Τα ζώδια που θα κάνουν την θετική ανατροπή τον Ιανουάριο! 

Ο μήνας Ιανουάριος φέρνει την ανατροπή για 3 ζώδια που είχαν ταλαιπωρηθεί αρκετά και θα δουν οτι τον μήνα Ιανουάριο θα κάνουν πολλά πράγματα που θέλουν πραγματικότητα. Οι Υδροχόοι, Κριοί και Λέοντες θα έχουν τις μεγαλύτερες προοπτικές αλλά επίσης αλλαγές θετικές θα έχουν και οι Ζυγοί – Σκορπιοί.

Υδροχόος 

Είσαστε απο τους πιο πιεσμένους της περιόδου και γενικά περνάτε δύσκολα με πλανήτες στον 12ο  – 1ο και 2ο οίκο που σας πιέζουν με πολλαπλούς τρόπους. Όμως ο Ιανουάριος έρχεται να σας βοηθήσει να πάρετε μία ανάσα και να πετύχετε  πολλούς στόχους σας. Η περίοδος αυτή θεωρείται ιδιαίτερα τυχερή καθότι θα μπορέσετε να χτίσετε σημαντικές προοπτικές για το μέλλον. Ο μήνας Ιανουάριος λοιπόν είναι σημαντικός γιατί μπορείτε να χτίσετε ένα καινούριο επαγγελματικό μέλλον ενώ την ίδια στιγμή η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα στα αισθηματικά σας αλλά και να σας βοηθήσει να βγάλετε περισσότερα χρήματα. 

Όσοι είσθε μόνοι σας ειναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να κάνετε μία σημαντική σχέση μέχρι και το τέλος του 2ου δεκαημέρου του μήνα 

Κριός 

Η τύχη ειναι με το μέρος σας και θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να πετύχετε σε πράγματα που είχατε ξεχάσει. Ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλές απο τις δυσκολίες και ταλαιπωρίες και ένας τεράστιος αέρας ανανέωσης θα σας βοηθήσει να περάσετε υπέροχα. Ύστερα απο αρκετά δύσκολο χρονικό διάστημα ήρθε η στιγμή να μπορέσετε να χαμογελάσετε και να δημιουργήσετε ένα νέο τρόπο ζωής που θα σας κάνει πολύ πιο ευτυχισμένους. Θεωρείται μία περίοδος χαράς και ικανοποίησης και το πρώτο που θα φτιάξει είναι οτι η ίδια η τύχη θα είναι με το μέρος σας.  Σημαντική περίοδος για να χτίσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και να γευτείτε τη χαρά της νίκης ενώ στον έρωτα ενδιαφέροντα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας που θα σας αναστατώσουν! 

Λέων 

Πιεσμένοι απο αρκετά και αγχωμένοι με πολλά προβλήματα αυτή η χρονιά έρχεται να σας βοηθήσει να μπορέσετε να πετύχετε πολλά απο αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας. 

 Το πρώτο σημαντικό που θα φτιάξει για εσάς είναι ο έρωτας καθότι θα μπορέσετε να ερωτευτείτε και να περάσετε πολύ όμορφα με μία νέα σχέση. Επίσης θα δείτε ότι θα έχετε ενδιαφέρουσες συνεργασίες και νέες επαφές με κόσμο που θα σας κάνουν να ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Είναι επίσης σημαντική περίοδος για να λάβετε ειδήσεις απο ανθρώπους που μένουν στο εξωτερικό ή γενικά είναι σε απόσταση. Στο ερωτικό κομμάτι τέλος έχετε ευκαιρίες για να μπορέσετε να πετύχετε μία επανασύνδεση.

Ζυγοί και Σκορπιοί θα έχετε επίσης θετικές εξελίξεις στο μήνα αυτό και θα μπορέσετε να περάσετε σίγουρα καλύτερες στιγμές.

Δείτε επίσης:

α) Οι ημερομηνίες με τις πιο μεγάλες απαιτήσεις με βάση τους Άραβες Αστρολόγους – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

β) Οι ημερομηνίες γέννησης που σύμφωνα με τους Άραβες έχουν προστασία! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

γ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα το 2023. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

δ) Τα 5 ζώδια που θα βελτιώσουν τη ζωή τους τα επόμενα 8 χρόνια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ε) Ετήσιο ωροσκόπιο 2023 για όλα τα ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ζ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη και τύχη το 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

η) Τα 4 ζώδια που θα δουν σημαντική βελτίωση στη ζωή τους το 2023! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)