Αυτά είναι τα 3 πιο πεσιμιστικά ζώδια

Τρία είναι τα ζώδια που έχουν περισσότερη τάση να βλέπουν τα πράγματα πιο μαύρα και λιγότερο φωτεινά με έντονες τάσεις πεσιμισμού.

Αιγόκερως

Ο βασιλιάς της λογικής αλλά και την απαισιοδοξίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Αιγόκερω που μονίμως έχει την τάση να βλέπει τα πράγματα μισοάδεια. Ζώδια που σχετικά αντιμετωπίζει περισσότερες δυσκολίες λόγω του κυβερνήτη του Κρόνου έχουν μάθει ότι η καλύτερη τακτική είναι πρώτα να θεωρείς ότι θα έρθει το χειρότερο σενάριο και μετά να χαίρεσαι για ότι καλύτερο μπορεί να έρθει. Αν και πολύ καλοί άνθρωποι δεν τους αφήνει η απαισιοδοξία να το δείξουν και τείνουν να ακυρώνουν λόγω της αρνητικής τους σκέψης ακόμη και ξεκάθαρα καλές ευκαιρίες.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν είναι τόσο πεσιμιστικός όσο δε του αρέσει η χωρίς λόγω και  ουσία θετική σκέψη των πραγμάτων. Ως ζώδια του Κάτω κόσμου και της γνώσης των μυστηρίων του θανάτου οι Σκορπιοί πολύ σπάνια εντυπωσιάζονται από τη λάμψη και τις στιγμιαίες στιγμές χαράς που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Σαν άτομα είναι περισσότερο προσεκτικοί στη προσέγγιση τους και δε θέλουν να δίνουν πολλά δικαιώματα. Αν καταφέρει να ενθουσιάσεις έναν Σκορπιό σημαίνει ότι έχεις φοβερό ταλέντο και πρέπει να το εκμεταλλευτείς όμως οι κάτοικοι των σκοτεινών Βασιλείων με το που παρασυρθούν αμέσως αρχίζουν να μαζεύονται και καθώς περνάνε τα χρόνια τους είναι ακόμη πιο δύσκολο να βγουν έξω στο κόσμο της αισιοδοξίας.

Παρθένος

Η Παρθένος θα γκρινιάζει όπως ένα Κριός θα θυμώσει απλά για να μπορέσει να ξεδώσει και να διοχετεύσει το άγχος με κάποιο τρόπο. Απαισιόδοξα ζώδια χωρίς μεγάλη εμπιστοσύνη στη ζωή θεωρούν ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορείς να περιμένεις να αλλάξουν πράγματα στη ζωή σου. Η μόνιμη τάση τους να είναι μονίμως στραμμένη στην πρακτικότητα της ζωής τους έχει στερήσει τον ενθουσιασμό και σπανίως παρασύρονται από τη θετική σκέψη. Θεωρούν ότι ο κόσμος είναι περισσότερο ένα μέσω για δουλειά και βάσανα καθημερινότητας παρά ένας χώρος για να μπορέσουμε να γεμίσουμε εμπειρίες και να γελάσουμε. Δύσκολοι στην προσέγγιση και προσεκτικοί στο τρόπο έκφρασης είναι άτομα που χρειάζονται πολύ χρόνο και ελάχιστα αφήνουν τους εαυτούς τους να δουν τη θετική πλευρά.

Τα πιο Πεσιμιστικά ζώδια από το πιο πολύ μέχρι το λιγότερο

Αιγόκερως

Σκορπιός

Παρθένος

Καρκίνος

Ιχθύες

Ζυγός

Υδροχόος

Ταύρος

Κριός

Δίδυμοι

Λέων

Τοξότης

Διαβάστε επίσης

α) Οι ημερομηνίες με τις πιο μεγάλες απαιτήσεις με βάση τους Άραβες Αστρολόγους – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

β) Οι ημερομηνίες γέννησης που σύμφωνα με τους Άραβες έχουν προστασία! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

γ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα το 2023. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

δ) Τα 5 ζώδια που θα βελτιώσουν τη ζωή τους τα επόμενα 8 χρόνια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ε) Ετήσιο ωροσκόπιο 2023 για όλα τα ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ζ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη και τύχη το 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

η) Τα 4 ζώδια που θα δουν σημαντική βελτίωση στη ζωή τους το 2023! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)