Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 19 έως 25 Αυγούστου 2024 – Ανεκπλήρωτες Επιθυμίες

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  19 έως 25 Αυγούστου 2024 – Ανεκπλήρωτες Επιθυμίες    

Από τη Μαρία Σβύνου

     Η εβδομάδα που θα διανύσουμε έχει την Πανσέληνο στις 19/08/2024 που γίνεται στην 27ο 15΄ μοίρα του Υδροχόου. Η Πανσέληνος μας προειδοποιεί να μεριμνήσουμε τώρα για τις μελλοντικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. 

  Το 6ο Πενθήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου, Ιχθύων θα επικοινωνήσει με έντονο τρόπο τα σχέδια που έχει και θα προσπαθήσει να κάνει νέες επιχειρηματικές συμφωνίες. Δυστυχώς, θα προκύψουν εμπόδια που θα καθυστερήσουν ή και θα ακυρώσουν πολλά από αυτά που έχουν προγραμματίσει.

  Το 4ο Πενθήμερο Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων ενώ θέλει να διασκεδάσει και να ταξιδέψει, να κάνει αγορές και ψώνια, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να κάνει πολλά από αυτά που επιθυμεί, καθώς πρέπει να καλύψει πρώτα τις ήδη ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχει. Θα χρειαστεί να βάλετε σε προτεραιότητα τις υπάρχουσες υποχρεώσεις  και να περικόψετε πολλά από αυτά που σας αρέσουν.  Η όλη κατάσταση σας «ενοχλεί» και σας ωθεί στην απομόνωση και αποξένωση από τους γύρω σας. 

  Το 5ο Πενθήμερο Κριού, Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Υδροχόου, Ιχθύων θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει νέα άτομα, να ερωτευθεί, να ταξιδέψει, και να «γιατρέψει» κρυφές πληγές. 

  Το 2ο Πενθήμερο Κριού και το 5ο Πενθήμερο Λέοντα θα έρθει σε σφοδρή και έντονη διαμάχη με άτομα της οικογένειας και φιλικά πρόσωπα. 

   Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024, ο Ήλιος κάνει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα:

   Θα κινηθείτε με αποφασιστικότητα για να αξιοποιήσετε οικονομικές συμφωνίες με άτομα που βρίσκονται στον χώρο της καριέρας σας. Θα προκύψουν έξοδα που θα κάνετε στον χώρο του σπιτιού. Με τον σύντροφο θα προκύψουν διαφωνίες καθώς θα έχετε την τάση να συμπεριφέρεστε με εγωιστικό τρόπο και θα χρειαστεί να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις. 

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 25η, 26η, 27η  μοίρα της Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

  Η Αφροδίτη στην Παρθένο κάνει όψη τετραγώνου με τον Δία στους Διδύμους:

  Θα έχετε την διάθεση να διασκεδάσετε, να κάνετε ταξίδια, να βγείτε με φίλους και συναδέλφους. Θέλετε να κάνετε αγορές και ψώνια. Πολλοί από εσάς προετοιμάζεται όλα τα διαδικαστικά που χρειάζεται ένας γάμος. Το νυφικό, το γλέντι, το γαμήλιο ταξίδι. Θα χρειαστεί βέβαια να αποφύγετε τις υπερβολές γιατί θα προκύψουν έξοδα «δυσβάσταχτα»   

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 16η, 17η, 18η  μοίρα των Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων. 

  Η Αφροδίτη στην Παρθένο κάνει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο στους Ιχθύς:

   Θα σκεφτείτε ξανά όλες τις δραστηριότητες που θέλετε να κάνετε και θα προγραμματίσετε ό,τι είναι εφικτό να γίνει άμεσα, χωρίς να αναγκαστείτε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Οπότε πολλά από αυτά που είχατε στο μυαλό σας αρχικά, θα γίνουν με τις απαραίτητες περικοπές και εξετάζοντας τις καλύτερες προσφορές για εξοικονόμηση χρημάτων.  Η διαδικασία αυτή θα σας στεναχωρήσει και θα έχετε την τάση να αποστασιοποιηθείτε από τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.    

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 16η, 17η, 18η  μοίρα των Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων. 

 Ο Ήλιος στον Λέοντα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο:

   Θα αναστατωθείτε δυσάρεστα από ανεπάντεχα γεγονότα και θα χρειαστεί να δράσετε άμεσα για να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες που θα προκύψουν. Επαγγελματικές συμφωνίες μπορεί να ακυρωθούν. Με τον σύντροφο θα έρθετε σε «σύγκρουση» και δεν αποκλείεται να χωρίσετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Με τους συνεργάτες δεν θα υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και κάποιοι μπορεί να αποχωρήσουν, αφήνοντας επάνω σε εσάς τις δικές τους υποχρεώσεις. 

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 26η, 27η, 28η  μοίρα του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

 Έχουμε την Πανσέληνο που γίνεται στην 27ο 15΄ μοίρα του Υδροχόου. Δηλαδή η Σελήνη βρίσκεται στην 27ο15΄ μοίρα του Υδροχόου και ο Ήλιος είναι απέναντι της, στην 27ο15΄ μοίρα του Λέοντα.  

  Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα. Η Πανσέληνος δημιουργεί ένα σχηματισμό ταυ τετραγώνου, με κορυφή τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. 

 Θα έρθουμε αντιμέτωποι με ξαφνικές δυσάρεστες ανατροπές. Επίσης, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει συναισθηματικές και οικονομικές στερήσεις.   

  Ο Δίας στους Διδύμους κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς:

   Θα έχετε την διάθεση να δραστηριοποιηθείτε και να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει στην εργασία και την ολοκλήρωση της συνεργασίας με άτομα που βρίσκονται σε πιο ψηλή θέση από εσάς. Να οργανώσετε την διαδικασία του γάμου σας και να τακτοποιήσετε το θέμα της μόνιμης κατοικίας με το ταίρι σας. Δυστυχώς, πολλά από τα θέματα που θα ασχοληθείτε θα αναβληθούν ή θα ακυρωθούν, λόγω προβλημάτων που θα προκύπτουν. Η συνθήκη αυτή θα σας ταλαιπωρήσει ψυχολογικά. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να ανταπεξέλθετε στις αντίξοες καταστάσεις.

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 16η, 17η, 18η  μοίρα των Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων. 

   Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024, ο Ήλιος στον Λέοντα κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς:

   Θα απογοητευτείτε από την τροπή των καταστάσεων που θα εξελιχθούν. Άνθρωποι που έχετε κοντά σας δεν είναι αυτό που εσείς νομίζατε. Ίσως είναι κοντά σας για να επωφεληθούν από αυτά που τους προσφέρετε. Τα σημάδια τώρα είναι «ορατά» σε εσάς και θα πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από άτομα που δεν σας σέβονται και δεν σας αγαπούν. Στον χώρο της εργασίας, συνάδελφοι σας επιβουλεύονται. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μην αφήνετε να διαιωνιστεί η κατάσταση αυτή. Αποφύγετε να κάνετε επενδύσεις το διάστημα αυτό και μη δανείσετε χρήματα γιατί είναι πιθανό να μην σας επιστραφούν. 

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 28η, 29η, 30η  μοίρα του Λέοντα, Ιχθύων.

   Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024, ο Ήλιος αφήνει το ζώδιο του Λέοντα και μπαίνει στην Παρθένο. Ο Ήλιος στην Παρθένο έχει την τάση να είναι αναλυτικός, κριτικός, και επιθυμεί την τελειότητα σε κάθε τι που κάνει. 

   Χρόνια πολλά στους Παρθένους μας!

   Ο  Ήλιος στην Παρθένο κάνει όψη χιαστί με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο:
  Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην σχέση σας και θα έρθετε σε έντονη διαμάχη για θέματα που αφορούν οικονομικά και την συναισθηματική ένταση και πίεση που αισθάνεστε μεταξύ σας. Ο χωρισμός, μετά από την ψυχολογικά επώδυνη «σύγκρουση», είναι πολύ πιθανός. Στην εργασία σας προκύπτουν δύσκολες καταστάσεις και έχετε αναλάβει ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Η απασχόληση αυτή δεν σας ικανοποιεί και νιώθετε «κουρασμένοι» από όλα αυτά που έχουν συμβεί. Θέλετε να φύγετε, ώστε να βρείτε ένα νέο πεδίο εργασίας και να κάνετε μία νέα αρχή.  

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 0η, 1η  μοίρα της Παρθένου, Υδροχόου.

  Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024, η Αφροδίτη στην Παρθένο κάνει όψη τετραγώνου με τον Άρη στους Διδύμους:

  Θα ζήσετε στιγμές πάθους και έλξης με τον αγαπημένο σας. Η τάση όμως  να κυριαρχήσετε επάνω στον σύντροφο σας, θα έχει ως αποτέλεσμα έντονους καυγάδες που θα σας αναστατώσουν. Στον χώρο της εργασίας, δεν αποκλείεται να έρθετε σε διαφωνία με άτομα που είναι σε πιο ψηλή θέση από εσάς. Επίσης, είναι πιθανό να ασχοληθείτε με την ανακαίνιση ή και την αγοραπωλησία ακινήτου. 

 Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 21η, 22η, 23η  μοίρα του Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων.

  Ο Ερμής στον Λέοντα κάνει όψη τριγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό:  

  Θα διώξετε μακριά παλιές «πληγές» και δύσκολες καταστάσεις που έχετε περάσει. Είστε έτοιμοι μετά από την επεξεργασία που έχετε κάνει να μην σας «ακουμπά» η θλίψη και ο θυμός που νιώθατε στο παρελθόν.

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 22η, 23η, 24η  μοίρα του Κριού, Λέοντα, Υδροχόου.

 Ο Ερμής στον Λέοντα κάνει όψη μισού εξαγώνου με την Αφροδίτη στην Παρθένο:

    Θα έχετε καλή διάθεση και θα σκεφτείτε νέους στόχους και επαγγελματικές συμφωνίες, ώστε να αυξηθούν τα έσοδα σας. Θα λάβετε κάποια είδηση  που αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας. Δεν θα ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες που χρειάζεται να γίνουν. Οπότε χαλαρώστε και ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας. Επίσης εάν είχατε δανείσει χρήματα σε φίλους ή συγγενείς, ήρθε η ώρα να σας δώσουν πίσω το ποσό που τους δώσατε. 

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 21η, 22η, 23η  μοίρα του Λέοντα, Παρθένου.

  Σάββατο 24 Αυγούστου 2024, η Αφροδίτη στην Παρθένο κάνει όψη χιαστί με τον Χείρωνα στον Κριό: 

      Θα ανασκαλίσετε παλιές πληγές που σας έχουν προκαλέσει φοβίες και ανασφάλεια.

Χρειάζεται να διαχειριστείτε  τα πεπραγμένα, αναλύοντας τις καταστάσεις, για να μπορέσετε να αφήσετε πίσω το «χτες»

    Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 22η, 23η, 24η  μοίρα του Κριού, Παρθένου. 

  Ο Ερμής στον Λέοντα κάνει όψη εξαγώνου με τον Άρη στους Διδύμους:

    Θα έρθετε σε επικοινωνία με φίλους και συγγενείς που έχετε να τους δείτε πολύ καιρό.

Ίσως προγραμματίσετε μικρές και κοντινές αποδράσεις που θα περάσετε όμορφα όλοι μαζί. Εάν έχετε πάει για διακοπές σε μακρινό προορισμό, θα κάνετε νέους φίλους που ίσως μελλοντικά να συνεργαστείτε μαζί τους.   

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 21η, 22η, 23η  μοίρα των Διδύμων, Λέοντα, Τοξότη, Υδροχόου.

  Ο Άρης στους Διδύμους κάνει όψη εξαγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό:
  Θα έχετε την ευκαιρία να επανακτήσετε καλές σχέσεις με συγγενικά και φιλικά άτομα με τα οποία είχαν προκύψει διαφωνίες και δεν είχατε επαφή μέχρι τώρα.

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 22η, 23η, 24η  μοίρα του Κριού, Διδύμων, Ζυγού, Τοξότη.

  Κυριακή 25 Αυγούστου 2024, ο Ερμής στον Λέοντα κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό:

  Θα προκύψουν έντονες διαφωνίες με άτομα της οικογένειας καθώς σας δημιουργούν προβλήματα και εμπόδια σε αποφάσεις που έχετε πάρει, Αφορά την επιθυμία σας για ένα μακρινό ταξίδι, τον τρόπο που διαπαιδαγωγείτε τα παιδιά σας (εάν έχετε) και τον σύντροφο που έχετε στο πλάι σας.

 Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 6η, 7η, 8η μοίρα του Κριού και στην 21η, 22η, 23η  μοίρα του Λέοντα

  •  Ότι αναφέρουμε στο κείμενο αποτελούν γενικές προβλέψεις. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ο προσωπικός του αστρολογικός χάρτης είναι μοναδικός.