Μάθε που έχεις τον Πλούτωνα και η επιρροή του στις 6 γενιές

Που έχεις τον Πλούτωνα στον αστρολογικό σου χάρτη οπότε και σε ποια γενιά ανήκεις και τι σημαίνει για εσένα η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο

Πριν της 7/10/1937 Ήταν στον Καρκίνο

Πλούτωνας στον Λέοντα 7/10/37

Στον Καρκίνο 25/11/1937

Στον Λέοντα 3/8/1938

Στον Καρκίνο 7/2/1939

Στο Λέοντα 14/6/1939

Στην Παρθένο 20/10/1956

Στο Λέοντα 15/1/1957

Στη Παρθένο 19/8/1957

Στο Λέοντα 11/4/1958

Στην Παρθένο 10/6/1958

Στο Ζυγό 5/10/1971

Στην Παρθένο 17/4/1972

Στο Ζυγό 30/7/1972

Στο Σκορπιό 5/11/1983

Στο Ζυγό 18/5/1984

Στο Σκορπιό 28/8/1984

Στο Τοξότη 17/1/95

Στον Σκορπιό 21/4/1995

Στον Τοξότη 10/11/1995

Η επιρροή στις γενιές:

(για το τι θα φέρει στο Κόσμο ο Πλούτωνας στον Υδροχόο μη χάσεις το άρθρο εδω: Πλούτωνας στον Υδροχόο: Κοινωνικές ανακατατάξεις 2023 – 2044 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Επίσης στο τέλος του άρθρου θα δεις και το video για τον Πλούτωνα στον Υδροχόο!

Πλούτωνας στον Καρκίνο

Η γενιά του Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι η μεγαλύτερη εν ζωή γενιά και με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο (που είναι σε χιαστί) να αντιμετωπίζει προφανώς και τις μεγαλύτερες κρίσεις είτε σε θέματα υγείας (Πλούτωνας στον 8ο στον οίκο του θανάτου) αλλά και υπαρξιακές κρίσεις καθότι η κοινωνία η σημερινή και οι απαιτήσεις της είναι τελείως διαφορετικές από τα θέλω και τη δομή της γενιάς με τον Πλούτωνα στον Καρκίνο. Αυτό ακριβώς και δείχνει μία περίοδο όπου τα στοιχεία του Καρκίνου θα περάσουν και Κρίση. Η έννοια της Πατρίδας, η έννοια της οικογένειας, η έννοια της ομάδας και την κοινωνικής δομής πρόκειται να εισέλθουν σε τεράστιες κρίσεις.

Πλούτωνας στον Λέοντα

Η γενιά με τον Πλούτωνα στον Λέοντα πρόκειται και αυτή να περάσει αρκετά μεγάλες αναταραχές καθότι είναι η Θέση του Πλούτωνα σε αντίθεση οπότε πολλά από αυτά που πρεσβεύει και αντιπροσωπεύει θα περάσουν επίσης σε κρίση. Θεωρείτε μία περίοδος αναταραχών για τη ζωή των ανθρώπων αυτών γιατί η κοινωνία θα αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που θα νοιώθουν ξένοι στο ίδιο μέρος που ζούσαν για δεκαετίες. Τα χαρακτηριστικά επίσης του Λέοντα θα περάσουν σε κρίση. Η τάση για προσωπική επιτυχία έναντι της ομαδικής και τα ναρκισσιστικά στοιχεία του Καπιταλισμού όπως μας ήρθε από την Αμερική πρόκειται να ισοπεδωθούν απέναντι στην Υδροχοοική περίοδο του  Πλούτωνα.

Πλούτωνας στην Παρθένο

 Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο αρκετά με τον Πλούτωνα στην Παρθένο θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν καθότι πολλά από αυτά που αγωνίστηκε η γενιά του Πλούτωνα στην Παρθένο πρόκειται να καταρρεύσουν. Είναι μία περίοδος όπου και στη προσωπική τους ζωή θα πρέπει να περάσουν από σκληρές συνειδητοποιήσεις και αλλαγές ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να προσαρμοστούν πολλά και από τα αιτήματα της Παρθένου.

Η εργασία, τα εργατικά δικαιώματα πρόκειται να αλλάξουν άρδην από τις βάσεις που μας έβαλε η παρθένος τα προηγούμενα χρόνια και θα έχουμε τεράστιες αλλαγές τελικά στη ζωή μας και σε θέματα της προσφοράς και της βοήθειας προς τον κόσμο με μία τάση να εξαφανίζεται η προσωπική βοήθεια και να υπάρχουν συλλογικές δομές βοήθειας περισσότερο.

Πλούτωνας στο Ζυγό

Η γενιά που θα ανθίσει με την Παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αρκετοί άνθρωποι με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα δουν πολλά από τα αιτήματα τους να ολοκληρώνονται και θα μπορέσουν να χαρούν γιατί σε ένα μεγάλο βαθμό αιτήματα τους θα εκπληρωθούν από τις κοινωνικές επιταγές. Θεωρείτε μία περίοδος επίσης όπου και η καθημερινότητα τους θα είναι αρκετά βελτιωμένη καθότι επιτέλους θα μπορέσουν κάποια από τα θέλω τους να γίνουν πραγματικότητα.  Τα θέματα σχέσεων και ισότητας των δύο φύλων επίσης θα προχωρήσουν αρκετά και σε θέματα γενικά διαπροσωπικών επαφών θα δούμε σημαντικές εξελίξεις και ισότητα ανάμεσα στο κόσμο.

Πλούτωνας στο Σκορπιό

 Η γενιά που θα αναλάβει σταδιακά την εξουσία τα επόμενα χρόνια θα οδηγήσει και τον κόσμο σε σημαντικές κρίσεις. Έτσι και αλλιώς η γενιά με κυβερνήτη το ζώδιο του θανάτου και της μεταμόρφωσης δεν θα μπορούσε παρά να αλλάξει τα πάντα στη ροή της ιστορίας. Είναι μία περίοδος που θα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για επιτυχία, για δύναμη και αναγνωρισιμότητα.

Θα υπάρξουν όμως ακραίες τάσεις ελέγχου και δυστυχώς ο Σκορπιός σχετίζεται με το πόλεμο και τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πόρων οπότε και όλα αυτά που μας τρομάζουν με τον έλεγχο εξουσίας και πρώτων υλών το επόμενο διάστημα θα γίνει πραγματικότητα. Επίσης θα δούμε τρομερές εξελίξεις στα θέματα της γενετικής μιας και ο Υδροχόος θα φέρει την τεχνολογία για τη λύση σημαντικών θεμάτων γενετικής αλλά και αλλαγής της γενετικής μας ταυτότητας στο τέλος.

Πλούτωνας στο Τοξότη

Η γενιά με τον Πλούτωνα στον Τοξότη πρόκειται επίσης να ευνοηθεί αρκετά μιας και η Ελευθερία και η Πνευματική εξέλιξη θα προχωρήσουν αρκετά και θεωρείτε μία περίοδος ιδιαίτερα σημαντική για όλους με Πλούτωνα στον Τοξότη καθότι είναι η στιγμή που θα μπορέσουν να δουν τα ζητήματα του Τοξότη να εκπληρώνονται. Μείωση των αποστάσεων, η γνώση θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο σε βάθος και θα πάει σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πλανήτη με όλο και λιγότερους αναλφάβητους. Επίσης η γενιά με τον Πλούτωνα στον Τοξότη θα εκφραστεί εποικοδομητικά και θα βρει λύσεις σε πολλά προβλήματα της κοινωνίας!