Ημερήσιες προβλέψεις 25/07/2024 ευαισθησία & παρορμητισμός  

Ημερήσιες προβλέψεις 25/07/2024 ευαισθησία & παρορμητισμός  

 Η Σελήνη σήμερα κινείται στο τρίτο δεκαήμερο των ρομαντικών Ιχθύων έως τις απογευματινές ώρες, επηρεάζοντας κυρίως τα τελευταία δεκαήμερα των ζωδίων.  Αυτό το χρονικό διάστημα, τα συναισθήματά μας υπόκεινται σε ευμεταβλητότητα και ο ψυχισμός μας ενδέχεται να είναι πιο ευάλωτος. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, ίσως να μας οδηγήσει σ΄ έναν συναισθηματικό αυθορμητισμό.

 Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να αυξήσει την ευαισθησία και θα χρειαστεί να προσέξουμε τις συναισθηματικές αυταπάτες. Με την όψη χιαστί μεταξύ Ερμή /Ποσειδώνα, δημιουργούνται οι τάσεις  να δώσουμε  υποσχέσεις που στην ουσία δεν θα τηρήσουμε.

 Περνώντας κατόπιν στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού και επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο το πρώτο πενθήμερο των ζωδίων, θα έχουμε την τάση να γίνουμε πιο αυθόρμητοι και παρορμητικοί στην συναισθηματική μας έκφραση. Θα χρειαστεί βέβαια να γίνουμε πιο προσεκτικοί ώστε να μην οδηγηθούμε σε συναισθηματική επιθετικότητα. Οι θετικές όψεις που πρόκειται να σχηματίσει με τον Πλούτωνα, Ήλιο και Άρη θα τονώσει την ψυχολογία μας, θα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα εξετάζουμε τα συναισθήματα μας πιο βαθιά.

 Ας δούμε όμως αναλυτικά πως επηρεάζονται οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων.

Ιωάννα Αλμυριώτου 

Facebook Ιωάννα Αλμυριώτου

[email protected]  

Ημερήσιες προβλέψεις 25/07/2024 ευαισθησία & παρορμητισμός   3

Κριός

 Κριοί μου, σήμερα το μεγαλύτερο διάστημα ίσως να αναπτύξετε μια ασυνείδητη συμπεριφορά εξαιτίας κάποιων φοβιών. Προσπαθήστε να μη γίνεται έρμαιο των συναισθημάτων σας στην προσπάθεια να τα καταπιέσετε. Με τη Σελήνη αργότερα στο ζώδιό σας, στρέφετε το ενδιαφέρον στον εαυτό σας και ίσως γίνετε πιο απαιτητικοί από τους άλλους. Προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στο δούναι και λαβείν ώστε να αποφύγετε δυσκολίες στις σχέσεις με τους άλλους.

Ταύρος

 Ταύροι μου, η μέρα για εσάς είναι αρκετά βοηθητική μέχρι το απόγευμα σε ότι αφορά την αρμονία με τις φιλικές σας σχέσεις. Τείνετε να είστε πιο ρομαντικοί και ίσως έχετε και συναισθηματική υποστήριξη από κάποιους. Αποφύγετε μόνο να μη δώσετε υποσχέσεις  τις οποίες δεν είστε σίγουροι ότι θα τις τηρήσετε. Με τη Σελήνη στον 12ο οίκο, ίσως υπάρξουν συναισθηματικές φοβίες και ανασφάλειες όπως και μια τάση για έλλειψη κατανόησης από τους άλλους. Η ενασχόληση με πνευματικά θέματα ίσως σας βοηθήσει αρκετά. 

Δίδυμοι 

 Για εσάς τους Διδύμους η σημερινή μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Θα χρειαστεί όμως να μην μπερδέψετε τα προσωπικά με τα επαγγελματικά όπως και να κρατήσετε τους τύπους ώστε να αποφύγετε τυχόν αψιμαχίες με το γυναικείο φύλο. Με την διέλευση της Σελήνης από τον 11ο οίκο, οι φιλικές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Με τον  αυθορμητισμό και την αυτοπεποίθησή σας ενισχυμένη θα περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και θα λάβετε συναισθηματική υποστήριξη από αυτά.   

Καρκίνος

 Καρκίνοι μου, η μέρα σας ωθεί να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ίσως σας επιτραπεί να κάνετε ένα ταξιδάκι ή να ασχοληθείτε με διανοητικές εξερευνήσεις. Οτιδήποτε επιλέξετε θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε την πλήξη που πιθανόν αισθάνεστε. Από το απόγευμα περνώντας η Σελήνη στον 10ο σας οίκο,  ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας ενδιαφέροντα. Προσέξτε μόνο τον παρορμητισμό ώστε να αποφύγετε τυχόν καυγάδες με γυναικεία πρόσωπα. 

Λέων

 Για εσάς τους Λέοντες το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας ανακινεί τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ίσως γίνετε περισσότερο ρομαντικοί, με ευμετάβλητη διάθεση άλλα και ίσως να δώσετε υποσχέσεις που πιθανόν να μην τηρήσετε. Με την διέλευση της Σελήνης από τον 9ο σας οίκο, τις απογευματινές ώρες, πιθανόν να σας ωθήσει να αποδράσετε μόνοι σας ή με αγαπημένα πρόσωπα. Σίγουρα το υπόλοιπο της ημέρας θα είναι πιο ευχάριστο με ανεβασμένη την ψυχολογία και περισσότερο αυθορμητισμό.

Παρθένος

 Παρθένοι μου, τη σημερινή μέρα ίσως σας είναι κάπως δύσκολο να κρατήσετε μια ανεξάρτητη και αντικειμενική στάση στον συναισθηματικό σας τομέα και αυτό να επηρεάσει τις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Πιθανόν να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και κάποιων ειδών προστριβές με γυναικεία πρόσωπα. Τις απογευματινές ώρες καθώς η Σελήνη περνά στον 8ο σας οίκο, ίσως οι συναισθηματικές σας εμπειρίες να είναι περισσότερο έντονες και να γίνετε περισσότερο κτητικοί απέναντι στους άλλους.

Ζυγός 

 Για εσάς τους Ζυγούς η προσοχή σας το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας επικεντρώνετε στις ανάγκες της καθημερινότητας και της φυσικής σας κατάστασης. Επίσης, δεν δίνετε την δέουσα προσοχή στον συναισθηματικό σας κόσμο όπως και στην  εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας. Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο, γίνεστε πιο αυθόρμητοι και ο παρορμητισμός σας ενδέχεται να προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο χέρι σας είναι όμως να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.  

Σκορπιός

 Σκορπιοί μου, η μέρα το μεγαλύτερο διάστημα είναι άκρως θετική να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και στα παιδιά σας. Επίσης θα μπορούσατε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το γυναικείο φύλο. Αποφύγετε όμως να υποσχεθείτε κάτι που σας είναι δύσκολο να υλοποιήσετε. Τις απογευματινές ώρες με τη διέλευση της Σελήνης από τον 6ο οίκο,  τα θέματα που σας εξασφαλίζουν προς το ζην όπως και η φυσική σας κατάσταση αποσπά εξ ολοκλήρου την προσοχή σας.

Τοξότης

 Σήμερα εσείς οι Τοξότες, θα θελήσετε να ξεφύγετε από τις εξωτερικές απαιτήσεις που η καθημερινότητα σας επιβάλει και ίσως αισθανθείτε έντονα την ανάγκη να χαλαρώσετε στο σπίτι μόνοι ή μαζί με άτομα του οικείου σας  περιβάλλοντος. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις  αντιδράσεις σας ώστε να αποφύγετε εντάσεις και δυσαρέσκειες. Τις απογευματινές ώρες με την Σελήνη να περνά στον 5ο σας οίκο, μπορείτε να εκφράσετε με μεγαλύτερη άνεση τα συναισθήματά σας βρίσκοντας ανταπόκριση.

Αιγόκερως 

 Αιγόκεροί μου, για εσάς η μέρα έρχεται να ποτίσει με αρκετό ρομαντισμό, συναίσθημα και ευαισθησία την επικοινωνία σας στις καθημερινές σας δοσοληψίες. Οι μετακινήσεις σας, οι ανταλλαγές μηνυμάτων, να έχουν μια ρομαντική και ευαίσθητη χροιά. Με τη Σελήνη να περνά τις απογευματινές ώρες στον 4ο σας οίκο, ίσως επιλέξετε την χαλάρωση στον χώρο του σπιτιού. Θα χρειαστεί όμως να χαλιναγωγήσετε την παρορμητική έκφραση των συναισθημάτων σας γιατί ενδέχεται να οδηγηθείτε σε αψιμαχίες με άτομα του γυναικείου φύλου.

Υδροχόος 

 Υδροχόοι μου, σήμερα ίσως πιάσετε τον εαυτό σας να δείχνει πιο ευάλωτος συναισθηματικά όπως και να υπάρχει μια ψυχική μεταβλητότητα. Ίσως να θέλετε να εκφραστείτε πιο συναισθηματικά και αυτό να σας μπερδεύει λογω της ιδιοσυγκρασίας του ζωδίου σας που τείνει να είναι πιο εγκεφαλικό. Τις απογευματινές ώρες με την Σελήνη στον 3ο σας οίκο, βρίσκεται τον εαυτό σας, ανεβαίνει η ψυχολογία σας και εάν αποφασίσετε και κάποια κοντινή μετακίνηση με άτομα του στενού σας κύκλου σίγουρα θα περάσετε όμορφα. 

Ιχθύες

 Για εσάς, τους Ιχθύς, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, η ευαισθησία, ο συναισθηματισμός, η τάση να είστε συμπαθείς τονίζονται σε υπερθετικό βαθμό. Αυτό ίσως προκαλέσει κάποιες δυσκολίες με τους γύρω γιατί είτε θα είστε πολύ δοτικοί είτε θα ζητάτε συνεχώς από τους άλλους. Με το πέρασμα της Σελήνης στον 2ο σας οίκο, θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι και ευχάριστα μόνο εάν είστε περιστοιχισμένοι από δικά σας πράγματα.

Προβλέψεις Κινέζικου Ωροσκοπίου για την Εβδομάδα 29 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)