Ερμής τετράγωνο Χείρωνας 11/1/23. Πληγωμένα λόγια!

  O Ερμής τετράγωνο Χείρωνας γίνεται στις 11 Ιανουαρίου 2023 και συγκεκριμένα στις 10:47 το πρωί έχουμε, το τετράγωνο ακριβείας Ερμή ανάδρομου στην 12ο,06 του Αιγόκερω, με τον Χείρωνα στην 12ο,06 του Κριού. Ας  δούμε όμως ,τι σημαίνει Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Χείρωνα τον «πληγωμένο θεραπευτή», όπως ονομάζεται στην αστρολογία.

  Γίνεται σε δυο παρορμητικά ζώδια που τα διακρίνει η δυναμική και η εξουσία, θα φέρει εμπόδια και δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα, καθυστερήσεις  σε θέματα καριέρας και γενικώς παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο.

  Με τον Χείρωνα σε τετράγωνο, θα επανεξετάσετε υποθέσεις  και θα διορθώσετε λάθη που έχετε κάνει στα επαγγελματικά σας. Σας δίνετε η δυνατότητα να βρείτε τον εαυτό σας, να εξετάσετε τι πραγματικά θέλετε από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και να χτίσετε νέους διαύλους επικοινωνίας.

  Κάνοντας λοιπόν αυτή την ενδοσκόπηση θα κλείσετε εκκρεμότητες παλαιότερες και θα πάρετε τον  χρόνο που χρειάζεστε για να σκεφτείτε τι σας είναι απαραίτητο και τι πρέπει να πετάξετε αυτή την χρονιά. Ας δούμε πως επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Απο την Ανθή Καραταράκη!

Ερμής τετράγωνο Χείρωνας 11/1/23. Πληγωμένα λόγια! 3

Ο Ερμής τετράγωνο Χείρωνας θα επηρεάσει:

ΚΡΙΟΣ: Το τετράγωνο γίνεται στον  10ο και 1ο ηλιακό σας οίκο και αφορά θέματα καριέρας,  που μπορεί να έχουν προκύψει, καθώς και παρανοήσεις, παρεξηγήσεις  μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σας είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει και αισθάνεστε, απογοητευμένοι και ανίκανοι στον τρόπο αντιμετώπισης τους λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης .

  Εδώ έρχεται ο Χείρωνας να σας δείξει τον δρόμο ,να συμφιλιώσετε τις διαφορετικές αντιλήψεις σας με τους άλλους, να ανακτήσετε τις αναμνήσεις αυτών που σας προκάλεσαν πόνο, αναγνωρίζοντας τα λάθη σας. Ξαναβρίσκοντας  λοιπόν την αυτοπεποίθησή σας θα μπορέσετε να λύσετε όποιο θέμα σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Το τετράγωνο γίνεται στον  9ο και 12ο ηλιακό σας οίκο και αφορά εμπόδια  που μπορεί να έχετε με τον νόμο και νομικές υποθέσεις, ταξίδια μακρινά,  σπουδές και επαναπροσδιορισμό για τα θέλω σας και τα όνειρά σας. Θα αισθανθείτε έντονη μοναξιά και θλίψη και θα έρθετε αντιμέτωποι με αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα.

  Η όψη αυτή  με τον Χείρωνα λοιπόν σας καλεί, να αντιμετωπίσετε ότι σας προκαλεί πόνο, να αναζητήσετε ότι σας βοηθά για την ψυχική σας ανάταξη ,διώχνοντας μακριά την τοξικότητα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ,βάζοντας τα δικά σας  όρια και θέτοντας  σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το τετράγωνο γίνεται στον  8ο και 11ο ηλιακό σας οίκο και αφορά μπλοκαρίσματα που μπορεί να έχετε σε  θέματα οικονομικής φύσης όπως κληρονομικά, εφορία, ασφαλιστικά. Θα γίνεται περισσότερο εσωστρεφείς σε θέματα συναισθηματικά και ερωτικά και θα νιώσετε απογοήτευση από φιλικά σας πρόσωπα. Κάποιοι άλλοι θα απογοητευτείτε από την καθυστέρηση μη πραγματοποίησης των στόχων σας.

  Ο Χείρωνας σε αυτή την όψη σας λέει, να καταβάλλεται  μεγαλύτερη προσπάθεια σε συλλογικό επίπεδο, να αφεθείτε σε νέες γνωριμίες, άλλωστε φημίζεστε για την κοινωνικότητά σας, μετριάζοντας  την εκκεντρικότητα που σας διακατέχει και λειτουργώντας σε ομαδικό επίπεδο, έχετε να κερδίσετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το τετράγωνο γίνεται στον 7ο και 10ο ηλιακό σας οίκο και θα σας επηρεάσει στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών καθώς και θα φέρει απογοητεύσεις και εμπόδια σε επαγγελματικά και θέματα καριέρας. Διαφωνίες σε εργασιακά θέματα  καθώς και επιστροφές σε παλαιότερες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, καθώς και επιστροφές συντρόφων .Κάποιοι από εσάς θα κάνετε αλλαγή καριέρας και θα αλλάξετε τον τρόπο που προσεγγίζεται συνεργάτες και σύντροφο.

  Ο Χείρωνας λοιπόν θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ο εαυτό σας ,εξελίσσοντάς  σας πνευματικά υπενθυμίζοντας  τις ικανότητες σας. Χωρίς να ξεχνάτε όμως ποτέ ,τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας και σας υποστηρίζουν σε κάθε σας προσπάθεια.

ΛΕΩΝ : Το τετράγωνο γίνεται στον 6ο και 9ο ηλιακό σας οίκο, επηρεάζει την καθημερινότητα σας και την φυσική σας κατάσταση .Θα φέρει εμπόδια και δυσκολίες σε ταξίδια και θέματα σπουδών. Πολλές φορές θα δείτε πράγματα που έχετε προγραμματίσει και οργανώσει να καθυστερούν δίνοντας σας εκνευρισμό.

  Με τον Χείρωνα θα αντιμετωπίσετε με διαφορετική οπτική και φιλοσοφία τον ίδιο σας τον εαυτό ,επουλώνοντας τις πληγές και πιστεύοντας πλέον στις δυνατότητές σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στην καθημερινότητά σας και επίσης προσέχοντας την διατροφή σας και την υγεία σας θα έχετε περισσότερη ενέργεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :Το τετράγωνο γίνεται στον 5ο και 8ο ηλιακό σας οίκο, επηρεάζοντας την δημιουργικότητά σας ,ίσως να φέρει καυγάδες  με τα παιδιά σας ,αλλά και επιστροφές σε παλιές ερωτικές ιστορίες. Μπορεί να ήρθατε αντιμέτωποι με την απώλεια ή τον θάνατο κυριολεκτικά ή μεταφορικά δικού σας προσώπου. Με την όψη αυτή θα συνειδητοποιήσετε ότι όλες αυτές οι δυσκολίες που περάσατε θα σας κάνουν πιο δημιουργικούς και ερωτικούς.

   Ο Χείρωνας θα σας δείξει πως ότι και αν αντιμετωπίσατε, σας βοήθησε στην πνευματική και συναισθηματική  σας εξέλιξη, αφήνοντας στην άκρη την κριτική και τον εγωισμό, δυναμώνοντας το εγώ σας.

ΖΥΓΟΣ : Το τετράγωνο γίνεται στον 4ο και 7ο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας σας συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση ,σε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούσαν από το παρελθόν ή θέματα ακινήτων. Μπορεί να βιώσετε απόρριψη στη σχέση σας ή τις συνεργασίες σας  και να χάσετε την εμπιστοσύνη σας απέναντι τους.

   Ήρθε η στιγμή να δείτε τα προβλήματα κατάματα και να τα επιλύσετε. Διασπάσεις που υπήρχαν μέσα στην οικογένεια, με συζήτηση επιλύονται .Ως ζώδιο των σχέσεων πρέπει πρώτα να αγαπήσετε και να σέβεστε τον εαυτό σας και να μην παραμένετε σε μια σχέση που δεν μπορείτε να συνυπάρξετε αρμονικά, το ίδιο αφορά και για συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :Το τετράγωνο γίνεται στον 3ο  και 6ο ηλιακό σας οίκο, φέρνει εμπόδια στην επικοινωνία  σας ,στα μεταφορικά  μέσα και τις μετακινήσεις σας. Δημιουργεί άγχος στην καθημερινότητα σας και σας κάνει ευάλωτους σε θέματα υγείας. Είστε αυστηροί με τον εαυτό σας και τους άλλους ,αφού είστε τελειομανείς και νιώθετε ανασφάλεια.

  Πρέπει να γιατρέψετε τις πληγές σας ,φροντίζοντας τον εαυτό σας και ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση σας .Με αυτό τον τρόπο θα νιώσετε, ψυχολογική και σωματική ανάταση προσέχοντας τον τρόπο που επικοινωνείτε. Επιπλέον θα έχετε περισσότερη ενέργεια με αποτέλεσμα να είστε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας, ελέγχοντας πάντα ότι σας έχουν αναθέσει  δύο και τρείς φορές εσείς οι ίδιοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Το τετράγωνο γίνεται στον 2ο και 5ο ηλιακό σας  οίκο, αφορά τα  οικονομικά σας και τον τρόπο διαχείρισης τους. Η δημιουργικότητα και τα ερωτικά είναι τομείς που σας απασχολούν .Η όψη αυτή,  θα σας δώσει την δυναμική να βρείτε τα ταλέντα σας ,θα δείξετε στους άλλους ποιοι πραγματικά είστε και θα τύχετε αναγνώρισης από τους γύρω σας.

   Για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες πρέπει να είστε ο εαυτό σας χωρίς εγωισμούς ,με αυτό τον τρόπο θα βελτιώσετε τις σχέσεις ,με τον σύντροφό σας και τα παιδιά σας. Προσοχή να είστε τυπικοί στις οικονομικές σας υποχρεώσεις χωρίς να ρισκάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :Το τετράγωνο γίνεται  στον 1ο και 4ο ηλιακό σας οίκο ,αφορά εσάς τους ίδιους, πως σας βλέπουν οι άλλοι ,τραύματα από το παρελθόν ακόμη και από την παιδική σας ηλικία, που προήλθαν από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν. Γενικώς θα βρίσκεστε σε κατάσταση σύγχυσης  και θα νιώθετε ευάλωτοι και ανασφαλείς .

  Θα πρέπει να βρείτε την δύναμη να απομακρύνεται  άτομα από την ζωή σας που, δεν σας αφήνουν να προοδεύσετε και να εξελιχθείτε ,απαλλαγμένοι από τον φόβο και την ανασφάλεια. Γενικώς, αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και ενάρξεις βάζοντας πλάνο και οργανώνοντας τις κινήσεις σας για αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Το τετράγωνο γίνεται στον 12ο και 3ο ηλιακό σας οίκο ,αντιμετωπίζεται δυσκολίες στην επικοινωνία σας με τους άλλους ,τις επαφές σας και τις μετακινήσεις σας και όλα αυτά γίνονται παρασκηνιακά. Μπορεί να κάνετε μυστικές συζητήσεις για την δουλειά σας και καλό θα είναι να μην ανακοινώνετε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Με αυτή την όψη θα αναθεωρήσετε τον τρόπο σκέψης σας ,αντιμετωπίζοντας μπερδέματα που μπορεί να είχαν προκύψει από το παρελθόν.

  Βάζοντας στην άκρη τις φοβίες σας θα μπορέσετε βοηθήσετε εσάς τους ίδιους και να κατανοήσετε το πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Θα έχετε ανήσυχο ύπνο γι αυτό προσπαθήστε να είστε όσο πιο χαλαροί γίνεται βοηθώντας τον εαυτό σας με καλή διατροφή και άσκηση είτε σωματική είτε ψυχική.

ΙΧΘΥΕΣ :Το τετράγωνο γίνεται στον 11ο και 2ο ηλιακό σας οίκο ,ενδεχομένως να έχετε οικονομικές απώλειες μέσα από φιλικές σχέσεις και παρεξηγήσεις μέσα σε ομάδες που μπορεί να δραστηριοποιείστε. Δεν αποκλείετε να αντιμετωπίσετε απρόοπτα έξοδα γεγονός που θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερο άγχος. Θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε παλιές συμφωνίες ,να αναθεωρήσετε την σχέση σας με το χρήμα και τι έχει πραγματική αξία για εσάς.

   Ήρθε η στιγμή να κάνετε ολικές διαγραφές στην ζωή σας ,απομακρύνοντας  τοξικά άτομα  που σας κάνουν κακό και σας στερούν την ψυχική σας γαλήνη. Έτσι θα αποκτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και θα έχετε πιο ουσιαστικές σχέσεις.

Από την Ανθή Καραταράκη