Οι μοιραίες – καρμικές σχέσεις των Ζωδίων.

Οι μοιραίες σχέσεις των ζωδίων μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές επαφές, σχέσεις ζωής και γενικότερα να φέρουν ανθρώπους κοντά όπου θα δημιουργήσουν επικές γνωριμίες και μπορεί βεβαίως μέσα από αυτές τις επαφές να αλλάξει ο καθένας τη ζωή του. Στις περισσότερες βέβαια περιπτώσεις υπάρχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουμε μάθει να δουλεύουμε με τον εαυτό μας, οπότε και τα μοιραία ζευγάρια του ζωδιακού οδηγούνται στον Άδη! Ακολουθούν την περιδίνηση των συναισθημάτων τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κρίσεις και πολλαπλά προβλήματα. Έτσι λοιπόν, τα μοιραία καρμικά ζευγάρια του Ζωδιακού, ενώ έχουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης στις περισσότερες περιπτώσεις, αποτελούν ιστορίες δράματος, κλάματος και οδυνηρού πάθους.

Οι μοιραίες – Καρμικές σχέσεις είναι: 

Κριός – Σκορπιός 

Μία σχέση τρομερά παθιασμένη με απίστευτα μεγάλη δυναμική. Είναι το πιο σεξουαλικό ζευγάρι που μπορεί κάποιος να φανταστεί αλλά δυστυχώς το σεξ δε μπορεί να επιλύσει όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι. Θέματα εξουσίας και συνήθως ακόμη και φαινόμενα βίας οδηγούν αυτή τη σχέση στις πιο δύσκολες. Τα ζευγάρια που έχουν καταφέρει να διαχειριστούν το θυμό τους έχουν προχωρήσει σε άλλα επίπεδα έκφρασης και βλέπουμε σχέσεις ζωής που καθορίζουν όχι μόνο τη ζωή των ανθρώπων που είναι μαζί αλλά και του περίγυρου τους λόγω της έντονης δύναμης και ενέργειας που έχει αυτό το ζευγάρι. 

Κριός – Παρθένος 

 Ο Ένας πιο παθιασμένος και έντονος και άλλος πιο εγκεφαλικός. Οι δυσκολίες αρχίζουν να φαίνονται απο την αρχή μιας που δύο κόσμοι με τελείως διαφορετικές προοπτικές έρχονται να ενωθούν και δυσκολεύονται ακόμη και να συνεννοηθούν στα πιο βασικά. Ο ένας θέλει , πάθος, ένταση, κατάκτηση και η Παρθένος θέλει τάξη, οργάνωση και κατανόηση. Εαν ο Κριός καταφέρει να συμμαζευτεί λίγο και η παρθένος να γίνει λιγο πιο περιπετειώδης αυτή η σχέση μπορεί να δημιουργήσει μία έντονα μοιραία σχέση που θα αλλάξει τη ζωή τους και δύσκολα θα μπορέσουν να βρουν ένα άλλο ταίρι να τους κατανοεί με τον ίδιο τρόπο. 

Ταύρος – Ζυγός 

 Η παθητικότητα είναι ένας μεγάλος κίνδυνος για αυτή τη σχέση. Οι αργοί ρυθμοί του Ταύρου με την αναποφασιστικότητα του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει μία έλλειψη ενέργειας που τελικά η σχέση θα είναι στο τέλος απίστευτα ακίνητη και χωρίς εξέλιξη με αποτέλεσμα το πάγωμα της. Παρόλο που και οι δύο μπορούν να περνάνε πολύ καλά και να έχουν όμορφες εμπειρίες η έλλειψη διάθεσης να κουνήσει κάποιος κάποιον τελικά μπορεί να οδηγήσει σε στατιμότητα και διάλυση. Απο την άλλη αν καταφέρουν και συνεννοηθούν αυτοί οι δύο θα έχουμε μία απο τις πιο ρομαντικές και σταθερές σχέσεις που μπορεί να δημιουργήσει ο ζωδιακό κύκλος. 

Ταύρος – Τοξότης 

 Πολύ δύσκολη σχέση για αυτό και απο παλιά έχουμε τη πρόταση “ταιριάζουν σαν τον Ταύρο με τον Τοξότη”.  Ο Ταύρος αποζητά σταθερότητα και ηρεμία ενώ ο Τοξότης βαριέται και θέλει αναστάτωση και νέες εμπειρίες. Τα θέλω τους ειναι πολύ διαφορετικά και δε μπορούν να ηρεμήσουν. Συνήθως είναι τρομερά έντονη και παθιασμένη σχέση αλλά στη συνέχεια δημιουργούνται τόσες παρεξηγήσεις απο τη διαφορετική αντίληψη πραγμάτων που χάνετε το μέτρο. Αν καταφέρει ο Ταύρος να γίνει πιο δεκτικός στην αλλαγή και ο Τοξότης σεβαστεί την ανάγκη του Ταύρου για σταθερότητα μπορεί να έχουμε μία σχέση που μπορεί να κινήσει βουνά και στην απόλυτη επιτυχία. 

Δίδυμοι – Σκορπιός 

 Όταν ο Βασιλιάς της νεότητας συναντά τον Κύριο του Κάτω κόσμου μόνο έντονο και συναρπαστικό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Έτσι ξεκινά πάντα μία σχέση Διδύμου με Σκορπιό, έντονες εμπειρίες, συγκλονιστικές δυνατότητες και εξελίξεις στη ζωή τους σαν μία θύελλα που ταράζει τη γη και το κάτω κόσμο. Στη συνέχεια όμως ο Δίδυμος κουράζεται απο τον έλεγχο και ο Σκορπιός από την ανωριμότητα. Θα πρέπει να δουλέψουν πολύ ώστε ο μέν Δίδυμος να συμπεριφερθεί με το σεβασμό που αρμόζει στο Σκορπιό και στο Σκορπιό οτι ο Δίδυμος δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει μόνιμος κάτοικος στο βασίλειο του και ότι πρέπει να κάνει αναζητήσεις και με φίλους και συνεργάτες! 

Δίδυμοι – Αιγόκερως 

 Η σχέση αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολη απο τα πρώτα κιόλας λεπτά. Ο Δίδυμος δυσκολεύεται να αντέξει την εξωτερική σοβαρότητα και υποκρισία του Αιγόκερω και ο Αιγόκερως δεν τρέφει κανένα σεβασμό για την ανώριμη και παιδιάστικη συμπεριφορά του Διδύμου.  Σταδιακά και με κατανόηση ο Αιγόκερως αρχίζει να ανοίγει τους ορίζοντες του σε πράγματα που είχε καταπιεσμένα καιρό και ο Δίδυμος αρχίζει να εκτιμά την δυνατότητα επιτυχίας και τη σοβαρότητα του Αιγόκερω. Με το χρόνο αν ο ένας καταφέρει να προσαρμοστεί στον άλλο μπορεί να έχουμε μία σχέση που ο χρόνος δεν μπορεί να ξεθωριάσει! 

Καρκίνος – Τοξότης 

 Ο Καρκίνος είναι κλειστός και συναισθηματικός, προτιμά την ησυχία του. Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης και έχει ανάγκη απο συναρπαστικές εμπειρίες και ευχάριστα γεγονότα που να του γεμίζουν τη ζωή. Ο Καρκίνος μπορεί να κρίνει τον Τοξότη αναίσθητο και παιδαριώδη ενώ ο Τοξότης γκρινιάρη και καρμίρη. Αν ξεπεράσουν τις ανασφάλειες τους αυτοί οι δύο θα μπορούν πετύχουν τη χρυσή ισορροπία που χρειάζεται ένας γάμος: Την ασφάλεια του σπιτιού με την περιπέτεια που χρειάζεται μία σχέση για να μη βαλτώσει. Για αυτό και οταν αυτό το ζευγάρι μάθει να δουλεύει δημιουργεί σχέσεις ζωής! 

Καρκίνος – Υδροχόος 

Ο Καρκίνος δημιουργεί συναισθηματικούς δεσμούς ενώ ο Υδροχόος τους αποφεύγει γιατί δεν τον αντιπροσωπεύουν. Αυτό οδηγεί σε ένα δύσκολο δρόμο που γεμίζει δυσκολίες στη σχέση μεταξύ αυτών των δύο ζωδίων. Ο Καρκίνος θα πρέπει να κατανοήσει οτι δεν υπάρχει μία και μοναδική δομή για ευτυχισμένες σχέσεις και ο Υδροχόος θα πρέπει να πάψει να φοβάται τα συναισθήματα του και να αρχίζει να τα εκφράζει. Όταν αυτή η σχέση δουλέψει τότε μπορούν να περιμένουν σημαντικές εξελίξεις ενώ αυτό το ζευγάρι ειναι πολύ καλό και σε επιχειρηματικές κινήσεις. 

Λέων – Αιγόκερως 

 Ο Λέων είναι ένα Λαμπερό αστέρι που αναζητά νέες δυνατότητες έκφρασης και επιτυχίας. Ο Αιγόκερως ειναι πιο βαρύς και ναι με αναζητά την επιτυχία αλλά με λιγότερο λαμπερούς και πιο μεστούς τρόπους. Ο Λέων βρίσκει βαρετό και καταθλιπτικό τον Αιγόκερω και ο Αιγόκερως τον βρίσκει επιφανειακό και χωρίς ουσία. Όταν ο Λέων μάθει να αναγνωρίζει τη δυναμική του Αιγόκερω και πως η σοβαρότητα του μπορεί να έχει αποτελέσματα και ο Αιγόκερως κατανοήσει οτι τίποτα δεν είναι πιο ξεχωριστό από τη λάμψη μπορούν και να περιμένουν σταδιακή επιτυχία ως ζευγάρι και κυρίως να βρεθούν σε ένα δρόμο τεράστιας ανόδου. 

Λέων – Ιχθύς 

 Στην αρχή η σχέση ειναι τρομερά γοητευτική, οι Ιχθύες ειναι μαγευτική με τη συμπεριφορά τους και οι Λέοντες έχουν μία απίστευτη λάμψη που ο ένας θαυμάζει τον άλλο τρομερά. Στη συνέχεια όμως ο Λέων θα κουραστεί απο τη μεταβλητή φύση του ζωδίου και ο Ιχθύες δεν θα μπορεί να ακολουθήσει τον απόλυτο τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τα πράγματα ο Λέων. Μόνο αν ο Λέων κατανοήσει ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε γεννημένοι για να κάνουμε τα ίδια και όταν ο Ιχθύς βρεθεί αντιμέτωπος με τα κενά που αφήνει στο κόσμο και προσπαθήσει να τα καλύψει αυτός ο συνδυασμός μπορεί να επιβιώσει! 

Παρθένος – Υδροχόος 

Σχέση που δύσκολα μπορεί να δημιουργηθεί καθότι η Παρθένος κρίνει τρομερά ξένο προς τα θέλω της τον Υδροχόο και ο Υδροχόος κρίνει την Παρθένο ως αρκετά αδιάφορη. Με το χρόνο όμως μπορεί αυτό το ζευγάρι να κατανοήσει οτι πράγματα που έχει ο καθένας αντιπρόσωπος του ζωδίου καταπιεσμένα τελικά μπορεί να του τα προσφέρει ο άλλος. Ο Υδροχόος μαθαίνει τη σπουδαιότητα της πρακτικής εφαρμογής σε μία σχέση ενώ η Παρθένος μαθαίνει την σπουδαιότητα της ελευθερίας ακόμη και όταν υπάρχουν δεσμοί αγάπης. Με το χρόνο πέρα από σημαντικοί εραστές γίνονται και σημαντικοί φίλοι! 

Ζυγός – Ιχθύς 

 Η σχέση μπορεί να χαθεί γιατί κανένας απο τους δύο δεν είναι αρκετά δυναμικός για να δημιουργήσει μία σχέση με σταθερότητα. Ο Ιχθύες πολλές φορές χάνεται στις συναισθηματικές τους αταξίες και σκαμπανεβάσματα και ο Ζυγός με την αναποφασιστικότητα του μπορεί να αφήσει πολλές ευκαιρίες να χαθούν. Έτσι μπορεί μία μεγάλη αγάπη να χαθεί επειδή δύο άνθρωποι δεν ρίσκαραν όσο θα έπρεπε. Με το Χρόνο ο Ζυγός θα πρέπει να μάθει οτι τα συναισθήματα δεν είναι εχθροί και ο Ιχθύς να μπορέσει να εκτιμήσει την αξία της κοινωνικότητας μιας σχέσης. Σταδιακά μπορούν να γίνουν ένα ζευγάρι όπου η αγάπη αποκτά την πλέον μεγαλύτερη σημασία της!

Διαβάστε επίσης

α) Οι ημερομηνίες με τις πιο μεγάλες απαιτήσεις με βάση τους Άραβες Αστρολόγους – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

β) Οι ημερομηνίες γέννησης που σύμφωνα με τους Άραβες έχουν προστασία! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

γ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα το 2023. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

δ) Τα 5 ζώδια που θα βελτιώσουν τη ζωή τους τα επόμενα 8 χρόνια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ε) Ετήσιο ωροσκόπιο 2023 για όλα τα ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ζ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη και τύχη το 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

η) Τα 4 ζώδια που θα δουν σημαντική βελτίωση στη ζωή τους το 2023! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Share is love!