Ημερήσιο Ωροσκόπιο 10 Φεβρουαρίου 2023. Σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω : αποκαλύψεις , μυστικά, εμμονές και βαθιά περισυλλογή.

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 10 Φεβρουαρίου 2023. Σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω.  Σήμερα, ο  Ερμής ΄΄συναντά΄΄ τον Πλούτωνα στην 28ᵒ 58΄ του Αιγόκερω και η μέρα χρωματίζεται με σκιές για να υπερτερήσει στο τέλος το φως. Ας εξετάσουμε πως η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει κάθε ζώδιο :

ΚΡΙΟΣ

 Η μέρα προσανατολίζεται στα επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία απαιτούν επιμονή και έξυπνους χειρισμούς. Συζητήσεις με ανώτερους αποπνέουν χειριστική πρόθεση και σάς πεισμώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ 

Φιλοσοφείτε και αναθεωρείται πράγματα. Ίσως προκύψουν ταξίδια για εκπαιδευτικούς λόγους, δικαστικές υποθέσεις. Έγγραφα απαιτούν περισσότερη σκέψη και μελέτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μηνύματα που αφορούν σε τακτοποίηση των οικονομικών σας, των κληρονομικών του/της συζύγου χρειάζονται νέα προσέγγιση. Ζωντανεύουν θέματα οφειλών σας (δάνεια, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποκαλύψεις και σκάνδαλα στο γάμο, σε μακροχρόνιες σχέσεις, στις συνεργασίες σάς ταράζουν. Επιβάλλεται να προστατεύσετε το κύρος και το συμφέρον σας.

ΛΕΩΝ 

Δύσκολες αποφάσεις προστάζει η εργασίας σας. Σκέψεις που κατευθύνονται στην αλλαγή της καθημερινότητάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή σήμερα φουντώνει από τη ζήλεια, την  εμμονή και το πάθος σας. Τα λόγια σας μαρτυρούν χειραγώγηση.

ΖΥΓΟΣ 

Κρυμμένα οικογενειακά μυστικά αποκαλύπτονται, ζητήματα που παρελθόντος επανέρχονται και ζητάνε επίμονα λύση. Σκέψεις για μετακόμιση ή/και ανακαίνιση ακινήτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Έρευνα, μυστική παρακολούθηση, λόγια σκληρά και αποκαλύψεις που σχετίζονται με τα αδέλφια και το στενό οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε μεταφορικό μέσο.

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Συζητήσεις, προτάσεις για οικονομικά και επενδυτικά  σχέδια σάς απασχολούν. Επαναξιολογείτε τις αξίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο λόγος και η συμπεριφορά σας σήμερα είναι μυστηριώδεις και μαγνητίζετε τα βλέμματα. Προσοχή σε χειριστικές διαθέσεις που σας χαρακτηρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Εσωστρέφεια και τάση απομόνωσης. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Μελαγχολική διάθεση.

ΙΧΘΕΙΣ 

Το κοινωνικό περιβάλλον βρίθει από κακόβουλα λόγια και σάς απογοητεύουν. Αποκαλύψεις που αφορούν σε φίλους σάς εκπλήσσουν. Διεξοδική προσέγγιση των στόχων σας.

Μαρία Πούπουζα

Διαβάστε επίσης:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/02/2023 – 19/02/2023 – Ερωτικές ψευδαισθήσεις  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/02/2023 – 19/02/2023. Βρισκόμαστε στην πιο ερωτική κατ΄ευφημισμόν εβδομάδα του χρόνου, καθώς στις 14 Φεβρουαρίου είναι η γιορτή των ερωτευμένων. Δεν θα πω τα τετριμμένα, ότι οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα, γιατί είμαι σίγουρη ότι είναι πράγματα χιλιοειπωμένα.  Θα πω ότι εύχομαι κανένας να μην αγχώνεται πραγματικά για την μέρα αυτή, γιατί πολλές φορές η πίεση που μας ασκείται από την κοινωνία στο να μην είμαστε μόνοι, ειδικά κάποιες μέρες του χρόνου, μας οδηγεί σε λάθος επιλογές και λάθος κρίσεις.

 Η εβδομάδα λοιπόν αυτή, μιλά ακριβώς για αυτό. Για το πως πολλές φορές η ανάγκη μας να ερωτευτούμε, να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, όσο και εάν η ανάγκη αυτή είναι ιερή, μας οδηγεί σε λάθη. Κλείνουμε τα μάτια μπροστά στα ελαττώματα του άλλου που ακόμη και αν φωνάζουν εκκωφαντικά, εμείς αρνούμαστε να τα δούμε. Τα βαφτίζουμε μάλιστα χαριτωμένες ιδιαιτερότητες και η μεγαλύτερη αδικία που κάνουμε, είναι ότι πάντα ακούμε τις δικαιολογίες, πάντα κάνουμε ψέματα ότι τον/την πιστέψαμε ακόμα και μετά το πολλοστό ψέμα. Εκθέτουμε έτσι ανεπανόρθωτα τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μας. Εμάς τους ίδιους. 

 Την εβδομάδα αυτή τα άστρα μας μιλούν για αυτό. Στις 15 Φεβρουαρίου η Θεά Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη συνόδου από το ζώδιο των Ιχθύων, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Τί πραγματευεται αυτή η όψη; Μα την έντονη ρομαντική διάθεση και την ανάγκη για την απόλυτη ρομαντική και ερωτική ένωση. Πολλές φορές λοιπόν, ερωτευόμαστε τον ίδιο τον έρωτα. Γινόμαστε έρμαια της φαντασία μας, μαγευόμαστε από τα μεγάλα λόγια και τις μεγάλες υποσχέσεις κι έτσι τελικά κινδυνεύουμε να εξαπατηθούμε λόγω των ψευδαισθήσεων μας. Βλέπουμε μόνο το καλύτερο στους άλλους και κλείνουμε τα μάτια μπροστά στα ελαττώματά τους.

 Στις 19 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σχηματίζει όψη τυχερού εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η όψη αυτή μας μιλά για ανάγκη απόλυτης ερωτικής ένωσης. Αυτό το διάστημα θέλουμε να μάθουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια στις σχέσεις μας. Ζήλεια και καχυποψία μπορούν να καταστρέψουν τις σχέσεις μας. Ζητάμε και ζούμε έντονες καταστάσεις και βαθιές συγκινήσεις και αγωνιζόμαστε είτε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του άλλου, είτε να εξακριβώσουμε εάν είναι ειλικρινής μαζί μας. Η όψη αυτή θα είναι ευνοϊκή για τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.