Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/09/2024 – 29/09/2024 – Ξαφνική έμπνευση

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/09/2024 – 29/09/2024 – Ξαφνική έμπνευση

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/09/2024 – 29/09/2024 – Ξαφνική έμπνευση

 Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Πάμε μαζί να δούμε τι σκηνικό μας ετοίμασαν οι πλανήτες αυτήν την εβδομάδα και λίγο πριν ο Σεπτέμβριος ρίξει την αυλαία του.

 Στις 24 Σεπτεμβρίου ο Ερμής, από την 27η μοίρα της Παρθένου, συναντά σε όψη τριγώνου τον Ουρανό Rx, από την 27η μοίρα του Ταύρου. Κάντε κινήσεις για να σπάσετε τα δεσμά της ρουτίνας και μην φοβηθείτε ακόμη και να πάρετε ρίσκα προκειμένου να ανανεώσετε την σχέση σας. Κάποιοι θα μπορέσετε να σπάσετε τις αλυσίδες που σας δένουν σε ένα παρελθόν που δεν σας ταιριάζει πια. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Γ δεκαημέρου.

 Στις 25 Σεπτεμβρίου ξανά ο Ερμής, από την 28η μοίρα της Παρθένου, θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα Rx, από την 28η μοίρα των Ιχθύων. Προσέξτε τις παρεξηγήσεις στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας και όχι μόνο. Μην πείτε εύκολα μεγάλα λόγια αλλά και μην πιστέψετε αμέσως όσα σας πούνε. Περισσότερη προσοχή πρέπει να δείξετε οι ελεύθεροι στις νέες γνωριμίες. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του Γ δεκαημέρου.

 Στις 26 Σεπτεμβρίου, ο συνήθης ύποπτος της εβδομάδας ο Ερμής, από την 29η μοίρα της Παρθένου, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα Rx, από την 29η μοίρα του Αιγόκερω. Μέσω της ουσιαστικής και βαθιάς επικοινωνίας, μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι. Μην ενδώσετε σε εμμονικές σκέψεις και ακούστε τα επιχειρήματα του αγαπημένου σας. Οι ελεύθεροι ίσως κάνετε γνωριμίες με άτομα τα οποία μπορούν να σας επηρεάσουν βαθιά μέσω των ιδεών τους. Κάποιοι θα καταλάβετε επίσης πράγματα που μέχρι πρότινος σας ήταν δυσνόητα. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, αλλά και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Γ δεκαημέρου.

 Στις 29 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος, από την 06η μοίρα του Ζυγού, θα σχηματίσει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, από την 06η μοίρα του Κριού. Οι σχέσεις σίγουρα έρχονται στο προσκήνιο της προσοχής. Δυσκολίες, εμπόδια και συγκρούσεις είναι πιθανά. Κάποιοι θα νιώσουν ότι εμποδίζεται η εξέλιξη της ζωής τους λόγω του δεσμού τους. Κάποιες ερωτικές ενώσεις θα κινδυνέψουν να διαλυθούν, ενώ νέες σχέσεις δύσκολα θα κρατήσουν. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Α δεκαημέρου.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/09/2024 – 29/09/2024 – Ξαφνική έμπνευση 3

Instagram:  Ioanna Ziampiri https://www.instagram.com/ioannaziampiri/

TikTok: Ioanna Ziampiri https://www.tiktok.com/@astro_ioanna

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Ερωτική ηρεμία

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03) 

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα έρχεστε αντιμέτωποι με καταστάσεις σε σπίτι και οικογένεια, οι οποίες δημιουργούν υπόγεια ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο. Κάποιοι νιώθετε ότι εκείνος σας εμποδίζει στο το να κάνετε κάτι που θέλετε για τον εαυτό σας. Επίσης ίσως έρθετε σε ρήξη για τα παιδιά σας ή για το αν θα προχωρήσετε σε μια εγκυμοσύνη.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα ίσως κάνετε νέες επαφές οι οποίες αρχικά θα μοιάζουν καρμικές. Ωστόσο είναι δύσκολο να προχωρήσουν καθώς υπάρχουν εξ αρχής εμπόδια και δυσκολίες. Η οικογένειά σας άμεσα ή έμμεσα ίσως σας εμποδίσει στην εξέλιξη της γνωριμίας. Ακόμα όμως και αν ξεκινήσετε κάτι υπάρχει δυσκολία στο να το σταθεροποιήσετε.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, ήσυχη προβλέπεται αυτή η ερωτική εβδομάδα για εσάς. Ασχολείστε με το σπίτι και την οικογένεια και ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες βελτιωτικές κινήσεις στο περιβάλλον σας. Κάποιοι μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους δικούς σας.

 Eλεύθεροι, οι μέρες είναι ήρεμες ερωτικά, αλλά όχι απαγορευτικές. Ωστόσο σίγουρα αυτή δεν είναι μια από τις πλέον ερωτικές εβδομάδες για εσάς. Μπορεί να για λόγους οικογενειακούς και για ζητήματα των γονιών σας, να μην έχετε τον έρωτα προτεραιότητά σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας κάτι που σας προβληματίζει σχετικά με τον εαυτό σας ή με την καριέρα σας. Θα υπάρξει κάποια στιγμή συναισθηματικής έντασης, ίσως επειδή νιώθετε πιεσμένοι επαγγελματικά και παραμελείτε το σπίτι και την οικογένεια. Όμως το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να διασκεδάσετε μαζί με τον καλό σας, να βρείτε αδέρφια και φίλους ή να κάνετε μία κοντινή εκδρομή.

 Ελεύθεροι, η καλύτερη στιγμή για τα ερωτικά σας έρχεται το σαββατοκύριακο. Μετά από μία πιεστική εβδομάδα θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Έτσι είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνετε μία πολύ όμορφη ερωτική γνωριμία η οποία θα σας κάνει ξανά να χαμογελάσετε. Επομένως μην κλειστείτε στο σπίτι!

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Ξαφνική έμπνευση για το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04) 

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάνετε σκέψεις για τα οικονομικά σας και ίσως χαλάσετε χρήματα για τον εαυτό σας αλλά και για να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο σας. Ευχάριστα νέα από κοντινά σας άτομα θα σας χαροποιήσουν σαν ζευγάρι. Αν όμως έχετε με τον καλό σας ένα κατοικίδιο, ίσως αγχωθείτε για εκείνο.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να βγείτε με φίλους και να κάνετε ερωτικές γνωριμίες. Επίσης μέσω κοντινών μετακινήσεων ή μέσω των αδερφών σας ίσως έρθει στην ζωή σας ένας νέος έρωτας ο οποίος όμως δεν εξελίσσεται ακόμη.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα ήσυχη για τα ερωτικά σας. Δεν θα πρέπει επομένως να περιμένετε πολλές εξελίξεις ούτε ευχάριστες και ευτυχώς ούτε δυσάρεστες. Η κοινωνική σας ζωή σας απασχολεί και ίσως συναναστραφείτε κοινούς φίλους ή ξεκινήσετε από κοινού μία νέα σοβαρή δραστηριότητα.

 Ελεύθεροι, αυτές τις μέρες δεν είστε από τους πλέον ευνοημένους στον έρωτα. Ίσως υπεραναλύετε τα γεγονότα στα ερωτικά σας ή νιώθετε μία κόπωση και μία ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από το ερωτικό παιχνίδι.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευχάριστες και ξαφνικές εμπνεύσεις για να τονώσετε και να αλλάξετε κάτι στην ερωτική σας σχέση. Ίσως δοκιμάσετε νέους τρόπους διασκέδασης ή κάνετε ένα ξαφνικό ταξίδι. Επίσης μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα από μακριά ή καλές οικονομικές εξελίξεις που θα σας κάνουν να χαρείτε σαν ζευγάρι.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες μιλούν για ξαφνικές γνωριμίες οι οποίες θα είναι ευχάριστες. Ίσως το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σας να είναι νεότερο από εσάς. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσετε έλξη για κάποιο άτομο εκκεντρικό ή που έχει κάποια σχέση με το εξωτερικό.

Μαθήματα Αστρολογίας 2024 – 2025. Εγγραφείτε στο πιο ολοκληρωμένο και άρτιο πρόγραμμα αστρολογίας! – Ινστιτούτο Αστρολογίας (astroinstitute.gr)

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Ψέματα και αλήθειες

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05) 

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ θετική για την ερωτική σας ζωή και σχέση. Ζείτε όμορφες στιγμές αγάπης και έρωτα με τον σύντροφό σας και νιώθετε την χαρά να σας κατακλύζει. Κάνετε αισιόδοξα σχέδια για τον δεσμό σας ο οποίος μοιάζει ευλογημένος.

 Ελεύθεροι, μία υπέροχη ερωτική εβδομάδα χαράζει για εσάς. Νιώθετε ανάλαφροι σαν πούπουλο και αφήνεστε στις όμορφες πτυχές της ζωής. Το κλίμα είναι καλό, ευχάριστο και ερωτικό. Νέες γνωριμίες μπορούν να γεννηθούν εν μέσω ευχάριστων δραστηριοτήτων.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει με βαριά διάθεση. Ο κύριος λόγος είναι τα οικονομικά σας και κυρίως κοινές οφειλές που μπορεί να έχετε με τον σύντροφο. Για αυτούς τους λόγους δεν αποκλείεται να υπάρξουν και διαφωνίες μεταξύ σας. Ωστόσο το υπόλοιπο της εβδομάδας είναι ήσυχο.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν σας προσφέρει πολλές ερωτικές δυνατότητες. Ασχολείστε αρκετά με τα οικονομικά σας ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθετε μόνοι και εξαιρετικά πιεσμένοι λόγω επαγγελματικής ζωής. Κάποιοι μπορεί να νιώσετε ακόμα και θλίψη σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία της ερωτικής σας ζωής. 

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, πρέπει να βρίσκεστε σε μία φάση που αρχίζετε να βλέπετε ξανά τα πράγματα στην σχέση σας θετικά. Ωστόσο δεν θα αποφύγετε θολές και μπερδεμένες καταστάσεις σχετικά με σπίτι και οικογένεια. Αυτές ανάγονται στο παρελθόν, επομένως ξέρετε τι αντιμετωπίζετε. Ο έρωτας όμως, έστω και μέσα σε αυτό το περίεργο κλίμα, θα σας προσφέρει διεξόδους.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα είστε μπερδεμένοι. Μία κατάσταση σχετική με σπίτι και οικογένεια σας ταλαιπωρεί. Παρεξηγήσεις και δυσκολία στο να βρείτε μία άκρη και κυρίως στο να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα θα σας φθίρουν. Γνωριμίες ίσως προκύψουν. Το ερώτημα όμως είναι αν θα μπορέσετε να εμπιστευτείτε τον άλλον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Έρωτας στην εποχή του διαδικτύου

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα έχετε ανάγκη να περάσετε πολύ χρόνο με τον σύντροφό σας. Ενώ τα πράγματα μεταξύ σας πρέπει να πάνε καλά, εσείς ίσως νιώσετε αδικαιολόγητη ζήλια. Από την άλλη κάτι σχετικό με το σπίτι ή την έναρξη μιας συμβίωσης μπορεί να δημιουργήσει ένταση μεταξύ σας. Ορισμένοι ίσως διαπιστώσετε ότι η σχέση σας δεν σας οδηγεί εκεί που θέλετε.

 Ελεύθεροι, αρχικά η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας και το σώμα σας. Ερωτικά, ξεκινά για εσάς μία ευνοϊκή περίοδος που όμως δεν θα αποδώσει ακόμα καρπούς. Προσπαθήστε να απαλλαχτείτε από κτητικές τάσεις και μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07) 

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, τα μισά της εβδομάδας είναι μία καλή στιγμή για να κάνετε σταθερές και σοβαρές κινήσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Κάποιοι μπορεί να ετοιμάζετε ένα μακρινό ταξίδι, ενώ άλλοι αξιολογείτε το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε την αγάπη σας. Τέλος, για κάποιους η εβδομάδα θα φέρει κάποια σημαντική εξέλιξη σε νομικά ζητήματα και συμβόλαια του συντρόφου σας ή θα σας απασχολήσουν οι κοντινοί του συγγενείς.

 Ελεύθεροι, στα μισά της εβδομάδας ευνοείστε για να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα μπορούσαν να εξελιχθούν σοβαρά. Ίσως όμως χρειάζεται λίγος χρόνος για να καταλάβετε τι θέλετε, μιας και είναι πιθανό να μην υπάρχει δυνατή ερωτική έλξη.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αν είστε λίγο καιρό μαζί με τον αγαπημένο σας αυτήν την εβδομάδα ίσως αποφασίσετε ξαφνικά να ξεκινήσετε μία συμβίωση ή ακόμα και να παντρευτείτε. Όλα αυτά όμως θα τα κρατήσετε μυστικά από τον στενό σας περίγυρο. Γενικά θα μιλήσετε πολύ για τον δεσμό σας, θα αντιμετωπίσετε σοβαρά το κοινό σας μέλλον, ενώ θα έχετε και περισσότερο πάθος στην αγάπη σας. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να μπει ξαφνικά στην ζωή σας και να αναστατώσει το μυαλό σας και τις σκέψεις σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα γνωριμίες οι οποίες θα γεννηθούν από το διαδίκτυο ή μέσα από φίλους και δικούς σας ανθρώπους. 

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Ερωτική αποχή

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08) 

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα το σπίτι και η οικογένειά σας θα γίνουν για εσάς τομείς μεγάλης σημασίας. Ασχολείστε με την ομορφιά του χώρου σας και με το σπίτι σαν ακίνητο. Προσέξτε όμως στο τέλος της εβδομάδας κάποια ένταση ή ακόμη και ζήλια που ίσως δημιουργηθεί λόγω δικών σας φόβων. 

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας δεν θα σας φέρει πολλές εξελίξεις και ίσως αυτό να είναι καλό. Κι αυτό γιατί υπάρχει η τάση να δημιουργήσετε κρυφές ερωτικές καταστάσεις ή να γεννηθούν σχέσεις αγάπης – μίσους. 

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, οι ημέρες είναι καλές για να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο σας και να βγείτε περισσότερο έξω από όσο συνήθως. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί περισσότερο, διότι μπορεί να παλεύετε με άγχη και εσωτερικούς φόβους που δεν εκμυστηρεύεστε σε κανεναν και πρέπει να βάλετε περισσότερη χαρά στην ζωή σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες για λόγους που δεν αφορούν την ερωτική σας ζωή, νιώθετε να καταπιέζονται οι εσωτερικές σας επιθυμίες. Όμως μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Απεναντίας, βγείτε με φίλους και περάστε όμορφα. Ίσως έχετε ευκαιρίες να φλερτάρετε.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με εξωτερικό και σε αυτόν τον τομέα θα παρουσιαστούν καλές ευκαιρίες. Όμως στην σχέση σας μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα αναστάτωσης ή να θέλετε πολύ να κάνετε μία μεγάλη αλλαγή.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν ευνοούν τις ερωτικές εξελίξεις. Δεν φαίνεται όμως ότι ο έρωτας σας απασχολεί πολύ αυτήν την εβδομάδα. Οικονομικά ζητήματα, παρέες αλλά και κάποια ένταση στην καριέρα, τραβούν την προσοχή σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Δυνατές εξελίξεις για το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, το ξεκίνημα της εβδομάδας έρχεστε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας και μπορείτε από κοινού να κάνετε κάποιες βελτιωτικές κινήσεις στα οικονομικά σας. Μπορείτε επίσης να αφεθείτε σε μικρές απολαύσεις και πολυτέλειες, να πάτε μαζί στα μαγαζιά, να του κάνετε ή να σας κάνει ένα πανέμορφο δώρο.

 Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε γνωριμίες κυρίως μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Είστε χαλαροί και ευδιάθετοι και θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε νέες γνωριμίες και να κερδίσετε την προσοχή των άλλων. 

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα ξεκινά με πιέσεις και ευθύνες στην σχέση. Πιθανές διαφωνίες για το μέλλον του δεσμού δημιουργούν μία στιγμιαία αποστασιοποίηση από τον σύντροφο. Καθώς όμως περνούν οι ημέρες το κλίμα βελτιώνεται. Παρόλα αυτά η πίεση στις διαπροσωπικές σχέσεις παραμένει.

 Ελεύθεροι, προς τα μισά περίπου της εβδομάδας νιώθετε ότι απελευθερώνεστε από την βαριά ψυχολογία με την οποία σας βρίσκει το ξεκίνημά της. Μπορείτε να κάνετε γνωριμίες με σοβαρά πρόσωπα με τα οποία ίσως σας φέρουν σε επαφή γυναικεία φιλικά σας πρόσωπα. 

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας δίνει αισιοδοξία και όρεξη για να προχωρήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας. Ξαφνικές εμπνεύσεις και ιδέες διαπερνούν το μυαλό σας σαν ηλεκτρικό ρεύμα και σας υπόσχονται μεγάλες και δυνατές εξελίξεις στον έρωτα. Μεταμορφωτική λοιπόν εβδομάδα για την σχέση σας με δυνατές εξελίξεις. Μην επιτρέψετε στις παρεξηγήσεις και στην ασυνεννοησία να χαλάσουν το θετικό κλίμα.

 Ελεύθεροι, ο έρωτας σας έχει βάλει στόχο αυτές τις ημέρες και δύσκολα θα ξεφύγετε από τα βέλη του. Ξαφνικές γνωριμίες, έρωτες με άτομα που ζουν μακριά σας και έρωτες από το διαδίκτυο ευνοούνται. Το πρόβλημα είναι η τάση σας να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και να ακούσετε την θολωμένη κρίση σας.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Δώστε βάση στις ανάγκες σας

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα παρόλο που φαινομενικά όλα μοιάζουν ήσυχα, εσείς ξέρετε καλά ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην σχέση σας. Ίσως νιώθετε ότι η ένωσή σας δεν είναι τόσο ισχυρή όσο πιστεύατε. Ίσως βλέπετε ότι υπάρχουν διαφορετικές προσδοκίες για το μέλλον ή ότι ο σύντροφός σας καταπιέζει τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. 

 Ελεύθεροι, οι διαπροσωπικές σχέσεις θα μπούνε στον μεγεθυντικό φακό αυτές τις ημέρες. Μπορεί να νιώθετε ότι έχετε δυσκολία στην διαχείρισή τους ή ότι κάνετε λάθος στις ερωτικές επαφές. Γνωριμίες που θα ξεκινήσουν τώρα θα συναντήσουν δυσκολία στο να προχωρήσουν.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα σας ταιριάζει γάντι το ρητό: η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Eργασία και καθημερινότητα σας πιέζουν και οι ευθύνες είναι πολλές. Κάποιοι βέβαια μέσα σε αυτό το κλίμα ίσως σχεδιάζετε και την επισημοποίηση της σχέσης σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες εργασία και καθημερινότητα δεν σας αφήνουν περιθώριο για πολλές διασκεδάσεις. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον στον εργασιακό σας χώρο ή με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα και κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου, θα έρθετε αντιμέτωποι με ερωτική ψυχρότητα και αποστασιοποίηση στην αγάπη. Νιώθετε άγχος και ίσως πιέζεστε πολύ για να ανταπεξέλθετε στην καθημερινότητα και στις ανάγκες της οικογένειας. Σκεφτείτε αν όντως ζείτε όπως θέλετε ή αν κάνετε πολλές παραχωρήσεις προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες στην σχέση.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα σας θέλει προσεκτικούς στην αγάπη. Δώστε περισσότερη βάση σε αυτό που αληθινά χρειάζεστε για τον εαυτό σας. Αφήστε για λίγο την αγάπη στην άκρη και κάντε περισσότερα πράγματα για εσάς. Ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας και το σώμα σας και ξεκουραστείτε όσο μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Διαφορές στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχετε αυξημένη ερωτική διάθεση. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κτητικοί απέναντι στον αγαπημένο σας και θα υπάρξουν κάποιες εξάρσεις ζήλιας από την πλευρά σας. Πρέπει να αναπροσαρμόσετε κάποια πράγματα στην σχέση σας ή μάλλον στην δική σας συμπεριφορά. Η προσκόλλησή σας στον σύντροφό σας, μπορεί να σας δημιουργεί τελικά άγχος.

 Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες οι οποίες θα ξυπνήσουν μέσα σας έντονο πάθος. Δύσκολα όμως θα εξελιχθούν σε κάτι θετικό τώρα. Αυτό γιατί μπορεί να είστε πιεστικοί ή να έχετε άγχος να αρέσετε στον άλλον, με αποτέλεσμα να μην είστε ο εαυτός σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ασχολείστε με τα σοβαρά ζητήματα της σχέσης σας. Αν έχετε παιδιά αυτά θα σας κρατήσουν απασχολημένους κυρίως με ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευσή τους. Δεν αποκλείεται όμως να κάνετε κινήσεις για απόκτηση παιδιού, αλλά αυτή η διαδικασία σας πιέζει. Τέλος, ευνοούνται οι σοβαρές συζητήσεις με τον αγαπημένο σας. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες η προσέγγισή σας απέναντι στον έρωτα είναι σοβαρή και ώριμη και σίγουρα δεν ψάχνετε για ευκαιριακές γνωριμίες. Οι ημέρες δεν υπόσχονται νέες σχέσεις. Αν όμως αυτές προκύψουν δεν θα σας γεμίσουν για αισιοδοξία αλλά ευθύνες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιο ερωτικό παρασκήνιο.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11) 

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες ξαφνικές εξελίξεις σας ανανεώνουν και έχετε φρέσκιες ιδέες που αφορούν το σπίτι σαν ακίνητο, την οικογένεια, μια μετακόμιση ή ακόμα κι έναν γάμο. Σε όλα τα παραπάνω λειτουργείτε σαν ομάδα με τον αγαπημένο σας και υπάρχει σύμπνοια. 

 Ελεύθεροι, οι ημέρες θα φέρουν στην ζωή σας ξαφνικές εξελίξεις. Ο έρωτας θα έρθει ουρανοκατέβατος πιθανόν μέσα από φίλους ή οικογένεια, ενω ευνοούνται οι σχέσεις με νεότερα από εσάς άτομα. Γενικά οι ημέρες είναι καλές με εξαίρεση το σαββατοκύριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Παρεξηγήσεις για το Γ δεκαήμερο

΄Α Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας είστε ερωτικοί και θέλετε να παρασύρετε τον αγαπημένο σας σε μια πιο έντονη κοινωνική ζωή. Επίσης τα επαγγελματικά σας είναι σημαντικά και ο σύντροφός σας, σας στηρίζει στις επιλογές σας. Τέλος κάποια θετική εξέλιξη στα οικονομικά του συντρόφου θα σας χαροποιήσει.

 Ελεύθεροι, η καλύτερη στιγμή για τα ερωτικά σας είναι σίγουρα το ξεκίνημα της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται να κάνετε γνωριμίες μέσω γυναικείων κυρίως προσώπων. Ευνοούνται επίσης ερωτικές επαφές με συνεργάτες, άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο ή ακόμα και πρόσωπα που σας προσφέρουν οικονομικές συμβουλές. 

 Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12) 

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες κάποιες καταστάσεις σε σπίτι και καριέρα μπορεί να σας πιέσουν κυρίως οικονομικά. Προσέξτε συναισθηματική ένταση η οποία οφείλεται πάντα σε οικονομικά άγχη. Κάντε καλύτερη διαχείριση και μην αφήσετε αυτά τα προβλήματα να χαλάσουν το καλό κλίμα στην σχέση.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα μιλά για οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως με γονείς και έντονη ενασχόληση με κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα. Μέσα σε αυτό το κλίμα δεν ψάχνετε πολύ τον έρωτα. Ωστόσο αν αυτός προκύψει είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί με ένα πρόσωπο που έχει σχέση με τον χώρο των οικονομικών. 

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

  Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας είστε εξαιρετικά αισιόδοξοι για το μέλλον και την τροπή που παίρνει η σχέση σας. Ωστόσο, επανέρχεται κάτι που αφορά το σπίτι σαν ακίνητο και που εδώ και καιρό αποτελεί πηγή εκνευρισμού και παρεξηγήσεων ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. 

 Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι καλό για τα ερωτικά σας και τότε μπορείτε να ποντάρετε στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Πρέπει όμως να προσέξετε παρεξηγήσεις και τάση να παρερμηνεύετε τα σημάδια. Δώστε λοιπόν βάση σε νέες γνωριμίες αλλά μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Έρωτας στα χρόνια του διαδικτύου για το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12) 

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα είναι καλή για τα ερωτικά σας παρόλο που στο ξεκίνημα θα υπάρξει μία ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε κοινές προσδοκίες και προοπτικές για την σχέση σας. Μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά, γιατί η περίοδος γενικά είναι καλή για την ερωτική σας σχέση.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα αισθάνεσθε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να μπείτε σε μία σχέση. Ίσως νοσταλγείτε το παρελθόν, όταν νιώθατε περισσότερο ευτυχισμένοι. Ό,τι κι αν συμβαίνει, ό,τι κι αν είναι αυτό που σας απασχολεί, κυκλοφορήστε περισσότερο. Μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες ή φίλους μπορεί να κάνετε μία νέα γνωριμία. 

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι ήσυχη για τις εξελίξεις στην ερωτική σας σχέση. Δεν πρέπει να περιμένετε εκπλήξεις ούτε δυσάρεστα γεγονότα. Μπορείτε να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για σοβαρά ζητήματα που αφορούν την σχέση σας και να βρείτε λύσεις.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν σας υπόσχονται ερωτικές κατακτήσεις χωρίς ωστόσο να είναι απαγορευτικές. Πιο ευνοϊκά είναι τα μέσα της εβδομάδας όταν θα είστε περισσότερο θετικά προσκείμενοι σε νέες γνωριμίες. Αυτές θα μπορούσαν να προκύψουν από τον στενό σας περίγυρο.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, μία υπέροχη ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσάς. Ξαφνικές ιδέες θα τονώσουν τον έρωτά σας, ενώ ένα ξαφνικό ταξίδι μόνο για δύο είναι περισσότερο από πιθανό. Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε νέους τρόπους διασκέδασης, έκφρασης και ερωτικής επικοινωνίας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ο έρωτας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Ευνοούνται λοιπόν έρωτες που θα γεννηθούν από το διαδίκτυο, έρωτες με νεότερα από εσάς πρόσωπα, αλλά και με άτομα τα οποία είναι διαφορετικά από τα μέχρι τώρα στάνταρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) 

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θέλετε σας ενδιαφέρει πολύ η κοινωνική σας εικόνα και κάποιοι επιθυμείτε βαθιά να επισημοποιήσετε την σχέση σας και να κάνετε οικογένεια. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, ίσως προσπαθείτε να επιβάλετε την γνώμη σας για θέματα σπιτιού στον καλό σας. Αποφύγετε τάσεις κτητικότητας και ζήλιας. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες σας απασχολεί πολύ η δημόσια εικόνα σας και η καριέρα σας. Από τον τομέα της καριέρας θα μπορούσαν να προκύψουν γνωριμίες. Ωστόσο αυτές τις ημέρες μπορεί να είστε υπέρ του δέοντως κτητικοί και ανασφαλείς, ενώ δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε κρυφές ερωτικές καταστάσεις.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, τα οικονομικά σας μπαίνουν στο επίκεντρο και σας πιέζουν. Εκεί λοιπόν δίνετε όλη σας την προσοχή. Η εργασία σας επίσης καθώς και η καθημερινότητά σας, σας κρατούν προσγειωμένους, ενώ ίσως χρειαστεί να κάνετε έξοδα για τα παιδιά σας.

 Ελεύθεροι, ο έρωτας περνάει αυτές τις ημέρες σε δεύτερη μοίρα. Κάντε όμως λιγάκι υπομονή όσο κι αν πιέζεστε από εργασία και οικονομικά. Βγείτε με φίλους και διασκεδάστε όσο μπορείτε γιατί ακόμα και αν δεν βρείτε το άλλο σας μισό, τουλάχιστον θα φλερτάρετε.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, για άλλη μία εβδομάδα, σπίτι, οικογένεια αλλά και οι γονείς σας, σας αναστατώνουν. Κληρονομικά ζητήματα, βλάβες στο σπίτι αλλά και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο σας απασχολούν. Νιώθετε ότι πρέπει να τα αλλάξετε όλα. Είστε όμως σε περίοδο που αφουγκράζεστε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν ευνοούν τα ερωτικά σας. Νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξετε την ζωή σας, αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, καθώς αρκετοί είναι οι τομείς που βάλλονται. Κάντε λίγη υπομονή καθώς από προς το τελείωμα της εβδομάδας ένας ευνοϊκός άνεμος θα αρχίσει να φυσά για τα ερωτικά σας. 

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Έρωτες από μακριά

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02) 

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι υπέροχο για τα ερωτικά σας. Θέλετε όσο τίποτα άλλο να περάσετε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας και κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Ένα ρομαντικό ταξίδι είναι σχεδόν βέβαιο. Το πάθος είναι πιο ζωντανό από ποτέ.

  Ελεύθεροι, η εβδομάδα φέρνει νέους παθιασμένους έρωτες στην ζωή σας. Ευνοούνται έρωτες με άτομα διαφορετικής εθνικότητας ή που γνωρίζετε σε κάποιο ταξίδι. Ωστόσο, οι έρωτες αυτοί έχουν έναν έντονο κρυφό χαρακτήρα.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάτι σας αγχώνει αρκετά και σας πιέζει. Αυτό μπορεί να αφορά την διαχείριση των κοινών οικονομικών με τον σύντροφο. Αν όμως αυτό αφορά την πιο βαθιά μεταξύ σας σχέση και ερωτική επαφή, τότε θα πρέπει να κάνετε σοβαρές αναπροσαρμογές κυρίως στην δική σας στάση. Βάλτε περισσότερο πάθος και διασκέδαση στην σχέση σας.

 Ελεύθεροι, αφήστε τις ανασφάλειες στην άκρη και τολμήστε να γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί στην ερωτική σας ζωή. Η καλύτερη στιγμή για τα ερωτικά σας είναι στα μέσα της εβδομάδας. Τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνετε μία σοβαρή γνωριμία.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες έχετε ευχάριστες ξαφνικές εξελίξεις οι οποίες θα σας χαροποιήσουν και θα έχουν σχέση με τον δεσμό σας. Μπορεί να καταφέρετε να λύσετε κάποιες παλιές παρεξηγήσεις αρκεί να προσέχετε πολύ την επικοινωνία μεταξύ σας. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορεί να προκύψουν έρωτες μέσω δικών σας ανθρώπων ή στον αντίποδα μέσω του διαδικτύου. Προσέξετε όμως την επικοινωνία σας, μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία ή παρεξηγήσεις. Προσέξτε επίσης την κάπως θολωμένη κρίση σας.

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Άρης τετράγωνο Λίλιθ 20 Σεπτεμβρίου: Αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές οδηγούν σε τέλματα – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

έρωτας, σχέσεις, πάθος, ρομαντισμός, συναισθηματική σύνδεση, ένταση, νέα γνωριμία, φλερτ, επικοινωνία, επανασύνδεση, εμπιστοσύνη, αρμονία, συντροφικότητα, ευκαιρίες, συναισθηματική σταθερότητα, ανασφάλειες, προκλήσεις, ζήλια, οικειότητα, ενθουσιασμός, επιθυμίες, εκπλήξεις, ανανέωση, απογοητεύσεις, συμβιβασμός, προβλεψεις, ερβδομαδας, εβδομαδιαιες, ερωτικα, ερωτικες, προβλέψεις εβδομάδας Ερωτικές εβδομάδας Ερωτικές προβλέψεις Εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τα