Πανσέληνος 7 Ιανουαρίου : Πληγές και Κάθαρση!

Η Πανσέληνος 7 Ιανουαρίου ή αλλιώς το φεγγάρι του Λύκου πρόκειται να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις!

Πανσέληνος 7 Ιανουαρίου και έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις. Το φεγγάρι του Λύκου όπως αλλιώς ονομάζεται, έρχεται λοιπόν για να μας αναστατώσει και να μας επηρεάσει με πάρα πολλούς τρόπους. Πάντα η πανσέληνος στον άξονά του Καρκίνου -Αιγόκερου είναι τρομερά σημαντική και θα πρέπει να της δίνουμε ιδιαίτερα μεγάλη σημασία, καθότι αυτός ο άξονας λέγεται αλλιώς και άξονας του κόσμου και φέρνει συνταρακτικές εξελίξεις πάντα στα 12 ζώδια και στις εγκόσμιες καταστάσεις.

Με λέξη κλειδί την ανάπτυξη μπορούμε να περιμένουμε σαφέστατες εξελίξεις ιδιαίτερα θετικές για το επόμενο χρονικό διάστημα, που θα βοηθήσουν τον κόσμο και γενικότερα την καθημερινότητά μας να είναι πολύ καλύτερη και πολύ πιο εποικοδομητική.

Από την άλλη, σημαντικά μεσοδιαστηματα μας υπενθυμίζουν ότι προβλέπεται για μια περίοδο ιδιαίτερα έντονη με τάσεις ατυχημάτων και κρίσιμες καταστάσεις στον κόσμο.

Θα έχουμε πολεμικές επιχειρήσεις και γενικότερη εξάπλωση του πολέμου σε διάφορες χώρες του κόσμου, λίγα μόνο από τα δύσκολα σημάδια της πανσελήνου αυτής που θα πρέπει να προσέξουμε. Στο βίντεο θα αναλύσουμε πως τα 12 ζώδια ανά δεκαήμερα, αλλά και για πενθήμερα πρόκειται να εξελιχθούν στις στα γεγονότα της ζωής τους το επόμενο χρονικό διάστημα. Αλλά και ποιοι είναι αυτοί που θα πρέπει να προσέξουμε, καθότι αυτή η πανσέληνος έχει μέσα της και αρκετά σημαντικούς κινδύνους. Όπως για παράδειγμα την δημιουργία τραυματικών καταστάσεων, καθότι το ταυ τετράγωνο με τον Χείρωνα είναι πάρα πολύ σημαντικό για το πώς θα μας επηρεάσει.

Η Πανσέληνος 7 Ιανουαρίου έχει κα αυτή μέσοδιαστηματικά εκπλήξεις με το μεσοδιάστημα Ποσειδώνα  – Βόρειου δεσμού που δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο ιδιαίτερης πνευματικής αναζήτησης αλλά και θυματοποίησης του κόσμου ενώ την ίδια στιγμή το μεσοδιάστημα του Άρη Κρόνου που ενεργοποιείται από αυτή την όψη φέρνει ατυχήματα και δυστυχήματα. 

Παρ όλα αυτά και με βάση τα σαββατικά σύμβολα, η λέξη κλειδί αυτή της πανσελήνου είναι η ανάπτυξη, η δυνατότητά του να μπορέσουμε να βάλουμε τον σπόρο και να εξελιχθούμε και να επιτύχουμε μακροπρόθεσμους σκοπούς και στόχους που μπορεί κατά τη διάρκεια της διαδρομής, να πληγωθούμε και να τραυματιστούμε μέσα από τον Χείρωνα και πιθανόν να υπάρχουν διάφορες ατυχείς περιστάσεις, αλλά στο τέλος η αλλαγή μέσω του Ουρανού αλλά και η δυνατότητα για πνευματική ανύψωση και χαρά μέσω του Ποσειδώνα  θα μπορέσει να έρθει!

Η Σελήνη και ο Άρης εκτός ορίων είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα ότι μιλάμε για μια Πανσέληνο συναισθηματικών εξάρσεων, παθών αλλά και σημαντικών κατακτήσεων, που όμως θα μας ταράξουν τη ζωή μας και σε ένα βαθμό θα μας αναστατώσουν, ενώ δυστυχώς επί των διακρατικών και εγκοσμίων θεμάτων πρόκειται να δούμε πολλά φαινόμενα βίας και δυστυχώς άτυχες ζωές να φεύγουν λόγω του πολέμου και άλλων δεινών.

Στο σύνολό της αυτή η Πανσέληνος 7 Ιανουαρίου είναι εποικοδομητική και φέρνει σημαντικές ευκαιρίες για αρκετά ζώδια στο να μπορέσουν να διαχειριστούν τη ζωή τους με έναν καλύτερο τρόπο, αν και θα πιεστούμε και έχουμε ένα βουνό να προχωρήσουμε μπροστά να κατακτήσουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι παρά τον πόνο και την ταλαιπωρία στο τέλος δεν μας περιμένει η χαρά της νίκης και της επίτευξης.

Πανσέληνος 7 Ιανουαρίου : Πληγές και Κάθαρση! 3
Η Πανσέληνος 7 Ιανουαρίου έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της ζωής μας.

Σε αυτή την Πανσέληνο συγκεκριμένα θα επηρεαστούν αρκετά τα 2α δεκαήμερα και βέβαια και από πλευράς πενθήμερων έχουμε τεράστιες επιρροές και αλλαγές επειδή η συγκεκριμένη πανσέληνος δεν επηρεάζει μόνο στη μοίρα που συμβαίνει αλλά και στις μοίρες άλλων πλανητών με αποτέλεσμα πολλοί να δέχονται επιρροές.

 Για τους Κριούς θα είναι μία πανσέληνος πολύ έντονη για το σπίτι τους

Για τους Ταύρους θα είναι για ταξίδια και ειδήσεις

Για τους Διδύμους για θέματα οικονομικής φύσεως

Για τους Καρκίνους αφορά γενικότερα τη ζωή τους

Για τους Λέοντες αφορά τα απωθημένα τους και τα μυστικά τους

Για τους Παρθένους την κοινωνική τους ζωή

Για τους Ζυγούς την Καριέρα τους

Για τους Σκορπιούς τα όνειρα και τους στόχους τους.

Για τους Τοξότες τα οικονομικά τους από τρίτα πρόσωπα

Για τους Αιγόκερους τις σχέσεις τους

Για τους Υδροχόους την εργασία τους

Και για τους Ιχθείς τις ερωτικές τους επαφές και δημιουργηκότητα.

Δες όμως με λεπτομέρεια σήμερα στις 4/1/23 στις 18:00 όλες τις εξελίξεις στην εκπομπή μου live εδώ:

Μέχρι η εκπομπή να ετοιμαστεί και είναι έτοιμη απο τις 4/1/23 18:00 απόγευμα, διάβασε περισσότερα εδώ
Πανσέληνος στον Καρκίνο 7/1/23: Ανανέωση και κρυφές συγκρούσεις! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Επίσης μην χάσεις και άλλα άρθρα που θα σε ενδιαφέρουν εδώ:

α) Οι ημερομηνίες με τις πιο μεγάλες απαιτήσεις με βάση τους Άραβες Αστρολόγους – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

β) Οι ημερομηνίες γέννησης που σύμφωνα με τους Άραβες έχουν προστασία! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

γ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα το 2023. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

δ) Τα 5 ζώδια που θα βελτιώσουν τη ζωή τους τα επόμενα 8 χρόνια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ε) Ετήσιο ωροσκόπιο 2023 για όλα τα ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ζ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη και τύχη το 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

η) Τα 4 ζώδια που θα δουν σημαντική βελτίωση στη ζωή τους το 2023! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)