Οι ευκαιρίες που φέρνει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη 13-12-2023! 

Οι ευκαιρίες που φέρνει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη 13-12-2023! 

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 20ο 40΄ μοίρα του Τοξότη στις  13-12-2023. Επηρεάζονται κυρίως οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα από την 19η έως την 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Επίσης οι σταθεροί Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα από την 4η έως την 6η μοίρα των σταθερών.

 Για να δείτε εάν έχετε πλανήτες στις μοίρες που επηρεάζονται πατήστε εδώ https://christosarchos.gr/astrologikos-chartis/

1.jpg

Από την Ειρήνη Αθανασίου  

Σε προσωπικό επίπεδο, χαρίζει εύνοια οικονομική και επαγγελματική που έρχεται ως αποτέλεσμα σταθερής και επίμονης προσπάθειας. Επειδή συνοδεύεται από δύσκολες όψεις, σημαίνει ότι θα παρουσιαστούν εμπόδια και αναβολές που θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουμε το μέγιστο του δυναμικού μας για να τα προσπελάσουμε. 

Όσον αφορά το εγκόσμιο κομμάτι, υπάρχουν κάποια πολύ δύσκολα θέματα όσον αφορά τη διαχείρισή τους. Η παραλληλία της με Άρη, Ερμή και Πλούτωνα και το ενάμιση τετράγωνο με τον Δία, δηλώνει επέκταση και κλιμάκωση των πολεμικών επιχειρήσεων που ήδη μαίνονται στην «γειτονιά» μας με την ευρύτερη έννοια. Την ίδια μέρα έχουμε την στάση του Ερμή πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Ένδειξη ότι κλιμακώνεται η δυσφορία μεγάλου μέρους της κοινωνίας με την κατάσταση που επικρατεί και τα μέτρα που εξαγγέλλονται. Θα υπάρξει κάποιος ανασχεδιασμός με την ελπίδα ότι αυτό θα εξευμενίσει τα πνεύματα, αλλά δεν θα είναι αυτό που απαιτεί και χρειάζεται η κοινωνία.

Ακολουθεί η ανάλυση για το πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια και προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα το κείμενο που αφορά τον ωροσκόπο σας και στη συνέχεια το ζώδιο σας.

Κριός 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Α΄ δεκαήμερο

Ευχάριστα νέα για το πορτοφόλι σας αγαπητοί Κριοί. Ο Δίας από τον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία είτε να αυξήσετε τα έσοδα σας είτε να αποκτήσετε νέες πηγές εισοδήματος, όπως για παράδειγμα μια ευκαιριακή απασχόληση. Η αναδρομή του Ερμή από τον Αιγόκερω σας καλεί να σκεφτείτε διπλά τις επόμενες κινήσεις σας, ενώ καλό θα ήταν να μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας. 

Β΄ δεκαήμερο

Φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα θελήσετε να κακομάθετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και εσάς τους ίδιους, με αποτέλεσμα το ύψος των εξόδων να ανεβαίνει κατακόρυφα. Χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις αλλά και στην οργάνωση ενός ταξιδιού, αν το έχετε στο πρόγραμμα, λόγω του μισού τετραγώνου Άρη/Πλούτωνα. 

Γ΄ δεκαήμερο

Διπλό το μήνυμα της Νέας Σελήνης για εσάς. Ευνοούνται τα ταξίδια και γενικά τα θέματα που σχετίζονται με εξωτερικό. Μπορεί να σκοπεύετε να φύγετε για σπουδές ή να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους και να κλείσετε μια πολύ επιτυχημένη συμφωνία. Χρειάζεται όμως προσοχή στη λεπτομέρεια και υπομονή γιατί δε θα λείψουν τα απρόοπτα προβλήματα μέχρι να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ταύρος 21 Απριλίου – 21 Μαΐου 

Α΄ δεκαήμερο

Αγαπητοί Ταύροι μόνο τα καλύτερα μπορείτε να περιμένετε. Ο Δίας από τον ωροσκόπο σας δίνει ευκαιρίες  για νέες συνεργασίες που θα σας ωφελήσουν επαγγελματικά. Στην προσωπική σας ζωή επίσης ανοίγετε ένα νέο κεφάλαιο πολύ πιο αισιόδοξο και με όλες τις προϋποθέσεις για να αισθανθείτε ικανοποιημένοι και ευτυχείς. Η αναδρομή του Ερμή από τον Αιγόκερο μπορεί να φέρει αναβολές σε κάποια από τα σχέδιά σας, όπως πχ ένα ταξίδι που περιμένατε καιρό.

Β΄ δεκαήμερο

Η Αφροδίτη απέναντί σας, τονώνει την ερωτική σας διάθεση και δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες στους ελεύθερους. Οι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες του δεκαημέρου, πρόκειται να έχουν κάποιες εντάσεις στη σχέση με το σύντροφό τους. Ταυτόχρονα και μια σημαντική συνεργασία παρουσιάζει προβλήματα και θα χρειαστούν αμοιβαίες υποχωρήσεις για να μην διαλυθεί.

Γ΄ δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον όγδοο οίκο σας που σχετίζεται με οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα αυτά που δεν σχετίζονται με τα χρήματα που κερδίζετε από την εργασία σας αλλά μπορεί να αφορούν μια επένδυση, μια κληρονομιά ή την βοήθεια από τρίτους. Όποια κι αν είναι η προέλευση τους, φαίνεται ότι το πορτοφόλι σας θα τονωθεί αρκετά αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι 22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Α΄ δεκαήμερο

Η εργασία σας και θέματα καθημερινότητας είναι αυτά που απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Είναι μια ευκαιρία για να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε. Αν σας οφείλουν κάποια χρήματα, τώρα μπορείτε να κάνετε μια υπενθύμιση και έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να σας επιστραφούν.

Β΄ δεκαήμερο

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη και τον έβδομο οίκο σας είναι η σημαντικότερη επιρροή που δέχεστε. Οι σημαντικοί «άλλοι» της ζωής σας, είτε είναι ο σύντροφός είτε οι συνεργάτες, εκφράζουν τις απαιτήσεις τους από εσάς, δικαίως ή αδίκως, και εσείς δεν έχετε πολλά περιθώρια αντίδρασης. Χρειάζεται λοιπόν υπομονή και ψυχραιμία τις επόμενες ημέρες για να μην προκληθούν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Γ΄ δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη γίνεται απέναντι σας και σηματοδοτεί τα νέα ξεκινήματα. Αυτό για κάποιους θα είναι ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική τους ζωή, αφού πρώτα κλείσουν την πόρτα στο παρελθόν. Για άλλους σηματοδοτεί μια αλλαγή σε επίπεδο συνεργασιών. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας, μέχρι να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους ή έστω ο χρόνος να επιβεβαιώσει την επιλογή σας.   

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 21 Ιουλίου

Α΄ δεκαήμερο

Πολλές επανασυνδέσεις θα ακούσουμε το επόμενο διάστημα φίλοι Καρκίνοι! Το παρελθόν επιστρέφει και χτυπάει επίμονα την πόρτα σας και απ΄ότι φαίνεται θα του ανοίξετε! Αν και οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές σε σχέση με τα ερωτικά σας, αναλογιστείτε τι ήταν αυτό που σας απομάκρυνε την πρώτη φορά και εξετάστε κατά πόσο έχουν διορθωθεί αυτά που σας ενοχλούσαν.

Β΄ δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, βλέπει θετικά το δικό σας δεκαήμερο και σας περιμένουν νέες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα αλλά και εκπλήξεις από το ταίρι σας. Ο Άρης από τον Τοξότη, επιβαρύνει με αρκετές υποχρεώσεις την καθημερινότητα σας, αλλά και ευθύνες που αφορούν την εργασία σας. Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση καθώς είστε ευαίσθητοι σε κρυολογήματα.

Γ΄ δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον έκτο οίκο σας και θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητας. Είναι πολύ καλή ευκαιρία αν αναζητάτε εργασία, να βρείτε μια θέση που σας ικανοποιεί και μάλιστα να σας καλοδεχτούν στο νέο σας περιβάλλον. Επίσης αν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι, θα περάσετε πολύ όμορφα και οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε θα σας δώσουν έμπνευση να κάνετε κάποιες θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

Λέων 22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου 

Α΄ δεκαήμερο

Λιονταράκια μου τα φεγγάρια αλλάζουν αλλά εσείς έχετε το Δία να σας ευνοεί για αρκετό διάστημα ακόμη. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα για να χτίσετε το μέλλον που ονειρεύεστε. Τα οικονομικά που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, δεν λύνονται ακόμα, έχουν όμως σημάδια βελτίωσης και θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη πολλές υποχρεώσεις. 

Β΄ δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σας προτρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά κινητοποιεί θέματα καριέρας με αποτέλεσμα να μην σας περισσεύει ιδιαίτερα ελεύθερος χρόνος. Ο Άρης από τον Τοξότη, βοηθά να επιτύχετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας έχετε αρκετή διάθεση για φλερτ και επιτυχίες στο ερωτικό παιχνίδι.

Γ΄ δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σας, ενώ ο κυβερνήτης της ο Δίας είναι στον δέκατο. Θαυμάσιες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ή να αναδειχθείτε μέσα από την δουλειά σας. Πολύ θετική περίοδος και για την ερωτική σας ζωή όπου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο που θα σας ενθουσιάσει. 

Παρθένος 23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου 

Α΄ δεκαήμερο

Αγαπητοί Παρθένοι η σημαντικότερη επιρροή για εσάς είναι ότι ο κυβερνήτης σας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και μάλιστα στον πέμπτο οίκο σας. Επιστροφές και επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το ερωτικό σας παρελθόν αλλά σε νέες βάσεις αυτή τη φορά που υπόσχονται θετικές εξελίξεις. Επίσης θετική περίοδος για όσους επιθυμούν την απόκτηση ενός παιδιού.

Β΄ δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Τοξότη και τον τέταρτο οίκο, σας ταλαιπωρεί με αρκετές υποχρεώσεις τόσο σε σχέση με την εργασία σας, αλλά και προς τα μέλη της οικογένειάς σας. Λόγω της έντασης που προκαλεί η παρουσία του, είναι πιθανό να έχετε κάποιες συγκρούσεις με κοντινά σας πρόσωπα, ενώ και κάποιες βλάβες στο χώρο του σπιτιού θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Γ΄ δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σας. Αυτό σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο που πρόκειται να ανοίξει για άλλους από εσάς στην προσωπική τους ζωή, ενώ για άλλους θα αφορά θέματα καριέρας και νέων συνεργασιών. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δηλώνει ότι πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Α΄ δεκαήμερο

Ο Δίας από τον Ταύρο, βοηθάει να βελτιωθούν τα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε στήριξη από τον σύντροφό ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μέσα στον τέταρτο οίκο,  σας κάνει να νοσταλγείτε στιγμές από το παρελθόν και να επιθυμείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα οικεία σας πρόσωπα. 

Β΄ δεκαήμερο

Το μισό τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα προκαλεί εντάσεις στην καθημερινότητα σας και πιθανόν κάποιες συγκρούσεις με πρόσωπα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο. Προσοχή χρειάζεται και στις μετακινήσεις το επόμενο διάστημα, ενώ όσοι σκοπεύετε να ταξιδέψετε, καλό θα ήταν να οπλιστείτε με υπομονή για τα απρόσμενα που μπορεί να προκύψουν.

Γ΄ δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας και τονίζει την έμφυτη κοινωνικότητά σας. Κάνετε νέες γνωριμίες, έχετε αρκετές προσκλήσεις για εξόδους και πολύ από εσάς σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Σχεδιάστε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού στις 21 σας προειδοποιεί για έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου 

Α΄ δεκαήμερο

Ο Δίας συνεχίζει να ευνοεί μέσα από τον έβδομο οίκο θέματα που σχετίζονται με νέες συνεργασίες αλλά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η αναδρομή του Ερμή στον τρίτο οίκο σας θα φέρει ξανά κοντά σας πρόσωπα που είχατε να συναντήσετε αρκετό καιρό. Προκαλεί όμως καθυστερήσεις όσον αφορά την υπογραφή νέων συμφωνιών – συμβολαίων, ενώ αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια απρόοπτα.

Β΄ δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη σας καλεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο χειρισμό των οικονομικών σας. Το μισό τετράγωνο Άρη/Πλούτωνα μπορεί να φέρει απρόοπτα έξοδα ή την αναβολή μιας συμφωνίας που περιμένατε ότι θα σας αποδώσει οφέλη. Ο Ουρανός έχει επιστρέψει ανάδρομος απέναντί σας και ανατρέπει τα σχέδια σας, γι’αυτό καλό είναι να μην βιαστείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές ειδικά αν αφορούν μια συνεργασία.

Γ΄ δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη έρχεται να επιβραβεύσει τους κόπους σας και να πραγματοποιήσει έναν στόχο για τον οποίο έχετε καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα. Πιθανότατα αυτό το αποτέλεσμα θα έρθει μέσω της συνεργασίας σας με άλλα πρόσωπα και θα είναι ιδιαίτερα επικερδές για την τσέπη σας.

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Α΄ δεκαήμερο

Με αυτή τη Νέα Σελήνη φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις αλλά σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε κάποιες από τις επιλογές που έχετε κάνει αλλά και να μελετήσετε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας. Η αναδρομή του Ερμή από τον Αιγόκερω σας βάζει σε πρόγραμμα όσον αφορά τα οικονομικά σας τα οποία χρειάζεται να μπουν σε τάξη. Επίσης θα συναντήσετε και κάποιες αναβολές στα σχέδια σας, ειδικά αν αφορούν μια νέα συνεργασία ή συμφωνία.

Β΄ δεκαήμερο

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σας έχει κάνει την καθημερινότητα σας πολύ απαιτητική και πρέπει να αφιερώνετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και να φροντίζετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικό σας στόχο που θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Και  στην ερωτική σας ζωή υπάρχει εύνοια και θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Επίσης θετική περίοδος για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα παιδάκι. 

Γ΄ δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο δικό σας δεκαήμερο και σχετίζεται με νέα ξεκινήματα που πρόκειται να κάνετε. Για κάποιους αυτό θα είναι μια πολύ σημαντική νέα συνεργασία ενώ για άλλους ένα καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική τους ζωή. Αν και είναι για το καλό σας, στην αρχή δεν θα το πάρετε και τόσο ζεστά και ίσως να έχετε δεύτερες σκέψεις, όμως με προσεκτικά βήματα θα δείτε ότι στην πορεία θα βγείτε κερδισμένοι.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Α΄ δεκαήμερο

Περίοδος επανασυνδέσεων αγαπητοί Αιγόκεροι. Είτε το επιθυμείτε είτε όχι με τον Ερμή ανάδρομο στον ωροσκόπο σας και τον Δία επίσης ανάδρομο στον πέμπτο οίκο, το παρελθόν σας χτυπάει την πόρτα και είναι στο χέρι σας αν θα την ανοίξετε. Μπορείτε επίσης να συναντήσετε φίλους με τους οποίους είχατε χαθεί για αρκετό διάστημα. Στον τομέα της εργασίας μπορεί να προκύψει κάποια καθυστέρηση σε αυτά που σχεδιάζετε και να σας βγάλει από το πρόγραμμά σας.

Β΄ δεκαήμερο

Το επόμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά ζητήματα και ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε το χρόνο και τη φροντίδα σας σε κάποιο δικό σας πρόσωπο. Πιθανό επίσης να έχετε και παραπάνω έξοδα για κάποιες αλλαγές που πρόκειται να κάνετε στο χώρο του σπιτιού. Η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού στις 21 θα φέρει μια αναστάτωση στη σχέση με το σύντροφό σας. Για τους ελεύθερους όμως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Γ΄ δεκαήμερο

Μια Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας είναι κάπως ζόρικη και μάλλον θα σας πιάσουν οι «κλειστές» σας όπου θα θέλετε να κάνετε απολογισμό λίγο πριν τα γενέθλια σας. Δείτε αυτή την περίοδο σαν ευκαιρία για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και μην απομακρύνεστε από ανθρώπους που θέλουν να είναι δίπλα σας. Σε λίγες μέρες ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιο σας και θα δείτε ότι τα ίδια θέματα που τώρα σας προβληματίζουν θα τα αντιμετωπίσετε με πολύ περισσότερη αισιοδοξία.

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Α΄ δεκαήμερο

Διανύετε μια πολύ θετική περίοδο όπου σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά που τόσο σας έχουν ταλαιπωρήσει. Μπορείτε μάλιστα να βελτιώσετε το εισόδημά σας εκμεταλλευόμενοι ένα ακίνητο. Το ενάμιση τετράγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Ταύρο με τη Νέα Σελήνη, θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικό σας στόχο και παράλληλα να βρεθούν στο πλάι σας άνθρωποι που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας.

Β΄ δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από το Σκορπιό στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας και σας δίνει την ευκαιρία να προωθήσετε την δουλειά σας, αν και θα χρειαστεί να είστε σε επιφυλακή  για κάποια απρόοπτα κοντά στις 21 του μήνα που θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό. Ο Άρης από τον Τοξότη τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και φέρνει νέες κατακτήσεις στο ερωτικό κομμάτι.

Γ΄ δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σας, ο οποίος συμβολίζει τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες μας αλλά και την υποστήριξη που λαμβάνουμε από άλλα πρόσωπα ή μέσα από ομάδες. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» λοιπόν. Τολμήστε να διεκδικήσετε αυτά για τα οποία έχετε κοπιάσει και θα έχετε θετική ανταπόκριση.  

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Α΄ δεκαήμερο

Η αναδρομή του Ερμή μπορεί να καθυστερεί κάποια από τα σχέδια σας, θα έχετε όμως την ευκαιρία να επανεξετάσετε κάποιες συμφωνίες για νέες συνεργασίες. Επίσης φέρνει συναντήσεις με πρόσωπα που είχατε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας είναι πολύ πιθανή το επόμενο διάστημα.

Β΄ δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Τοξότη και το δέκατο οίκο σας, φέρνει αναστάτωση στον τομέα της εργασίας. Προβλήματα με συνεργάτες ή απρόσμενα εμπόδια στα σχέδια σας, χαλούν το μέχρι πρόσφατα θετικό κλίμα. Προσοχή χρειάζεται και σε πιθανές συγκρούσεις με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον, λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης/Ουρανού στις 21 του μήνα. 

Γ΄ δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σας που σχετίζεται τόσο με τα επαγγελματικά, όσο και με τις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως επιθυμείτε μια αλλαγή στην καριέρα σας ή να διακόψετε μια σχέση για να δημιουργήσετε μια νέα. Σχεδιάστε προσεκτικά τις κινήσεις σας και προτιμήστε να προχωρήσετε σε αλλαγές με το νέο έτος που ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα είναι ορθόδρομος.

****Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Από την Ειρήνη Αθανασίου  [email protected]