Εβδομαδιαίο οικονομικό και επαγγελματικό ωροσκόπιο 9 – 15 Ιανουαρίου

Γενικά:

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο οικονομικό και επαγγελματικό ωροσκόπιο:

Η εβδομάδα αυτή, ξεκινά με τον Ερμή να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό. Οξυμένη αντίληψη και διορατικότητα, επιθυμία για ανεξαρτητοποίηση και ελευθερία,  αλλά και πιθανές αλλαγές εργασίας  για Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους του Β’ δεκαημέρου.

Στις 12 του μήνα έχουμε τον Άρη να  γυρίζει ορθόδρομος στην  8η μοίρα των Διδύμων, φέρνοντας στην επιφάνεια, καταστάσεις οι οποίες έμειναν  ανεκδήλωτες στη διάρκεια της αναδρομής του.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο ιδιομοιρίας  με τον Ποσειδώνα στις 13 του μήνα θα ενθαρρύνει τους καλλιτέχνες κάθε είδους να γίνουν πιο δημιουργικοί, ίσως και να συνάψουν κάποιες συνεργασίες. Ευκαιρίες για ταξίδια,  αλλά και ρομαντισμό να βγαίνει στην επιφάνεια των καλλιτεχνικών εκφράσεων, των σχέσεων και των ιδεολογιών.  Ευνοούνται οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες  του Γ δεκαημέρου.

Το τετράγωνο ακριβείας που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 15 του μήνα, μας καλεί  να προσέξουμε και να αντιμετωπίσουμε πιθανές ξαφνικές οικονομικές απώλειες και επηρεάζει κυρίως το Α’ δεκαήμερο των ζωδίων του αέρα αλλά και την αρχή του Β δεκαημέρου.  Δίδυμοι, Ζυγοί, και Υδροχόοι προσοχή  στις οικονομικές επιδιώξεις που μπορούν να οδηγήσουν σε χρηματικές απώλειες.

Για το γενικό ωροσκόπιο εβδομάδας θα πάτε εδώ: εβδομαδιαίες προβλέψεις (christosarchos.gr)

Για τις ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις 09 – 15 Ιανουαρίου – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Εβδομαδιαίο οικονομικό και επαγγελματικό ωροσκόπιο 9 - 15 Ιανουαρίου 3

Ζώδια:

Κριός:

Α δεκαήμερο: Η εύνοια  του Δία στο δικό σας δεκαήμερο έρχεται με επέκταση σχεδίων , παίρνοντας βοήθεια αλλά και  έμπνευση μέσω φιλικών σας ατόμων για τα επόμενα βήματα καριέρας κι εργασίας.

Β δεκαήμερο: Αγγίζει κι εσάς η εύνοια του Δία παρότι  θα περιμένετε λίγο ακόμη για  να δείτε περισσότερα αποτελέσματα. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας κάνει εφευρετικούς για τα οικονομικά σας ζητήματα, ξαφνικές ιδέες ίσως  φανούν χρήσιμες για χρηματικά οφέλη. Όσοι από εσάς ασχολείστε με τυχερά παιχνίδια, είναι καλύτερα να προσέχετε αυτή την εβδομάδα!

Γ δεκαήμερο: Χωρίς ιδιαίτερες σημαντικές αλλαγές για εσάς η εβδομάδα αυτή. Παρόλα αυτά η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα σας κάνει περισσότερο ηγετικούς και φιλόδοξους για την απόκτηση καλύτερων θέσεων καριέρας και χρημάτων.  Προσοχή στις υπερβολές γιατί μπορεί το θετικό πολύ εύκολα να  μετατραπεί σε κάτι λιγότερο προσφιλές!

Ταύρος:

Α’ δεκαήμερο: Δημιουργικότητα και αισιοδοξία αλλά και πιθανές απώλειες λόγω του Άρη στον οίκο των οικονομικών σας.   Σχεδιάστε τις κινήσεις σας για λίγο αργότερα.

Β’ δεκαήμερο: Με τον Ουρανό στο δικό σας δεκαήμερο, οι ξαφνικές ιδέες για επέκταση εργασίας δεν θα λείψουν.  Δώστε όμως την προσοχή σας καθώς το τετράγωνο Ουρανού Αφροδίτης στο δικό σας δεκαήμερο μπορεί να φέρει ξαφνικές απώλειες και άδειες τσέπες! 

Γ’ δεκαήμερο: Το τρίγωνο Ηλίου Σελήνης στις 12 του μήνα ευνοεί τα ζώδια της γης και το δικό σας δεκαήμερο. Λύσεις για τα οικονομικά σας ευνοούνται , κρατήστε όμως χαμηλούς τόνους.

Δίδυμος:  

Α δεκαήμερο: Ο Άρης ορθοδρομεί στο δικό σας δεκαήμερο , φέρνοντας στην επιφάνεια πιθανά οικονομικά κενά που θα  πρέπει να καλύψετε. Είναι καλύτερα να περιμένετε και να μην βιαστείτε να υλοποιήσετε νέα σχέδια αφού και η Σελήνη από την θέση του Λέοντα σχηματίζει δύσκολες όψεις και δεν βοηθά πιθανές ιδέες που μπορεί να έχετε για επαγγελματικές  επεκτάσεις.

Β’ δεκαήμερο: Ο Άρης προ των πυλών και για εσάς. Από τις 13 του μήνα και μετά η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Ζυγού  θα σας κάνει περισσότερο διπλωμάτες στην τυχόν διεκδίκηση χρημάτων ή μιας καλύτερης  εργασιακής θέσης, όπου σε αυτό σας βοηθά και η Αφροδίτη στο επόμενο φιλικό σας ζώδιο τον Υδροχόο.  Παρόλα αυτά θα πρέπει να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας γιατί μπορεί να προκύψουν κάποια μικρά εμπόδια.

Γ’ δεκαήμερο: Το βοηθητικό τρίγωνο για εσάς της Σελήνης με τον Κρόνο, από τα φιλικά σας ζώδια Ζυγό και Υδροχόο,  θα σας κάνει πιο συνεπείς και οργανωτικούς στα επαγγελματικά σας. Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να εστιάσετε  ευκολότερα στα θέματα της εργασίας σας και στην εξοικονόμηση χρήματος. Πιθανή βοήθεια από άτομα κύρους.

Καρκίνος:

Α’ δεκαήμερο: Η Σελήνη στον 2ο ηλιακό σας οίκο φέρνει αστάθεια στα οικονομικά σας. Παρόλα αυτά θα έχετε κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες για να επιτύχετε αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε σωστά και να μην προβάλετε στοιχεία επιβλητικότητας στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Β’ δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα πιθανές οικονομικές απώλειες λόγω λανθασμένων συνεργασιών είναι στο προσκήνιο.  Η Σελήνη από τον Λέοντα κάνοντας δύσκολες όψεις δεν σας βοηθά να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Προσοχή  δώστε επίσης όσοι επαγγελματικά ασχολείστε με χρήματα τρίτων για ενδεχόμενα λάθη.

Γ’ δεκαήμερο: Κι εσείς με την σειρά σας θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε συνεργάτες και γενικότερα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Από το τέλος της εβδομάδας αυτής που η Σελήνη θα μπει στο ζώδιο του Σκορπιού, τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Λέων

Α’ δεκαήμερο: Η εβδομάδα για εσάς ξεκινά με όλη την προσοχή σας στραμμένη στα θέματα της εργασιακής σας  καθημερινότητας. Δεν είναι απίθανο να σας έρθει κάποια αύξηση που μπορεί να έχετε ήδη ζητήσει αλλά δεν θα είναι αυτό που θα περιμένατε.

Β’ δεκαήμερο: Η δύσκολη αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον 1ο ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει αντιμέτωπους  με συγκρούσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον , κυρίως με άτομα κύρους σε υψηλότερες θέσεις.  Φροντίστε να μην συντηρήσετε την άσχημη διάθεση στην εργασία σας , ειδικά αν δεν θέλετε να έχετε οικονομικές  απώλειες ή ξαφνική αλλαγή εργασίας.

Γ’ δεκαήμερο:  Για εσάς τους Λέοντες του γ δεκαημέρου, τα οικονομικά σας θα κυλήσουν καλύτερα από τη  μέση  της εβδομάδας. Πιθανές επαφές για επαγγελματικές επεκτάσεις με φίλους  αλλά και ήδη υπάρχοντες συνεργάτες.  Προσοχή όμως γιατί οι κακοί υπολογισμοί μπορεί να φέρουν οικονομικές απώλειες.

Παρθένος

Α’ δεκαήμερο: Χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις για εσάς τους Παρθένους του Α δεκαημέρου ξεκινά η εβδομάδα αυτή. Παρόλα αυτά η παρουσία του Κρόνου και της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό σας οίκο, ζητά υπευθυνότητα αλλά επανεξέταση θεμάτων που αφορούν την εργασία σας. Προσοχή σε πιθανά ξαφνικά έξοδα.

Β’ δεκαήμερο: Ξαφνικές ιδέες δημιουργίας , καινοτόμα σχέδια αλλά και βοήθεια από έμπειρους ανθρώπους , θα είναι  αυτά που θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να δοθεί μεγαλύτερη ώθηση στα επαγγελματικά σας και κατ’ επέκταση στον οικονομικό σας τομέα.

Γ’ δεκαήμερο: Παρθένοι του γ δεκαημέρου,  προσοχή στα οικονομικά σας και στις συνεργασίες από απόσταση  που ενδεχομένως έχετε στο μυαλό σας. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και δεν υπάρχει τίποτα ευκολότερο από την οικονομική απώλεια σε περίπτωση απερισκεψίας. Σοβαρότητα και σύνεση στις κινήσεις σας.

Ζυγός

Α’ δεκαήμερο: Εσείς του Α΄ δεκαημέρου , ευνοείστε όσοι κυρίως ασχολείστε με καλλιτεχνικά, δημιουργικά αλλά και τεχνολογικά επαγγέλματα. Ξαφνικές απώλειες χρημάτων από λάθος τακτικές είναι πιθανές , αλλά και πιθανά εμπόδια για εσάς που σκέφτεστε να δουλέψετε ή να συνάψετε συνεργασίες εκτός της βάσης σας.

Β’ δεκαήμερο: Για εσάς η εβδομάδα θα κυλήσει με μεγαλύτερη ευκολία, αφού η Σελήνη από το δικό σας ζώδιο θα κάνει  τρίγωνο με την Αφροδίτη βοηθώντας κυρίως όσους ασχολούνται με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το γυναικείο  φύλο. Πιθανές οικονομικές σπατάλες μπορεί να έχετε για οικογενειακούς κυρίως λόγους.

Γ΄ δεκαήμερο: Η Σελήνη στο δικό σας δεκαήμερο και σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σας κάνει οργανωτικούς και σας δίνει την δυνατότητα να διαχειριστείτε ευκολότερα καταστάσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.   Ο Ποσειδώνας στον 6ο ηλιακό σας οίκο , θα δώσει έμπνευση αλλά και διαίσθηση στους καλλιτέχνες του ζωδίου.

Σκορπιός

Α’ δεκαήμερο: Ο Δίας στον 6ο ηλιακό σας, σας βοηθά σημαντικά  να επεκταθείτε στα εργασιακά σας και να υπάρξουν  ευκαιρίες  καριέρας. Είναι μια καλή εβδομάδα για εσάς!

Β’ δεκαήμερο: Σας δίνεται η δυνατότητα να καλύψετε κάποια οικονομικά κενά, μέσω μιας επαγγελματικής ευκαιρίας η οποία παρουσιάζεται, φροντίστε να μην την αγνοήσετε , έστω κι αν δεν είναι το ζητούμενο σας.

Γ’ δεκαήμερο: Επιβλητικοί στα επικοινωνιακά σας όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι , να δώσετε προσοχή σε τυχόν εντάσεις που εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν. Οι έμποροι του δεκαήμερού σας να προσέξουν τις συμφωνίες που θα συνάψουν.

Τοξότης

Α’ δεκαήμερο: Ευνοείστε για επαγγελματικές επικοινωνίες και  συμφωνίες που απαιτούν από εσάς σοβαρότητα και επανεξέταση προτού πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση. Προσέξτε πιθανές εντάσεις με συνεργάτες αλλά και άκαιρες εμπορικές συμφωνίες. Ξαφνικές οικονομικές απώλειες είναι πιθανές.

Β’ δεκαήμερο: Θετικά κι αρνητικά εμπλέκονται σ’ ένα χορό, για να σας ωθήσουν να βρείτε το δικό σας κέντρο βάρους στην επαγγελματική αρένα αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείτε καθώς οι ξαφνικές εντάσεις μπορούν να φέρουν οικονομικές απώλειες.

Γ΄ δεκαήμερο: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον οίκο των οικονομικών σας, σας δίνει το έναυσμα για μια καλύτερη  οικονομική ροή εσόδων. Οι συνεργάτες σας θα εκτιμήσουν την καθαρότητα των λόγων σας και τη σοβαρότητα των πράξεων σας.

Αιγόκερως:

Α’ δεκαήμερο: Η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο, σας δίνει την δυναμική να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ, τα οικονομικά και νομίζω πως θα τα καταφέρετε! Αρκεί να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις μιας και δεν γίνεται να επιτύχουμε τα πάντα σε μια στιγμή!

Β’ δεκαήμερο: Με την Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό σας οίκο που αφορά τα οικονομικά σας αλλά και τον κυβερνήτη σας Κρόνο εκεί, έχετε μια ιδιαίτερη ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα , αλλά επίσης και να χάσετε αν δεν προσέξετε τις κινήσεις σας!  Όσοι ασχολείστε με τυχερά παιχνίδια , καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να μην δοκιμάσετε την τύχη σας.

Γ’ δεκαήμερο: Κυρίαρχοι και δυναμικοί, είστε έτοιμοι να ηγηθείτε επαγγελματικά. Νέες ιδέες ευνοούνται αλλά χρειάζεται προσοχή  στα τυχόν αρνητικά γεγονότα που μπορεί να προκύψουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ο τρόπος που θα χειριστείτε τέτοιες καταστάσεις θα βλάψει ή θα βοηθήσει την φήμη σας.

Υδροχόος

Α’ δεκαήμερο: Ξαφνικές οικονομικές κακοτυχίες αλλά και συγκρούσεις μπορεί φυλάει η εβδομάδα αυτή για εσάς.  Όμως κι εσείς οι ίδιοι είστε επιρρεπείς στις σπατάλες. Όσοι διαχειρίζεστε χρήματα τρίτων να προσέξετε ιδιαίτερα, μιας και  η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον οίκο των οικονομικών σας μιλά για εξαπατήσεις και απώλειες.

Β’ δεκαήμερο: Η Αφροδίτη στο δικό σας δεκαήμερο, σας ωθεί να καλύψετε τα οικονομικά κενά που έχουν δημιουργηθεί.  Προσοχή στις σπατάλες και για εσάς , γιατί η εβδομάδα αυτή μπορεί να κρύβει κάποια ξαφνικά οικογενειακά έξοδα.

Γ’ δεκαήμερο: Με τον Κρόνο στο δικό σας δεκαήμερο , τίποτα άλλο εκτός από σοβαρότητα και υπευθυνότητα δεν θα  πρέπει να έχετε στο μυαλό σας για τα επαγγελματικά σας. Ίσως να νιώσετε καταπίεση στον εργασιακό σας χώρο, όμως θα τα καταφέρετε μιας και γνωρίζετε αρκετά καλά τι απαιτεί ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης.

Ιχθύες

Α’ δεκαήμερο: Ο Δίας θα ευνοήσει και εσάς , αφού όσο βρίσκεται στον Κριό θα είναι στον οίκο που αφορά τα οικονομικά σας. Διαβαίνοντας το δικό σας δεκαήμερο σας ωθεί να κάνετε κινήσεις και σας δίνει την δυναμική για οικονομικές απολαβές. Μη χάσετε τις ευκαιρίες  που σας έρχονται!

Β’ δεκαήμερο: Βοήθεια για να επουλώσετε οικονομικά κενά μπορεί να υπάρξει. Μην ρίξετε τις “ασπίδες” σας, στηριζόμενοι σε φιλικές συμφωνίες ή ομάδες που μπορεί να συνεργάζεστε. Με λίγη υπομονή θα αυξηθούν τα έσοδά σας το επόμενο χρονικό διάστημα.

Γ’ δεκαήμερο: Έμπνευση αλλά και υπερεκτίμηση ή υπεραισιοδοξία που αργότερα θα σας γειώσουν κυριολεκτικά, είναι αυτά που μπορεί να επικρατήσουν για το δικό σας δεκαήμερο. Επαγγελματική αστάθεια ή λανθασμένες επιλογές, είναι πάρα πολύ πιθανές. Τα οικογενειακά έξοδα είναι και για εσάς πιθανά.

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη