Τα τυχερά ζώδια μέχρι το 2028!

Ποιοι είναι τα τυχερά ζώδια που θα δουν τη μοίρα να τους αλλάζει τη ζωή;

Δίας Τρίγωνο με Πλούτωνα 

2024 

Με το τρίγωνο αυτό θα ευνοηθούν οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, Τοξότες αλλά και λέοντες του πρώτου δεκαημέρου. Όψη χρήματος επιτυχίας και αναγνώρισης, ενώ είναι και μια πολύ σημαντική όψη γιατί δείχνει ότι θα μπορέσετε αρκετοί των ζωδίων του αέρα να επιτύχετε κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σας.  Σημαντική βελτίωση θα δείτε να υπάρχει στα αισθηματικά σας, σε θέματα σπουδών όπως επίσης και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες.

Ουρανός εξάγωνο Ποσειδώνα

2025 – 2026

Αυτά τα ζώδια θα ευνοηθούν τη διετία 2025 – 2026

1ο δεκαήμερο Διδύμου – Τοξότη – Κριού και Ζυγού. 

3ο δεκαήμερο Ταύρου – Σκορπιού – Ιχθύ και Παρθένου 

Όψη έμπνευσης και πνευματικής γνώσης, πολύ σημαντικά ταξίδια, εμπόριο και οι οικονομικές απολαβές από ξένες χώρες. Σημαντική επιτυχία για θρησκευτικά θέματα αλλά και για πνευματική εξέλιξη. Θεωρείτε επίσης μία περίοδος μεγάλης και σημαντικής επιτυχίας σε θέματα που αφορούν τις σπουδές ενώ όσοι ακολουθούν επάγγελμα που βοηθά κόσμο θα έχουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία!

Δίας Τρίγωνο Ουρανός 

2026 

1ο δεκαήμερο Λέοντα – Υδροχόου – Διδύμου – Τοξότη 

Σημαντική βελτίωση στη ζωή και σημαντική τύχη αναγνώριση επί των επαγγελματικών στόχων. Σημαντική επαγγελματική επιτυχία, άνοδος, γνώση, φιλοδοξία και σημαντική διόρθωση της αντίληψης, η οποία θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση και επιτυχία των σκοπών και στόχων. Επίσης θα είναι και τα πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα.

Ουρανός Τρίγωνο Πλούτωνας 

2027 – 2028

1ο Δεκαήμερο Διδύμου – Ζυγού – Υδροχόου – Λέοντα – Τοξότη 

Μεγάλες επιτυχίες μέσα από υπέρογκη προσπάθεια, η κατασκευή και δημιουργία καινούργιων πραγμάτων ή ολική επαναφορά, οι σημαντικές επιτυχίες, η ανάδυση σε μια καινούργια ζωή η οποία θα έχει αρκετά θετικά στοιχεία. Η περίοδος της μεγάλης αναγνώρισης, η περίοδος της δημιουργικής δύναμης της ακούραστης αντοχής αλλά και των μεγαλεπήβολων σχεδίων που γίνονται πραγματικότητα.  Οι Λέοντες και οι Δίδυμοι θα είναι γενικά είναι τα πιο τυχερά ζώδια του έτους 2028!

Μη χάσετε να δείτε και άλλα πέντε δεκαήμερα από ζώδια που θα είναι τυχερά λόγω του Άστρου της Αφροδίτης εδώ: Τα 5 ζώδια που θα βελτιώσουν τη ζωή τους τα επόμενα 8 χρόνια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Αλλά και τα ζώδια που θα πιεστούν πολύ τα επόμενα 8 χρόνια: Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα τα επόμενα 7 χρόνια; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)