Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης

Μηνιαίες Προβλέψεις Τοξότης Αύγουστος 2023

1ο δεκαήμερο 23 Νοεμβρίου -2 Δεκεμβρίου

Επαγγελματικά: Αυτό το μήνα θα νιώθετε αρκετά περιορισμένοι και πιεσμένοι σε θέματα οικονομικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Τόσο οι ευθύνες στην εργασία όσο και οι ευθύνες που προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον, δεν σας αφήνουν να κάνετε τις κινήσεις που θα θέλατε για αλλαγές πάνω στην εργασία σας. Προς το τέλος του μήνα στρώνουν τα πράγματα, ξαναδιεκδικήτε ευκαιρίες και βάζετε νέο προτεραιότητες στο καθημερινό σας πρόγραμμα σε σχέση με την εργασία σας.

Ερωτικά: Ερωτικά νιώθετε πώς από τη μία περνάτε όμορφα, από την άλλη μια φωνή της λογικής συγκρατεί τα συναισθήματά της. Η κατάσταση εντείνεται καθώς εσείς θα έχετε νεύρα και εντάσεις, και πολλές φορές θα  προσβάλλετε το ταίρι σας Καθώς νιώθετε πίεση από εξωτερικά μέτωπα δεν αφήνεστε να απολαύσετε τις ερωτικές στιγμές, όπως θα θέλατε.. Προς το τέλος του μήνα αρχίζετε να ηρεμείτε και να ξαναφτιάχνετε σχέσεις που είχαν δημιουργήσει προβλήματα.

2ο δεκαήμερο 3-12 Δεκεμβρίου

Επαγγελματικά: Ξεκινά μια περίοδος για σας, γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι ευθύνες είναι πολλές και ενώ έχετε την τάση να είστε αισιόδοξος και να σπαταλήσετε αρκετά χρήματα, θα πρέπει να φερθείτε  αυτή τη φορά με εγκράτεια. Τόσο γιατί βγαίνουν έκτακτα έξοδα, όσο γιατί χρειάζεται να κάνετε οικονομία δυνάμεων για το επόμενο διάστημα. Το δεύτερο μισό του μήνα θα προκύψουν επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες μπορεί να έχουν σχέση με το εξωτερικό ή γενικότερα από μακριά.

Ερωτικά: Ερωτικά διανύετε μια περίοδο όπου θέλετε να περνάτε συνέχεια όμορφα  και φλερτάρετε στους χώρους που κινείστε. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και έτσι τραβάτε τα βλέμματα από αρκετά υποψήφιους εραστές. Ένας έρωτας μέσα από ταξίδι ή από κοντινά άτομα, θα έρθει και θα αναστώσει τη ζωή σας. 

3ο δεκαήμερο 13-21 Δεκεμβρίου

Επαγγελματικά: Έντονες αλλαγές σε σχέση με τα εργασιακά σας, θα σας ανοίξουν νέες ευκαιρίες για το  οικονομικό σας κομμάτι. Αρκετές φορές  και κυρίως στους χώρους που εμφανίζεστε, αποκτάτε φήμη τόσο στην εργασία σας όσο και στο πόσο καλός είστε σε αυτό που κάνετε. Εμφανίζονται ευκαιρίες πάνω στην καριέρα σας και βλέπετε τα οικονομικά σας να αυξάνονται. Θα έχετε όλο το διαθέσιμο χρόνο και χώρο, στο να κάνετε ένα οργανωτικό πλάνο, για το πώς να δικτυωθείτε ακόμη παραπάνω στην εργασία σας.

Ερωτικά θα έχετε ευκαιρία να περνάτε όμορφα με φίλους και γνωστούς. Και σε αυτό το χώρο πιθανόν να προκύψει και ένας μοιραίος έρωτας. Ίσως να τον γνωρίσετε και σε ένα περιβάλλον που έχει σχέση με αυτογνωσία ή πνευματικότητα. Αλλά το σίγουρο είναι πώς θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Η ανανέωση που τόσο περιμένατε σε αυτό τον τομέα εμφανίζεται και έχετε να περιμένετε τα καλύτερα.