Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις!

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου και φέρνει σημαντικές αλλαγές για τα παρορμητικά ζώδια  – Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος του Λύκου αλλιώς είναι μία από τις πιο σημαντικές πανσελήνους της χρονιάς με σημαντικές ευκαιρίες!

Το εξάγωνο  που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Ουρανό είναι ιδιαίτερα βοηθητικό και απελευθερωτικό, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα στη ζωή μας, αλλά και να επαναπροσδιορίσουμε το τι πραγματικά ποθούμε. Είναι μια περίοδος ιδιαίτερα σημαντική για να μπορέσουμε να κλείσουμε δύσκολες καταστάσεις από το παρελθόν και να μπορέσουμε να αναδυθούμε σε μια καινούργια ζωή.

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 3
Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει λύτρωση σε αρκετά ζώδια!

 Το τρίγωνο που κάνει η Πανσέληνος με τον Ποσειδώνα είναι επίσης ιδιαίτερα βοηθητικό, καθότι δείχνει τη δυνατότητα του να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε περισσότερο τα όνειρά μας και κυρίως να πραγματοποιήσουμε κάποιους μεγαλεπήβολους στόχους μας.

 Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Χείρωνα δείχνει ότι παραμένει να είναι μια περίοδος που μας έχει πληγώσει και τραυματίσει και ακόμη προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα τραύματα του παρελθόντος και να διαχειριστούμε τη ζωή μας έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή.

 Η πανσέληνος αυτή μέσοδιαστηματικά κρύβει και άλλες εκπλήξεις με το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα  – Βόρειου δεσμού που δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο ιδιαίτερης πνευματικής αναζήτησης αλλά και θυματοποίησης του κόσμου ενώ την ίδια στιγμή το μεσοδιάστημα του Άρη Κρόνου που ενεργοποιείται από αυτή την όψη φέρνει ατυχήματα και δυστυχήματα. 

Παρ όλα αυτά και με βάση τα σαββατικά σύμβολα, η λέξη κλειδί αυτή της πανσελήνου είναι η ανάπτυξη, η δυνατότητά του να μπορέσουμε να βάλουμε τον σπόρο και να εξελιχθούμε και να επιτύχουμε μακροπρόθεσμους σκοπούς και στόχους που μπορεί κατά τη διάρκεια της διαδρομής, να πληγωθούμε και να τραυματιστούμε μέσα από τον Χείρωνα και πιθανόν να υπάρχουν διάφορες ατυχείς περιστάσεις, αλλά στο τέλος η αλλαγή μέσω του Ουρανού αλλά και η δυνατότητα για πνευματική ανύψωση και χαρά μέσω του Ποσειδώνα  θα μπορέσει να έρθει!

Η Σελήνη και ο Άρης εκτός ορίων είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα ότι μιλάμε για μια Πανσέληνο συναισθηματικών εξάρσεων, παθών αλλά και σημαντικών κατακτήσεων, που όμως θα μας ταράξουν τη ζωή μας και σε ένα βαθμό θα μας αναστατώσουν, ενώ δυστυχώς επί των διακρατικών και εγκοσμίων θεμάτων πρόκειται να δούμε πολλά φαινόμενα βίας και δυστυχώς άτυχες ζωές να φεύγουν λόγω του πολέμου και άλλων δεινών.

Στο σύνολό της αυτή η Πανσέληνος είναι εποικοδομητική και φέρνει σημαντικές ευκαιρίες για αρκετά ζώδια στο να μπορέσουν να διαχειριστούν τη ζωή τους με έναν καλύτερο τρόπο, αν και θα πιεστούμε και έχουμε ένα βουνό να προχωρήσουμε μπροστά να κατακτήσουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι παρά τον πόνο και την ταλαιπωρία στο τέλος δεν μας περιμένει η χαρά της νίκης και της επίτευξης.

Δείτε και το ειδικό video για την πανσέληνο εδώ:

Κριός

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 5

Για εσάς αυτή η Πανσέληνος ενεργοποιεί ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και με την καριέρα σας και προφανώς θα περάσετε κάποιες ταραχές σε αυτά τα 2 κομμάτια, καθότι φαίνεται ότι δεν έχετε διαχειριστεί ακόμη Καταστάσεις του παρελθόντος και υπάρχουν ακόμη άνθρωποι από την οικογένειά σας και γενικότερα από το περιβάλλον σας που δεν σας βοηθούν στο να μπορέσετε πραγματικά να βρείτε τον εαυτό σας και σας δημιουργούν εμπόδια στην οικιακή σας και επαγγελματική σας επιτυχία.

 Σίγουρα αυτή η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να επιτύχετε πράγματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, βγάζοντας περισσότερα χρήματα και έχοντας περισσότερες δυνατότητες να επενδύσετε και να κινηθείτε, αλλά και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε φόβους, ανασφάλειες και προβλήματα του παρελθόντος που σας είχανε στοιχειώσει, καθότι Ο Ποσειδώνας είναι λυτρωτικός για την ψυχική σας υγεία και σας δείχνει με ποιον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε τελικά τα απωθημένα σας και να τα κάνετε πραγματικότητα.

Ταύρος

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 7

Σημαντική αυτή η περίοδος, γιατί σας δίνει τη δυνατότητα της ανανέωσης. Νιώθετε άλλοι άνθρωποι δημιουργικοί και έχετε επιτέλους ένα καινούργιο πλαίσιο για τη δουλειά σας, αλλά και για να μπορέσετε τελικά να χτίσετε αυτά που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας.

Θα κοινωνικοποιηθείτε και θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας στηρίξουν για αυτά τα οποία έχετε βάλει στο μυαλό σας, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα σας κάνει να νιώσετε τρομερά ανανεωμένοι. Είναι μια περίοδος όπου θα υπάρξουν όμως ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, γιατί κάτι μέσα σας δεν σας καλύπτει πλήρως. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα υπαρξιακό κενό, μια ανασφάλεια, κάτι το οποίο δεν καλύπτεται από τις εξωτερικές κοινωνικές περιστάσεις και αυτή η πανσέληνος έρχεται να σας βοηθήσει να βρείτε γιατί υπάρχει αυτό το υπαρξιακό κενό και με ποιον τρόπο μπορείτε τελικά να ξεφύγετε από αυτού του είδους τις υπαρξιακές κρίσεις.

Δίδυμοι

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 9

Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σας και θα πρέπει να περιμένετε σημαντικές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε και την τάση να ξοδέψετε πολλά από αυτά, δημιουργώντας τελικά έναν αέρα ψεύτικής ευχαρίστησης και διάθεσης, χωρίς όμως στην πραγματικότητα να νιώθετε πλήρως ικανοποιημένοι από όσα έξοδα και αν κάνετε. Από την άλλη φαίνεται ότι επιτέλους ο θυμός και ο εκνευρισμός του τελευταίου μηνά αρχίζει και καταλαγιάζει και μπορείτε να περιμένετε πολύ πιο ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Στα ευχάριστα αυτή της Πανσελήνου είναι ότι θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα σας ανανεώσει αρκετά ιδιαίτερα αν είσαστε άνθρωποι που έχετε ένα δημιουργικό Επάγγελμα.

Προσοχή, θα πρέπει να δώσετε στις κοινωνικές σας σχέσεις, καθότι θα βρεθείτε σε κάποιες κρίσεις και αναταραχές, οι οποίες και θα σας ταλανίσουν θα σας πειράξουν και θα σας εκνευρίσουν, γι αυτό και θα πρέπει να είσαστε όσο το δυνατόν περισσότερο διπλωματικοί. Τέλος, αυτή η πανσέληνος σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε μέσα σας πράγματα.

 Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για τη ζωή σας και να βρείτε λύσεις για μακροπρόθεσμα προβλήματα τα οποία έχετε κληρονομήσει από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 11

Πρωταγωνιστές με αυτή τη πανσέληνο, έχετε από δω και στο εξής τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να κινήσετε εσείς τα ηνία για να μπορέσετε να επιτύχετε τους σκοπούς στόχους σας.  Προσοχή  όμως στην καριέρα σας, καθότι κινδυνεύετε από τραυματικές εμπειρίες και σκάνδαλα. Προστατέψτε τον εαυτό σας από ανθρώπους που δείχνουν το φιλικό τους πρόσωπο, αλλά στην ουσία θέλουν κάτι από εσάς και θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

 Την ίδια στιγμή ένα σημαντικό ταξίδι ή μια πολύ ευχάριστη είδηση από το εξωτερικό θα σας κάνει να χαρείτε ιδιαίτερα και να ικανοποιηθείτε για τη μέχρι τώρα προσπάθειά σας, ενώ ο Ουρανός μέσα από το ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε τελικά ανθρώπους όπου θα σας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους, ενώ την ίδια στιγμή θα νιώσετε ότι έχετε το κατάλληλο κοινό και τον κόσμο γύρω σας για να μπορέσετε τελικά να προχωρήσετε στη ζωή σας για αυτά τα οποία ζητάτε και να επιτύχετε.  

Λέων

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 13

Μπορείτε πραγματικά το επόμενο χρονικό διάστημα να περιμένετε επιτέλους ότι στην εργασία σας θα αρχίσουν να υπάρχουν κάποιες πρώτες ευκαιρίες, αλλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σας βοηθήσουν στο να δείξετε τι μπορείτε να επιτύχετε αλλά και  να μπορέσετε να ξεφύγετε από ένα τοξικό περιβάλλον.

 Σε θέματα σπουδών θα υπάρξουν κάποιες ακυρώσεις ή σε θέματα ταξιδιών επίσης, οπότε και θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι για να αλλάξετε ξανά τα σχέδιά σας και να επαναπροσδιορίζετε κάποιους από τους σκοπούς και στόχους σας. Επαγγελματικά για όσους κάνετε καριέρα, η περίοδος είναι ιδιαίτερα σημαντική καθότι θα βρεθούν λύσεις σε ζητήματα καριέρας και θα μπορέσετε να ξεκολλήσετε από δύσκολες καταστάσεις, ενώ μια σημαντική επαγγελματική αναγνώριση θα έρθει να σας γεμίσει με ιδιαίτερη χαρά.

Με αυτή την Πανσέληνο θα μπορέσετε να λάβετε και την απαραίτητη οικονομική υποστήριξη, έτσι ώστε να ξεπεράσετε προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ ευνοούνται επίσης και οι επενδύσεις.

Παρθένος

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 15

Η πανσέληνος αυτή έρχεται για να σας φέρει καινούργιες σχέσεις και επιθυμίες.

 Όσοι είστε μόνοι σας, θα μπορούσατε να περιμένετε την είσοδο μίας καινούργιας σχέσης επιτέλους στη ζωή σας που θα σας κάνει να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. 

 Ταυτόχρονα θα έχετε και μια σημαντική είδηση από απόσταση που περιμένατε να εξελιχθεί κάτι καιρό και τώρα ήρθε η στιγμή για να μπορέσετε να το επιτύχετε.

 Προβλήματα θα υπάρξουν μέσα από οικονομικά τρίτων, για αυτό και θα πρέπει να αποφύγετε την οποιαδήποτε μορφή δανεισμού, όπως επίσης μπορεί να δημιουργηθούν με τις όψεις της  πανσελήνου αυτής προβλήματα επί της σεξουαλικής σας ζωής και να υπάρξει μια σημαντική αποστασιοποίηση με το σύντροφό σας.

Αυτό σημαίνει ότι ενώ ευνοείστε για νέες σχέσεις και επιθυμίες,  αλλά όσοι από εσάς έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να παρουσιαστούν σημαντικά προβλήματα.  Τέλος αν θέλετε να προχωρήσετε με το να μεγαλώσετε την οικογένειά σας και να προσπαθήσετε για ένα παιδάκι; Αυτή είναι μια κατάλληλη περίοδος και ευνοείστε αρκετά.

Ζυγός

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 17

Αυτή η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα της καριέρας σας και του σπιτιού σας και θα πρέπει να περιμένετε αναστατώσεις και πιέσεις αυτές τις ημέρες.

Παρ όλα αυτά, αυτές οι αναστατώσεις θα οδηγήσουν σε σημαντικές επιτυχίες, γιατί φαίνεται ότι θα μπορείτε να έχετε μια σημαντική εργασιακή επιτυχία με αυτή την πανσέληνο και θα μπορέσετε να δουλέψετε σε κατευθύνσεις οι οποίες πραγματικά θα σας κάνουνε να εκπληρώσετε πολλά από αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

  Την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να λάβετε και μια σημαντική βοήθεια, η οποία θα σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε προβλήματα της καθημερινότητάς σας, όπως επίσης ευνοείστε και στο να προχωρήσετε σε νέες επενδύσεις, οι οποίες θα έχουνε σημαντικά κέρδη.

 Η Πανσέληνος αυτή όμως φέρνει μπροστά σας σημαντικές κρίσεις σε επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες εδώ και καιρό δεν δουλεύουν σωστά και θα πρέπει να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσετε τις οποίες αυτές επαφές, καθότι σας δημιουργούν αυτές οι συνεργασίες περισσότερα προβλήματα.

Για τους παντρεμένους Ζυγούς είναι μια κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να επισκεφτείτε έναν ψυχοθεραπευτή και να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση.

Σκορπιός

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 19

Αυτή η πανσέληνος λέει Ναι σε νέες γνωριμίες και επαφές που θα σας αναστατώσουν και θα σας κάνουν να γνωρίσετε ανθρώπους που πραγματικά περιμένατε καιρό να σας συναρπάσουν.

 Ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε κάποια σχέδιά σας και αυτό να σας εκνευρίσει, αλλά είναι μια σημαντική περίοδος αυτή για επαναπροσδιορίσεις και όχι για γρήγορες αποφάσεις.

Νέες σχέσεις και επαφές μπορούν να έρθουν στο προσκήνιο με μια ιδιαίτερα ερωτική γνωριμία στις επόμενες 14 μέρες που θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα, ενώ και η παντρεμένοι θα μπορείτε να περιμένετε ότι ο γάμος σας μπορεί να έχει μια βελτίωση και η μεταξύ σας σχέση να μπορέσει να περάσει ξανά στην ακμή της.

 Έντονη η δημιουργικότητα επίσης αυτή την περίοδο, για να μπορέσετε να κάνετε πράγματα τα οποία περιμένετε καιρό, ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών σας, αλλά χρειάζεται αρκετή προσοχή καθότι φαίνεται ότι φλερτάρετε με την υπερκόπωση και αυτό θα επηρεάσει την υγεία σας και πρέπει να είσαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.

 Θεωρείται μια περίοδος κατάλληλη για να έρθετε ξανά σε επαφή με συγγενικά πρόσωπα και να ξεχαστούνε παλιές παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 21

Η Πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σας, για αυτό και θα πρέπει να προσέξετε κατά πολύ το πώς κινείστε οικονομικά, καθότι πάρα πολλά έξοδα μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικά προβλήματα.

 Επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων θα υπάρξουν νέες ερωτικές γνωριμίες, οι οποίες θα σας κάνουν να ξεχάσετε το παρελθόν, αλλά ευνοείστε επίσης και για να μπορέσετε να κάνετε μια ίσως πολυπόθητη επανασύνδεση.

 Με αρκετά νεύρα σε συνεργασίες σας, θα πρέπει να είστε αρκετά διπλωματικοί για να μην τσακωθείτε και βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις.

Το σπίτι σας φαίνεται ότι είναι επιτέλους πιο ήρεμο και ήσυχο, οπότε και η ζωή σας θα είναι λίγο πιο λειτουργική το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως επίσης θα σταματήσει και η δύσκολη περίοδος με συνεχείς ζημιές και προβλήματα μέσα στο χώρο της δουλειάς σας.

 Ιδιαίτερα όσοι είσθε άνεργοι θα πρέπει να περιμένετε μια καινούργια πρόταση, η οποία θα σας κάνει πολύ χαρούμενους.

Αιγόκερως

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 23

Τώρα μιλάμε για μια περίοδο έντονων ευκαιριών σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα αισθηματικά σας ζητήματα.

Είσαστε εδώ και αρκετό καιρό μόνοι, γι αυτό και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να δουλέψετε και να επιτύχετε πολλά από τα ερωτικά σας σχέδια και πόθους.

Όσοι έχετε ήδη μια σχέση θα μπορέσετε να τη βελτιώσετε και να έρθετε επιτέλους πιο κοντά. Θεωρείται μια περίοδος τρομερά δημιουργική και πάρα πολύ ευχάριστη, διότι σας δίνει την ευκαιρία στο να μπορέσετε να προχωρήσετε και σε θέματα οικονομικών συμφωνιών που είχαν μπλοκάρει καιρό. Τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να επιλύσετε και θέματα μέσα στο σπίτι σας.

 Η περίοδος δεν είναι πάρα πολύ εύκολη για εσάς, καθότι φαίνεται ότι μέσα στην οικία σας υπάρχουν πρόσωπα με τα οποία δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε και δυστυχώς θα χρειαστεί καιρός για να μπορέσουν να επιλυθούν οι τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος. Χειριστείτε με μεγαλύτερη διπλωματικότητα την κρίση αυτή και όλα θα φτιάξουν.

Υδροχόος

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 25

Σημαντικά κέρδη και επιτυχίες έρχονται το επόμενο διάστημα που θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να στηρίξετε περισσότερο τα όνειρά σας.

Είναι μια περίοδος λειτουργικότητας, δραστηριοποίησης και παραγωγικότητας. Αυτή η Πανσέληνος θα σας δώσει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εργασιακά ζητήματα, ιδιαίτερα για όσους από εσάς είσαστε άνεργοι.

Θα πρέπει να περιμένετε μια σημαντική οικονομική ανάπτυξη, ενώ την ίδια στιγμή πράγματα στη δουλειά σας και γενικότερα στον κοινωνικό χώρο στον οποίο κινείστε θα βελτιωθούν αρκετά.

Προσοχή σε παρεξηγήσεις μέσα στο χώρο της καθημερινότητάς σας, ιδιαίτερα με φίλους και γνωστούς, ενώ και με συγγενείς μπορεί να υπάρξουν κάποιες ιδιαίτερες δύσκολες πιέσεις και καταστάσεις.

 Η περίοδος αυτή, τέλος, είναι και ιδιαίτερα ερωτική, οπότε δώσε στον εαυτό σου το χρόνο για να μπορέσει να γνωρίσει νέες συναρπαστικές σχέσεις και ανθρώπους.

Ιχθύες

Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Η πανσέληνος του Λύκου φέρνει Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! 27

Ιδιαίτερα μοναδική στιγμή και σας, η οποία θα σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε πολλά από τα προβλήματα της ζωής σας.

Οικονομικά θα πρέπει να περιμένετε μια σημαντική επιτυχία, μία σημαντική οικονομική ανάπτυξη.

Ταυτόχρονα, θα μπορέσετε να περιμένετε νέους Έρωτες, καθότι αυτή η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα της αγάπης, οπότε και νέες γνωριμίες θα μπορέσουν να υπάρξουν στη ζωή σας και βέβαια θα έχετε και την ευκαιρία στο να μπορέσετε να έχετε όσοι θέλετε και μια επανασύνδεση.

 Προσοχή στα έξοδα, καθότι αυτή η περίοδος μπορεί να προκαλέσει οικονομικά προβλήματα από το πουθενά και εκεί να πιεστείτε αρκετά. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την έντονη κοινωνικοποίηση της, οπότε μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να κάνετε νέες παρέες.

Μέσα από αυτές τις σχέσεις, στη συνέχεια θα μπορέσετε να προχωρήσετε και στα επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία φαίνεται να ευνοούνται αρκετά το επόμενο διάστημα, οπότε και θα έχετε την αναγνώριση που σας αξίζει.

Διαβάστε επίσης

α) Οι ημερομηνίες με τις πιο μεγάλες απαιτήσεις με βάση τους Άραβες Αστρολόγους – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

β) Οι ημερομηνίες γέννησης που σύμφωνα με τους Άραβες έχουν προστασία! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

γ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα το 2023. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

δ) Τα 5 ζώδια που θα βελτιώσουν τη ζωή τους τα επόμενα 8 χρόνια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ε) Ετήσιο ωροσκόπιο 2023 για όλα τα ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)