Η Σελήνη στον Υδροχόο από 24 – 26 Ιουνίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια

Η Σελήνη στον Υδροχόο από 24 – 26 Ιουνίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια

Από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, προσφέροντας ιδιαίτερη τύχη σε τρία ζώδια: Υδροχόο, Λέοντα και Ζυγό. Ας εξετάσουμε αναλυτικά πώς αυτή η επιρροή θα επηρεάσει κάθε ένα από αυτά τα ζώδια.

Υδροχόος: Προσωπική Αυτοβελτίωση και Αυτοεκτίμηση

Ο Υδροχόος θα νιώσει έντονη την ανάγκη για αυτοβελτίωση και ανανέωση. Η Σελήνη στο ζώδιό του θα φέρει μια φρέσκια προοπτική στα προσωπικά του θέματα, ενισχύοντας την αυτοεκτίμησή του και προωθώντας την εσωτερική του ανάπτυξη.

Κλειδιά Επιτυχίας:

  • Ανανεώστε την εμφάνισή σας: Αξιοποιήστε την ευκαιρία να πειραματιστείτε με νέα στυλ και να αναδείξετε την προσωπικότητά σας.
  • Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας: Αυτές τις μέρες είναι ιδανικές για να μάθετε κάτι καινούργιο ή να βελτιώσετε υπάρχουσες δεξιότητες.
  • Αυτοεκτίμηση: Επενδύστε χρόνο στον εαυτό σας, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τις προσπάθειές σας.

Λέων: Σχέσεις και Συνεργασίες

Για τον Λέοντα, η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει ευνοϊκές αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι μια καλή περίοδος για να εστιάσετε στη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων και να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες.

Κλειδιά Επιτυχίας:

  • Ενισχύστε τις σχέσεις σας: Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να καλλιεργήσετε τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές.
  • Νέες συνεργασίες: Αναζητήστε ευκαιρίες για συνεργασία με άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και αξίες με εσάς.
  • Διπλωματία: Επικοινωνήστε με ευγένεια και κατανόηση, δείχνοντας την εκτίμησή σας στους συνεργάτες και τους φίλους σας.

Ζυγός: Δημιουργικότητα και Έμπνευση

Ο Ζυγός θα επωφεληθεί από τη Σελήνη στον Υδροχόο κυρίως σε θέματα δημιουργικότητας και έμπνευσης. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε μια έντονη ανάγκη να εκφράσετε τις ιδέες και τα συναισθήματά σας μέσω της τέχνης ή άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Κλειδιά Επιτυχίας:

  • Δημιουργική έκφραση: Εμπνευστείτε από το περιβάλλον σας και εκφράστε τη δημιουργικότητά σας μέσα από την τέχνη, τη μουσική ή τη γραφή.
  • Ευκαιρίες διασκέδασης: Αξιοποιήστε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε διασκεδαστικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα ενισχύσουν τη διάθεσή σας.
  • Πειραματισμός: Μη φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

Σελήνη Κενής Πορείας 24 – 30 Ιουνίου 2024 – Η Σελήνη είναι με το μέρος μας!  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Αποφεύγουμε 
Με Σελήνη Κενής Πορείας αποφεύγουμε ενέργειες που έχουν να κάνουν με  το κοινωνικό περιβάλλον και με τα υλικά αγαθά, όπως: 
1) Να συνάψουμε σημαντικές συμφωνίες/συνεργασίες, υπογραφή συμβολαίων/πληρεξουσίων και επαγγελματικές συναντήσεις δεσμευτικού χαρακτήρα. 
2) Να κάνουμε μεγάλες αγορές όπως ακίνητα, αυτοκίνητα αλλά ούτε και επενδυτικές συναλλαγές (αγορά χρυσού ή μετοχών, ασφαλιστικά προγράμματα κλπ). 
3) Να παίξουμε μεγάλα ποσά σε τυχερά παιχνίδια ή στο καζίνο. 
4) Να κλείσουμε ραντεβού με ανθρώπους που στόχο έχουμε να τους πείσουμε για κάτι, ειδικά αν πρόκειται για συνέντευξη για δουλειά ή παρουσίαση για συνεργασία.
5) Να ξεκινήσουμε νομικές αλλά και σημαντικές γραφειοκρατικές διαδικασίες (ΚΕΠ, ΔΗΜΟ, Πολεοδομία, Δικαστήρια και Εφορία). Ενδέχεται να έχουν ακυρωτικό ή αναβλητικό χαρακτήρα.
6) Να παντρευτούμε ή να κάνουμε σημαντικές ανακοινώσεις!
7) Να δώσουμε υποσχέσεις σε ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε να μας εμπιστεύονται. 
8) Να βγούμε πρώτο ραντεβού για σχέση (διαρκείας!) 
Επιδιώκουμε
Με Σελήνη Κενής Πορείας μπορούμε να κάνουμε λιγότερο απαιτητικές ενέργειες, που μας βοηθούν να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και έχουν πιο εσωτερικό χαρακτήρα, όπως: 
1) Χαλάρωση, Ενδοσκόπηση, εσωτερική ανασυγκρότηση – γέμισμα ενέργειας δηλαδή.
2) Άσκηση, περπάτημα, Βόλτες αναψυχής.
3) Φιλικές συζητήσεις ή και φιλοσοφικές συζητήσεις.
4) Ρουτινιάρικες δουλειές, χόμπι που τα κάναμε και από πριν και δουλειές σπιτιού. 
5) Να παραιτηθούμε από μία δουλειά, να τελειώσουμε μία σχέση είτε επαγγελματική, είτε ερωτική είτε φιλική.
6) Να βγούμε πρώτο ραντεβού για εφήμερη σχέση!
Λίγα λόγια για τη Σελήνη Κενής Πορείας και πώς λειτουργεί
Στην αστρολογική γλώσσα η Σελήνη είναι το Άλφα και το Ωμέγα για την πραγματοποίηση γεγονότων. Η Σελήνη, ως δορυφόρος της Γης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον πλανήτη μας και η κίνηση της στον ζωδιακό καθώς και οι όψεις που δημιουργεί με τα πλανητικά σώματα αντικατοπτρίζει την σειρά των γεγονότων, όπως αυτά εκδηλώνονται, αλλά και την αναβολή ή αποτροπή τους!