Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος

Μηνιαίες Προβλέψεις Παρθένος Αύγουστος 2023

Α’ δεκαήμερο

Ερωτικά: Θα πιεστείτε στα ερωτικά σας τον μήνα αυτό οι Παρθένοι του Α’ δεκαημέρου.  Αρκετές διαφορές και ασυμφωνίες, σας αναστατώνουν και σας κάνουν να νιώθετε λιγότερο συναισθηματικοί.  Θα υπάρξει μια ασυμβατότητα με τον σύντροφό σας και θα γίνετε αδιάλλακτοι στον τρόπο σκέψη σας. Προσπαθήστε να μην λειτουργήσετε με εγωιστικά μοτίβα. Αν νιώθετε ότι για κάποιο λόγο η εμπιστοσύνη  απέναντι στον σύντροφό σας είναι χαμένη, θα ήταν καλύτερα να ηρεμήσετε, να δώσετε  χρόνο στον εαυτό σας και λίγο αργότερα να κάνετε μια συζήτηση.  

Μην απομονωθείτε και προσπαθήστε να μην είστε υπερευαίσθητοι, κυρίως για όσα λύνονται.  Προς το τέλος του μήνα, κάποιοι θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν. Η βοήθεια φίλων και γνωστών θα σας φανεί χρήσιμη. Κάποιες φορές μπορεί, ακόμη και μια απλή λέξη, να αφυπνίσει ή να ταρακουνήσει, έναν νου άτονο και κουρασμένο. Μην αφεθείτε στον πεσιμισμό που νιώθετε, όλα θα αλλάξουν σε λίγο.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σας δεν είναι άσχημα και δεν έχουν μεγάλες αλλαγές. Παρόλα αυτά, καλά θα είναι να προσέξτε προστριβές με συνεργάτες ή συνεταίρους, γιατί  ο μήνας  βρίθει από παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία  στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε κυρίως αν  έχετε συνεργάτες ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, όπου εκεί, αν έχετε νεωτεριστικές ιδέες, το χάσμα ή η μη κατανόηση και από τις δύο πλευρές, μπορεί να είναι μεγαλύτερο. 

Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με σύνεση στις κινήσεις αλλά και στον λεκτικό τομέα, θα αποφύγετε πολλά «ευτράπελα». Κάποιες ζημιές που δεν είχατε υπολογίσει είναι  πιθανόν να προκύψουν.

Β’ δεκαήμερο

Ερωτικά: Ο μήνας αυτός, θα σας κάνει να νιώσετε την μεταβλητότητα της φύσης σας στα αισθηματικά σας. Θα υπάρχουν εντάσεις αλλά και εξάρσεις αγάπης και  συναισθημάτων με τον σύντροφό σας. Θα νιώσετε λίγο το «μια στο καρφί και μια στο πέταλο».  Όχι, δεν θα είναι σκληρό ή μη αντιμετωπίσιμο, απλώς μπορεί να σας κουράσει, μιας και οι καταστάσεις θα αλλάζουν γρήγορα, χωρίς να προλάβετε να πάρετε ανάσα!  

Ωστόσο η  διάρκεια αυτών  των γεγονότων θα κρατήσει έως τα μέσα του μήνα. Από εκεί και μετά, όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, θα νιώσετε ευτυχία, θα μπορέσετε να μιλήσετε με κατανόηση με το ταίρι σας και θα βγουν εκδηλώσεις αγάπης και από τους δυο σας! Λίγη υπομονή λοιπόν, γιατί τελικά, ποτέ δεν είναι αργά εμείς  να ζήσουμε το όνειρο και η ψυχή να ευφρανθεί.

Οικονομικά: Κάποιες αμφίρροπες  καταστάσεις στα επαγγελματικά σας  θα υπάρξουν, κυρίως αν  συνεργάζεστε με άλλους. Είναι πολύ πιθανό κάποιες συνεργασίες να σταματήσουν ή να αλλάξουν οι όροι. Όμως από τις 10 του μήνα έως και τις 20 του Αυγούστου, αδράξτε τις επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να φανούν μπροστά σας. Είναι μια χρονική περίοδος που η θέλησή σας αλλά και οι ικανότητες σας εντυπωσιάζουν τους άλλους και το αξίζετε! 

Έχετε καλή κρίση και μπορείτε να κάνετε άριστες επιλογές τώρα, έτσι ώστε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον. Το επιχειρηματικό σας πνεύμα είναι ενεργό και οι καλές συνεργασίες αλλά και οι οικονομικές συμφωνίες σας περιμένουν. Μην διστάσετε να κάνετε ένα βήμα. Ούτως ή άλλως, δεν είστε από τα ζώδια που θα αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους. Εξετάστε λοιπόν με λεπτομέρεια,  τα βήματά σας και προχωρήστε.

Γ΄  δεκαήμερο

Ερωτικά: Οι  Παρθένοι του Γ’ δεκαημέρου, είστε αυτοί που θα θελήσετε να ζήσετε την ένταση της περιπέτειας. Ένας ερωτικός μήνας σε όλες του τις εκφράσεις, ακόμη και στις δύσκολες. Διανύετε ένα χρονικό διάστημα που θέλετε να ζήσετε έντονα. Ουσιαστικά προτρέπετε τον εαυτό σας να δράσει! Η δράση  αυτή μπορεί να σας φέρει έντονες σεξουαλικές σχέσεις, η οποίες όμως θα βιωθούν με πάθος  και θα είναι ξαφνικές! Είναι πολύ πιθανό αυτό να το βιώσετε στις διακοπές σας ή ακόμη και να είναι μια γνωριμία με κάποιο άτομο από το εξωτερικό. 

Όμως, πρέπει να αναφέρουμε, ότι κανείς δεν υπόσχεται πως η σχέση αυτή θα έχει διάρκεια ή θα είναι ακριβώς αυτό που είδατε την πρώτη φορά. Έτσι λοιπόν, παρότι θα είναι κάτι που κυριολεκτικά θα σας συνεπάρει, ίσως να μην κρατήσει. Αλλά όντως, κάποιες φορές τα ωραία κρατούν για λίγο…

Οικονομικά: Περνάτε ένα χρονικό διάστημα, που τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε  επαγγελματικά σχέδια που είχατε εδώ  και καιρό. Αν ανήκετε στην ομάδα τον ανθρώπων αυτών, ήρθε η ώρα να κάνετε το τελικό βήμα. Ευνοούνται πολύ οι ομαδικές εργασίες και  συνεργασίες, αλλά με την απαραίτητη προσοχή. Έχετε την τάση να λειτουργείτε εγωιστικά γιατί γνωρίζετε πού και πότε είστε καλοί. Αποφύγετε να το κάνετε. 

Προσοχή σε ό,τι μοιράζεστε με άλλους, γιατί η τελευταία εβδομάδα του μήνα, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανθρώπους, οι οποίοι τελικά δεν ήταν τόσο φιλικοί και καλοπροαίρετοι, όσο πιστεύατε. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε κακεντρεχή λόγια αλλά ακόμη και πλάνες  ή ψευδείς φήμες.  Όπως κι αν έχει, αυτό το διάστημα δεν ενδείκνυται για  νέα ξεκινήματα. Προσοχή στα  οικονομικά, πολύ πιθανόν  να προκύψουν  θέματα τα οποία δεν περιμένατε και σπατάλες από ταξίδια.