Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27 Δεκεμβρίου – Μια  Πανσέληνος η  ζωή μας!

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27 Δεκεμβρίου – Μια  Πανσέληνος η  ζωή μας!

 Τζένη Tabary Βλαστάρη

Email: [email protected]

Instagram : Jenny Tabary Vlastari (@jenny_tabary_vlastari) 

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27 Δεκεμβρίου. Μια Πανσέληνος η ζωή  μας! Ακριβώς αυτό που χαρακτηρίζει την σημερινή ημέρα, λίγο πριν το τελείωμα ενός ακόμη χρόνου  και την αρχή ενός νέου. Μια Πανσέληνος  στην 4.58’ του Αιγόκερω/Καρκίνου. Συμβολικά και πρακτικά κλείνουμε κύκλους. Έτσι έκλεισε και η χρονιά αυτή για να ανοίξει ένας νέος κύκλος  στη ζωή μας. 

Το πρωί νωρίς, ο Ερμής με τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου, μας θυμίζουν ότι οι εξαπατήσεις και οι αυταπάτες δεν παύουν και χρειάζεται να δώσουμε την προσοχή μας σε συναναστροφές επαγγελματικές ή  φιλικές. 

Όμως το απόγευμα το  τρίγωνο του Ηλίου με τον Δία, μας μιλά για επιτυχία, για ευρωστία, για αναγνώριση των πεπραγμένων μας. Γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί και οι μέρες βοηθούν όχι μόνο για οικογενειακές συνευρέσεις αλλά και για φιλικές.  Ευχάριστες στιγμές, δωράκια που μπορεί να δεχτούμε και να μας ανεβάσουν την διάθεση, αλλά και μια ήμερα πολύ καλή αν θέλουμε να διαπραγματευτούμε ή να κανονίσουμε ό,τι θέματα έχουμε με την οποία δημόσια ή μη αρχή. 

Ας δούμε όμως πως θα επηρεαστεί ο καθένας  ξεχωριστά στο κλείσιμο του χρόνου. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα  τον Ωροσκόπο σας, μετά  τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας (αν είστε νυχτερινοί). 

Κριός

Σε θέματα σπιτιού και καριέρας θα πρέπει να βάλετε  μια τάξη, αφήνοντας πίσω, ό,τι πλέον δεν είναι  λειτουργικό. Τα οικονομικά σας θα έχουν  μια ευχάριστη άνοδο, πιθανόν μέσα από κάποια αύξηση ή με τη μορφή ενός δώρου λόγω  των ημερών! Υπάρχει όμως και η πιθανότητα της ανόδου στα επαγγελματικά σας, όπως και η αναγνώριση των ικανοτήτων σας!

Ταύρος

Θέματα σπουδών, αλλά και φιλοσοφίας ή πίστης ίσως τώρα αλλάξουν ή πάψουν να σας ενδιαφέρουν γιατί κάτι άλλο κινεί την περιέργεια ή το ενδιαφέρον σας. Είναι πολύ πιθανό,  κάποιοι να αλλάξετε τομέα σπουδών. Να αλλάξετε ακόμη και χώρα διαμονής και να ανοίξετε τους  ορίζοντές  σας! Αν σας ζητηθεί να πάρετε οποιοδήποτε δάνειο, καλύτερα να το αποφύγετε, κυρίως αν είναι γιατί χάρη κάποιου άλλου. Προσοχή στις οικονομικές απάτες.

Δίδυμοι

Πρέπει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας τώρα που η χρονιά κλείνει, έτσι ώστε να σας βρει με μια πιο  υγιή κατάσταση στον τομέα αυτό!  Δεν αποκλείετε να υπάρξουν παρανοήσεις ή να έχετε αυταπάτες για συνεργάτες σας και για κάποιους ίσως και για τον σύντροφό σας. Κάποια οικονομικά ζητήματα τακτοποιούνται, ενώ πιθανά μυστικά που μπορεί  να μάθετε,  μπορεί να σας φέρουν  λύτρωση!

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, σας φωνάζει να ξεκαθαρίσετε τις διαπροσωπικές σας  σχέσεις. Είτε αφορά το σύντροφό σας, είτε τους συνεργάτες σας. Οφείλετε στον εαυτό σας ένα πιο υγιές περιβάλλον. Κάποια ταξίδια ή σπουδές που είχατε προγραμματίσει, ίσως αναβληθούν ή ακυρωθούν, αφού τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως νομίζατε. Μην απογοητεύστε. Το κάθε εμπόδιο για καλό,  ισχύει! Εξάλλου μια  πολύ σημαντική και  καλή φιλική γνωριμία μπορεί να αλλάξει ακόμη και την προσωπική σας  ζωή!

Λέων

Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι να κοιτάξετε  την υγεία σας για να έχετε μπροστά σας ένα πιο χαρούμενο μέλλον και  περισσότερο λειτουργικό! Όπως και θέματα  της καθημερινής σας  ζωής που έως τώρα  δεν απέδωσαν όπως πιστεύατε! Συναισθηματικά  κι ερωτικά περνάτε μια κρίση και δεν αποκλείετε με  το κλείσιμο της χρονιάς να κλείσετε και «αρρωστημένες» σχέσεις! Στα επαγγελματικά σας έρχεται κάτι καλύτερο είτε μέσα από μια νέα  δουλειά, είτε μέσα από την αναγνώριση των ανωτέρων σας στην υπάρχουσα εργασία σας! 

Παρθένος

Καταστάσεις που αφορούν τα παιδιά σας, ίσως τώρα χρειαστεί να βοηθήσετε, αλλά  και στα φιλικά σας άτομα  ή τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις  επαφές σας και να προχωρήσετε! Θέματα οικογένειας και της προσωπικής σας ζωής συγκρούονται. Ίσως να μην υπάρχει η αποδοχή που θα θέλατε από το ένα προς το άλλο. Πάντως όσον αφορά τα ερωτικά σας για τους ελεύθερους, ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από ένα  ταξίδι, να είναι αλλοδαπός ή εγχώριος και να έχει και μια καλή θέση αλλά και εξευγενισμένη φύση!

Ζυγός

Η οικογένεια και η δουλειά σας, είναι σαν δυο αρένες που πρέπει να υπάρχετε αλλά για κάποιο λόγο δυσκολεύεστε να βρίσκεστε και στα δυο. Βάλτε όρια, προτεραιότητες και πρακτικότητα! Θέματα καθημερινότητας αλλά και με τα αδέλφια σας ή συγγενείς θα σας απασχολήσουν. Μπορείτε να αναμένετε οικονομική βοήθεια από την οικογένειά σας, είτε με τη μορφή χρημάτων, είτε μέσω  μιας κληρονομιάς.

Σκορπιός

Σπουδές, ταξίδια μικρά ή μεγάλα, ο τρόπος  επικοινωνίας σας, τα πιστεύω σας, όλα αυτά ξεκαθαρίζονται και έχουν  μια πιο υγιή εικόνα πλέον. Ότι τελείωσε και έκλεισε μένει πίσω, ενώ  ανοίγονται μπροστά σας νέοι ορίζοντες. Προσοχή στα χρήματα που σπαταλάτε για τους έρωτες που θέλετε να βιώσετε, γιατί μπορεί να ασθενήσει  κυριολεκτικά το πορτοφόλι σας ή να διαπιστώσετε πως ο έρωτας κρατά όσο κι ένα γεμάτο πορτοφόλι! Για κάποιους που  είστε ελεύθεροι, μια σημαντική γνωριμία ίσως έρθει μέσα από τον κοντινό κύκλων συγγενών. Ίσως όμως έχετε  και μια πολύ καλή πρόταση  για συνεργασία!

Τοξότης

Ένα οικονομικό ξεκαθάρισμα, όσον αφορά δάνεια,  κληρονομίες ή τις όποιες άλλες υποχρεώσεις έχετε, δεν θα ήταν καθόλου για να ξεκινήσετε καλύτερα τη χρονιά που έρχεται. Κάποιες οικογενειακές συγκρούσεις ή ζημιές στο σπίτι ίσως αντιμετωπίσετε τις ημέρες αυτές. Έχετε  να περιμένετε κάτι καλό  στα οικονομικά σας,  το οποίο θα δώσει καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητά σας και θα νιώσετε πολύ πιο όμορφα!

Αιγόκερως

Σχέσεις συνεργατικές και προσωπικές, πρέπει να ξεκαθαρίσετε τώρα. Τι μένει  και τι  όχι στην ζωή σας αλλά και τα όρια που πρέπει να τεθούν για να έχετε μια καλύτερη ζωή. Ίσως μάθετε για τα αδέλφια σας ή προσφιλή σας άτομα, πράγματα τα οποία αγνοούσατε και στεναχωρηθείτε ή απογοητευθείτε. Αν είστε μόνοι,  ο έρωτας θα σας χτυπήσει  όχι  μόνο την πόρτα, αλλά και τον εγκέφαλο και θα  αξίζει! Οι καλλιτέχνες θα έχετε  ιδιαίτερες εμπνεύσεις και αναγνώριση!

Υδροχόος

Πρέπει να κάνετε μια «κατάδυση» και να ξεκαθαρίστε τον ψυχολογικό σας κόσμο. Φοβίες, άγχη και ό,τι άλλο μπορεί να δημιουργήσει θέμα στην καθημερινότητα αλλά και στην υγεία  σας. Προσοχή σε σπατάλες όσον αφορά τα οικονομικά σας για την κοινωνική σας ζωή. Συμβουλή, μην δανείσετε  χρήματα, είναι πολύ πιθανόν να μην τα πάρετε ποτέ  πίσω.  Δεν αποκλείετε να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν κάποιοι «φίλοι». Κάποιο οικογενειακό μυστικό βλέπει το φως και το πιο πιθανό είναι, πως εσείς θα νιώσετε  μεγάλη χαρά γι’ αυτό!

Ιχθύες

Προσοχή σε θέματα των παιδιών σας για όσους είστε γονείς και τις φιλίες τους, αλλά και τις δικές σας φιλίες! Βοηθήστε αν  χρειαστεί τα παιδιά σας αλλά και τον εαυτό σας,  ώστε να ξεκαθαριστούν  καταστάσεις που δεν έχουν πλέον υπόσταση. Κάποια απογοήτευση ίσως έρθει  από τον επαγγελματικό σας χώρο ή κάτι που  σχεδιάζατε να βάλετε σε εφαρμογή ίσως ακυρωθεί. Νέες πολύ  καλές  γνωριμίες θα κάνετε μέσω φιλικών  σας προσώπων αλλά και συγγενών, οι οποίες θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για καλές  φιλίες  και γιατί όχι συνεργασίες!