Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 22-28  Ιουλίου. Ηγεσία και ταλέντο.

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 22-28  Ιουλίου. Ηγεσία και ταλέντο.

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη 

Email: [email protected]

Instagram : Jenny Tabary Vlastari (@jenny_tabary_vlastari) 

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 22-28  Ιουλίου. Ηγεσία και ταλέντο. Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα στην 29η μοίρα Καρκίνου/Ιχθύων. Όσοι ασχολείστε με την ψυχολογία, την φαρμακευτική ή ακόμη και τις μαντικές τέχνες, θα διαπρέψετε! Γενικότερα όμως,  θα  υπάρχει έμπνευση, καλή διάθεση κι έκφραση των ταλέντων σας, ανεξαρτήτως επαγγέλματος! Επηρεάζεται το 6ο πενθήμερο των ζωδίων του Νερού, κυρίως η 28η και η 29η μοίρα,  Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, αλλά και η 00η μοίρα των ζωδίων της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. 

Λίγο αργότερα, την ίδια μέρα, το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στην 00η μοίρα Διδύμων/Υδροχόου, μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα όσους αθλούνται και κάνουν πρωταθλητισμό ή όσους ασχολούνται με στρατιωτικά επαγγέλματα. Όμως είναι μια όψη, η οποία βοηθά να λυθούν θέματα που υπάρχουν, αφού η ισχυρή θέληση να ξεπεραστούν προβλήματα, υπερνικά καθετί. Επηρεάζεται το 1ο πενθήμερο, κυρίως η 00η και 1η μοίρα των ζωδίων του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, αλλά και η 29 μοίρα των ζωδίων της Γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι.

23 Ιουλίου ο Ήλιος από την 00η μοίρα του Λέοντα σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα στην 00η του Υδροχόου. Αφενός υπάρχει πρωτοπορία στις σχέσεις και στις σκέψεις, νέες ιδέες που φέρνουν εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως της τεχνολογίας. Από την άλλη, χρειάζεται προσοχή στην επιβολή και στον φανατισμό, διότι μπορεί να διαταραχθούν σχέσεις. Επηρεάζεται το 1o πενθήμερο των σταθερών ζωδίων, Ταύροι, Λέοντες,  Σκορπιοί και Υδροχόοι, ιδιαίτερα η 00η και 1η μοίρα, αλλά και η 29η μοίρα των Παρορμητικών ζωδίων, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Στις 26 του μήνα, το εξάγωνο Ηλίου/Άρη στην 3η μοίρα Λέοντα/Διδύμων, επηρεάζει το 1ο πενθήμερο των συγκεκριμένων ζωδίων και δευτερευόντως την 2η, 3η και 4η μοίρα Υδροχόου και Τοξότη. Η εύνοια για τους αθλητές, τα στρατιωτικά επαγγέλματα, αλλά και τους χειρουργούς, όπως και για όλους τους υπόλοιπους, βλέπουμε ότι δεν σταματάει, αφού τα πρώτα ειδικά πενθήμερα, έχουν επιτυχίες και  εξέλιξη στην καριέρα τους και στην επαγγελματική αρένα. Μέσα από δικές σας προσπάθειες, ξεπερνάτε δυσκολίες και εξελίσσεστε!

Ας δούμε όμως πως θα πάει η εβδομάδα αυτή για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας  (αν είστε νυχτερινοί).

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Α’ δεκαήμερο: Μια εβδομάδα πολύ δημιουργική  για εσάς! Υποθέσεις εγγράφων, τώρα μπορούν  να έχουν μια θετική τροπή.  Είστε έτοιμοι να ηγηθείτε σε  μια ομάδα ή σε μια εταιρεία ή ό,τι κι αν κάνετε! Η αλήθεια είναι πως η αποδοχή του κόσμου, για όσους ασχολείστε με καλλιτεχνικά, το εμπόριο, τα κοινά γενικότερα,  θα είναι έντονη! Υπολογίστε απλά και τους διπλανούς σας.

Β’ δεκαήμερο: Ιδιαίτερα ήρεμη η εβδομάδα αυτή για εσάς. Έχετε εύνοια στον επικοινωνιακό και στον δημιουργικό σας τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζατε. 

Γ’ δεκαήμερο: Επικεντρώστε την προσοχή σας στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και τις επενδύσεις. Οι ξαφνικές απώλειες δεν  είναι ένα απίθανο σενάριο. Η επικοινωνία σας με κάποια άτομα ή οργανισμούς, ίσως σας δυσκολέψει. Στον αντίποδα, για όσους εργάζεστε με συγγενικά σας πρόσωπα ή από το σπίτι, η έμπνευση και η φαντασία, θα σας οδηγήσουν πολύ καλά.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Α’ δεκαήμερο: Όσοι εργάζεστε σε μια οικογενειακή  επιχείρηση, τα παιχνίδια εξουσίας ίσως βγουν στην επιφάνεια. Δεν είναι δύσκολο να τους πείσετε για τις ιδέες σας, αλλά επίσης δεν είναι δύσκολο να φανατιστείτε και να γυρίσουν όλα ανάποδα. Έχετε όλα τα εχέγγυα  να επιτύχετε καλές  οικονομικές απολαβές,  διαχειριστείτε το σωστά.

Β’ δεκαήμερο: Θέματα με το δημόσιο ή διάφορους οργανισμούς, ζητούν μεθοδική αντιμετώπιση από εσάς και συνετή διαχείριση. Τα οικονομικά σας μακροπρόθεσμα ίσως βοηθηθούν, αν τώρα αδράξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται και δεν γεμίσετε με υπεραισιοδοξία.

Γ’ δεκαήμερο: Ξαφνικές διαφωνίες θα έχετε αν εργάζεστε με συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και με τους ανωτέρους σας. Ενώ είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί  και κάνετε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα είναι άκρως βοηθητικές. Εξάλλου δεν μένει απαρατήρητο το πόσο δημιουργικοί είστε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Α’ δεκαήμερο: Ο επικοινωνιακός σας τομέας, αλλά και νομικές υποθέσεις  ή μετακινήσεις, θα χρειαστούν την κατανόησή σας. Πρώτον μην φανατιστείτε, δεύτερον υπολογίστε τις καταστάσεις και αυτούς που συνεργάζεστε.  Μπορείτε να πετύχετε πολλά και κυρίως να διευρύνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες με τον οποίον τρόπο, με σωστή διαχείριση.

Β’ δεκαήμερο: Καλές προοπτικές, σε  ότι αφορά έγγραφα αλλά και επικοινωνία. Θα  είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, αλλά η καλή σας διάθεση, ίσως δεν σας αφήνει μυαλό για δουλειά, μιας και οι σκέψεις σας τρέχουν  αλλού.  Οι επεκτάσεις είναι κάτι που θα μπορείτε να κάνετε, όπως και κάποιο επαγγελματικό ταξίδι.

Γ’ δεκαήμερο: Θα έχετε λαμπρές ιδέες, αλλά ταυτόχρονα και δυσαρμονική επικοινωνία, η οποία  μπορεί να επιφέρει παρεξηγήσεις. Μην οριστικοποιήσετε θέματα εγγράφων την εβδομάδα αυτή. Αφήστε τις υπογραφές για αργότερα. Καλές ιδέες  και συζητήσεις για όσους έχετε  να προτείνετε σχέδια στους ανωτέρους σας, μπορεί να ωφελήσουν τα οικονομικά σας.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Α’ δεκαήμερο: Προσοχή στα οικονομικά σας την εβδομάδα αυτή. Έσοδα αλλά και υποχρεώσεις έρχονται στον ορίζοντα και πρέπει να διευθετήσετε τις καταστάσεις. Αποφύγετε εντελώς τα τυχερά παιχνίδια και τα όποια επενδυτικά πακέτα, αν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά σας. 

Β’ δεκαήμερο: Ανεπίσημες συζητήσεις κάνετε οι οποίες αφορούν επεκτάσεις στην καθημερινότητά σας. Βάζετε πλώρη για θετικές αλλαγές στο επάγγελμά σας, ακόμη κι  αν είναι μια μετακίνηση στην  υπάρχουσα εργασία σας. Μην υπεραισιοδοξείτε όμως και πάρετε αποφάσεις με ελαφρότητα.

Γ’ δεκαήμερο: Έτοιμοι για αλλαγές, επαγγελματικά ταξίδια και άλλες πολιτείες είστε τις μέρες αυτές. Με ιδιαίτερη μάλιστα εύνοια  στα οικονομικά σας. Παρόλα αυτά πρέπει  να προσέχετε τις υπερβολές και την ωραιοποίηση καταστάσεων. Όσοι εργάζεστε ομαδικά ή σε μεγάλες εταιρείες ή έχετε θέματα  να τακτοποιήσετε με το δημόσιο και οργανισμούς, υπάρχει η περίπτωση των ξαφνικών ανατροπών, κυρίως λόγω ασυνεννοησίας και παρεξηγήσεων.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Α’ δεκαήμερο: Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται προσοχή. Αφενός μπορείτε  να ηγηθείτε, αφετέρου ο  τρόπος που θα το κάνετε είναι αυτός που μετράει. Προσέξτε τις συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Αν το επάγγελμά σας έχει να κάνει με τον κόσμο και την επικοινωνία σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, τότε θα τους μαγέψετε!

Β’ δεκαήμερο: Επικοινωνία, δημοφιλία, επαγγελματικές/κοινωνικές συναντήσεις,  βοηθούν τις μέρες σας έτσι ώστε να περάσουν ευχάριστα. Είναι μια χαλαρή εβδομάδα για εσάς, δημιουργική και με καλές προοπτικές. Αν  σας ενδιαφέρουν οι καλές σχέσεις με τους ανωτέρους  σας, τώρα μπορείτε να τις καλλιεργήσετε.

Γ’ δεκαήμερο: Συζητήσεις τις οποίες κρατάτε στο παρασκήνιο, βοηθούν να διευθετήσετε  οικονομικές υποχρεώσεις ή να αποκτήσετε ένα δάνειο ή ακόμη σας δίνουν μια πληροφορία για κάποια επένδυση. Όμως η επικοινωνία σας με τους ανωτέρους σας ή οι καταστάσεις στη δουλειά σας, ίσως έχουν απρόσμενες ανατροπές. Προσέξτε λοιπόν τα βήματά σας, κυρίως γιατί μπορεί να έχουν αντίκτυπο στα  οικονομικά σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Κρυφοί και φανεροί εχθροί έρχονται να σας θυμίσουν πως η ζωή δεν είναι μόνο φιλικές σχέσεις. Όμως, ας μην το κάνουμε τραγικό. Θα υπάρξουν ίσως παρεξηγήσεις ή λόγια με συναδέλφους σας, τα οποία από κάποιους τα περιμένατε,  ενώ από κάποιους άλλους όχι. Βρίσκετε όμως λύσεις και διεξόδους, αφού έχετε την στήριξη προσώπων σε ανώτερες θέσεις.

Β’ δεκαήμερο: Συζητήσεις  και συμφωνίες κάνετε, κεκλεισμένων των θυρών και των χειλιών επίσης. Πιθανές συνεργασίες, που θα βοηθήσουν με θετικότερο τρόπο την τσέπη σας, αλλά ακόμη δεν τις ανακοινώνετε. Με στόχο την επέκταση θα κινηθείτε το επόμενο διάστημα.

Γ’ δεκαήμερο: Προσέξτε τις νομικές υποθέσεις που μπορεί να ξεπηδήσουν  από εκεί που δεν το περιμένετε. Επίσης, αν είναι προγραμματισμένο κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, ίσως αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην διεξαγωγή του. Από την άλλη μεριά, έχετε πολύ καλή απήχηση στο κοινό που συνδιαλέγεστε, γνωρίζετε νέα άτομα και δημιουργείτε καλές φιλίες και συνεργασίες.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Έχετε πολύ καλές ιδέες, είστε έντονα δημιουργικοί και θα καταφέρετε να  πείσετε όλους γύρω σας  γι αυτό που παράγετε, αν δεν λειτουργήσετε με φανατισμό. Εξάλλου οι ευκαιρίες  να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και προς άλλες κατευθύνσεις, είναι πολλές! Για κάποιους αυτό το διάστημα ίσως σημαίνει την θετική λήξη μιας υπόθεσης.

Β’ δεκαήμερο: Ταξιδεύετε, μετακινήστε, δέχεστε προσκλήσεις, γνωρίζετε κόσμο. Γενικότερα η εβδομάδα αυτή, σας χαρίζει το στοιχείο της αρμονίας, που τόσο το αναζητάτε και σας ταιριάζει. Δημιουργείτε λοιπόν  καλές σχέσεις  και  άκρως βοηθητικές.

Γ’ δεκαήμερο: Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις, κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με φόρους ή κληρονομιές ή γενικά με το δημόσιο, έρχονται ξαφνικά και σας χτυπούν την πόρτα. Μήπως τελικά το απρόσμενο δεν είναι τόσο απρόσμενο όσο φαίνεται; Από την άλλη, καλλιεργείτε πολύ καλές σχέσεις, με ανωτέρους σας ή με συναδέλφους σας, έχετε πολύ θετική απήχηση στο περιβάλλον σας και αυτό είναι πολύ βοηθητικό!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου –  22 Νοεμβρίου)

Α’ δεκαήμερο: Θέλετε να αποδείξετε και στην οικογένειά σας και στον επαγγελματικό σας χώρο, ότι αυτά που πρεσβεύετε, σχεδιάσατε ή θέλετε να κάνετε, είναι τα πλέον σωστά. Και δεν αμφιβάλλει κανείς, αρκεί να μην τους το επιβάλλετε. Εξάλλου, λύσεις και ευκαιρίες έρχονται για εσάς, έτσι ώστε  να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να δημιουργήσετε καλύτερες συναδελφικές σχέσεις.

Β’ δεκαήμερο: Βρίσκετε λύσεις όσον αφορά τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα κι αυτό είναι πολύ καλό. Επίσης άτομα σε καίριες θέσεις, σας στηρίζουν είτε  μέσα από συμβουλές, είτε πρακτικά  και αυτό σας βοηθά εξαιρετικά στα επαγγελματικά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Παρεξηγήσεις και διαφωνίες θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Ξαφνικές καταστάσεις σας εκνευρίζουν. Είστε όμως πολύ δημιουργικοί  και έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις για τη δουλειά σας. 

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) 

Α’ δεκαήμερο: Επιβλητικοί στην επικοινωνία σας, πείθετε τους ενδιαφερόμενους και  φέρνετε τις καταστάσεις στο σημείο που θέλετε. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε. Οι μέρες είναι ευνοϊκές για καλές συνεργασίες και για να λύσετε νομικές υποθέσεις ή να κανονίσετε τις επεκτάσεις που επιθυμείτε να κάνετε.

Β’ δεκαήμερο: Επαγγελματικά ταξίδια, συμφωνίες,  επεκτάσεις, είναι από τα γεγονότα  της εβδομάδας αυτής. Πιθανότατα το διαδίκτυο ή άτομα  που γνωρίζετε μέσα από αυτό, γίνουν  η γέφυρα της επαγγελματικής σας διεύρυνσης.

Γ’ δεκαήμερο: Βρίσκετε λύσεις για να ξεπεράσετε οικογενειακά προβλήματα, οικονομικής φύσεως. Κάποιοι άλλοι θα  πάρετε βοήθεια από συγγενικά σας πρόσωπα.  Αυτό που  χρειάζεται την προσοχή σας,  είναι θέματα νομικά ή μετακίνησης  που  ίσως προκύψουν απότομα.  Επίσης αν στα  σχέδιά σας υπάρχει κάποιο  ταξίδι ή επαγγελματική επέκταση, ίσως  κάτι απρόσμενο σας  δυσκολέψει.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) 

Α’ δεκαήμερο: Ευκαιρίες και λύσεις θα έχετε για να δημιουργήσετε μια καλύτερη  καθημερινότητα  και να ηγηθείτε μεταξύ  των συναδέλφων σας. Όμως θα σας  έλεγα να προσέξετε στα οικονομικά σας.  Είτε αφορά τα έσοδά σας, είτε οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν. Μην επιδοθείτε σε επενδύσεις αυτές τις μέρες και πάρετε  οικονομικά ρίσκο.

Β’ δεκαήμερο: Η καθημερινότητά σας αλλάζει και  γίνεται καλύτερη. Αφενός τακτοποιείτε οικονομικά ζητήματα  που σας  απασχολούν, αφετέρου δημιουργείτε  καλύτερες σχέσεις και συνδέσεις με τους  συναδέλφους σας. Μια καλή εβδομάδα για εσάς.

Γ’ δεκαήμερο: Από τη  μία θα  δημιουργήσετε πολύ καλές  συνεργατικές σχέσεις, οι οποίες θα γίνουν πιθανότατα μέσω διαδικτύου ή και μετακίνηση.   Από την άλλη, αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, τις επενδύσεις και διοχετεύστε όλη αυτή την ενέργεια σε κάτι δημιουργικό, διότι ξαφνικές καταστάσεις μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σας. 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου )

Α’ δεκαήμερο: Εφευρετικοί, δημιουργικοί και μάλιστα πρωτοπόροι, έχετε όλα  όσα χρειάζονται για να δείξετε γιατί  πρέπει να σας ακολουθήσουν!  Μην υπερβάλλετε όμως,  διότι το  «λαστιχάκι» είναι μετ’ επιστροφής. Εάν λοιπόν κάνετε σωστή διαχείριση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, κυρίως με τους συνεργάτες σας,  μπορείτε να πετύχετε πολλά!

Β’ δεκαήμερο: Θετικές συνεργασίες, με ελπιδοφόρα αποτελέσματα, μπορείτε να έχετε τις μέρες  αυτές.   Ανανεωμένες ελπίδες και πολύ  καλή διάθεση, τα οποία σας κάνουν δημιουργικούς  και έντονα αισιόδοξους. 

Γ’ δεκαήμερο: Εάν συνεργάζεστε με συγγενικά σας πρόσωπα, ξαφνικές καταστάσεις ίσως σας οδηγήσουν σε καβγάδες. Παρόλα αυτά, τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να επιτύχετε στόχους  που είχατε θέση. Απλά μην είστε υπεραισιόδοξοι ή εξιδανικεύσετε τις καταστάσεις.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Α’ δεκαήμερο: Κρυφοί εχθροί έρχονται στο προσκήνιο και γίνονται φανεροί!  Κι εσείς έχετε την δυνατότητα να σηκώσετε την ασπίδα σας και να τους κρατήσετε μακριά! Βοήθεια σε θέματα  που  σας απασχολούν, θα έχετε από συγγενικά σας πρόσωπα, τα οποία στηρίζουν τις προσπάθειές σας. 

Β’ δεκαήμερο: Η βοήθεια και η στήριξη οικείων σας προσώπων είναι φανερή και δεδομένη για  να καλυτερεύσετε τις μέρες σας. Όμως εκτός από αυτό, οι καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας, σας βάζουν σε μία άκρως ονειρική κατάσταση. Δεν είναι καθόλου  κακό, απλά μην  αφεθείτε μόνο σε αυτό.

Γ’ δεκαήμερο: Η έμπνευση και το ταλέντο σας εκφράζονται στο έπακρο και είστε εντυπωσιακοί. Αυτό μπορεί να φέρει προτάσεις  για την επαγγελματική σας ζωή! Επίσης δεν αποκλείεται να κερδίσετε ένα σχετικά καλό ποσόν, αν δοκιμάσετε  την τύχη σας. Όμως ο Ποσειδώνας καραδοκεί, οπότε μην το  παρακάνετε. Μην κάνετε τελικές κινήσεις για συμβόλαια, μετακινήσεις ή  έγγραφα κι αφήστε τις συνεννοήσεις και τις συμφωνίες για αργότερα. Ξαφνικές καταστάσεις, ανατρέπουν τα σχέδιά σας.

Έχουμε πει κι άλλες φορές πως οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας «μπούσουλας». Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι,  μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας. Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν «οδηγό», μια ουράνια πυξίδα. 

Πλανήτες που στις «βόλτες» τους σχηματίζουν όψεις. Μελετημένοι μέσα στους αιώνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει την σωφροσύνη τους και την ακρίβειά τους. Μας δίνουν ενδείξεις και στίγματα όμως η επιλογή είναι πάντα δική μας!

Μια καρμική πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου – 21 Ιουλίου 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)