Τα 4 ζώδια που η κοινωνία αγαπά να δυσκολεύει

Του Χρήστου Άρχου

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είτε δε καταφέρνουν να επιτύχουν πολλά στη κοινωνία γιατί τα θέλω τους και τα ταλέντα τους δε μπορεί η κοινωνία να εκτιμήσει είτε γιατί είναι πολύ παράξενοι για τις κοινωνικές επιταγές και γούστα.

Ιχθύες

Τα 4 ζώδια που η κοινωνία αγαπά να δυσκολεύει 3

Τρομερά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί για μία σκληρή κοινωνία που ισοπεδώνει κάποιες φορές τα πάντα. Έχουν την τάση να παρασύρονται από τις κοινωνικές υπερβολές που προσφέρει η κοινωνία στο ποτό και στο τζόγο αλλά και σε κάθε είδους έξεις ενώ τείνουν να αναζητάνε συντρόφους που απλά δεν είναι διαθέσιμοι εκεί έξω αναζητώντας ανθρώπους που απλά η κοινωνία δεν μπορεί να παράξει λόγω των δεδομένων. Πολλές φορές η ευαισθησία τους τους οδηγεί στο περιθώριο για αυτό και επιλέγουν κοινωνικές ομάδες που επίσης είναι στο περιθώριο. Συνήθως δυσκολεύονται στο σχολείο και προβληματίζονται από μία κοινωνία που τους θέλει ρομπότ ενώ αυτοί είναι η ψυχή του κόσμου!

Υδροχόοι

Τα 4 ζώδια που η κοινωνία αγαπά να δυσκολεύει 5

Το περιμένατε και βέβαια δεν σας πειράζει καν. Το μεγάλο πρόβλημα του Υδροχόου είναι ότι θέλει μία κοινωνία ενωμένη με ομάδες και συλλόγους αλλά ξεχνά ποιοι είναι αυτοί που αποτελούν μία κοινωνία. Για αυτό και μένουν περιορισμένοι και μοναχικοί καθότι απογοητεύονται από τις συμπεριφορές άλλων ανθρώπων που δεν κυνηγούν και τόσο τα ιδανικά τους αλλά το πώς να επιβιώσουν στην πρακτική πλευρά της ζωής. Τις περισσότερες φορές εξοστρακισμένοι από τα τυπικά media και τρόπο σκέψης άλλες φορές οι ίδιοι αποσύρονται σε απομονωμένες περιοχές γιατί τους ενοχλεί το ψέμα και η κοινωνική συγκατάβαση. Αν και έχουν πάρα πολλές ιδέες και είναι μπροστά στην εποχή τους η έλλειψη πρακτικότητας που έχουν τους κάνει πολλές φορές να είναι δύσκολο η κοινωνία να τους απορροφήσει καθότι αποζητά πιο πρακτικούς ανθρώπους.

Σκορπιοί

Τα 4 ζώδια που η κοινωνία αγαπά να δυσκολεύει 7

Ένα μέρος Σκορπιών αντιδρά με τέτοιο τρόπο που δυστυχώς περνάει δύσκολα μέσα στο κοινωνικό σύνολο όπως μη ξεχνάτε ότι έχουμε 3 τύπους σκορπιών, του Αετούς, τους Σκορπιούς και τα Φίδια. Η κοινωνία σας μισεί γιατί είσαστε ιδιαίτερα κλειστοί και δεν έχετε καμία όρεξη να μοιραστείτε τα μυστικά σας και τη προσωπική σας ζωή με κανένα. Πολλές φορές είσαστε τόσο αφοπλιστικά και σκληρά ειλικρινείς που δε μπορεί εύκολα ο κόσμος να σας αντέξει. Απεχθάνεστε ότι αφορά τα Social Media και τη ψεύτικη λάμψη που αναδύει το star system. Ευτυχώς είσαστε εργατικοί και παραγωγικοί οπότε σας αγαπά ο κόσμος γιατί προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο

Τοξότες

Τα 4 ζώδια που η κοινωνία αγαπά να δυσκολεύει 9

Δεν σας απασχολεί και ιδιαίτερα πως σας βλέπει η κοινωνία και ούτε και την παίρνετε και ιδιαίτερα σοβαρά. Πολλές φορές η κοινωνία  σας ντύνει με ρούχα «Κλόουν» για να μπορέσει να διαχειριστεί την παιχνιδιάρικη φύση σας κάτι που όμως ταυτόχρονα πολλές φορές σας μειώνει όταν πρέπει να λυθεί ένα πρόβλημα γιατί δύσκολα σας παίρνουν σοβαρά παρότι είσαστε αρκετές φορές σοβαροί απλά όχι κατανοητοί. Οι κοινωνικοί ρυθμοί και οι απαιτήσεις σας αγχώνουν για αυτό και δε περνάτε καλά σε μία κοινωνία που το μόνο που κοιτάει είναι αριθμούς και αδιαφορεί για τη μεγάλη εικόνα. Η θετική σας στάση στα πράγματα και η αισιοδοξία σας αντί να είναι παράδειγμα για μία κοινωνία καλύτερη ερμηνεύονται ως παιδιάστικη αντίληψη και για αυτό σας βάζουν στο περιθώριο!

Ποια είναι τα ζώδια που περνάνε καλύτερα στο κοινωνικό σύνολο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο; Εδώ η απάντηση

  1. Καρκίνος (απόλυτα κοινωνικά αποδεχτοί με πιο εύκολη κοινωνική ζωή)
  2. Ζυγός
  3. Ταύρος
  4. Κριός
  5. Λέοντες
  6. Δίδυμοι
  7. Παρθένος
  8. Αιγόκερως
  9. Τοξότης
  10. Σκορπιός
  11. Υδροχόος
  12. Ιχθύες (οι πιο πιεσμένοι κοινωνικά που δεν τους καταλαβαίνει η κοινωνία)

Μη χάσετε επίσης:
α) Οι ημερομηνίες με τις πιο μεγάλες απαιτήσεις με βάση τους Άραβες Αστρολόγους – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

β) Οι ημερομηνίες γέννησης που σύμφωνα με τους Άραβες έχουν προστασία! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

γ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη στον έρωτα το 2023. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

δ) Τα 5 ζώδια που θα βελτιώσουν τη ζωή τους τα επόμενα 8 χρόνια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ε) Ετήσιο ωροσκόπιο 2023 για όλα τα ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ζ) Τα 4 ζώδια που θα έχουν την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη και τύχη το 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)