Όνειρα, βλέποντας τον αγαπημένο μας άνθρωπο!

Στα πολύ παλιά βιβλία πριν η επιστήμη προχωρήσει θεωρούσαν ότι βλέποντας τον αγαπημένο σύντροφο αυτό σημαινει ότι υπήρχε κάποιος κρυφός μεταφυσικός δεσμός ανάμεσα στο άτομο που βλέπουμε και εμάς. Στην πραγματικότητα όταν βλέπουμε τον σύντροφο μας στα όνειρα μας είναι ένα σημάδι συναισθηματικής έντασης που υπάρχει. Πολλές φορές μπορεί να έχουμε χωρίσει και να προσπαθούμε να επιλύσουμε αυτή την κατάσταση στο όνειρο μας. Άλλες φορές μπορεί να θέλουμε να πούμε κάτι που μας απασχολεί και να μην έχουμε τολμήσει ακόμη να το συζητήσουμε. Πολλές φορές μπορεί να μας ανησυχεί η συμπεριφορά που έχει και έτσι να προσπαθούμε στο όνειρο να δούμε με ποιο τρόπο μπορούμε να φέρουμε τη λύση στο πρόβλημα.

Πάντα όμως μέσα στο όνειρο προσπαθούμε να φέρουμε τον/ την σύντροφο μας γιατί θέλουμε κάτι να επιλύσουμε. Η πιο απλή λύση είναι να μιλήσουμε άμεσα με τον αγαπημένο μας άνθρωπο ενώ αν είναι μία σχέση που έχει πια χωρίσει πολύ πιθανών να σημαίνει ότι η σχέση αυτή δεν έχει τελειώσει ακόμη μέσα μας και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα νέο δρόμο με προοπτική για τη ζωή μας.

Ιδιαίτερα έντονα είναι τα όνειρα όπου φανταζόμαστε ότι κάνουμε έρωτα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σε αυτή τη περίπτωση η ανάγκη μας για επαφή με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει είναι πάρα πολύ μεγάλη και υποδηλώνει ότι δεν έχουμε ξεπεράσει μία σχέση αν έχουμε χωρίσει η πως ζητούμε πολύ έντονα την ερωτική επαφή γενικά με κάποιο άτομο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε γιατί ακριβώς αναγκαζόμαστε μέσα απο το όνειρο να καλύψουμε τις ερωτικές μας ανάγκες και για ποιο λόγο θέλουμε τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο.

Πολλές φορές άνθρωποι που είναι απελπισμένοι δημιουργούν μεταφυσικές ψευδαισθήσεις ότι βλέποντας σε όνειρο τον αγαπημένο τους είναι σημάδι είτε ότι κι αυτός τους θέλει το ίδιο ή αν έχουν χωρίσει ότι είναι σημάδι επανασύνδεσης. Μάλιστα σε αυτή τη περίπτωση διάφοροι μπορούν να εκμεταλλευούν το πόνο του ανθρώπου και να ζητήσουν χρήματα για διάφορες «μεταφυσικές» εργασίες.

Μία ονειρική παρουσίαση ενός αγαπημένου μας ανθρώπου είναι πάντα πολύ σημαντική για εμάς τους ίδιους και πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Έτσι είναι σημαντικό να αφουγκραστούμε στον οργανισμό μας και να καταλάβουμε όλους τους λόγους της κατάστασης που μπορεί να έχουμε βρεθεί και να βρούμε τρόπους να μεγαλώσουμε απο τις εμπειρίες μας κατανοώντας τι είναι αυτό που μας λείπει πραγματικά!