Ημερήσιες Προβλέψεις 1 Αυγούστου 2023 Ημέρα υπερβολών σε όλα τα επίπεδα

Ημερήσιες Προβλέψεις 1 Αυγούστου 2023 Ημέρα υπερβολών σε όλα τα επίπεδα

Ημερήσιες Προβλέψεις 1 Αυγούστου 2023 Ημέρα υπερβολών σε όλα τα επίπεδα

Σήμερα πραγματοποιείται Πανσέληνος στον άξονα του Λέοντα – Υδροχόου, στην 9ο:15’, στις 21:31’, ώρα Αθήνας. Είναι μία Πανσέληνος δυνατή, η οποία θα περιέχει έντονα το στοιχείο της υπερβολής, διότι συμμετέχει ο Δίας με τετράγωνο από το ζώδιο του Ταύρου στη 13ο:46’, δημιουργώντας το σχηματισμό του Ταυ τετραγώνου. Πυροδοτεί έτσι την ατμόσφαιρα και καλλιεργεί ένα κλίμα υπεραισιοδοξίας και υπερενθουσιασμού.

Θα έχουμε τη διάθεση να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να συμμετάσχουμε σε ομάδες και γενικότερα να περάσουμε όμορφα. Καλό όμως θα ήταν να προσέξουμε λίγο μη χαθεί το μέτρο και καταλήξουμε στην κραιπάλη. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Λέοντα – Υδροχόου και Ταύρου – Σκορπιού.

Αργά το βράδυ πραγματοποιείται τρίγωνο μεταξύ του Άρη στην Παρθένο και του Δία στον Ταύρο, στην 13ο:46’. Είναι μία όψη η οποία χαρίζει δυναμική, τόλμη, πίστη στις δυνατότητες μας και την ώθηση την οποία χρειαζόμαστε, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ιδιαίτερα ευνοημένα από αυτή την όψη είναι τα ζώδια της γης, Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερω που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, μεταξύ της 11ης και 15ης μοίρας, ή έχουν προσωπικούς πλανήτες και Ωροσκόπο σε αυτές τις μοίρες.

Κριός : Για σας, η μέρα είναι πολύ ευχάριστη και δημιουργική. Θα έχετε τη διάθεση να συναντήσετε φίλους, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Το βραδάκι θα έχετε πολλές σκέψεις για το πώς μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Οι πιέσεις στο χώρο της εργασίας σας εντείνονται.

Ταύρος : Εσείς, σήμερα θα επικεντρωθείτε στα θέματα της καριέρας και του σπιτιού σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλές συζητήσεις και συναντήσεις, προκειμένου να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να αναδειχθείτε. Πιθανό να κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι σας και για αγαπημένα πρόσωπα της οικογενείας σας.

Δίδυμοι : Μία όμορφη και χαρούμενη μέρα ξημερώνει για εσάς. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι, ή μία εκδρομή με στενούς φίλους ή συγγενής, όπου θα περάσετε υπέροχα και θα ανανεωθείτε. Προς το τέλος της ημέρας, ίσως να υπάρξει ένταση στο σπίτι σας για κάποιο οικονομικό ζήτημα, το οποίο σας αγχώνει.

Καρκίνος : Η σημερινή μέρα για σας διαφαίνεται άκρως εποικοδομητική για τα οικονομικά σας θέματα. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και να κλείσετε κάποια οικονομικά ζητήματα, τα οποία σας απασχολούν καιρό. Θα διαθέτετε πολύ ενέργεια και θα θέλετε να εκφράσετε δυναμικά απόψεις, στις συζητήσεις που θα κάνετε με φίλους και συγγενείς. 

Λέων : Εσείς σήμερα ακτινοβολείτε. Θα διαθέτετε ενέργεια και αποφασιστικότητα. Θέλετε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. Αποφύγετε τις υπερβολές και χαμηλώστε τους τόνους στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία επανασύνδεση. Προσέξτε τα έξοδα σας και τις σπατάλες.

Παρθένος : Σήμερα είστε κακόκεφοι και προτιμάτε να μείνετε σπίτι. Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις και διαφυλάξτε τα νώτα σας. Σας απασχολούν τα εργασιακά σας θέματα, διότι υπάρχει μία κατάσταση μεταβλητότητας, η οποία σας αγχώνει. Διαθέτετε όμως, την ενέργεια και την τόλμη να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Ίσως προκύψει ένα επιμορφωτικό ταξίδι, το οποίο θα σας βοηθήσει στα εργασιακά σας.

Ζυγός : Αρκετά θετική είναι η σημερινή μέρα για εσάς. Θα θελήσετε να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να συναντήσετε φίλους και να περάσετε όμορφα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε τα σχέδια σας με επιτυχία. Προσοχή δείξτε στην υγεία σας, καθώς και στις οικονομικές υποχρεώσεις, διότι αν δεν τις τακτοποιήσετε έγκαιρα, ενδέχεται να αυξηθούν.

Σκορπιός : Η προσοχή σας σήμερα στρέφεται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Προσέξτε όμως μη γίνετε καταπιεστικοί και υπερβολικοί. Κάποιες διαφωνίες θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ θα μπορέσετε να κλείσετε μία συνεργασία με άτομο από το κοινωνικό σας χώρο.

Τοξότης : Εσείς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι με φίλους ή συγγενείς και να περάσετε πολύ καλά. Η κατάσταση στον επαγγελματικό σας χώρο είναι αρκετά πιεστική, με πολλές υποχρεώσεις. Το ίδιο μοτίβο υποχρεώσεων υπάρχει και στην καθημερινότητα σας. Προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας.

Αιγόκερως : Σήμερα θα έχετε την τάση να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για εσάς, προκειμένου να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, αλλά και για τους αγαπημένους, προσπαθώντας να τους εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να δημιουργήσετε μία νέα σχέση.

Υδροχόος : Η σημερινή μέρα σας χρήζει πρωταγωνιστές. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται γύρω από το σύντροφό σας. Θα θελήσετε να περάσετε όμορφα μαζί του και να επιδοθείτε σε κάθε υπερβολή. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σχέσεις. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις. Προσέξτε τα αλόγιστα έξοδα που θα κάνετε για το σπίτι και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε από τις πολλές εργασιακές υποχρεώσεις.

Ιχθύες : Σήμερα διακατέχεστε από εσωστρέφεια. Σκέφτεστε πράγματα που συνέβησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και αγχώνεστε. Η καθημερινότητα σας είναι αρκετά απαιτητική και χρειάζεται προσοχή. Πιθανόν κάποιο στενό φιλικό σας πρόσωπο να αναλάβει το ρόλο του μεσολαβητή, ώστε να σας φέρει σε επαφή με τον πρώην σύντροφο σας, ο οποίος επιθυμεί επανασύνδεση μαζί σας. 

Από την Άννα Αλεξανδρινού