Επιστροφή Δία στο Χάρτη! Κάθε 12 χρόνια μία ευκαιρία ζωής!

Κάθε 12 χρόνια η επιστροφή Δία στη γενέθλια θέση του σημαίνει αρκετά σημαντικά πράγματα στη ζωή μας οπότε χονδρικά τα έτη 12 – 24 – 36 – 48 – 60 – 72 -84 – 96

Δίας : Πλανήτης της τύχης και της αισιοδοξίας. Της επέκτασης και της επίτευξης. Ο Δίας είναι ο πλανήτης κύρια βασικός στο να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους και να μπορέσουμε να επεκταθούμε σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Πλανήτης υπαίτιος για αλλαγές στις ζωές μας κάνοντας πιο σημαντικές και ενδιαφέρουσες.

Στην επιστροφή του Δία μία φορά κάθε 12 χρόνια όταν ο Δίας κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Δία καταφέρνουμε να ανοίξουμε αν το θελήσουμε μία νέα πόρτα στη ζωή μας,. Μία νέα προοπτική.

Κάθε επιστροφή στον χάρτη είναι σημαντική γιατί ολοκληρώνει έναν κύκλο εξέλιξης και ξεκινά έναν καινούριο. Είναι σημαντική γιατί δίνει την δυνάτοτητα στο να απελευθερωθούμε σε ένα μεγάλο βαθμό από προηγούμενα λάθη και να ξεκινήσουμε μία ζωή πολύ πιο διαφορετική.

Ο Δίας επειδή είναι κοινωνικός πλανήτης μαζί με τον Κρόνο, δεν αφορούν τόσο τις προσωπικές  μας επιλογές και αλλαγές στάσης όσο σημαντικές ευκαιρίες και τροποποιήσεις στον κοινωνικό ιστό.

Με τον Δία έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε μία νέα προοπτική μία ανανέωση ζωής.

Δεν είναι απλά το τετράφυλλο τριφύλλι που σου βγάζει χρήματα και άνεση. Ο Δίας μπορεί να μας αλλάξει πολύ περισσότερο τη ζωή μας από ότι το να μας γεμίσει το πορτοφόλι.

Μία νέα στάση ζωής. Μία νέα φιλοσοφία και μία απελευθέρωση από πνευματικά δεσμά που περιορίζουν τη ζωή μας σε κάτι άχρωμο και επαναλαμβανόμενο. Σε πολλά ζητήματα οι άνθρωποι χάνουμε την ισορροπία μας και δεν καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε τις προοπτικές τις οποίες θα θέλαμε.

Δυστυχώς στις εποχές που ζούμε μόνο τα ανοίγματα σε οικονομικό επίπεδο αξιολογούμε ως σημαντικά αλλά δεν καταλαβαίνουμε ότι σε πολλά ζώδια ο δρόμος για την ευτυχία ακόμη και την οικονομική περνάει πρώτα από αλλού.

Η έλλειψη κατανόησης των προσωπικών αναγκών κάθε πολίτη που τον εξαναγκάζει σε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ανάπτυξης μέσα από δουλειά για να πετύχει πάντα επαγγελματικά και οικονομικά πνίγουν τον Δία και δεν του επιτρέπουν να βρει τρόπους ανάπτυξης. Έτσι έχουμε ζωές ολόκληρες ανθρώπων που δεν κατάφεραν ποτέ να ανακαλύψουν τις προοπτικές τους μιας και όποτε πήγε να γίνει πάντοτε στο τέλος έμπλεκαν σε μονοπάτια που θα ταίριαζαν ίσως  μόνο σε ένα Δία στον Ταύρο στην Παρθένο η στον Αιγόκερω.

Κάθε ζώδιο του Δία έχει τις δικές του προοπτικές οπότε και κάθε ζώδιο μπορεί να μας οδηγήσει προσωπικά σε δρόμους καινούριους τους οποίους αν τους εκμεταλλευτούμε θα μπορέσουμε να πετύχουμε ριζικά. Όποτε έρχεται η επιστροφή του Δία έχουμε ένα νέο ξεκίνημα να κάνουμε άρα και να αλλάξουμε τις ζωές τις δικές μας και των αγαπημένων μας προσώπων.

Επιστροφή Δία στο Χάρτη! Κάθε 12 χρόνια μία ευκαιρία ζωής! 3
Η επιστροφή Δία στο χάρτη μας είναι μία ευκαιρία επαναπροσδιόρισης της ζωής μας.

ΔΙΑΣ στον Κριό: Τα άτομα με το Δία στον Κριό είναι πρόσωπα που μπορούν και επεκτείνονται μέσα από την επέκταση σε πρωτοπόρους στόχους. Είναι τα άτομα τα οποία χρειάζεται  κατά κύριο λόγο να προσπαθήσουνε να ηγηθούν και μέσα από πρωτοποριακές ιδέες να ανοίξουν νέους δρόμους. Πρέπει να ασχοληθούν με πράγματα στα οποία αυτοί θα έχουν τον πρώτο λόγο και κυρίως να είναι με άτομα που να μπορούν να σεβαστούν την ηγετική τους συμπεριφορά.

Είναι τα άτομα που μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή τους φτάνει την κατάλληλη στιγμή να πάρουν ένα μεγάλο ρίσκο. Δεν είναι τα πρόσωπα που τους ταιριάζει και τόσο η πνευματική ανάπτυξη αλλά περισσότερο η δημιουργικότητα μέσα από νέες ιδέες και προοπτικές.  Θα πρέπει τα άτομα με αυτή τη θέση να μάθουν επίσης να χειρίζονται τους ανθρώπους πιο διπλωματικά και με περισσότερο σεβασμό. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να πετύχουν σε όλες τους τις προσπάθειες. Η επιστροφή του Δία θα φέρει ακριβώς ευκαιρίες στον τομέα της ηγεσίας.

ΔΙΑΣ στον Ταύρο:  Δεν είναι τα άτομα που θα έχουν πολύ σημαντικά προβλήματα στη ζωή τους στον τομέα των οικονομικών. Συνήθως είναι τα πρόσωπα που καταφέρνουν και ξεπερνούν τις υλικές τους δυσκολίες σχετικά εύκολα. Το πρόβλημα είναι όμως ότι τους είναι πολύ δύσκολο στο να μπορέσουν να βγούν από πολλά αδιέξοδα στην καθημερινότητα τους.

Αδιέξοδα που ξεκινούν από τον ίδιο τρόπο της ζωής τους. Είναι λοιπόν τα πρόσωπα που χρειάζονται πρακτικούς δρόμους για να πετύχουν. Δεν μπορούν τις αφηρημένες καταστάσεις και θέλουν πάνω από όλα να πατούν στη Γη και είναι πολύ καλοί στο να μπορούν να επεκτείνονται στον οικονομικό τομέα και να μεγαλώνουν με επιχειρηματικές κινήσεις την περιουσία τους. Χρειάζεται να τους βάλουμε σε κάτι πρακτικό κάτι απτό και στην επιστροφή του Δία  θα τους παρουσιαστούν και πάλι ευκαιρίες που θα στοχεύουν στην οικονομική τους ανάπτυξη.

ΔΙΑΣ στους Διδύμους: Τα άτομα με Δία στους Διδύμους επεκτείνονται μέσα από την επικοινωνία και την κατανόηση ιδεών τις οποίες μετέπειτα τις μεταδίδουν και τις προωθούν σε άλλο επίπεδο. Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο της επικοινωνίας και με τον Δία εκεί η επικοινωνία ανοίγει σε πολύ διαφορετικά επίπεδα από αυτά που ξέρουν οι υπόλοιποι άνθρωποι. Για αυτό και μπορούν και να αναοτυχθούν μέσα από αυτή.

Νέες ιδέες η κάποιο ταξίδι που θα φέρει ένα συγκλονιστικό γεγονός η ακόμη και ένα συμβάν με τον αδερφό τους μπορεί να είναι το σημείο κλειδί για να την ανάπτυξη την ψυχολογική και όχι μόνο στη ζωή τους. Η ενασχόληση με τα δίκτυα ανθρώπων και την ανάπτυξη δημόσιων σχέσεων είναι ίσως από τις εργασίες που μπορούν να τους αποδώσουν χρυσάφι στη ζωή τους.

ΔΙΑΣ στον Καρκίνο:  Οι άνθρωποι με Δία στον Καρκίνο στην επιστροφή του Δία θα βιώσουν μία ανάγκη καταρχάς  να ξεπεράσουν παλιές τους συνήθειες και να μπουν σε μία σειρά γεγονότων που μπορεί να αφορά ακόμη και την προσωπική τους ασφάλεια.

Είναι συνήθως μία περίοδος αρκετά σημαντική για τους Καρκίνους οι οποίοι και λόγω της έξαρσης του Πλανήτη στο ζώδιο τη βιώνουν με πολύ καλό τρόπο. Η επιστροφή του Δία μπορεί να εκφραστεί είτε με την αγορά ενός σπιτιού ή την έλευση ενός νέου προσώπου στην οικογένεια η ακόμη και γεγονότα που μπορεί να αφορούν τους γονείς μας και ιδιαίτερη τη μάνα.  Μέσα από την επιστροφή του Δία θα μπορέσουν να βιώσουν καλύτερα τη ζωή τους μιας και η έννοια της ασφάλειας που είναι σημαντική στη ζωή τους μπορεί να καλυφθεί.

ΔΙΑΣ στον Λέοντα: Η επιστροφή του Δία στο Λιοντάρι μπορεί να σημάνει για τα άτομα αυτά πολύ σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή και θέση τους στην κοινωνία. Είναι πάντα μία θέση η οποία και είναι ιδιαίτερα δημιουργική. Μέσα από τη επιστροφή λοιπόν μπορεί να βιώσουν μία μεγάλη δημιουργικότητα  την οποία να την εκφράσουν με διάφορους τρόπους.

Το πιο σημαντικό όμως που θα έχουν είναι η ανάπτυξη και η ισχυροποίηση του Εγώ τους μέσα από διάφορα γεγονότα. Είναι πάντα μία συναρπαστική περίοδος γιατί καταφέρνουν και βιώνουν συγκλονιστικά γεγονότα και έχουν ευκαιρίες να γίνουν πάνω από όλα αυτό που ζητούν στη ζωή τους. Να κερδίσουν μέσα από πολύ σημαντικές πράξεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θαυμασμού.

ΔΙΑΣ στην Παρθένο:  Εδώ έχουμε ένα Δία χαμηλών τόνων και όχι τόσο φανερό σε κοινό μάτι. Γενικότερα τα άτομα που εκφράζουν σωστά αυτή τη θέση είναι μάλλον οι εργασιομανείς που σταδιακά καταφέρνουν επαγγελματικά να πετύχουν τους σκοπούς τους.  Πάνω από όλα όμως είναι τα άτομα τα οποία καταφέρνουν να δημιουργήσουν τις βάσεις για τη μελλοντική τους ανάπτυξη μέσα από την προσφορά και την κατανόηση της καθημερινότητας τους. Για αυτά τα άτομα πολλά θέματα είναι πολύ απλά και δεν χάνονται μέσα στην ψυχολογική πολυπλοκότητα της ζωής. Παρόλα αυτά κάνουν πάντα περίπλοκη την πρακτική πλευρά της ζωής.

Την εποχή της επιστροφής του Δία μπορούν να αλλάξουν την καθημερινή τους ζωή και εργασία προς το καλύτερο ενώ είναι η περίοδος που μπορεί να ασχοληθούν και με την ανιδιοτελή προσφορά.

ΔΙΑΣ στο Ζυγό: Οι άνθρωποι αυτοί συνήθως βιώνουν πολλά καλά πράγματα μέσα από τις σχέσεις τους ( προσοχή όμως η γενιά του 81 με την Σύνοδο του Δία – Κρόνου μάλλον δύσκολα θα δει σε αυτό το κείμενο τον εαυτό της) και καταφέρνουν να δημιουργούν την αρμονία στη ζωή τους μέσα από τους άλλους.

Καταρχάς είναι τα άτομα τα οποία και θα ανοίξουν εκείνη την περίοδο τον κοινωνικό τους κύκλο καθώς επίσης είναι και τα πρόσωπα  που μέσα από μία γνωριμία με  κάποιον άνθρωπο μπορεί να αλλάξουν οι ορίζοντες τους και να βγουν σε ένα άλλο επίπεδο από αυτό που ήταν.  Εκτός των νέων γνωριμιών η ενός νέου συντρόφου μπορεί αυτή την περίοδο να ασχοληθούν με κάποιο τρόπο με τη δικαιοσύνη και την ισορροπία των σχέσεων ανάμεσα στους ανθρώπους.

ΔΙΑΣ στον Σκορπιό: Με τον Δία στον Σκορπιό έχουμε τον πιο μυστηριώδη Δία. Καταρχάς είναι μία θέση που γεννά πάντα ανθρώπους με μία περίεργη μορφή τύχης που μόνο αυτοί μπορούν να την καταλάβουν. Συνήθως βιώνουν έντονες αλλαγές στη ζωή τους τόσο ριζικές που μπορεί να αφήσουν και τον εαυτό τους πίσω και να δημιουργήσουν ένα καινούριο. Είναι μία θέση που μπορεί να δώσει στον άνθρωπο μία νέα συνειδητότητα για τα πράγματα καθώς επίσης και είναι μία θέση που μπορεί να σημάνει  το τέλος μία δυσκολίας. 

Συνήθως με την Επιστροφή του Δία στο Σκορπιό οι άνθρωποι μπορεί να βιώσουν ένα θάνατο ψυχολογικό η κανονικό ενός δικού τους προσώπου που να τους αναγκάσει να επαναξιολογήσουν τη ζωή τους. Τέλος είναι και μία θέση που προστατεύει οικονομικά τον κόσμο μέσα από ενασχόληση με λεφτά τρίτων και δοσοληψίες όπως στο χρηματιστήριο.

ΔΙΑΣ στον Τοξότη: Είναι η καλύτερη βέβαια θέση για το Δία και είναι και αυτή η οποία συμβολίζει την αλλαγή του εαυτού μέσα από κάποιον νέο και προσωπικό στόχο. Είναι οι άνθρωποι οι οποίοι και μέσα από κάποιο σημαντικό ταξίδι θα αλλάξουν απόψεις η θα ανακαλύψουν έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Επίσης είναι η περίοδος όπου μπορούνε αυτά τα άτομα να μπουν σε μία συλλογική προσπάθεια να καταλάβουν κάποια πράγματα γύρω τους και να βάλουν ένα κοινό στόχο τον οποίο και θα πετύχαιναν.

Είναι γενικότερα λοιπόν μία περίοδος όπου μπορούμε να πούμε ότι οι άνθρωποι αυτοί θα βρούν μπροστά τους και διάφορα τυχερά γεγονότα όπως παράδειγμα ακόμη και να κερδίσουν κάποιο λαχείο. Είναι επίσης οι άνθρωποι που μέσα από την ενασχόληση με νέους τρόπους κατανόησης της ζωής μέσα από εναλλακτικούς δρόμους αρμονίας σώματος και ψυχής.

ΔΙΑΣ στον Αιγόκερω: Για  τα άτομα με Δία στον Αιγόκερω η επιστροφή του Δία είναι πολύ σημαντική στο να κάνουνε αυτά τα άτομα σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά τους ζητήματα. Είναι λοιπόν μία πολύ καλή περίοδος για να μπορέσουν αυτά τα άτομα κυρίως να αναλογιστούν τις δυνατότητες τους και να πετύχουν σε πρακτικό επίπεδο.

Παρόλα αυτά επειδή ο Δίας σε αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε αδυναμία θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο να μπορέσει το άτομο να βρει μία εσωτερική ηρεμία γιατί ο Δίας σε αυτό το ζώδιο είναι στην πτώση του άρα και η όποια επέκταση θα είναι μονομερής και ποτέ συνήθως αυτά τα άτομα δεν ολοκληρώνονται πλήρως και σε ψυχολογικό και υλικό επίπεδο.

ΔΙΑΣ στον Υδροχόο: Είναι τα άτομα που με την επιστροφή τους ανοίγουν όλο και περισσότερους ορίζοντες στη ζωή τους. Τη στιγμή της επιστροφής του Δία θα πρέπει να ξέρουμε ότι τα άτομα αυτά αρχίζουν και αλλάζουν σαν προσωπικότητες και απελευθερώνονται από προηγούμενα δεσμά που τους περιόριζαν. Είναι λοιπόν η στιγμή για αυτούς όπου καταφέρνουν και δημιουργούν ένα δικό τους κόσμο στον οποίο και ζουν ξέχωρα από την υπόλοιπη κοινωνία.

Είναι επίσης η στιγμή για αυτούς όπου μπορούν να μάθουν καλύτερα το κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο λειτουργούν και κυρίως να προσφέρουν σε αυτό με μοναδικό τρόπο. Είναι επίσης οι άνθρωποι που στην επιστροφή του Δία μπορούν να ανακαλύψουν κάτι που θα βοηθήσει την ανθρωπότητα.

ΔΙΑΣ στους Ιχθείς: Η παλιά κυβέρνηση του Δία σε αυτό το ζώδιο υποδηλώνει και την σπουδαιότητα του. Ο Δίας σε αυτό το ζώδιο φέρνει τα άτομα σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο από ότι στο παρελθόν. Η περίοδος της επιστροφής του Δία είναι η πλέον σημαντική για αυτά τα πρόσωπα γιατί τους φέρνουν αντιμέτωπους με αλλαγές σε ψυχικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Είναι λοιπόν η στιγμή για αυτούς τους ανθρώπους να δημιουργήσουν μία νέα φιλοσοφία και κυρίως να βγουν από τα δεσμά της κοινωνίας που τους καταπίεσε και να δημιουργήσουν ένα νέο τρόπο ζωής. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά τους και κυρίως αναπτύσσουν και μεταφυσικές ιδιότητες.