Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 – 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα!

Του Χρήστου Άρχου

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και των σχέσεων και όταν βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, μπορεί να φέρει μερικές ενδιαφέρουσες και μοναδικές ενέργειες. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι μια εποχή για να ξεφύγετε από τις παραδοσιακές σχέσεις και να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Ένα από τα βασικά θέματα της Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι η ανεξαρτησία και η ατομικότητα. Αυτή η τοποθέτηση ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αγκαλιάσουν τις δικές τους μοναδικές ιδιότητες και να μην φοβούνται να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Μπορεί επίσης να προκαλέσει μια επιθυμία για ελευθερία και αυτονομία στις σχέσεις, καθώς οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο διστακτικοί να συμμορφωθούν με τους παραδοσιακούς ρόλους ή τις προσδοκίες της σχέσης.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο κάποιες φορές είναι ψυχρή και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σχέσεις οι οποίες δεν έχουν τόσο έντονο το πάθος αλλά περισσότερο γίνονται με ένα περισσότερο φιλικό επίπεδο συνδιαλλαγής και επικοινωνίας. Οι Υδροχόοι ως εγκεφαλικά ζώδια μπορούν να κάνουν σχέσεις με ανθρώπους που δεν είναι τρελά ερωτευμένοι αλλά τους ελκύει η επικοινωνία και η φιλική σύνδεση.

Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί επίσης να προκαλέσει μια έντονη επιθυμία για σύνδεση και κοινότητα. Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο γνωστό για τις ανθρωπιστικές του τάσεις και την επιθυμία του να επιφέρει θετικές αλλαγές στον κόσμο. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται μια ισχυρότερη επιθυμία να συνδεθούν με άλλους που μοιράζονται παρόμοιες αξίες και στόχους.

Όσον αφορά τις σχέσεις, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να επιφέρει μια πιο αντισυμβατική προσέγγιση. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να πειραματιστούν με διαφορετικούς τρόπους σχέσης μεταξύ τους. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος ανάπτυξης και εξερεύνησης, καθώς οι άνθρωποι είναι πιο ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να βγουν έξω από τη ζώνη άνεσής τους.

O έρωτας με την Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι εγκεφαλικός και θέλει έναν σύντροφο που να μπορεί να τον συναρπάσει με το μυαλό του και όχι με τους μύες του. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να μπορούμε να εκφράσουμε τα ενδιαφέροντα μας αλλά και αν μπορέσουμε να χτίσουμε ένα προφιλ φτιαγμένο στη συζήτηση και στη γενικότερη διάθεση επικοινωνίας.

Συνολικά, η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι μια στιγμή για να ξεφύγουμε από τους παραδοσιακούς τρόπους σκέψης και να κάνουμε πράγματα και να υιοθετήσουμε μια πιο ανοιχτή και πειραματική προσέγγιση στις σχέσεις και την αγάπη. Είναι μια στιγμή για να αγκαλιάσουμε την ατομικότητα και την ελευθερία, αναζητώντας παράλληλα συνδέσεις με άλλους που μοιράζονται παρόμοιες αξίες και στόχους.

Για την οικονομία η Αφροδίτη στο Ζώδιο του Υδροχόου θα συναντηθεί με τον Κρόνο οπότε θα δούμε περιορισμούς και οικονομικές δυσκολίες κάτι που σχετίζεται με τις διεθνείς αγορές και την έλλειψη προϊόντων στην υφήλιο λόγω εγκόσμιων αναταραχών!

Ας δούμε τι θα συμβεί με τα 12 ζώδια και πριν πάμε εκεί:

Μη χάσετε επίσης:
α) Οι ημερομηνίες με τις πιο μεγάλες απαιτήσεις με βάση τους Άραβες Αστρολόγους – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

β) Οι ημερομηνίες γέννησης που σύμφωνα με τους Άραβες έχουν προστασία! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

γ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα το 2023. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

δ) Τα 5 ζώδια που θα βελτιώσουν τη ζωή τους τα επόμενα 8 χρόνια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ε) Ετήσιο ωροσκόπιο 2023 για όλα τα ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ζ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη και τύχη το 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Για τα 12 ζώδια η επιρροή θα είναι η εξής:


Κριός

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 3

Για εσάς είναι μία ευχάριστη περίοδος σημαντικών ευκαιριών να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα του να μπορέσετε να κάνετε νέες φιλίες και να βγείτε από σημαντικά αδιέξοδα σε ομάδες που βρίσκεστε. Πολύ καλή στιγμή να λάβετε το ερωτικό ενδιαφέρον από κόσμο που δεν το περιμένατε ενώ μπορείτε να έχετε μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής σας με έντονο παιχνίδι και χαρά μέσα από παρέες.

Ταύρος

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 5

Για τους ταύρους, η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο είναι μια ευκαιρία να μπορέσετε να επιτύχετε σε επαγγελματικά ζητήματα και να αλλάξετε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας. Η εργασία σας θα γίνει πολύ εύκολη και θα καταφέρετε να φτάσετε ψηλά μέσα από επιτυχημένες συνεργασίες και πολύ καλές επαφές. Μπορεί να δημιουργηθεί μια καινούργια σχέση, η οποία θα είναι μέσα από τον χώρο της εργασίας ή με ένα πρόσωπο το οποίο θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο και αναγνωρίσιμο. Πολύ αξιόλογες συνεργασίες πρόκειται να δημιουργηθούν αυτή την περίοδο.

Δίδυμοι

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 7

Για τους Διδύμους, αυτή η περίοδος είναι εκπληκτική για να μπορέσετε να δημιουργήσετε νέες επαφές μέσα από ταξίδια, αλλά και να μπορέσετε να αλλάξετε παραστάσεις. Μπορεί να κάνετε σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό ή που προέρχονται από το εξωτερικό, ενώ θα μπορέσετε να γνωρίσετε ανθρώπους που μπορεί να είναι καλλιεργημένοι και μορφωμένοι. Μπορείτε να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν τις σπουδές σας, αλλά και όσοι είσαστε καλλιτέχνες θα έχετε πολύ σημαντικές εξελίξεις.

Καρκίνος

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 9

Για τους Καρκίνους είναι μια πολύ ερωτική περίοδος με έντονο το σεξουαλικό κομμάτι. Ίσως να υπάρχουν θέματα ζήλιας ή πιθανόν να υπάρχουν κάποιες καταστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, οι οποίες θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Όσοι είσαστε ελεύθεροι, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο ιδιαίτερα ερωτικό που θα σας κάνει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Η περίοδος χαρακτηρίζεται επίσης ως θετική για τα οικονομικά σας δεδομένα με τάσεις αύξησης.

Λέων

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 11

Για εσάς είναι μια περίοδος ιδιαίτερα ερωτική και να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και να βελτιώσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας. Η Αφροδίτη αυτό το διάστημα θα σας φέρει πολύ καλές συνεργασίες, αλλά και πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία για να μπορέσετε να έρθετε κοντά με τον σύντροφό σας και ίσως να αποφασίσετε και για ένα γάμο. Πολλές φορές με αυτή τη διέλευση, κάποιοι άνθρωποι μπορεί ξαφνικά να ερωτευτούν ένα πρόσωπο που είναι κοντά τους και δεν το περίμεναν με τίποτα.

Παρθένος

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 13

Ήρθε η στιγμή για να μπορέσετε να βελτιώσετε τη δουλειά σας και να αντιμετωπίσετε τα εργασιακά προβλήματα. Ίσως να μην έχετε πάρα πολύ χρόνο για να δείτε τον σύντροφό σας και να υπάρξει μια αποστασιοποίηση λόγω υποχρεώσεων. Στα εργασιακά όμως θέματα θα μπορέσετε να περάσετε πάρα πολύ καλά και θα έχετε ιδιαίτερα θετική διάθεση. Προσοχή λίγο στη διατροφή καθ΄ότι μπορεί να υπάρχει μία τάση να πάρετε βάρος. Είναι μια περίοδος όπου η πρακτική πλευρά της ζωής έχει μεγαλύτερο ρόλο και για αυτό φαίνεται ότι θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε ζητήματα εργασιακών, καθημερινότητας και γενικότερα υποχρεώσεων.

Ζυγός

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 15

Για τους ζυγούς είναι μια από τις πολύ θετικές εξελίξεις για αυτό το μήνα, με ευκαιρίες για να περάσετε πολύ καλά και να ερωτευτείτε. Έντονη περίοδος δημιουργικότητας και σημαντικές εξελίξεις με θέματα που αφορούν παιδιά. Όσοι είσαστε ελεύθεροι, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο και να μπορέσετε να χαρείτε ύστερα από αρκετά δύσκολο χρονικό διάστημα. Υπάρχει σημαντική επιτυχία σε θέματα τέχνης, ενώ φαίνεται ότι και οι άνθρωποι γύρω σας αρχίζουν να πιστεύουν στο ταλέντο σας.

Σκορπιός

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 17

Είναι μια περίοδος τρομερά ευχάριστη για να βελτιώσετε θέματα που αφορά το σπίτι. Φαίνεται ότι οι προβληματικές σχέσεις με την οικογένεια μπορούν να περιμένουν μια σταδιακή αποκλιμάκωση. Ευχάριστη περίοδος για να μπορέσετε να μετακομίσετε, αλλά και να μπορέσετε να αλλάξετε τη διαρρύθμιση μέσα στο σπίτι σας. Οι σχέσεις επίσης με τους γονείς σας δείχνουν ότι βελτιώνονται σε ένα βαθμό και τέλος μπορείτε να χαλαρώσετε από τις όποιες περιπέτειες μπορεί να υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη δουλειά σας.

Τοξότης

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 19

Για τους τοξότες, η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι μια υπέροχη ευκαιρία για όμορφη καθημερινότητα. Μπορείτε να περιμένετε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να μην έχουν το βάθος το οποίο θα θέλατε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι και ευχάριστες. Κατάλληλη περίοδος για να μπορέσετε να διαβάσετε, αλλά για να καλύψετε τα κενά που έχουν να κάνουν με τις σπουδές σας.

 Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα αδέλφια σας, αλλά και να μπορέσετε να εκφράσετε τον εαυτό σας με καλλιτεχνικό τρόπο.

Αιγόκερως

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 21

Για τους Αιγόκερους είναι μια χρυσή ευκαιρία για να μπορέσετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Θα πρέπει να περιμένετε ανάπτυξη στη δουλειά σας και επιτέλους να υπάρχουν οι κατάλληλες απολαβές, είτε μέσα από πωλήσεις είτε μέσα από συνεργάτες που επιτέλους πιστεύουν στο πρόσωπό σας και σας βοηθούν οικονομικά. Ευνοούνται αυτή την περίοδο επίσης οι μεγάλες αγορές, ενώ ακόμη και η ανάγκη για δανεικά μπορεί να καλυφθεί από πρόσωπα που θα τα ζητήσετε. Προσοχή στις σπατάλες, καθότι πάντα η περίοδος της Αφροδίτης σε ένα ζώδιο κρατάει για λίγο.

Υδροχόος

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 23

Για τους Υδροχόους προφανώς είναι μια υπέροχη περίοδος με την οποία θα περάσετε πολύ καλά και αρκετά όμορφα. Θα μπορέσετε να εναρμονιστείτε με το περιβάλλον σας και να αρχίζετε να περνάτε καλύτερα με αγαπημένα πρόσωπα. Γίνεστε πιο αγαπητή και λάμπετε, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να έχετε περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση. Θα έρθουν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να στηρίξετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους στον οικονομικό τομέα. Ευνοήστε για να κάνετε και νέες γνωριμίες.

Ιχθύες

Αφροδίτη στον Υδροχόο από 3/1/2023 - 27/1/2023. Εγκεφαλικοί έρωτες- οικονομικά προβλήματα! 25

Η Αφροδίτη στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο ίσως φέρει απωθημένα, τα οποία θα γίνουν πραγματικότητα. Ήρθε η ώρα για μια παράνομη σχέση, να μπορέσει να προχωρήσει, ενώ ταυτόχρονα ερωτικά γενικότερα μπερδεύεστε και αυτό μπορεί να έχει τις συνέπειές του. Είναι μια υπέροχη περίοδος για να μπορέσετε να εκφράσετε ανιδιοτελή αγάπη και να μπορέσετε να βοηθήσετε ανθρώπους που είναι σε ανάγκη. Ψυχολογικά φαίνεται ότι αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα.

Μη χάσετε επίσης:
α) Οι ημερομηνίες με τις πιο μεγάλες απαιτήσεις με βάση τους Άραβες Αστρολόγους – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

β) Οι ημερομηνίες γέννησης που σύμφωνα με τους Άραβες έχουν προστασία! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

γ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα το 2023. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

δ) Τα 5 ζώδια που θα βελτιώσουν τη ζωή τους τα επόμενα 8 χρόνια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ε) Ετήσιο ωροσκόπιο 2023 για όλα τα ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ζ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη και τύχη το 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Και μην ξεχνάτε

Share is love!