Αφροδίτη εξάγωνο με το Δία στις 4/1. ‘Έρωτας και δημοσιότητα!

Μία όψη που δεν είναι σπάνια αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί προσφέρει εποικοδομητικές καταστάσεις και ευκαιρίες για τους ανθρώπους που επηρεάζονται.

Πότε γίνεται η όψη

 Στις 4/1 και για 3 μέρες η επιρροή του Εξαγώνου της Αφροδίτης με το Δία θα είναι αισθητή και θα μπορέσει αρκετός κόσμος να ικανοποιηθεί από τα αποτελέσματα της.

Ποια η σημασία της

Η όψη του εξαγώνου δεν είναι όπως ένα τρίγωνο. Δε δηλώνει μία καθολική εύνοια σε κάτι αλλά περισσότερο μία περίοδο σημαντικών ευκαιριών που μπορεί να βοηθήσει αρκετό κόσμο να βγει από αδιέξοδα. Όσοι έχουν πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζωδίων θα έχουν και τη μεγαλύτερη εύνοια ενώ σε επίπεδο ζωδίου αυτό που θα υπάρξει είναι μια γενικότερη βελτίωση διάθεσης. Η όψη φέρνει δημοτικότητα και δημοσιότητα, έρωτα αλλά ακόμη και γάμο και γενικά μία θετική και όμορφη ερωτική διάθεση.

Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Για τους Κριούς

Αυτή η θέση είναι πολύ σημαντική, σας βοηθά να μπορέσετε να κάνετε νέες σχέσεις στη ζωή σας αλλά και να μπορέσετε να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας μέσα από ανθρώπους που θα σας φτιάξουν αρκετά τη διάθεση. Οι γεννημένοι στις πρώτες μέρες Κριοί θα μπορείτε να γνωρίσετε και ένα νέο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή που θα σας συναρπάσει.

Για τους Ταύρους

Βοηθητικό για θέματα καριέρας αυτό το εξάγωνο θα σας βοηθήσει να κλείσετε επιτέλους κακώς κείμενα στη ζωή σας και να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία ευκαιρία από το παρασκήνιο για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρξουν στη δουλειά σας. Για τους Ταύρους των πρώτον ημερών είναι μία μοναδική ευκαιρία να βρείτε από το παρασκήνιο μία σημαντική υποστήριξη για τη καριέρα σας.

Για τους Διδύμους

Περισσότερη χαρά και ικανοποίηση αυτή τη περίοδο με σημαντικές δυνατότητες να κλείσετε στόματα και να δείξετε τι έχετε πετύχει και πως μπορείτε να αναγνωριστείτε για τις επιτυχίες σας. Από την άλλη κόσμος σας πλησιάζει και σας κάνει να θέλετε να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από τη μουντή καθημερινότητα. Για τους γεννημένους Διδύμους των πρώτων ημερών ένα ταξίδι με αγαπημένο πρόσωπο θα σας κάνει να νοιώσετε υπέροχα.

Για τους Καρκίνους

Βοήθεια στα οικονομικά σας δείχνει αυτό το εξάγωνο με ευχάριστες συναντήσεις για θέματα δουλειάς που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε πολλά κακώς κεφάλαια γύρω από την επιχείρηση σας. Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί και τις πρώτες μέρες μία σημαντική οικονομική στήριξη μπορεί να υπάρξει ή η λύση σε ένα σημαντικό επαγγελματικό πρόβλημα

Για τους Λέοντες

 Βελτίωση στις σχέσεις θα έχετε ενώ γενικά υπάρχει μία διάθεση για φλέρτ και παιχνίδι που θα σας κάνει να περάσετε ιδιαίτερα ξεχωριστά αυτές τις μέρες των γιορτών. Προσοχή στην υπερβολή καθότι μπορεί να χάσετε χρήματα. Για τους γεννημένους των πρώτων ημερών Λέοντες αυτή η περίοδος είναι τρομερά σημαντική γιατί δείχνει την είσοδο μίας νέας σχέσεις ή την βελτίωση μιας υπάρχουσας. 

Για τους Παρθένους

 Είναι ξεκάθαρα μία περίοδος βοήθειας στην εργασιακή σας ζωή που θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πράγματα. Γενικά φτιάχνει η ζωή σας και η καθημερινότητα γίνεται πιο λειτουργική. Δεν θεωρείτε μία περίοδος ασίγαστης χαράς αλλά ξέρουμε ότι φεύγουν προβλήματα. Για τους Παρθένους των πρώτων ημερών η περίοδος αυτή δείχνει τη λήψη μιας σημαντικής οικονομικής βοήθειας από τρίτα πρόσωπα.

Για τους Ζυγούς

Σημαντικές οι ευκαιρίες στον έρωτα και μία έντονη δημιουργηκότητα που θα σας κάνει να ξεφύγετε από διάφορες δύσκολες στιγμές. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας οπότε δοκιμάστε να παίξετε και κάποια τυχερά παιχνίδια. Για τους Γεννημένους στις αρχές του Ζωδίου μία νέα σχέση μπορεί να έρθει στο προσκήνιο ενώ όσοι κάνετε δημιουργικά επαγγέλματα θα πρέπει να περιμένετε συναρπαστικές σχέσεις και επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα.

Για τους Σκορπιούς

Μία όψη που θα σας χαλαρώσει από τις έντονες πιέσεις στο σπίτι και την καθημερινότητα. Θεωρείτε όψη ιδιαίτερα λειτουργική γιατί σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε δύσκολα κεφάλαια. Περίοδος ιδιαίτερα συναρπαστική για θέματα δουλειάς και ίσως να βρείτε και μία δουλειά αυτό το διάστημα. Για όσους έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες είναι μία εκπληκτική περίοδος γιατί θα μπορέσετε να βγάλετε χρήματα αλλά και να ξεκουραστείτε μετά από όχι και τόσο ξεκούραστες γιορτές!

Για τους Τοξότες

 Αυτή η όψη μπορεί να σας φέρει όμορφα ταξίδια και μία όμορφη καθημερινότητα. Σίγουρα νοιώθετε ανάλαφροι και ότι μπορείτε να χαμογελάσετε με φίλους ενώ νοιώθετε ότι φεύγουν από πάνω σας ευθύνες που δεν είχατε επιλέξει και αναγκαστήκατε να διεκπεραιώσετε. Για τους γεννημένους στις πρώτες μέρες του ζωδίου είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσετε τη τύχη σας αλλά και να μπορέσετε να κάνετε μία ερωτική γνωριμία.

Για τους Αιγόκερους

Οικονομικά θα δείτε μία βελτίωση ενώ και μέσα στο σπίτι θα σταματήσουν οι πολύ μεγάλες εντάσεις και θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε. Μέσα στις επόμενες ημέρες ευχάριστες συναντήσεις θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα. Όσοι έχετε γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα μπορέσετε να πετύχετε μία σημαντική αγοραπωλησία ή μία σημαντική οικονομική συμφωνία που περιμένατε καιρό 

Για τους Υδροχόους

Μόνο χαρά και ευχάριστες ειδήσεις μπορεί να σας δώσει αυτή η περίοδος. Η όψη αυτή σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και μπορείτε να το διασκεδάσετε. Σίγουρα η περίοδος αυτή είναι σημαντική  γιατί θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα σας συναρπάσουν και θα σας βοηθήσουν. Για τους γεννημένους στις πρώτες ημέρες μία σημαντική επαγγελματική συμφωνία και ένα πολύ σημαντικό ταξίδι μπορεί να αλλάξουν τους όρους του παιχνιδιού!

Ιχθύες

Συναισθηματική απελευθέρωση και έκφραση συναισθημάτων! Η όψη αυτή βοηθά στο να χτίσετε μία σχέση που δεν μπορούσε να εκφραστεί στο κόσμο είτε επειδή ήταν παράνομη η μη αποδεχτή για διάφορους λόγους. Όσοι είσθε γεννημένοι στις πρώτες μέρες του Ζωδίου σας θα λάβετε και μία σημαντική οικονομική βοήθεια που θα σας βοηθήσει να διώξετε από πάνω σας ανθρώπους που σας καταπίεζαν.

α) Οι ημερομηνίες με τις πιο μεγάλες απαιτήσεις με βάση τους Άραβες Αστρολόγους – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

β) Οι ημερομηνίες γέννησης που σύμφωνα με τους Άραβες έχουν προστασία! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

γ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα το 2023. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

δ) Τα 5 ζώδια που θα βελτιώσουν τη ζωή τους τα επόμενα 8 χρόνια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ε) Ετήσιο ωροσκόπιο 2023 για όλα τα ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ζ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη και τύχη το 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

η) Τα 4 ζώδια που θα δουν σημαντική βελτίωση στη ζωή τους το 2023! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)