Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα το 2023;

Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα το 2023;

Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα το 2023 λοιπόν; Η χρονιά παραμένει πολύ πιεστική και δύσκολη και σίγουρα υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες που θα δυσκολευτούν περισσότερο. Οι ομάδες ζωδίων λοιπόν που θα περάσουν πιο δύσκολα είναι οι παρακάτω και σύμφωνα με τις προβλέψεις 2023 θα είναι και οι ομάδες που θα πρέπει να προσέξουν.

Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα το 2023; 3
Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα το 2023

Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις αποκαλύπτουν ότι δύσκολα θα περάσουν:

1.Τρίτο δεκαήμερο Ταύρου – Σκορπιού – Λέοντα και Υδροχόου

Ο Κρόνος θα σας ταλαιπωρεί μέχρι και τις Αρχές Μαρτίου του 2023 και ο Ουρανός θα σας πιέζει από τον Μάιο μέχρι και το τέλος της Χρονιάς. Δεν είναι λοιπόν μία περίοδος πάρα πολύ εύκολη καθότι θα τρέχετε από τη μία με το Κρόνο να αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις που πολλές φορές δεν σας αξίζουν να τρέχετε για αυτές και από την άλλη ο Ουρανός θα σας τρέχει από τον Μάιο και μετά με ξαφνικά γεγονότα και ταραχές που θα σας κουράσουν και θα σας πιέσουν αρκετά καθότι οποιαδήποτε προσπάθεια προγραμματισμού θα πέφτει στο κενό και θα είσθε μονίμως κάτω από αυξημένη πίεση.

2.Τρίτο δεκαήμερο Διδύμου – Παρθένου – Τοξότη και Ιχθύ

Για εσάς αυτή η χρονιά δε φέρνει καμία καινούρια δυσκολία απλά ξέρετε ήδη τη δυσκολίες περνάτε και είναι μία ακόμη χρονιά που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Ομιχλώδεις καταστάσεις μέσα στο σπίτι και στη δουλειά, μπερδεμένες υποθέσεις μέσα στο σπίτι. Ξαφνικές ταλαιπωρίες απο λανθασμένες καταστάσεις και επιλογές που δυστυχώς είχατε να επιλέξετε ανάμεσα απο το κακό και το χειρότερο. Να μην είσθε λοιπόν υπεραισιόδοξοι δείτε με μία ρεαλιστική ματιά τη ζωή σας και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα.

3.Πρώτο δεκαήμερο Διδύμου – Παρθένου – Τοξότη και Ιχθύ

Για εσάς έρχεται ο Κρόνος απο τον Μάρτιο και μετά και απαιτεί σοβαρότητα και αρκετές ευθύνες. Είναι μία περίοδος που πρέπει να τρέξετε περισσότερο και να αγωνιστείτε για τα όνειρα σας. Δεν θεωρείτε μία καταστροφική περίοδος αλλά είναι σαν να βρίσκεστε λίγο πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να δουλέψετε αρκετά για να πετύχετε. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι όσοι πετύχετε θα χαρείτε και τους καρπούς των κόπων σας!

4. Τρίτο δεκαήμερο Κριού – Καρκίνου – Ζυγού και Αιγόκερω

Ο Πλούτωνας συνεχίζει να πιέζει για μεταμορφωτικές καταστάσεις εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. Δεν είναι μία εύκολη περίοδος γιατί σας πιέζουν αρκετά άνθρωποι να κάνετε αυτό που θέλουν αυτοί ενώ βρίσκεστε σε ένα περίεργο παιχνίδι εξουσίας με το κόσμο που δεν σας επιτρέπει να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Οι σχέσεις σας επίσης μπορεί να είναι αρκετά πιεστικές με ερωτικές γνωριμίες γεμάτο εμμονή αλλά ακόμη και παράνοια. Απο την άλλη ο Πλούτωνας σας ωθεί να πετύχετε στα επαγγελματικά σας ζητήματα και να μπορέσετε να δείξετε τι αξίζετε!

Αυτά ήταν τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα το 2023 αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν θα έχουν και καλές προοπτικές μέσα στο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες μη χάσετε να διαβάσετε το ετήσιο ωροσκόπιο για το 2023!

Ετήσιο ωροσκόπιο 2023 για όλα τα ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Επίσης μη χάσετε το αναλυτικό μας ανα πενθήμερο video με προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδω