Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος

Γενικά: Με την Σελήνη να κάνει  την είσοδό της στο δικό σας ζώδιο στις 2 του Απρίλη, γίνεστε λίγο ανυπόμονοι στα θέματα που σας απασχολούν. Επίσης προσπαθήστε να μην είστε επίμονοι θέλοντας να πετύχετε τον σκοπό σας. Ακούστε και τους άλλους, κάτι θα έχουν να σας πουν.

  Η προσοχή σας καλά θα ήταν να στραφεί στα επαγγελματικά σας, ειδικά αν έχετε συνεργάτες ή συνεταίρους. Κάποιες ζημιές και πιθανά προβλήματα μπορεί  να έρθουν στο προσκήνιο, ενώ δεν τα περιμένετε. Κατ’ επέκταση δεν είναι δύσκολο να συμβεί μια παρεξήγηση η οποία θα σας αναστατώσει.

  Οι φίλοι, οι ομάδες οι τυχόν συνεργασίες ή προτάσεις θα είναι αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο το μήνα αυτό για εσάς. Είναι πολύ πιθανό, να δημιουργήσετε νέες φιλίες, οι οποίες και ευχάριστες μπορεί να είναι, αλλά και κάποιοι από αυτούς να είναι οι άνθρωποι που θα σας οδηγήσουν σε μία νέα θέση εργασίας.

  Δεν είναι επίσης απίθανο να γνωρίσετε το νέο σας ταίρι οι αδέσμευτοι, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, ή μια ομάδα που είστε μέλος. 

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος 1

Α’ δεκαήμερο: Είναι πολύ πιθανό να γκρινιάξετε λίγο στο ταίρι σας, με κάτι που θα θέλετε ή κάτι που θα σας ενοχλήσει. Αποφύγετε να το κάνετε, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε προστριβή πολύ εύκολα και αυτό να επιφέρει περαιτέρω προβλήματα που δεν  θα λυθούν αμέσως. Κρατήστε μία  ουδέτερη στάση και προσπαθήστε να κάνετε υπομονή αν κάτι σας αγχώσει ή σας δυσαρεστεί. Καλύτερα να συζητήσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, παρά να  αντιδράσετε κάπως ιδιόρρυθμα  σε αυτά που δεν σας ευχαριστούν.

 Κάποιοι από εσάς, ίσως σκεφτείτε να προχωρήσετε επίσημα στο κομμάτι που λέγεται οικογένεια ή όσοι έχετε την δική σας οικογένεια, να αποφασίσετε να την αυξήσετε. Όπως και να έχει, θα περάσετε  και όμορφες στιγμές.

  Προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες, συνέταιρους αλλά και γενικά στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μπορείτε πολύ εύκολα να βρεθείτε «μπλεγμένοι» σε καταστάσεις που δεν θα σας είναι ευχάριστες. Αποφύγετε τις διενέξεις με γυναίκες στον επαγγελματικό σας χώρο, καθότι θα νιώσετε πιεσμένοι.

  Παρόλα αυτά, όσοι θελήσετε ή όσοι ήδη το έχετε σκεφτεί και βάλει στο πρόγραμμά  σας,  θα κάνετε δυναμικά νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, αφού έχετε πραγματικά πολύ καλή αντίληψη των καταστάσεων στον τομέα αυτό και θα είναι αρκετά βοηθητικό για να αποφύγετε ενδεχόμενα  προβλήματα, που θα μπορούσαν να υπάρξουν αν ήταν διαφορετικά.

Β’ δεκαήμερο: Ένας αρκετά καλός μήνας για εσάς τους Παρθένους  του Β’ δεκαήμερου. Βοήθεια και στήριξη θα υπάρξει από φιλικά σας άτομα, σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά σας.  Οι συζητήσεις μαζί τους, θα  έχουν βοηθητική χροιά, αφού οι ιδέες που θα πάρετε, θα είναι πραγματικά καλές για να εφαρμοστούν στα επαγγελματικά σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

  Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια αλλαγή στα επαγγελματικά σας ή αν αυτό έχει ήδη συμβεί, αυτές τις  μέρες να την ολοκληρώσετε και μάλιστα με  επιτυχία, αφού όχι μόνο η κατάσταση  θα είναι καλή, αλλά θα αποβάλλετε και το άγχος που είχατε. 

  Νέες φιλίες, ταξίδια αλλά και η αποφασιστικότητα που σας διακρίνει, θα είναι αυτά που θα σας ωθήσουν σε νέους ορίζοντες και θα σας δώσουν θέληση για  επέκταση. Αυτό είναι πολύ πιθανό να αφορά και την προσωπική σας ζωή, αφού μια καλή γνωριμία δεν είναι αδύνατη. 

  Γενικότερα έχετε καλή διάθεση και νιώθετε μια ευεξία κι αυτό από μόνο του είναι αρκετά βοηθητικό. Η ζωντάνια, το κέφι και η θετικότητα που εκπέμπετε είναι μεταδοτική. Καλές συναναστροφές, ευχάριστες στιγμές και επαγγελματικές επιτεύξεις. 

Γ’ δεκαήμερο: Η ερωτική σας ζωή, θα έχει  ευχάριστες στιγμές. Ο χρόνος με το ταίρι σας θα είναι χαρούμενος και είναι μια καλή περίοδος να κάνετε πράγματα από κοινού ή ακόμη και να κανονίσετε κάποιο ταξιδάκι. Τρυφερότητα, καλή διάθεση και όμορφα συναισθήματα θα κατακλύσουν τις μέρες σας. Ίσως μάλιστα κάποιοι από εσάς, αποφασίσετε να γίνετε γονείς.

  Προσοχή, για κάποιους από εσάς, θα υπάρξουν και  καταστάσεις εξαπάτησης, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μονοπάτια που δεν θα σας είναι καθόλου ευχάριστα. Είστε όμως ρεαλιστές και σίγουρα αυτό δεν θα έχει διάρκεια.

  Στα επαγγελματικά σας, έχετε καλή κρίση για τις καταστάσεις γύρω σας και πραγματικά καλή αντίληψη. Και είναι αυτό ακριβώς που σας βοηθά στην  εργασιακή σας καθημερινότητα. Επειδή όμως έχετε την τάση της προσφοράς προς όλους και  συνηθίζετε να βοηθάτε,  προσέξτε γιατί θα υπάρξουν κάποιοι που θα το εκμεταλλευτούν.

  Από την άλλη, προς το τέλος του μήνα, καλό θα ήταν να προσέξετε πιθανές σπατάλες, αυτό μπορεί να αφορά τον σύντροφό σας, αλλά επίσης μπορεί να αφορά και μια συνεργατική ή επαγγελματική σπατάλη ή ακόμη και εξαπάτηση. Αν αφορά τη δική σας εργασία, καλό θα ήταν να μην αδιαφορήσετε για ό,τι συμβαίνει αλλά και να προσπαθήσετε να μην αντιδράσετε ιδιόρρυθμα στις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε.

Δείτε το video