Άρης oρθόδρομος από 13/1 και τέρμα τα γκάζια!

Άρης oρθόδρομος απο 13/1 και περιμένουμε σημαντικές κινητοποιήσεις!

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας, της σεξουαλικότητας, αλλά και της επιθετικότητας. Με καλές όψεις στον γενέθλιο μας χάρτη, αλλά και με καλές όψεις διελεύσεων, μας τροφοδοτεί με τη ζωτική του ενέργεια και με μια διάθεση να δράσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά υποθέσεις στους τομείς που επηρεάζει. Με δύσκολες όψεις, θα δράσει πάλι, αλλά θα μας βάλει τρικλοποδιές και προκλήσεις τις οποίες θα κληθούμε να διαχειριστούμε και να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο Άρης γύρισε ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων στις 31 Οκτωβρίου 2022 και το πιο πιθανό είναι πως από τότε, αλλά και λίγο νωρίτερα, από τότε που άρχισε να κάνει την στάση του εκεί, να νιώθετε πως τα θέματα σας δεν προχωράνε αλλά μένουν κολλημένα. Σαν να κολυμπάτε και να μένετε στο ίδιο σημείο. Μια αίσθηση αδράνειας στην καθημερινότητά σας, μια αίσθηση κατά την οποία πασχίζετε να ολοκληρώσετε καταστάσεις, αλλά αυτές παραμένουν στάσιμες.

Τα νέα λοιπόν είναι ευχάριστα μιας και από τις 13 Ιανουαρίου γυρίζει ορθόδρομος στην 8η μοίρα των Διδύμων και ήδη το πόδι σας είναι κολλημένο στο γκάζι, το αυτοκίνητο φουλαρισμένο με βενζίνη και όλη η εσωτερική δουλειά που κάνατε τόσον καιρό δεν θα πάει χαμένη. Βάζετε μπροστά και πάτε!

Ιδιαίτερη θα είναι η επιρροή του στο πρώτο δεκαήμερο Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύ.

Διαβάστε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο και μην ξεχνάτε ποτέ να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας. Σημαντικό είναι να θυμάστε πάντα πώς κάθε χάρτης είναι μοναδικός και χρειάζεται ξεχωριστή μελέτη.

Από την Σταυρούλα Σιώκη

Άρης oρθόδρομος από 13/1 και τέρμα τα γκάζια! 3

ΚΡΙΟΣ

Κριαράκια μου, γλώσσα δεν θα βάλετε μέσα αυτό το διάστημα. Έχετε μια διάθεση για επικοινωνία μοναδική…μικρή προσοχή μόνο μη τυχόν η γλώσσα σας γίνει «τσουχτερή» σε κάποιες περιπτώσεις. Είναι μια υπέροχη στιγμή να ασχοληθείτε με τα αδέρφια σας και να κάνετε δραστηριότητες μαζί. Εύνοια θα έχετε όσοι Κριοί ασχολείστε με το εμπόριο και είναι τώρα η ευκαιρία αν είχατε μια πρωτοποριακή ιδέα να την κάνετε πράξη.

,Τέλος ετοιμάστε και μια μικρή βαλίτσα γιατί μπορεί εκείνο το σαββατοκύριακο που τόσο καιρό είχατε ανάγκη για να ξεσκάσετε λίγο τώρα να πραγματοποιηθεί. Επιπλέον μπορεί να γνωρίσετε κι έναν παθιασμένο έρωτα σε αυτό το ταξίδι. Προσοχή μόνο σε ατυχήματα με το αυτοκίνητο και μην σας καεί το λάπτοπ. Κατάλληλη στιγμή για υπογραφή συμβολαίων και για κληρονομικά ξεκαθαρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκια μου, ίσως το τελευταίο διάστημα να είχατε πιεστεί οικονομικά και να κάνατε κάποιες κινήσεις για να βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων αλλά να πήγαιναν άκαρπες οι προσπάθειές σας. Τα νέα είναι διφορούμενα για εσάς, γιατί από τη μια ο Άρης περνάει από τον τομέα των οικονομικών σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε νέα οικονομικά πλάνα και να βρείτε νέες πηγές εσόδων μέσα από συνεργασίες, από την άλλη χρειάζεται προσοχή γιατί ο Άρης από την θέση που βρίσκεται θα σας δημιουργήσει έκτακτα έξοδα που δεν τα περιμένατε. Γενικά χρησιμοποιείστε το μυαλό σας κι εμπιστευτείτε τις σκέψεις σας γιατί αυτές μπορούν να γίνουν πράξη και να δώσουν λύση στα οικονομικά σας ζητήματα. Προσοχή στις επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκια μου, φωτιά στα μπατζάκια σας. Ο Άρης περνάει πάνω από τον ήλιο σας και αλίμονο σε αυτόν που θα πέσει στα χέρια σας. Δυναμιτίζει έντονα την προσωπικότητά σας και ναι μεν αυτό έχει τα θετικά του γιατί θα νιώθετε σαν να έχετε πέσει στον μαγικό ζωμό του Αστερίξ, θα είστε πάντα ενεργοί και παντοδύναμοι για όλα, αλλά από την άλλη μεριά μπορεί να σας βγάζει μια ένταση κι επιθετικότητα στον τρόπο που εκφράζετε τον εαυτό σας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας γιατί υπάρχει και ο κίνδυνος για κάποια ατυχηματάκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρία είναι να κάνετε μια εσωτερική αναθεώρηση να βουτήξετε στα βάθη της συνείδησης σας και να βγάλετε τα «κρυμμένα πτώματα» από την ντουλάπα. Μπορεί να νιώσετε μια καταθλιπτική διάθεση και να είστε κάπως βαρύς χωρίς να αντιλαμβάνεστε ακριβώς το πώς και το γιατί, όμως μην απογοητεύεστε γιατί από αυτό το ξεθάψιμο που ξεκινήσατε να κάνετε από τον Οκτώβρη τώρα σιγά σιγά θα αρχίζετε να βγάζετε άκρη. Είναι μια πολύ ωραία εποχή για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν την ψυχοθεραπεία που τόσο καιρό ανέβαλαν. Προσοχή στους κρυφούς εχθρούς που παραφυλάνε. Στα καλά νέα, μπορεί να γνωρίσετε κι έναν παθιασμένο έρωτα στον εργασιακό σας χώρο.

ΛΕΩΝ

Τι να πω για εσάς! Ζείτε τα καλύτερά σας όσον αφορά στην κοινωνικοποίηση σας. Φίλοι και παρέες περιβάλουν τη ζωή σας και δε μένετε λεπτό μόνοι. Δεν προλαβαίνετε τα καλέσματα και απολαμβάνετε την συντροφιά των φίλων σας κάθε στιγμή. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε σε εκείνο τον σύλλογο που σκεφτόσασταν τόσο καιρό να γραφτείτε γιατί σίγουρα θα περάσετε καλά. Οι ομαδικές δραστηριότητες, για εσάς που δεν είστε και ιδιαίτερα ομαδικοί, θα σας προσφέρουν οφέλη αυτό το διάστημα της ορθοδρομής του Άρη. Αναδεικνύετε τη λάμψη σας μέσα από αυτές τις κοινωνικές δράσεις και προωθείτε τις ιδέες σας. Προσοχή σε καβγαδάκια με την πατρική οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προκλήσεις θα έχετε να αντιμετωπίσετε στον τομέα της καριέρας σας τις οποίες όμως θα καλεστείτε να διαχειριστείτε με σθένος για να πάτε μπροστά. Δικαστικές διαμάχες και κληρονομικά ζητήματα με αδέρφια ίσως προκύψουν. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα νιώσετε την ανάγκη να πετύχετε και έχετε όλα τα προσόντα και την εύνοια των πλανητών να τα καταφέρετε χωρίς να υπολογίζετε ούτε κούραση, ούτε κινδύνους. Προσοχή όμως γιατί αν τα βάλετε με την ιεραρχία και θίξετε οικονομικά συμφέροντα τρίτων θα έχετε να αντιμετωπίσετε την οργή τους.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγάκια μου, υιοθετείτε μια δραστήρια στάση και φιλοσοφία ζωής, η οποία μάλιστα μπορεί να σας αποφέρει και οικονομικά οφέλη. Έχετε εύνοια στον τομέα των σπουδών σας και μπορείτε να τα καταφέρετε, είτε ξεκινάτε κάτι νέο, είτε θα ολοκληρώσετε κάτι που είχατε αφήσει για λίγο στην άκρη. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία για πνευματική άνθιση. Θα έχετε την υποστήριξη από το συζυγικό σας περιβάλλον για να πραγματοποιήσετε τις μεγάλες σας ιδέες ή τις καινούργιες σας σπουδές. Όσοι ελεύθεροι επιθυμούν, μπορεί να έχουν μια γνωριμία από το εξωτερικό, η οποία φαίνεται να είναι σοβαρή και πολλά υποσχόμενη. Μην ξεκινάτε τώρα νομικές υποθέσεις γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εντάξει!! Τρεχάτε αγοράστε καινούργια εσώρουχα γιατί θα καεί κυριολεκτικά το πελεκούδι. Σεξ, σεξ και πάλι σεξ. Απολαύστε αυτή την ευκαιρία που σας δίνει ο Άρης και θα την θυμάστε για πολύ καιρό. Ο έρωτας αυτή την περίοδο θα εκφραστεί με πόθο και ηδονή, αδιαφορώντας για όλα τα ταμπού. Μέσα σε όλα όμως είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε την υγεία σας παιδιά γιατί φαίνεται να δοκιμάζεται λιγάκι. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν στον καθημερινό σας εργασιακό χώρο και θέματα με κληρονομικά και δικαστήρια μπορεί να βγουν στην φόρα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί μπορεί κάποιες νομικές υποθέσεις σας που έμεναν για καιρό κολλημένες να πάρουν μπρος κι επιτέλους να αρχίσουν να λύνονται. Προσοχή σε οικονομικές απώλειες και σε θέματα υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια κρίση στον γάμο σας μπορεί να σας βασανίσει και αν υπάρχουν θέματα που δεν έχουν δουλευτεί σε γάμους και συνεργασίες μπορεί να οδηγήσουν την σχέση στη λήξη της. Μην αντιμετωπίζετε τον σύντροφό σας σαν ανταγωνιστή που πρέπει να υποτάξετε και σίγουρα μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για την σχέση σας. Δώστε χώρο και χρόνο ώστε τα πράγματα να βρουν τον δρόμο τους. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και κρυφά παράπονα, τα οποία όμως αν διαχειριστούν με ωριμότητα, ψυχραιμία και κατανόηση μπορούν να αποβούν εποικοδομητικά για την σχέση και να προσφέρουν αέρα ανανέωσης. Το νου σας στις απιστίες…γιατί μια τάση αυτή την περίοδο την έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγοκεράκια, ο Άρης από αυτή την θέση θα τονίσει ακόμη περισσότερο την ανάγκη σας για εργασιομανία. Σε σημείο μάλιστα που θα εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Αν εργάζεστε ως υφιστάμενοι, οι συγκρούσεις με τους ανωτέρους δεν θα λείψουν γιατί θα θέλετε να παίρνετε πρωτοβουλίες και θα βρίσκετε αντίσταση. Είναι μια περίοδος που σας ενοχλεί να δουλεύετε για άλλους και θέλετε να αναλάβετε μόνοι σας τα ηνία της καθημερινότητάς σας. Η υγεία σας αυτό το διάστημα είναι εύθραυστη μιας και έχετε εξαντλήσει τον οργανισμό σας. Προσοχή σε επιδημίες, πυρετούς, μολύνσεις και ατυχήματα. Κάποια μικρή εγχείρηση μπορεί να προκύψει. Επίσης ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα θέμα υγείας στην πατρική οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, αυτή είναι μια πραγματικά καλή περίοδος για εσένα, μιας και η δημιουργικότητά σου είναι στα καλύτερά της. Η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη και η ανάγκη σου για ψυχαγωγία και διασκέδαση βρίσκει γόνιμο έδαφος για να πραγματοποιηθεί. Ερωτικά θα περάσεις πολύ ωραίες στιγμές αυτό το διάστημα και πιθανόν σε ένα ταξιδάκι ή μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο να έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κι έναν φλογερό έρωτα. Όσοι έχετε παιδάκια, να τα προσέχετε αυτό το διάστημα να μην έχουν κάποιο ατύχημα και όσες εγκυμονείτε να προσέχετε διπλά τον εαυτό σας και να μην κάνετε κινήσεις απροσεξίας. Μην τζογάρετε όσο πολύ σας παροτρύνει ο Άρης γιατί θα έχετε απώλειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικά έξοδα μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον και ζητήματα με περιουσιακές εκκρεμότητες. Συχνοί θα είναι οι καυγάδες στο σπίτι σας, καθώς σας βγαίνει ένας απωθημένος θυμός κυρίως με τους γονείς σας. Έχετε μια επαναστατική διάθεση και μια τάση ανεξαρτητοποίησης και αντιδράτε όταν περιορίζεται η ελευθερία σας. Είναι μια στιγμή που αποτινάσσετε πρότυπα και πεποιθήσεις της πατρικής οικογένειας. Μη γελιόμαστε, δεν είναι πάντα κακό αυτό, όμως σεβάσου ότι είναι ξαφνικό για το περιβάλλον σου και διαχειρίσου το με τρόπο. Ζημιές και μικροπροβλήματα μπορεί να σου προκύπτουν στο σπίτι και καλό είναι να έχεις το τηλέφωνο ενός «πολυμάστορα» πρόχειρο στην ατζέντα σου.

Από την Σταυρούλα Σιώκη