Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης 1

Τοξότης

Από τη Χριστίνα Στεργίου

Γενικά

Θεωρώ πως είστε από τους τυχερότερους αυτής της περιόδου με μία Πανσέληνο και μία έκλειψη να ενεργοποιούν τους πιο τυχερούς οίκους του ωροσκοπίου σας. Ως Τοξότες, όλοι γνωρίζουμε πως λατρεύετε να ταξιδεύετε, να διευρύνετε το μυαλό σας.

Έτσι κι εγώ, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως αυτός ο μήνας σε πολλούς θα φέρει γεγονότα τέτοιας φύσεως! Πράγματα στα οποία χρειάζεται να δώσετε προσοχή είναι τα οικογενειακά σας. Διαβάστε τις παρακάτω προβλέψεις ανά δεκαήμερο, για να δείτε με ποιον τρόπο πρέπει να δράσετε.

1ο Δεκαήμερο

Η κατάσταση στο σπίτι θα δυσκολέψει για πολλούς Τοξότες που ανήκουν σε αυτό το δεκαήμερο. Ο τρόπος με τον οποίο θα πάρουν σάρκα αυτά τα εμπόδια εξαρτάται από το προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό σας. Μπορεί να προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα για τη βελτίωση ή ανανέωση του σπιτιού σας.

Άλλοι μπορεί αυτό το διάστημα να έχετε κάποιον χειριστικό συγγενή που σας πιέζει έχοντας ασύλληπτες απαιτήσεις από εσάς. Οι αυξημένες υποχρεώσεις στο σπίτι είναι πιθανές, επίσης. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε κάποια ποιοτική γνωριμία.

2ο Δεκαήμερο

Κατά το πρώτο μισό του μήνα η διάθεσή σας είναι καλή κι έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε και τα επαγγελματικά σας. Δραστηριοποιείστε κι έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε νέους φίλους και ανθρώπους που θα σας εξελίξουν σε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα μπορεί να αποκαλύψει γεγονότα σχετικά με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή να πάρετε κάποια πολύ σημαντική πληροφορία μέσα από την παρέα σας. Κατά τα τέλη του μήνα, μέσα από μεγάλη προσπάθεια, θα έχετε μία επαγγελματική ευκαιρία.

3ο Δεκαήμερο

Είναι μία σχετικά τυχερή περίοδος για εσάς, αφού η έκλειψη στο δεύτερο μισό του Απρίλη, ενεργοποιεί τον 5ο οίκο και μπορεί να σας δώσει είτε μία εγκυμοσύνη ή παιδί, είτε έναν νέο έρωτα. Αν το επάγγελμά σας είναι δημιουργικό, τότε θα σας χαρίσει και πολύ μεγάλη έμπνευση που θα βοηθήσει στην περαιτέρω επιτυχία και προβολή σας.

Οποιαδήποτε εξέλιξη κι αν φέρει στη ζωή σας, θα ανακατευθύνει τους στόχους σας και θα αλλάξει προς το καλύτερο τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο γύρω σας. Βέβαια, ο Ποσειδώνας για αρκετό ακόμη χρονικό διάστημα θολώνει την κρίση σας, οπότε καλό θα είναι να αξιολογήσετε με γνώμονα τη λογική όσους σας προσεγγίζουν.

Δείτε το video