Τα ζώδια σήμερα 21 Ιουλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα 21 Ιουλίου 2024

Στις 21 Ιουλίου 2024, η Αφροδίτη στον Λέοντα σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στους Διδύμους, δημιουργώντας μία θετική ενέργεια που ευνοεί τις σχέσεις, την αγάπη και την τύχη. Αυτή η όψη φέρνει ευκαιρίες για αισθηματική και οικονομική βελτίωση, καθώς και για κοινωνικές επαφές.

Αναλυτικά για Κάθε Ζώδιο

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Η θετική ενέργεια της ημέρας σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στις σχέσεις σας και να αναζητήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) Μπορεί να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Η υποστήριξη από φίλους και οικογένεια θα είναι σημαντική. Αποφύγετε υπερβολές και παραμείνετε πρακτικοί.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) Με τον Δία στο ζώδιό σας, νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να προωθήσετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στην αυτοφροντίδα και την εσωτερική ηρεμία. Οι σχέσεις σας με τους άλλους γίνονται πιο αρμονικές και μπορείτε να επιλύσετε παλιές διαφορές.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας χαρίζει γοητεία και ελκυστικότητα. Οι κοινωνικές επαφές είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και οι νέες γνωριμίες μπορεί να φέρουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) Επικεντρωθείτε στην επαγγελματική σας πρόοδο. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους βελτιώνονται και μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας με περισσότερη άνεση και αυτοπεποίθηση.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) Οι αστρολογικές όψεις ευνοούν τα ταξίδια και τις επαφές με νέους ανθρώπους. Μια καλή στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) Είναι πιθανό να δείτε βελτίωση στα οικονομικά σας μέσω νέων ευκαιριών ή συνεργασιών. Διατηρήστε την ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας βελτιώνονται και μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες ευχάριστες στιγμές μαζί. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φιλικές επαφές προκύπτουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας. Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση και φροντίστε να ξεκουραστείτε αρκετά.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας είναι σε υψηλά επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε την έμπνευσή σας για να προωθήσετε τα καλλιτεχνικά ή επαγγελματικά σας σχέδια.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) Οι οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται και μπορείτε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αναζητήστε την αρμονία και την ειρήνη στην καθημερινότητά σας.

Βεδική Αστρολογία: Προβλέψεις 21 – 27 Ιουλίου 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Βεδική Αστρολογία: Προβλέψεις 21 – 27 Ιουλίου 2024

Η εβδομάδα από 21 έως 27 Ιουλίου 2024 φέρνει σημαντικές αλλαγές και ευκαιρίες για τα περισσότερα ζώδια, σύμφωνα με την βεδική αστρολογία. Αυτές οι προβλέψεις βασίζονται σε παραδοσιακές βεδικές μεθόδους και προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές για την εβδομάδα που έρχεται. Από ρομαντισμό και ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη μέχρι προκλήσεις και προσωπική ανάπτυξη, οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινή σας ζωή

Από την Ελένη Αυγενάκη

Οι ημερομηνίες των βεδικών ζωδίων διαφέρουν από αυτές της δυτικής αστρολογίας, καθώς βασίζονται στο αστρικό σύστημα και όχι στο τροπικό. Ακολουθεί ένας πίνακας με τις αντίστοιχες ημερομηνίες:

Βεδικό Ζώδιο (Rashi)Δυτικό ΖώδιοΗμερομηνίες
Mesha(Κριός)13 Απριλίου – 14 Μαΐου
Vrishabha(Ταύρος)15 Μαΐου – 14 Ιουνίου
Mithuna(Δίδυμοι)15 Ιουνίου – 14 Ιουλίου
Karka(Καρκίνος)15 Ιουλίου – 14 Αυγούστου
Simha(Λέων)15 Αυγούστου – 15 Σεπτεμβρίου
Kanya(Παρθένος)16 Σεπτεμβρίου – 15 Οκτωβρίου
Tula(Ζυγός)16 Οκτωβρίου – 14 Νοεμβρίου
Vrishchika(Σκορπιός)15 Νοεμβρίου – 14 Δεκεμβρίου
Dhanu(Τοξότης)15 Δεκεμβρίου – 13 Ιανουαρίου
Makara(Αιγόκερως)14 Ιανουαρίου – 12 Φεβρουαρίου
Kumbha(Υδροχόος)13 Φεβρουαρίου – 14 Μαρτίου
Meena(Ιχθύες)15 Μαρτίου – 12 Απριλίου