Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Αιγόκερω 23/12! Θετικές εξελίξεις μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου!

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 23/12/23 είναι σημαντικά θετική για όλα τα ζώδια και μας δείχνει το δρόμο για την ευτυχία!

Η νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Αιγόκερω ανατρέπει το κατεστημένο και μάς βοηθά στο να μπορέσουμε να κάνουμε επιτέλους καινούργια ξεκινήματα. Σημαντικές οι εξελίξεις για το ζώδιο του Αιγόκερου του Κριού, του Καρκίνου και του Ζυγού. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές των ζωδίων θα έχουν μια σημαντική εξέλιξη που θα τους βοηθήσει στο να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Η νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Αιγόκερω συμβολίζει την δύναμη για να μπορέσουμε επιτέλους να επιτύχουμε τους σκοπούς και στόχους μας, αλλά και να μπορέσουμε να δραστηριοποιηθούμε, να πάρουμε την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να επιτύχουμε αυτά που έχουμε βάλει στο μυαλό μας.

Μια νέα σελήνη, ιδιαίτερα ευεργετική, καθότι το τετράγωνο που κάνει με τον πλανήτη Δία είναι ιδιαίτερα θετικό και μας δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθούμε και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε νέες προοπτικές, όπως επίσης να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τις ευκαιρίες που χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε ένα καινούργιο άνοιγμα στη ζωή μας.

Όπως πάντα βέβαια, η ισχυρή παρουσία ενός Δία σε μια περίοδο όπως αυτής της νέας σελήνης, μπορεί να υποδηλώνει προβλήματα μέσα από υπερβολές ή πιθανόν να θέλουμε να πούμε πράγματα που ίσως αργότερα να μετανιώσουμε που τα είπαμε.

Η Σελήνη και ο Άρης βρίσκονται σε θέση εκτός ορίων, κάτι το οποίο υποδηλώνει ότι θα υπάρχει μια αρκετά μεγάλη ένταση στον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε τα συναισθήματα μας.Από την άλλη, ήλιος σελήνη, Αφροδίτη, Πλούτωνας βρίσκονται μαζί σε φάση αποκλίσεις και έχουν ταυτόχρονες παραλληλίες, κάτι το οποίο μας δείχνει ότι πρόκειται να υπάρξει μια ανάγκη για ριζικές αλλαγές, αλλά και μια βαθιά ανάγκη για μια. Οριστική μεταμόρφωση από δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας.

Το Τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ουρανό και το βόρειο δεσμό δίνει σε ταύρους Παρθένους και αιγόκερους σημαντικές ευκαιρίες στο να μπορέσουν να κάνουν μια καινούργια σχέση, αλλά κυρίως στο να έχουν επιτέλους. Νέες περιπέτειες στη ζωή τους. Προσοχή όμως για μια ακόμη φορά για δίδυμους Παρθένους, Τοξότες και ιχθύες, καθότι η αναδρομή του Άρη στο ζώδιο των διδύμων θα προκαλέσει σε αυτές τις γιορτές ίσως κάποιους εκνευρισμούς. Θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε αυτή τη δυναμική Πορεία του Άρη, έτσι ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε τα όνειρά σας και να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Η κόντρα-αντισκιά μάλιστα ανάμεσα στον Ερμή και στον Αρη μας δείχνει ακόμη περισσότερο ότι θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί σε θέματα οδήγησης, όπως επίσης να αποφύγετε τα ρίσκο για οικονομικές αποφάσεις μέχρι περίπου Και το τέλος των εορτών. 

ΚΡΙΟΣ 

Για τον κριό αυτή η νέα σελήνη είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθότι μας επιτρέπει να μπορέσουμε να πούμε με σιγουριά ότι θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Μία σημαντική επαγγελματική αναγνώριση. Ο καιρός είναι έτοιμος για να μπορέσετε να δείξετε τι αξίζετε, αλλά και να μπορέσετε να ξεπεράσετε προβλήματα και δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στη ζωή σας τα τελευταία περίπου 2 χρόνια. Η νέα σελήνη αυτή σας υπόσχεται σημαντική αναγνώριση και επίτευξη στόχων, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Ζωδίου. Και τα υπόλοιπα όμως δεκαήμερα προβλέπεται με αυτή τη νέα σελήνη στο να μπορέσετε να κάνετε τελικά την έκπληξη και να νικήσετε οποιονδήποτε άνθρωπο η κατάστασή σας εμποδίζει στο να μπορέσετε να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ 

Με σημαντική εύνοια για ταξίδια και νέες περιπέτειες αυτή η νέα Σελήνη σας υπόσχεται στο ότι θα μπορέσετε επιτέλους να ατενίσετε καινούργιες μέρες με χαρά και σημαντική ικανοποίηση. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από επιτυχίες σε θέματα ταξιδιών, οπότε και μπορείτε να δοκιμάσετε να πάτε ένα μακρινό ταξίδι όπου θα περάσετε και υπέροχα, Και μια εκπληκτική στιγμή για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα σπουδών και να ξεπεράσετε δυσκολίες επαγγελματικής φύσεως. Γεννημένη ταύροι του πρώτου δεκαημέρου. Θα καταφέρετε να αλλάξετε πολλά από τα δεδομένα στη ζωή σας και ο επόμενος μήνας είναι ίσως από τους πλέον σημαντικούς και εκρηκτικούς μήνες των τελευταίων ετών.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Με έμφαση στα οικονομικά σας δεδομένα αυτή η νέα σελήνη σας προσφέρει επιτέλους τη δυνατότητα να αλλάξετε πάρα πολλά στη ζωή σας και κυρίως να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας δεδομένα. Η σεξουαλικότητά σας δείχνει να ανεβαίνει κάτι το οποίο είχε πέσει το τελευταίο καιρό λόγω του φόρτου εργασίας, αλλά και της γενικότερης ψυχολογικής πίεσης που περάσατε λόγω του Άρη. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την δυνατότητα στο να μπορέσετε να δείξετε πραγματικά ποιοι είστε, αλλά και να μπορέσετε να κατακτήσετε καρδιές καθότι θα είσαστε ιδιαίτερα ερωτική και ταυτόχρονα θα έχετε και σεις πολύ θετική διάθεση. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να περιμένετε μια σημαντική οικονομική επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Με έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις αυτή η νέα σελήνη σας υπόσχεται τη δυνατότητα μιας νέας γνωριμίας ή επαφής, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει μακροπρόθεσμα σε μια πιο σοβαρή και μεστη σχέση. Για όσους έχετε ήδη μια σχέση είναι μια εκπληκτική περίοδος για να μπορέσετε να ανανεώσετε τους όρκους σας, αλλά και να μπορέσετε να έρθετε γενικότερα πιο κοντά στο σύντροφό σας. Εκπληκτική η περίοδος αυτή για νέες συνεργασίες, καθότι οι νέες επαγγελματικές προτάσεις έρχονται να σας βοηθήσουν να μπορέσετε να ξεφύγετε από σημαντικά αδιέξοδα. Η γεννημένη ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαήμερο του Ζωδίου, θα έχετε και τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε θέματα συνεργασιών.

ΛΕΩΝ 

Νέες εργασιακές ευκαιρίες φαίνονται να έρχονται επιτέλους στη ζωή σας.Όσοι από εσάς δεν έχετε μια δουλειά αυτή την περίοδο, θα μπορέσετε να κυνηγήσετε επιτέλους τις ευκαιρίες που έρχονται και να βρείτε μια δουλειά σχετικά σύντομα.Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται επίσης από τη σταδιακή βελτίωση σε θέματα υγείας, καθότι είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά και κινδυνεύατε καιρό από υπερκόπωση. Η καθημερινότητά σας επίσης, δείχνει να βελτιώνεται αρκετά και να σας έρχονται επιτέλους σημαντικές ευκαιρίες σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε ή να μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που εργάζεστε μαζί. Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, η δυνατότητα εργασιακής επιτυχίας είναι ακόμη μεγαλύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Μοναδικές οι ευκαιρίες που έρχονται μέσα από αυτή τη νέα σελήνη. Ο έρωτας, το πάθος.Ο ερωτισμός είναι πρωταγωνιστές αυτό το διάστημα για τη ζωή σας και μπορείτε να περιμένετε μια καινούργια, παθιασμένη ερωτική σχέση να έρχεται και να σας αναστατώνει. Ταυτόχρονα η δημιουργικότητά σας φαίνεται να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο και να έχετε την όρεξη να κάνετε πολλά και υπέροχα πράγματα στη ζωή σας. Προσοχή, χρειάζεται όμως όσοι έχετε ήδη μια σχέση, καθότι μπορεί να υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα. Οι γεννημένοι παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να περιμένουν ή ίσως και την είσοδο ενός νέου ανθρώπους της ζωής σας, αλλά ευνοείστε αρκετά και για θέματα εγκυμοσύνης.

ΖΥΓΟΣ 

Καιρός για σημαντικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας. Μετακομίσεις αλλά και ανακαινίσεις ευνοούνται αρκετά αυτή την περίοδο, καθότι θα μπορέσουν να έρθουν χρήματα που περιμένατε καιρό και που θα σας δώσουν επιτέλους τη δυνατότητα να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε καιρό. Σπίτι η διαπροσωπικές σχέσεις δείχνουν να βελτιώνονται ολοένα και περισσότερο, ενώ η γενικά η διάθεσή σας δείχνει να φτιάχνει ολοένα και πιο πολύ. Αυτή η νέα σελήνη σας υπόσχεται και μία σημαντική επαγγελματική συνεργασία. Ταυτόχρονα θα δείτε ότι ευνοείστε αρκετά και για νέες σχέσεις, οι οποίες θα σας συνταράξουν και θα σας κάνουν να ανανεωθείτε όσο ποτέ. Μεγαλύτερη εύνοια θα την έχουν οι γεννημένοι ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Περιμένετε καιρό αυτή τη νέα σελήνη που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιλύσετε προβλήματα καθημερινότητας. Η νέα Σελήνη που σας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσετε να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες, αλλά και να μπορέσετε επιτέλους να λύσετε σημαντικά προβλήματα με υφιστάμενους ή γενικά με ανθρώπους με τους οποίους εργάζεστε μαζί. Περίοδος χαράς και ικανοποίησης θα μπορέσετε κυριολεκτικά να ανοιχτείτε σε νέους ανθρώπους και να κάνετε νέες παρέες! Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχουν τις περισσότερες δυνατότητες, όπως επίσης και μια πρόταση, μια συμβολαιογραφική πράξη, η οποία θα σας λύσει τα χέρια για κάποιο μακροχρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η νέα σελήνη αυτή θα σας δώσει τη δυνατότητα οικονομικών εσόδων. Η οικονομική σας κατάσταση πρόκειται να βελτιωθεί αρκετά και θα νιώσετε ότι επιτέλους έχετε και εσείς ένα χέρι βοηθείας στα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος λόγω της οικονομικής πίεσης. Τόχρονα θα νιώσετε επιτέλους ότι έχετε την αναγκαία αυτοπεποίθηση για να κάνετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε και την ευκαιρία στο να μπορέσετε να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας ενθουσιάσουν και με μερικούς από αυτούς θα υπάρξει η δυνατότητα για μια νέα σχέση. Οι γεννημένοι.Στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχουν και τις μεγαλύτερες δυνατότητες για να δημιουργηθεί ένας ερωτικός δεσμός με πολύ έντονο το στοιχείο του πάθους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Σε αυτή τη νέα Σελήνη βέβαια, είσαστε πρωταγωνιστές και θα πρέπει να περιμένετε τις σημαντικότερες αλλαγές. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από το πάθος, την ένταση, τη δημιουργικότητα αλλά και την προοπτική για να μπορέσετε να γεμίσετε επιτέλους τις μπαταρίες σας με απεριόριστη ενέργεια και θετικά γεγονότα που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Μη φοβηθείτε να ρισκάρετε αγαπημένοι μου φίλοι καθ ότι οποιαδήποτε κίνηση κι αν κάνετε θα μπορεί να στεφθεί με επιτυχία. Επίσης για επανασύνδεση σε αυτό το χρονικό διάστημα, οπότε αν θέλετε να γυρίσετε πίσω σε μια σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου ευλογημένη και θα πρέπει όσοι έχετε γεννηθεί εκεί να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος των τελευταίων μηνών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η σελήνη αυτή σας βοηθά στο να μπορέσετε να χαλαρώσετε ψυχολογικά και να διώξετε από πάνω σας τις τάσεις απομόνωσης που είχατε τον τελευταίο καιρό.Είναι μια περίοδος τρομερά δημιουργικοί γιατί μπορείτε να εκφράσετε τα ταλέντα σας και κυρίως έχετε τη δυνατότητα να επιτύχετε εκεί που δεν το περιμένατε. Η περίοδος των οικονομικών δυσκολιών φαίνεται να κλείνει, οπότε το επόμενο διάστημα έχετε επιτέλους τη δυνατότητα και την προοπτική για να κατακτήσετε σκοπούς και στόχους. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του Ζωδίου θα έχετε μεγάλες προοπτικές στο να μπορέσετε να εκπληρώσετε κάποιους σας απωθημένο, κάτι το οποίο θα σας κάνει να ευτυχίσετε και να περάσετε πολύ πιο όμορφα στις γιορτές.

ΙΧΘΥΕΣ 

Μια νέα σελήνη κοινωνικοποίησης και καινούριων προοπτικών επιτέλους σας δίνει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετά σημαντικά προβλήματα, όπως επίσης είναι επιτέλους η ευκαιρία που περιμένατε στο να μπορέσετε να απαντήσετε επιτέλους στα πόδια σας. Η οικονομική σας κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται ριζικά και από δω και στο εξής Ευνοήστε για να μπορέσετε να πάρετε δάνεια ή κάποια οικονομική βοήθεια από τρίτα πρόσωπα, αλλά ταυτόχρονα ευνοείστε και στο να βγάλετε και εσείς αρκετά χρήματα και να βγείτε από οικονομικές περιπέτειες. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την μεγάλη επιτυχία που θα έχετε. Όσοι έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Ζωδίου, καθότι θα εκπληρωθεί μια σημαντική ελπίδα που είχατε στο μυαλό σας και αυτό θα σας κάνει τρομερά ευτυχισμένους.