Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες!

 Η Αφροδίτη τρίγωνο Άρη είναι μία πολύ σημαντική όψη που φέρνει ξαφνικές σχέσεις που θα είναι πολύ συναρπαστικές. Οι πιο ευνοημένοι θα είναι οι Δίδυμοι – Ζυγοί και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου θα έχουν και τη μεγαλύτερη επιτυχία σε αυτό το θέμα ενώ ταυτόχρονα αυτές τις μέρες θα υπάρχει μία ιδιαίτερα ευχάριστη επικοινωνία ανάμεσα στο κόσμο. Επειδή ο Άρης είναι ανάδρομος πρόκειται να ευνοηθούν οι επανασυνδέσεις για Δίδυμο – Τοξότη και Υδροχόο ενώ και οι Λέοντες θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις.  Η όψη θα επηρεάσει τον κόσμο μέχρι και τις 14/1

Διαβάστε και το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο για περισσότερα:

εβδομαδιαίες προβλέψεις (christosarchos.gr)

Κριός

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 3

Για εσάς είναι μία πολύ όμορφη και ευχάριστη περίοδος καθότι θα ευνοηθείτε για κοινωνικές σχέσεις και επαφές με φίλους που θα σας κάνουν να περάσετε πολύ όμορφα. Μπορείτε να γνωρίσετε και κάποιους ανθρώπους που θα εντυπωσιαστείτε από αυτούς ενώ και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις θα σας κάνουν να ηρεμήσετε από θέματα που σας είχαν αγχώσει.

Ταύρος

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 5

 Η συγκεκριμένη όψη βοηθά για θέματα οικονομικών και θα πρέπει να περιμένετε είτε μία νέα είσοδο χρημάτων από την εργασία σας είτε μία επιστροφή χρημάτων που περιμένατε και είχε καθυστερήσει. Καλή περίοδος για να δοκιμάσετε να κάνετε κάποιες επενδύσεις ενώ θεωρείτε και μία πολύ καλή στιγμή για να βγάλετε χρήματα από νέες επιχειρηματικές κινήσεις.

Δίδυμοι

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 7

 Ο Έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και νοιώθετε πολύ ερωτικοί και με ευχάριστη διάθεση. Δεν θα έχετε κάποιο θέμα όπως τις προηγούμενες εβδομάδες με τα νεύρα σας ενώ την ίδια στιγμή θα έχετε και σημαντικές επιτυχίες σε θέματα εκπαίδευσης. Ένα σημαντικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί που θα σας αναστατώσει θετικά

Καρκίνος

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 9

 Οικονομική ξαφνική στήριξη λαμβάνετε και θα πρέπει να περιμένετε μία σημαντική βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα. Την ίδια περίοδο κάποιοι φόβοι σας θα ξεπεραστούν και θα νοιώσετε πολύ όμορφα μέσα από προσωπική δουλειά που θα κάνετε με τον εαυτό σας. Σημαντικές πληροφορίες θα υπάρξουν από πηγές που δεν το περιμένατε που θα σας κάνουν να λύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα

Λέων

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 11

 Νέες γνωριμίες και σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο ενώ θα λάβετε αγάπη από τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Αυτή η βελτίωση στις σχέσεις θα σας κάνει να ξεφύγετε από την μουντή καθημερινότητα ενώ όσοι έχετε σχέσεις θα μπορέσετε να περάσετε πολύ καλύτερα και να ανανεώσετε τις σχέσεις.

Παρθένος

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 13

 Οικονομική βοήθεια και στήριξη στα επαγγελματικά σας βήματα. Θα πρέπει να περιμένετε σημαντική οικονομική ανάπτυξη τις επόμενες μέρες και ευκαιρίες να μπορέσετε να κλείσετε δύσκολα κεφάλαια στη ζωή σας. Σημαντική και η οικονομική βελτίωση για όσους από εσάς ασχολείσθε με αγοραπωλησίες.

Ζυγός

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 15

 Μία ερωτική περίοδος που σας κάνει να περάσετε πολύ όμορφα. Νέες σχέσεις μπορούν να έρθουν ενώ και η δημιουργικότητα σας θα είναι στο ζενίθ.  Μία σημαντική ευκαιρία για θέματα παιδιών θα έρθει οπότε και μπορείτε να προσπαθήσετε με επιτυχία αυτή την περίοδο ενώ και με φίλους θα περάσετε υπέροχα.  

Σκορπιός

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 17

 Μέσα στο σπίτι σας θα πρέπει να περιμένετε μία σημαντική ευχάριστη είδηση ενώ και από ακίνητα θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής υποστήριξης. Αγοραπωλησίες επίσης ευνοούνται αρκετά όπως και θέματα κληρονομικών θεμάτων.  Η περίοδος επίσης θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε και τη σεξουαλική σας ζωή.

Τοξότης

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 19

 Σίγουρα παθιασμένες γνωριμίες και σχέσεις έρχονται και θα σας ενθουσιάσουν. Μπορείτε να περιμένετε πολλά και νέα πράγματα να συμβούν γενικά στη ζωή σας που θα είναι ευχάριστα ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την όψη για να μπορέσετε να πετύχετε σε συμφωνίες που είχαν καθυστερήσει καιρό.

Αιγόκερως

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 21

 Σημαντική όψη για οικονομικά θέματα. Όσοι περιμένατε μία οικονομική βοήθεια θα μπορέσει να έρθει ενώ και οι άνεργοι θα βρείτε μία ευκαιρία να προχωρήσετε σε μία νέα δουλειά. Σημαντική η βελτίωση και της διάθεσης σας για τις επόμενες μέρες οπότε εκμεταλλευτείτε το να δείτε φίλους.

Υδροχόος

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 23

 Πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου θα ανανεωθείτε με πολλούς τρόπους και θα περάσετε πολύ καλά. Περιμένουμε νέους έρωτες και επιτυχίες γενικά στη ζωή σας ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να πετύχετε και πράγματα στο χώρο της εργασίας σας με σημαντικές ευκαιρίες για θέματα που καιρό είχαν μπλοκάρει.

Ιχθύες

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη 9/1/23! Ο Έρωτας μας έρχεται με λέξεις και επαφές απροσδόκητες! 25

 Ξεφεύγετε από αδιέξοδα και εμπόδια του παρελθόντος και θεωρείτε μία περίοδος ιδιαίτερα σημαντική για τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Μέσα στο σπίτι σας τα πράγματα προσωρινά χαλαρώνουν και μπορείτε να περιμένετε σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης και επαγγελματικής αναγνώρισης.