

Επαγγελματικά: Ένας μήνας που θα σας δώσει βοήθεια κυρίως το πρώτο διάστημα με φίλους ή γνωστούς, οι οποίοι μπορεί να βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας.  Θα νιώθετε πώς το περιβάλλον σας είναι βοηθητικό ως προς την αύξηση των  εσόδων σας. Προσοχή στο τέλος του μήνα, κυρίως σε αγορές και επενδύσεις, καθώς το διάστημα δεν είναι γόνιμο.

Ερωτικά: Αφήστε πίσω τις έννοιες και απολαύστε τα πράγματα όσο προλαβαίνετε. αν και υπάρχουν εντάσεις γύρω σας, η ατμόσφαιρα θα έχει έναν αέρα πάθους όμως και έτσι πρέπει να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, καθώς αντί να δείξετε το καλό σας εαυτό, μπορεί να ξεπεράσετε όρια. Προς τα μέσα του μήνα ένας έρωτας σας χτυπά την πόρτα και πρέπει  να δώσετε όλη την καλή σας ενέργεια. Επειδή προς τα τέλη του μήνα θα έχετε έντονη κούραση, μην ρίχνετε ευθύνες στο ταίρι σας και οδηγηθείτε σε χωρισμό. Κρατήσετε τις όποιες εντάσεις έχετε και στρέψτε τις προς τη δημιουργικότητα.