Τα 12 ζώδια μέχρι 5 Οκτωβρίου 2024

Τα 12 ζώδια μέχρι 5 Οκτωβρίου 2024

Η περίοδος αυτή περιλαμβάνει σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια. Ο Άρης στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς στις 30 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας σταθερότητα και την ευκαιρία να ολοκληρωθούν έργα που απαιτούν υπομονή και πειθαρχία. Επίσης, η Ηλιακή Έκλειψη στο Ζυγό στις 2 Οκτωβρίου φέρνει νέες αρχές και ευκαιρίες, ιδίως σε θέματα σχέσεων, ενώ η αντίθεση του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό στις 29 Σεπτεμβρίου φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη να επιλύσουμε θέματα του παρελθόντος προτού προχωρήσουμε.

Κριός

Η περίοδος αυτή εστιάζει έντονα στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα μετά την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ζυγού στις 2 Οκτωβρίου. Θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε παλιές σχέσεις ή να εισέλθετε σε νέες που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Ο Άρης στο τετράγωνο του οίκου της καριέρας σας, σε τρίγωνο με τον Κρόνο, υποδεικνύει ότι η υπομονή και η επιμονή σε επαγγελματικά σχέδια θα αποδώσουν καρπούς.

Ταύρος

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό σας ενθαρρύνει να επανεξετάσετε την υγεία και την καθημερινότητά σας. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα ευεξίας ή να βελτιώσετε τις συνήθειές σας στη δουλειά. Ο Άρης στον οίκο της επικοινωνίας σας, σε τρίγωνο με τον Κρόνο, φέρνει ευκαιρίες να εδραιώσετε σχέδια που σχετίζονται με σπουδές ή ταξίδια.

Δίδυμοι

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητάς σας, αυτή είναι μια περίοδος για νέες δημιουργικές αρχές ή ερωτικές γνωριμίες. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Βόρειο Δεσμό μπορεί να σας προκαλέσει να επανεξετάσετε παλαιότερες σχέσεις και να δείτε πώς σας έχουν διαμορφώσει. Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει σταθερότητα στα οικονομικά σας, ειδικά αν κάνετε προσεκτικές κινήσεις.

Καρκίνος

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας και το τρίγωνο με τον Κρόνο σας δίνουν τη δύναμη να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σας. Είναι μια καλή περίοδος για να βάλετε θεμέλια και να προγραμματίσετε μακροπρόθεσμα έργα. Η Έκλειψη στις 2 Οκτωβρίου φέρνει νέες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων, προσφέροντας την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα ή επαναπροσδιορισμό παλαιών σχέσεων.

Λέων

Η Έκλειψη στον οίκο της επικοινωνίας σας φέρνει την ευκαιρία για νέες συζητήσεις, συμβόλαια ή εκπαίδευση. Είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που σχετίζεται με τις γνώσεις σας ή να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να φέρει υπόγεια ένταση ή άγχος, αλλά το τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά να παραμείνετε σταθεροί και πειθαρχημένοι.

Παρθένος

Η Έκλειψη στον οίκο των οικονομικών σας φέρνει αλλαγές και νέες ευκαιρίες, είτε για επιπλέον εισόδημα είτε για επανεξέταση του προϋπολογισμού σας. Είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσετε τα οικονομικά σας με πιο πρακτικό τρόπο. Ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο υποδεικνύει πως οι ομαδικές προσπάθειες και οι φιλίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Μαθήματα Αστρολογίας 2024 – 2025. Εγγραφείτε στο πιο ολοκληρωμένο και άρτιο πρόγραμμα αστρολογίας! – Ινστιτούτο Αστρολογίας (astroinstitute.gr)

Ζυγός

Η Έκλειψη στο ζώδιό σας στις 2 Οκτωβρίου φέρνει σημαντικές προσωπικές αλλαγές. Αυτή είναι η στιγμή για να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και να ξεκινήσετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας. Ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο δείχνει ότι μπορείτε να κάνετε σταθερά βήματα στην καριέρα σας, με υπομονή και πειθαρχία.

Σκορπιός

Η περίοδος αυτή σας καλεί να επικεντρωθείτε σε εσωτερικά ζητήματα και στην αυτογνωσία. Η Έκλειψη στον οίκο του υποσυνείδητού σας ίσως φέρει στο προσκήνιο κρυφές σκέψεις και συναισθήματα, βοηθώντας σας να επιλύσετε ψυχικά ζητήματα. Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει μια βαθιά επιθυμία για εξερεύνηση και μάθηση, ενώ το τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τα μακροπρόθεσμα σχέδια σε θέματα σπουδών και ταξιδιών.

Τοξότης

Η Έκλειψη στον τομέα των κοινωνικών σας σχέσεων σας προσφέρει την ευκαιρία να επανεξετάσετε φιλίες και συλλογικές δραστηριότητες. Ίσως θελήσετε να εμπλακείτε περισσότερο σε ομαδικές προσπάθειες ή να αναθεωρήσετε παλιές σχέσεις. Ο Άρης στον οίκο των οικονομικών σας από τρίτες πηγές, σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σας ενθαρρύνει να κάνετε στρατηγικές κινήσεις για μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη.

Αιγόκερως

Η Έκλειψη στον τομέα της καριέρας σας φέρνει νέες ευκαιρίες ή αλλαγές στη δημόσια εικόνα σας. Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε αποφασιστικά βήματα και να ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές προσπάθειες. Ο Άρης στον Καρκίνο στον οίκο των σχέσεων φέρνει προκλήσεις, αλλά το τρίγωνο με τον Κρόνο σας βοηθά να παραμείνετε σταθεροί στις συνεργασίες σας.

Υδροχόος

Η Έκλειψη στον οίκο της εκπαίδευσης και των ταξιδιών σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσετε νέα πνευματικά ή εκπαιδευτικά έργα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε νέους πολιτισμούς ή να αναθεωρήσετε τις φιλοσοφικές σας απόψεις. Ο Άρης στον Καρκίνο ευνοεί την καθημερινότητά σας και φέρνει σταθερότητα στην εργασία σας, ενώ το τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας.

Ιχθύες

Η Έκλειψη στον οίκο των κοινών πόρων φέρνει αλλαγές στα οικονομικά που σχετίζονται με δάνεια, κληρονομιές ή επενδύσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσετε αυτά τα θέματα και να κάνετε νέα σχέδια. Ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει ευκαιρίες να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με σταθερότητα και αυτοκυριαρχία, ειδικά σε προσωπικά ή ρομαντικά ζητήματα.

Ο Ήλιος στον Ζυγό και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια από  22 Σεπτεμβρίου έως 23 Οκτωβρίου 2024! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

αστρολογικές προβλέψεις, ζώδια φθινόπωρο 2024, έρωτας και σχέσεις, Ηλιακή Έκλειψη Ζυγός, Άρης τρίγωνο Κρόνος, αντίθεση Ήλιος Βόρειος Δεσμός, αστρολογία Σεπτεμβρίου, ερωτικές γνωριμίες, αισθηματικές σχέσεις, νέες ευκαιρίες στον έρωτα, επαγγελματικά σχέδια, σταθερότητα και υπομονή, ανανέωση σχέσεων, οικονομικές αλλαγές, αυτογνωσία, εσωτερικά ζητήματα, φιλικές σχέσεις, δημόσια εικόνα, ταξίδια και εκπαίδευση, προσωπική ανάπτυξη για το 2024 Οκτωβρίου Αφροδίτη σε τρίγωνο με και τα ζώδια που θα για όλα τα ζώδια