Καρμικό ωροσκόπιο: Από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2024

Καρμικό ωροσκόπιο: Από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2024

Μια εβδομάδα γεμάτη καρμική ένταση περιμένει όλα τα ζώδια, καθώς οι τεράστιες πλανητικές όψεις φέρνουν προκλήσεις που αλλάζουν το παιχνίδι, αλλά και ανταμοιβές. Ο Άρης στον Καρκίνο είναι σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό, δείχνοντας σύγκρουση μεταξύ των παρελθοντικών πράξεων και της επιθυμίας σας να προχωρήσετε. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη στο Ζυγό θα είναι σε αντίθεση με τον Χείρωνα, οδηγώντας σε θεραπεία στις σχέσεις μέσω του πόνου, ενώ ο Ερμής επίσης θα είναι αντίθετος με τον Κρόνο καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς στις 18 Οκτωβρίου, με την Σελήνη να είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα απαιτήσει από εμάς την ανάγκη για σαφήνεια. Τέλος, στις 22 του μήνα, ο Ήλιος εισέρχεται στον Ζυγό κατά την Ισημερία, εξισορροπώντας τις καταστάσεις.

Από την Ελένη Αυγενάκη

Εισαγωγή

Η εβδομάδα από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2024 είναι κοσμικά υπερφορτισμένη, με μια σειρά από έντονες και καρμικές πλανητικές όψεις. Αν και αυτές οι όψεις μπορούν να μας κάνουν παθητικούς και μη αντιδραστικούς, ο Άρης στον Καρκίνο θα προκαλέσει τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό, αφήνοντάς σας να αισθάνεστε πως η ανάγκη σας για ασφάλεια είναι αντίθετη με την ανάγκη σας να κάνετε τολμηρά βήματα προς τον σκοπό της ζωής σας. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Χείρωνα στον Κριό θα ενεργοποιήσει παλιές πληγές στις σχέσεις και θα απαιτήσει συναισθηματική θεραπεία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Κυριακή 18 του μήνα συμβαίνει η μερική σεληνιακή έκλειψη, απελευθερώνοντας τις ευαισθησίες μας που ενισχύονται από τον Ποσειδώνα. Επομένως, ας αγκαλιάσουμε την ενδοσκόπηση!

Ο ουρανός συνεχίζει να μας δίνει ευκαιρίες για εξέλιξη αυτή την εβδομάδα: Στις 19 Σεπτεμβρίου, ένα τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου στην Παρθένο και του Ουρανού στον Ταύρο ενισχύει τη δημιουργικότητά μας, φέρνοντας καινοτομίες και απροσδόκητες λύσεις. Στις 21 του μήνα, ένα τετράγωνο μεταξύ του Ερμή στην Παρθένο και του Δία στους Διδύμους δοκιμάζει την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε ευρύτερα και να επικοινωνούμε αποτελεσματικά. Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα απαιτεί σαφήνεια εν μέσω σύγχυσης. Τέλος, στις 22 του μήνα, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα πριν εισέλθει στον Ζυγό, κάτι που όχι μόνο ενισχύει τις θετικές αλληλεπιδράσεις με αυτή την περιοχή της ζωής μας, αλλά αποκαλύπτει και έναν δρόμο μέσα από τον οποίο μπορεί να προκύψει βαθιά αλλαγή, επαναφέροντας τη ζωή και την αγάπη.

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς αυτή η ενέργεια θα εμφανιστεί σε διαφορετικούς τομείς της ζωής σας, ανάλογα με το ζώδιο σας.


Κριός

Αυτή την εβδομάδα, η σύγκρουση που αντιμετωπίζετε — ανάμεσα στην επιθυμία σας να προχωρήσετε μπροστά και την ανάγκη σας να αναλογιστείτε τι έχετε κάνει μέχρι τώρα — θα είναι αρκετά έντονη. Ο Άρης στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό από τον τομέα των οικογενειακών και συναισθηματικών θεμάτων σας, υποδηλώνει κάτι που βρίσκεται κρυμμένο και σας κρατάει προσκολλημένους στο παρελθόν. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 18, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον 12ο οίκο σας, φέρνει κρυφά συναισθήματα στην επιφάνεια. Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον χρόνο για να κάνετε ενδοσκόπηση και να θεραπευτείτε.

Καρμικό Μήνυμα: Επιστρέψτε και θεραπεύστε τον παρελθοντικό πόνο σας ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε με κίνητρα στο μέλλον.


Ταύρος

Στις 18, η σεληνιακή έκλειψη και η σύνοδος Σελήνης-Ποσειδώνα συνδυάζονται στον τομέα των κοινωνικών δικτύων σας, συνδέοντας τον Ουρανό από τον Ταύρο, το ζώδιό σας, κατά τη διάρκεια αυτού του περάσματος, για να σας εμπνεύσουν αλλαγές στις φιλίες ή τις κοινωνικές ομάδες σας. Η Αφροδίτη σχηματίζει όψη με τον Χείρωνα φέρνοντας στην επιφάνεια συγκρούσεις στις σχέσεις.

Καρμικό Μάθημα: Απομακρύνετε από τη ζωή σας φίλους που δεν σας ωφελούν και προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί όταν αλλάζει ο κόσμος σας.


Δίδυμοι

Στις 18, η έξυπνη πλευρά σας θα έρθει στο προσκήνιο καθώς ο Ερμής θα είναι αντίθετος με τον Κρόνο, καλώντας σας να σκεφτείτε βαθιά και μεθοδικά. Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς επηρεάζει τον 10ο οίκο της καριέρας σας, προτρέποντάς σας να είστε αυθεντικοί στο επαγγελματικό μέτωπο.

Καρμική Συμβουλή: Αντί να προσπαθείτε να πετάξετε ψηλά, κρατήστε τα πόδια σας στο έδαφος και αποφύγετε την πνευματική ατιμία.


Καρκίνος

Με τον Άρη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό, παλιά οικογενειακά μοτίβα ή ζητήματα μπορεί να αναδυθούν στην επιφάνεια. Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς επικεντρώνεται στον 9ο οίκο των πεποιθήσεών σας.

Καρμική Καθοδήγηση: Απελευθερωθείτε από τις οικογενειακές υποχρεώσεις και προχωρήστε προς την αλήθεια σας.

Ινστιτούτο Αστρολογίας – Μαθήματα Αστρολογίας (astroinstitute.gr)

Λέων

Την ίδια μέρα που η Αφροδίτη θα είναι σε αντίθεση με τον Χείρωνα, οι πληγές στις σχέσεις έρχονται στην επιφάνεια, καθώς ελέγχετε πώς έχετε διαχειριστεί την αποφασιστικότητα σας στις προσωπικές σχέσεις. Η σεληνιακή έκλειψη θα προκαλέσει βαθιά συναισθήματα στον 8ο οίκο σας, που σχετίζεται με τη μεταμόρφωση και τους κοινούς πόρους. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε σχέσεις, είτε οικονομικές είτε συναισθηματικές. Στις 21, ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας οδηγήσει σε παραπλάνηση, ωστόσο, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα την επόμενη μέρα φέρνει βαθιά μεταμορφωτική ενέργεια, που θα σας βοηθήσει να θεραπευτείτε.

Καρμική Συμβουλή: Αντιμετωπίστε τις αδυναμίες σας μέσα από την αγάπη και να είστε ευάλωτοι δε πειράζει καμμιά φορά.


Παρθένος

Η επικοινωνία μπορεί να αισθάνεται περιορισμένη με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 18 και σε τετράγωνο με τον Δία στις 21. Μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή εμπόδια, ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας. Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς επηρεάζει τον 7ο οίκο σας, που σχετίζεται με τις σχέσεις — ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια σοβαρά ζητήματα με τα άτομα από τα οποία εξαρτάστε. Ο Ήλιος απέναντι από τον Ποσειδώνα στις 21 μπορεί να σας κάνει να δυσκολευτείτε να δείτε καθαρά μια σχέση ή κατάσταση, αλλά το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 22 θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σαφήνεια.

Καρμική Σοφία: Αφήστε τον έλεγχο και εμπιστευτείτε τη ροή των πραγμάτων.


Ζυγός

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στις 18 αναδεικνύει ζητήματα σχέσεων που δεν έχουν θεραπευτεί, ενώ η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 22 μπορεί να φέρει ανατροπές στον έρωτα ή στις φιλίες. Αυτό μπορεί να φέρει συναισθήματα ανασφάλειας ή παλιές πληγές στις σχέσεις σας. Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς επηρεάζει τον 6ο οίκο σας, που σχετίζεται με την υγεία και τις καθημερινές ρουτίνες, ρίχνοντας φως στην ισορροπία μεταξύ της φροντίδας του εαυτού σας και των άλλων. Στις 22 του μήνα, ο Ήλιος στον Ζυγό σας δίνει ένα νέο ξεκίνημα, φέρνοντας πίσω την ισορροπία.

Καρμική Συμβουλή: Υπάρχει ανάγκη να θεραπεύσετε παλιές πληγές, ώστε να αναπτύξετε πιο υγιείς και ισορροπημένες σχέσεις.


Σκορπιός

Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς φέρνει στο φως τον 5ο οίκο της δημιουργικότητας, του έρωτα και των παιδιών. Αυτοί οι τομείς μπορεί να αναδείξουν βαθιά συναισθήματα ή φόβους, καθώς η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Αυτός είναι ο καιρός για να σπάσετε τις αυταπάτες και να αγκαλιάσετε τη διαισθητική σας πλευρά. Στις 22 του μήνα, όταν ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα μπορέσετε να διοχετεύσετε τα βαθιά σας συναισθήματα σε δημιουργική δύναμη.

Καρμική Συμβουλή: Βυθιστείτε στα συναισθήματά σας και μεταμορφωθείτε από μέσα.


Τοξότης

Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή στην Παρθένο και του Δία στις 21 μπορεί να σας ωθήσει να συμβιβάσετε τις φιλοσοφικές σας πεποιθήσεις με τις σκληρές, πρακτικές πραγματικότητες της εργασίας ή των θεμάτων υγείας. Η σεληνιακή έκλειψη στον 4ο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας σας θυμίζει να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε συναισθηματικά θέματα που σας κρατούν μακριά από το να αισθάνεστε γειωμένοι.

Καρμική Συμβουλή: Οι καλές προθέσεις δεν είναι αρκετές, κάντε κάτι πιο συγκεκριμένο.


Ινστιτούτο Αστρολογίας – Μαθήματα Αστρολογίας (astroinstitute.gr)

Αιγόκερως

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 18 μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε περιορισμένοι ή καθηλωμένοι στην επικοινωνία και στις σκέψεις σας σχετικά με την εργασία. Αυτή τη στιγμή, η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς επηρεάζει τον 3ο οίκο σας, ενθαρρύνοντάς σας να πείτε την αλήθεια σας. Η όψη εξαγώνου με τον Ουρανό δείχνει ότι οι δημιουργικές λύσεις είναι εφαρμόσιμες, αν είστε ευέλικτοι.

Καρμική Συμβουλή: Να είστε ευέλικτοι και απεριόριστοι.


Υδροχόος

Η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς επηρεάζει τον 2ο οίκο σας, που σχετίζεται με τις αξίες και τα οικονομικά σας. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, σας υπενθυμίζεται να απολαύσετε τις πνευματικές και μαγικές προσφορές που έρχονται στη ζωή σας. Στις 22, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας την ευκαιρία για αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.

Καρμική Συμβουλή: Επαναπροσδιορίστε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς.


Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, έχουμε μια σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 18, μαζί με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ενισχύοντας την ήδη έντονη διαίσθησή σας. Από την άλλη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση ή συναισθηματική υπερφόρτωση. Το εξάγωνο με τον Ουρανό υπόσχεται ένα παράθυρο ευκαιρίας για να απελευθερωθείτε από τους τρόπους που επικοινωνείτε. Προσέξτε τις αυταπάτες καθώς ο Ήλιος είναι αντίθετος με τον Ποσειδώνα στις 21, αλλά αναμένετε σαφήνεια και ενδυνάμωση με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 22.

Καρμική Συμβουλή: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας αλλά παραμείνετε γειωμένοι στην πραγματικότητα.

Τα πιο τυχερά ζώδια του 2025 – Οι πρωταγωνιστές της νέας χρονιάς – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Καρμικό μάθημα, σεληνιακή έκλειψη, Αφροδίτη αντίθεση Χείρωνα, Άρης τετράγωνο Βόρειος Δεσμός, Ποσειδώνας σύνοδος Σελήνης, Ερμής τετράγωνο Δίας, Ήλιος αντίθεση Ποσειδώνας, Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας, αστρολογικές όψεις, σχέσεις, θεραπεία, ενδοσκόπηση, δημιουργικότητα, αλλαγή, επικοινωνία, συναισθηματική σταθερότητα, αξίες, μεταμόρφωση, πνευματική ανάπτυξη, Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Παρθένος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Καρμικό ωροσκόπιο από έως Προβλέψεις ολοκληρώσουν έναν καρμικό κύκλο ετών κάνουν μεταξύ τους καρμικές σχέσεις θα ολοκληρώσουν έναν καρμικό κύκλο