Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός

Γενικά

Οι Κριοί, όπως ενδεχομένως γνωρίζετε, κυβερνάται το ζώδιό σας από τον Άρη. Αυτό τον μήνα, όμως, δεν θα βρίσκεται σε ζώδιο ευνοϊκό. Η συμβουλή μου είναι να μην είστε αυστηροί κι απαιτητικοί από τον εαυτό σας έως ότου ο πλανήτης αυτός φύγει από τον Καρκίνο. Αυτό θα συμβεί μετά τα μέσα του επόμενου μήνα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε υποτονικοί και με μειωμένη ενέργεια, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκουραστείτε. 

Καταλαβαίνω πως θέλετε να είστε πρώτοι σε ό,τι κάνετε, αλλά τώρα θα χρειαστείτε ένα διάλειμμα για να επιστρέψετε δριμύτεροι! Μάλιστα, το οικογενειακό σας περιβάλλον ή κάποια προβλήματα που παρουσιάζονται είτε με την οικιακή είτε την επαγγελματική σας στέγη, θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Μηνιαίες Προβλέψεις Κριός 1

1ο Δεκαήμερο

Διανύετε από εδώ και στο εξής, αρκετούς μήνες μικρο- εμποδίων που θα λειτουργήσουν ως μίνι σεμινάρια ζωής κι αυτοβελτίωσης. Τι εννοώ; Μέσα από λίγα προβλήματα που προκύπτουν στα προσωπικά και τα οικογενειακά, αναγκάζεστε να βρείτε πιο έξυπνους τρόπους να διαχειρίζεστε απρόοπτα. Σε βάθος χρόνου θα γίνετε πολύ πιο μεθοδικοί, πράγμα που σίγουρα χρειάζεστε προκειμένου να φτάσετε τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας. 

Θα χρειαστεί να προσέξετε τον τρόπο που μιλάτε στους άλλους, αφού η ‘γκρίνια’ στο σπίτι εκτιμάται να είναι αυξημένη. Αν νιώθετε κουρασμένοι, θα πρέπει να το εξηγήσετε στους ανθρώπους γύρω σας και να μην περιμένετε να δείξουν κατανόηση δίχως να τους εξηγήσετε πώς είναι τα πράγματα για εσάς.

2ο Δεκαήμερο

Είναι ένας σχετικά ικανοποιητικός μήνας για το Β’ δεκαήμερο των Κριών, αφού υπάρχουν αρκετοί ευεργέτες συσσωρευμένοι σε αυτό. Τα οικονομικά σας φαίνεται να βελτιώνονται. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε εργασία, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα να ψάξετε για νέες ευκαιρίες. Η διάθεσή σας και τα αισθηματικά σας, επίσης δείχνουν ικανοποιητικά. Η Πανσέληνος κατά το πρώτο μισό του μήνα σας πιέζει να μάθετε να αξιολογείτε αποτελεσματικά τους ανθρώπους γύρω σας. 

Αν το καταφέρετε άμεσα, θα κάνετε μία ποιοτική γνωριμία σε επαγγελματικό ή αισθηματικό επίπεδο. Αν όχι, τότε ο άνθρωπος αυτός μπορεί να σας πληγώσει ή εξαπατήσει στο μέλλον. Είναι απαραίτητο να δώσετε μεγάλη σημασία στα λεγόμενα ‘red flags’, δηλαδή συμπεριφορές που φαίνονται ύποπτες. Τέτοιες συμπεριφορές, πιθανότατα να δηλώνουν πως κάποιοι άνθρωποι που σας προσεγγίζουν να μην θέλουν εσάς, αλλά κάτι από εσάς.

3ο Δεκαήμερο

Η ζωή σας ολοένα και βελτιώνεται. Από εδώ και στο εξής να έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα, γιατί πολλοί ευεργέτες πλανήτες επισκέπτονται το δεκαήμερό σας, σιγά – σιγά. Η έκλειψη μετά το δεύτερο μισό του μήνα θα φέρει γεγονότα που θα ανακατευθύνουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Παρόλο που η έκλειψη αυτή στα εγκόσμια θα προκαλέσει κάποια προβλήματα, για εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες πάσης φύσεως. 

Αν κάνετε κάποια θεραπεία ή το επάγγελμά σας σχετίζεται με θεραπείες (πχ. ψυχολόγοι, γιατροί, εναλλακτικοί θεραπευτές κ.α.), τότε θα δείτε πως θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης. Καλείστε, όμως κι εσείς, να διαχειριστείτε όσο καλύτερα γίνεται αυτό το διάστημα, προσέχοντας τι λέτε στους άλλους, καθώς και να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση. Οι αισθηματικές γνωριμίες, για τους ελεύθερους, δε λείπουν!

Δείτε το video