Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30 Σεπτεμβρίου – 06 Οκτωβρίου – Η αγάπη βάζει γερές ρίζες

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30 Σεπτεμβρίου – 06 Οκτωβρίου – Η αγάπη βάζει γερές ρίζες. Στις 30 Σεπτεμβρίου, o Ερμής  από την 6η μοίρα του Ζυγού θα σχηματίσει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από την 6η μοίρα του Κριού. Οι ερωτευμένοι θα έρθουν αντιμέτωποι με διαφωνίες. Οι νέες ερωτικές γνωριμίες θα βρουν εμπόδια στο να εξελιχθούν. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Α δεκαημέρου.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30 Σεπτεμβρίου – 06 Οκτωβρίου – Η αγάπη βάζει γερές ρίζες

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30/09/2024 – 06/10/2024 – Η αγάπη βάζει γερές ρίζες

 Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Φτάσαμε λοιπόν αισίως στο τέλος του Σεπτεμβρίου και εύχομαι ο μήνας αυτός να έφερε σε όλους σας αυτό που περισσότερο είχατε ανάγκη.

 Επειδή την εβδομάδα αυτή οι πλανητικές διελεύσεις θα είναι ουκ ολίγες, πάμε γρήγορα μαζί να δούμε τι μας επιφυλάσσουν! 

 Στις 30 Σεπτεμβρίου, o Ερμής  από την 6η μοίρα του Ζυγού θα σχηματίσει αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης από την 6η μοίρα του Κριού. Οι ερωτευμένοι θα έρθουν αντιμέτωποι με διαφωνίες. Οι νέες ερωτικές γνωριμίες θα βρουν εμπόδια στο να εξελιχθούν. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Α δεκαημέρου.

 Την ίδια μέρα, ο Άρης από την 14η μοίρα του Καρκίνου θα συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Κρόνο Rx από την 14η μοίρα των Ιχθύων. Κατά την διάρκεια αυτής της επιρροής μπορούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για μακροπρόθεσμα σχέδια. Είναι μία καλή στιγμή για σοβαρές δεσμεύσεις αγάπης, ενώ οι νέες σχέσεις θα έχουν διάρκεια. Επηρεάζονται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, αλλά και οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του Β δεκαημέρου.

 Την ίδια μέρα, ο Ήλιος θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ερμή στην 08η μοίρα του Ζυγού. H επικοινωνία θα είναι άκρως ικανοποιητική και οι σχέσεις θα επωφεληθούν από μοίρασμα ιδεών και αλληλοκατανόηση με σκοπό την επίτευξη της αρμονίας. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Α δεκαημέρου.

 Στις 2 Οκτωβρίου έχουμε την Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη του μήνα, στην 10η μοίρα και 03΄λεπτά του Ζυγού. Τα ζητήματα της καρδιάς έχουν την τιμητική τους σε αυτήν την Νέα Σελήνη. Από την μία αναζητούμε όσο ποτέ την αγάπη και την αρμονία και από την άλλη δεν εμπιστευόμαστε εύκολα τον άλλον. Θα χρειαστεί να δούμε ρεαλιστικά κάποια γεγονότα στην σχέση μας. Η αναποφασιστικότητα θα κυριαρχήσει ενώ ταυτόχρονα κάποιοι θα πρέπει να επανεξετάσουν τα σημαντικά νέα ξεκινήματα της ζωής τους. Επηρεάζονται περισσότερο οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του Α δεκαημέρου και στις αρχές του Β.

Προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια ανά δεκαήμερα (christosarchos.gr)

 Στις 4 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη από την 14η μοίρα του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο Rx από την 14η μοίρα των Ιχθύων. Κατά την διάρκεια αυτής της όψης οι ερωτικές σχέσεις θα γίνουν πιο σοβαρές και γερές επομένως οι ημέρες ευνοούν επισημοποιήσεις. Οι ερωτευμένοι μπορούν να αντιμετωπίσουν με ωριμότητα και σοβαρότητα όσα τους απασχολούν, αλλά και να λύσουν παρελθοντικά ζητήματα. Νέες σχέσεις με διαφορά ηλικίας θα γεννηθούν ενώ γενικά οι νέες αγάπες θα βάλουν γερά θεμέλια. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Β δεκαημέρου.

 Στις 6 Οκτωβρίου, ο Ερμής από την 17η μοίρα του Ζυγού θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη από την 17η μοίρα του Καρκίνου. Η διέλευση αυτή θα προκαλέσει νεύρα και διαφωνίες και σίγουρα δεν πρέπει να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις. Μην γίνετε ανταγωνιστικοί με τον αγαπημένο σας και προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί στο διάλογο. Επηρεάζονται οι, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Β δεκαημέρου.

  Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 30 Σεπτεμβρίου – 06 Οκτωβρίου – Η αγάπη βάζει γερές ρίζες 3

Instagram:  Ioanna Ziampiri https://www.instagram.com/ioannaziampiri/

TikTok: Ioanna Ziampiri https://www.tiktok.com/@astro_ioanna

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Εξελίξεις για το β δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03) 

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας είναι δύσκολη. Θα χρειαστεί λοιπόν επιπλέον προσπάθεια για να καταλάβετε και να στηρίξετε ο ένας τον άλλον σε όσα θέλετε να πετύχετε. Οι τομείς του ενδιαφέροντος είναι η σχέση σας, η πορεία του δεσμού σας αλλά και το θέμα “παιδιά”. 

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα βρίσκεστε σίγουρα σε μια φάση όπου επιθυμείτε όσο ποτέ-ακόμα κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε-να μπείτε σε μια σχέση. Προς μεγάλη σας ανακούφιση, θα σας πω ότι αυτές τις ημέρες έχετε πιθανότητες να ερωτευτείτε. Ίσως όμως η λογική σας να μην αφήνει το συναίσθημα να λειτουργήσει και να οδηγηθείτε σε μια εσωτερική πάλη.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, ο γάμος, η πορεία της οικογένειας αλλά και ο έρωτας σας απασχολούν περισσότερο από ποτέ. Οι εξελίξεις μάλλον δεν είναι αυτές που επιθυμείτε, για αυτό προβλέπεται να έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Η κατάσταση κλιμακώνεται το σαββατοκύριακο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας απέναντι στον αγαπημένο σας. Προσπαθήστε να τον ακούσετε προσεκτικά, σκεφτείτε δυο φορές πριν μιλήσετε και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής.

 Ελεύθεροι, τις ημέρες αυτές οικογενειακά κυρίως προβλήματα σας εκνευρίζουν αφάνταστα, ενώ αν έχετε πρόσφατα μπει σε μια σχέση, αυτή δεν προχωρά όπως θέλετε. Μπορεί μεν να κάνετε γνωριμίες, αλλά έχετε μεγάλη ένταση και θυμό μέσα σας – ο οποίος μπορεί να οφείλεται σε άλλους λόγους – με αποτέλεσμα να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για τον έρωτα.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, για σας αυτή η εβδομάδα προβλέπεται εξαιρετικά ήσυχη για την σχέση και το γάμο σας. Στα μισά της εβδομάδας, μπορείτε να συναντήσετε με τον αγαπημένο σας οικογενειακά σας πρόσωπα ή καλούς φίλους ή να συζητήσετε κάποια μελλοντικά σχέδια. 

 Ελεύθεροι, τις ημέρες αυτές ο έρωτας σας έχει αφήσει στην ησυχία σας να ηρεμήσετε. Εάν όμως εσείς επιμένετε και θέλετε οπωσδήποτε να ερωτευτείτε, τότε εκμεταλλευτείτε τα μέσα της εβδομάδας. Ίσως μέσα από δικά σας πρόσωπα, κυρίως γυναικεία, να κάνετε κάποιες γνωριμίες, αλλά μην περιμένετε θαύματα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Ο έρως χρόνια δεν κοιτά

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04) 

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή δεν θα σας προσφέρει πολλές εξελίξεις στον έρωτα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, όσοι είστε γονείς ασχολείστε επιμελώς με τη φροντίδα των παιδιών σας. Οι καθημερινές ανάγκες του σπιτιού ίσως σας αγχώνουν, αλλά παλεύετε να βάλετε περισσότερη ομορφιά στην ρουτίνα σας. Ο έρωτας με τον αγαπημένο σας καλά κρατεί αν και μπορεί να σας πιάσει κάποια μικρή ζήλια. 

 Ελεύθεροι, οι μέρες είναι εξαιρετικά ήσυχες από άποψη ερωτικών εξελίξεων. Βέβαια δεν αποκλείεται να εξελιχθεί ένας έρωτας στον εργασιακό χώρο με κάποιον συνάδελφο ή με κάποιον υφιστάμενο σας. Όμως οι μέρες δεν υπόσχονται νέες σχέσεις.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μιλήστε για όσα κρατάτε μέσα σας και θα δείτε ότι μπορείτε πραγματικά να τα ξεπεράσετε. Η σχέση σας βρίσκεται σε μια πολύ ώριμη φάση και μπορείτε πραγματικά να βάλετε γερά θεμέλια για το μέλλον της. Κάποιοι σίγουρα αυτές τις μέρες είστε πιο πεπεισμένοι από ποτέ ότι έφτασε η ώρα και η στιγμή για να την επισημοποιήσετε.

 Ελεύθεροι, αυτήν την  εβδομάδα πολύ σημαντικοί νέοι έρωτες θα μπουν στη ζωή σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι σχέσεις με άτομα με τα οποία σας χωρίζουν αρκετά χρόνια ηλικιακής διαφοράς. Όπως και να έχει, οι αγάπες των ημερών έχουν όλα τα εχέγγυα για να κρατήσουν στο μέλλον.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, η καλύτερη στιγμή της εβδομάδας για εσάς είναι λίγο μετά το ξεκίνημα της. Μπορεί να έχετε μια ξαφνική έμπνευση για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό με τον αγαπημένο σας, να βγείτε περισσότερο, να κυκλοφορήσετε ή να έχετε μια αναπάντεχη χαρά από τα παιδιά σας. 

 Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα δεν θα έχει για εσάς πολύ συναρπαστικές εξελίξεις. Αν όμως ψάχνετε εναγωνίως τον έρωτα, τότε κινητοποιηθείτε στο ξεκίνημα της. Τότε μπορεί να προκύψουν κάποιες ξαφνικές γνωριμίες ή αναπάντεχες εξελίξεις με κάποιον που ήδη έχετε βάλει στόχο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Ήρεμες ημέρες

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05) 

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου το γεγονός ότι δεν θα έχετε πολλές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα, δεν σημαίνει ότι δεν είστε σε μία υπέροχη ερωτική φάση. Διασκεδάζετε και κάνετε με τον αγαπημένο σας πράγματα που σας ευχαριστούν. Οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τις όμορφες αυτές στιγμές.

 Ελεύθεροι, όλη αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε γνωριμίες κυρίως μέσω της ενασχόλησής σας με πράγματα που σας ευχαριστούν. Κάντε λοιπόν ότι γεμίζει καλύτερα τις μπαταρίες σας γιατί και θα χαλαρώσετε και θα φλερτάρετε.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας οι εργασιακές σας υποχρεώσεις αλλά και οικονομικά ζητήματα μπορεί να δημιουργήσουν μια πίεση ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Η κατάσταση όμως βελτιώνεται πολύ γρήγορα. Ήδη καθώς πλησιάζουμε προς το σαββατοκύριακο όλα αρχίζουν να αλλάζουν και θα νιώσετε πολύ πιο χαλαροί και ερωτικοί.

 Ελεύθεροι, για εσάς το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι σχεδόν απαγορευτικό για να επιδοθείτε στο άθλημα του έρωτα. Καθώς όμως πλησιάζουμε στο κλείσιμο της- και λίγο πριν την παρασκευή – θα δείτε ότι η διάθεση σας θα ανέβει και θα αρχίσετε να σκέφτεστε πολύ έντονα τα ερωτικά σας. Επομένως το σαββατοκύριακο, βγείτε με τους φίλους σας και  κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν γιατί είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνετε νέες γνωριμίες.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αν και δεν θα έχετε συναρπαστικά γεγονότα αυτές τις ημέρες, το γενικό κλίμα της εβδομάδας είναι θετικό. Η σχέση σας με τον αγαπημένο σας προχωράει αρμονικά ενώ αυτή την εβδομάδα νιώθετε πιο αισιόδοξοι για τους δυο σας από ποτέ. Επίσης για όσους είστε γονείς τα παιδιά σας θα συμβάλλουν θετικά στην καλή σας διάθεση.

 Ελεύθεροι αυτή την εβδομάδα μην ετοιμάζεστε για νέα ραντεβού. Όχι αυτή δεν είναι μια από αυτές τις εβδομάδες που θα φέρουν πολλές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Όμως θα νιώσετε καλά κυρίως κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν μαζί με φίλους. Δεν σας υπόσχομαι νέα σχέση αλλά μέσα από ευχάριστες ασχολίες είναι πιθανόν να φλερτάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) 

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, εσείς αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά για να διατηρήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα σε σπίτι και καριέρα. Ενδεχομένως να αντιμετωπίζετε και κάποιο πρόβλημα με την οικογένειά σας. Φοβάστε κάποιες μυστικές καταστάσεις ή κρατάτε εσείς μυστικά;

Κάποιοι κάνετε επαγγελματικές θυσίες για την οικογένειά σας. Ωστόσο, εμπιστευτείτε τις νέες ιδέες σας, γιατί μπορεί να βρείτε πολλές λύσεις.

 Ελεύθεροι, αν αυτές τις ημέρες προκύψουν ερωτικές γνωριμίες θα είναι λιγάκι δύσκολο να προχωρήσουν. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορεί να μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Ίσως δεν ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε από την προσωπική σας ζωή και από μία σχέση. 

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07) 

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, εσείς ζείτε μεγάλες στιγμές στη σχέση σας. Η σταθερότητα, η αφοσίωση και η πίστη που απολαμβάνετε στο δεσμό σας, σας οδηγούν σε μεγάλα δημιουργικά σχέδια για το μέλλον. Οι ημέρες μιλούν για επισημοποιήσεις σχέσεων. Οι ήδη παντρεμένοι, κάνετε μια πολύ μεγάλη κίνηση για το σπίτι ή για τη δημιουργία οικογένειας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες έχετε την εύνοια με το μέρος σας για να ξεκινήσετε σοβαρές, υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις οι οποίες θα εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής. Ο νέος σας σύντροφος μπορεί να είναι αρκετά μεγαλύτερος ή μικρότερος σε ηλικία. Μπορεί ανάμεσά σας να αναπτυχθεί μια σχέση φύσεως δασκάλου – μαθητή. Θα έχετε πολλά να μάθετε από αυτόν για τη ζωή ή ή εσείς θα του δείξετε νέους δρόμους.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι σχετικά ήρεμη για εσάς. Στο ξεκίνημά της όμως κάποια πολύ ευχάριστα ίσως και αναπάντεχα νέα, σε σχέση με ένα ακίνητο ή την οικογένεια, θα σας ενθουσιάσουν. Ίσως λοιπόν με τον καλό σας είστε πολύ κοντά στο να κλείσετε μια συμφωνία για ένα νέο σπίτι ή κάποιοι να ξεκινήσετε μια συμβίωση ή να αξιολογείτε και το ενδεχόμενο να παντρευτείτε.

 Ελεύθεροι, η καλύτερη στιγμή για τα ερωτικά σας είναι στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Τότε μπορεί να κάνετε κάποια ξαφνική γνωριμία μέσα από φίλους ή κοινωνικό περίγυρο. Σίγουρα πρόκειται για μια κατάσταση η οποία θα σας χαροποιήσει. Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί, εσείς θα έχετε μέσα σας τεράστια επιθυμία να μπείτε σε μια σοβαρή σχέση.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Απόλυτη ηρεμία

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08) 

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ήσυχη για τα ζητήματα της καρδιάς. Φαίνεται ότι η κατάσταση προχωράει πολύ ομαλά και δεν θα πρέπει να περιμένετε πολλές εξελίξεις. Μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με αδέρφια, φίλους και στενούς συγγενείς και να δεχτείτε κόσμο στο σπίτι σας.

 Ελεύθεροι,  αν ψάχνετε τον έρωτα αυτήν την εβδομάδα δεν είναι βέβαιο ότι θα τον βρείτε. Το βέβαιο όμως είναι ότι θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συναναστραφείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και να απολαύσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους αλλά βέβαια και με τον αγαπημένο σας. Ίσως φιλοξενήσετε κάποιον συγγενήη πολύ καλό σας φίλο, γεγονός που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα εσάς και το ταίρι σας. Στα μελανά σημεία της εβδομάδας είναι τα κοινά οικονομικά τα οποία σας αγχώνουν.

 Ελεύθεροι αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να γεννηθούνε ερωτικές ιστορίες μέσα από το στενό σας περίγυρο. Αδέρφια, φίλοι και στενοί συγγενείς μπορεί να σας παρουσιάσουν κάποιο πρόσωπο. Δεν αποκλείεται επίσης να νιώσετε ερωτικά σκιρτήματα για κάποιον γείτονά σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 –22/08)

  Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, λίγο πριν το κλείσιμο της εβδομάδας μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες κοινωνικές εξόδους με τον αγαπημένο σας να βγείτε να βρείτε φίλους να διασκεδάσετε και να έρθετε πάρα πολύ κοντά ερωτικά. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε μια ευχάριστη εκδρομή.

 Ελεύθεροι, αν ψάχνετε έντονα τον έρωτα, τότε κινητοποιηθείτε λίγο πριν το σαββατοκύριακο. Κοντά στην Πέμπτη μπορείτε να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία μάλλον μέσα από φίλους ή δικούς σας ανθρώπους. Γι΄αυτό μην αρνηθείτε προσκλήσεις για εξόδους και καλέσματα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Ρομαντικές καταστάσεις

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι εξαιρετικά ήσυχη για εσάς και δεν φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις οι οποίες να αφορούν άμεσα την ερωτική σας σχέση. Στο ξεκίνημα όμως της εβδομάδας έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα όμορφο ταξίδι με τον αγαπημένο σας.

 Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας προσφέρεται για ς ερωτικές επαφές και επικοινωνίες κυρίως μέσα από φίλους ή από άτομα του στενού σας περίγυρου ή ακόμα και από το διαδίκτυο. Από εκεί και έπειτα όμως τα πράγματα ησυχάζουν και δεν υπάρχουν υποσχέσεις για τη δημιουργία νέων σχέσεων.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, κάνετε σταθερά σχέδια με τον αγαπημένο σας. Αν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι μπορείτε άφοβα να κλείσετε ημερομηνία. Αν είχατε προβλήματα με τον καλό σας θα τα ξεπεράσετε, ενώ η ενασχόληση με τα παιδιά σας, θα σας ενώσει και σαν ζευγάρι. 

 Ελεύθεροι, ο έρωτας μπαίνει στην ζωή σας αυτές τις ημέρες και σας υπόσχεται καλές εξελίξεις. Ευνοούνται οι νέες σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Αναζητήστε τες μέσα σε κοινές παρέες ή ανάμεσα στους συνεργάτες σας ή μέσα από δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ευχάριστες απρόσμενες εξελίξεις θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Ίσως κανονίζετε με τον καλό σας ένα μακρινό ταξίδι ή γενικά μια αλλαγή στην ζωή σας. Ο έρωτας σας δείχνει την πιο ρομαντική του πλευρά και είναι πιο δυνατός από ποτέ! Το κλείσιμο της εβδομάδας είναι εξίσου ερωτικό με το ξεκίνημά της.

 Ελεύθεροι, δεν ξέρω αν έχετε σκοπό να ταξιδέψετε αυτήν την εβδομάδα, αλλά ο έρωτας μπορεί να προκύψει από μακριά. Γενικά μία ερωτική γνωριμία θα μπει στην ζωή σας και θα είναι δυνατή και ταυτόχρονα πολύ ρομαντική. Μην υποκύψετε όμως στις ανασφάλειές σας!

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Νέος κύκλος

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα προσπαθήστε να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε από την σχέση σας. Μην φοβάστε να μιλήσετε στον αγαπημένο σας για όσα σκέφτεστε και ίσως κρύβετε μέσα σας. Τί είναι αυτό που φοβάστε άραγε; Η κριτική από την πλευρά του; Ό,τι κι αν είναι, τολμήστε να εμπιστευτείτε τις ιδέες σας!

 Ελεύθεροι, οι ημέρες είναι καλές για να καταλάβετε τι θέλετε από μία σχέση αλλά και να αναλογιστείτε το πως συμπεριφέρεστε εσείς στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως κάποιοι από εσάς έρχεστε από μία περίοδο όπου κάτι σας είχε πληγώσει πολύ και αυτό επηρεάζει την τωρινή σας συμπεριφορά. Όμως θα ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στην αξία σας. Η εβδομάδα δεν υπόσχεται νέες σχέσεις αλλά σας βοηθά να βελτιώσετε την πιο σημαντική σχέση της ζωής σας. Αυτή με τον εαυτό σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο κύκλο στην σχέση σας και να ασχοληθείτε με το μέλλον της. Προσπαθήστε μόνο να μην χαλάσετε το καλό κλίμα ανάμεσά  σας, λόγω οικονομικών κυρίως διαφορών. Αν έχετε επαγγελματικές δυσκολίες, ο αγαπημένος σας θα σας στηρίξει.

 Ελεύθεροι, βρίσκετε μπροστά στο ξεκίνημα ενός νέου κύκλου στην συναισθηματική σας ζωή. Αυτός ο κύκλος όμως δεν ανοίγει ακαριαία αυτές τις ημέρες. Αυτές οι ημέρες μπορεί να φέρουν γνωριμίες ή ερωτικές εξελίξεις από τον επαγγελματικό κυρίως τομέα. Ωστόσο δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε. Σε αυτό βέβαια θα φταίει και η δική σας περίεργη συμπεριφορά.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι ήσυχη και μπορείτε να χαλαρώσετε, μιας και αρκετοί από εσάς έρχεστε από μία απαιτητική περίοδο. Προς τα μέσα της εβδομάδας εκμεταλλευτείτε μία καλή στιγμή για να μιλήσετε για την σχέση σας ή να κανονίσετε ένα ταξίδι.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες δεν είστε από τους πρωταθλητές του έρωτα, οπότε μην ξεσηκώνεστε άδικα! Ωστόσο, μπορείτε να ηρεμήσετε και να νιώσετε καλύτερα μέσω της κοινωνικοποίησης. Αφήστε λοιπόν την αισιοδοξία να σας κυριεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Απόλυτος έρωτας για το β δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες νιώθετε βαθιά, έως και βασανιστικά συναισθήματα για τον σύντροφό σας. Μπορεί να ζηλεύετε ή να σκέφτεστε κάποια στιγμή από το παρελθόν όταν ο αγαπημένος σας, σας είχε πληγώσει. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες η σκέψη σας γυρνά σε ένα επώδυνο ερωτικό παρελθόν που σας απασχολεί ακόμα. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους. Για κάποιους είναι εξαιρετικά πιθανό να ξεκινήσει μια ιστορία η οποία πρέπει οπωσδήποτε να παραμεινει κρυφή. Τέλος ορισμένοι μπορεί να τραβήξετε το ενδιαφέρον κάποιου, μόνο λόγω της εξωτερικής σας εμφάνισης.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, χαράς ευαγγέλια για εσάς αφού φαίνεται ότι αυτή η εβδομάδα είναι υπέροχη για την ερωτική σας ζωή. Κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια τα οποία μπορεί να αφορούν την απόκτηση ενός παιδιού ή έναν γάμο. Για όσους είστε ήδη παντρεμένοι και έχετε τακτοποιήσει και το θέμα της τεκνοποίησης, μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη που ίσως να σχετίζεται με το εξωτερικό ή με νομικές υποθέσεις θα σας χαροποιήσει αφάνταστα.

 Ελεύθεροι, το μόνο σίγουρο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα διαβάζετε τις προβλέψεις των δεσμευμένων! Οι μέρες μιλούν για καταπληκτικούς νέους έρωτες οι οποίοι μπορεί να γεννηθούν με πρόσωπα με τα οποία σας χωρίζουν αρκετά χρόνια διαφοράς.  Οι  νέοι έρωτες  της εβδομάδας βάζουν γερά θεμέλια και έχουν όλα τα εφόδια για να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11) 

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές είναι σχετικά ήσυχες για εσάς. Μπορείτε όμως να κυκλοφορήσετε περισσότερο με τον αγαπημένο σας και να δοκιμάσετε έναν διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο διασκέδασης. Επίσης μπορείτε να κάνετε μια ευχάριστη εκδρομή η οποία θα αποδειχθεί πολύτιμη για την ανανέωση του έρωτά σας. Για όσους είστε γονείς θα περάσετε πολύ ωραία με τα παιδιά σας.

 Ελεύθεροι εσείς αυτές τις μέρες μπορεί να αναστατωθείτε από μια ξαφνική γνωριμία η οποία μάλλον προκύπτει μέσα από φίλους ή από άτομα του στενού σας περίγυρου. Παρόλο που οι μέρες δεν εγγυώνται την έναρξη νέων σχέσεων, μπορούν να σας υποσχεθούν έντονο φλερτ. 

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Αυστηρά ιδιωτικοί έρωτες

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι πραγματικά απόλυτα ισχύει για εσάς από άποψη ερωτικών εξελίξεων. Η κατάσταση με τον αγαπημένο σας δεν παρουσιάζει εκπλήξεις ούτε ευχάριστες και ευτυχώς ούτε και δυσάρεστες. Σαφέστατα σας απασχολεί ο έρωτας και τα παιδιά σας ή το ενδεχόμενο να γίνετε γονείς, χωρίς ωστόσο πολλά γεγονότα 

 Ελεύθεροι, σας βλέπω που ερωτεύεστε έναν συνάδελφο και μην μου λέτε όχι. Όμως βλέπω επίσης ότι δεν θα εκδηλώσετε τον έρωτά σας. Μπορεί επίσης να νιώθετε ερωτικά συναισθήματα για κάποιον φίλο σας, αλλά το κρατάτε για τον εαυτό σας. Κατά τα άλλα με τους υπόλοιπους φίλους, ροδάνι πάει η γλώσσα σας και είστε πολύ κοινωνικοί!

 Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12) 

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας πιέζουν σχετικά με σπίτι και οικογένεια.  Αν σκέφτεστε να πάρετε ένα δάνειο για το σπίτι, μπορείτε τώρα να το δρομολογήσετε. Μέσα σε όλα αυτά καλό είναι να κάνετε και κάποιες κινήσεις για να τονώσετε το ερωτικό πάθος και δεν θα βγείτε χαμένοι.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες που έρχονται δεν θα σας φέρουν πολλές εξελίξεις στα ερωτικά σας και δεν μιλούν για δυνατά πάθη και νέους συγκλονιστικούς έρωτες. Όμως μπορείτε να νιώσετε πιο σίγουροι για αυτά που θέλετε από τη ζωή σας. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Επομένως, αν έχετε καταλάβει περίπου τι επιθυμείτε είστε σε καλό δρόμο για να το αποκτήσετε.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου προς τα μέσα της εβδομάδας δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτη την καλή διάθεση που έχετε. Πάρτε τον καλό σας από το χέρι, βρείτε καλούς φίλους και φροντίστε να περάσετε όμορφα γιατί οι μέρες σας ευνοούν. Οι ημέρες όμως ευνοούν και την αναβίωση του ερωτικού πάθους και μιλούν για ρομαντικές βραδιές στο σπίτι.

 Ελεύθεροι, για όσους ψάχνετε εναγωνίως τον έρωτα οι πιο ευνοϊκές ημέρες είναι στα μισά και έπειτα στο τέλος της εβδομάδας. Τότε μπορείτε να γνωρίσετε κάποιον μέσα από το φιλικό σας περίγυρο και να νιώσετε να ξυπνά μέσα σας δυνατό πάθος. Συγκεκριμένα όμως το σαββατοκύριακο- όταν μάλλον θα καλέσετε το αντικείμενο του πόθου σας για μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι -προσέξτε γιατί μπορεί να υπάρχουν μυστικά τα οποία δεν γνωρίζετε. Εναλλακτικά, τη βραδιά αυτή δεν θα την εκμυστηρευτείτε σε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Διαφορές στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12) 

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για την σχέση σας αλλά και για την καριέρα σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε σημαντική πρόοδο στα επαγγελματικά σας αλλά ίσως να μην βρίσκετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από το σύντροφο. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αρμονία ανάμεσα στους επαγγελματικούς σας στόχους και στη φροντίδα του σπιτιού και της οικογένειας και μη θυσιάσετε το ένα για το άλλο. Προσέξτε επίσης την αδυναμία συνεννόησης με τον σύντροφο.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να δημιουργηθούν για εσάς ερωτικές σχέσεις οι οποίες προέρχονται κυρίως από το εργασιακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό λοιπόν να νιώσετε έλξη ή να κερδίσετε το θαυμασμό κάποιου ανώτερου σας στην ιεραρχία.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, το ζήτημα γάμος είναι για εσάς το θέμα που θα σας απασχολήσει όσο τίποτα αυτή την εβδομάδα. Σίγουρα συζητάτε πολύ με τον καλό σας το ενδεχόμενο της επισημοποίησης της σχέσης σας. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εσάς γι αυτό θα πρέπει να προσέχετε τις διαφωνίες το σαββατοκύριακο. Ακούστε προσεκτικά αυτά που έχει να σας πει ο καλός σας και σκεφτείτε δυο φορές προτού μίλησετε.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα θα αρχίσετε να σκέφτεστε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση. Έχετε λοιπόν τη δυνατότητα να γνωρίσετε νέα πρόσωπα κυρίως μέσα από φίλους ή από στενό περίγυρο. Ευνοούνται οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή με πρόσωπα εξαιρετικά ώριμα και σοβαρά. Το σαββατοκύριακο όμως προσέξτε την διάθεσή σας. Μπορεί να είστε οξύθυμοι και νευρικοί και να δώσετε λάθος εντυπώσεις στους υποψήφιους ερωτικούς σας συντρόφους.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι πολύ θετικό πρόκειται να συμβεί στον έρωτα. Αυτό θα σας αναστατώσει και μπορεί να σας κάνει να πάρετε όμορφες πρωτοβουλίες για να κάνετε κάτι διαφορετικό με τον αγαπημένο σας. Γενικά όμως οι ημέρες δεν θα σας φέρουν πολλά γεγονότα ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά

 Ελεύθεροι, αν αναζητάτε τον έρωτα τότε η καλύτερη μέρα για να κινητοποιηθείτε είναι η Τρίτη. Εκείνη τη μέρα είναι εξαιρετικά πιθανό, να κάνετε ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες μέσα από τον φιλικό σας  περίγυρο ή μέσα από τον χώρο των συνεργασιών. Αν λοιπόν νιώσετε ένα ερωτικό σκίρτημα για κάποιον, αδράξτε την ευκαιρία και ζητήστε του να βγείτε ένα ραντεβού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Γάμος, σπίτι και οικογένεια

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα δεν θα φέρει πολλές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, φαίνεται ότι η οικογένειά σας απασχολεί πολύ όπως και το σπίτι σας. Γενικότερα επιθυμείτε περισσότερη αναγνώριση στην καριέρα σας ή κάποιοι επιθυμείτε διακαώς να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

 Ελεύθεροι, τις ημέρες αυτές παρόλο που δεν θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις, θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο ή με πρόσωπα κύρους. Εάν τώρα όλα τα παραπάνω έχουν και κάποια σχέση με εξωτερικό ή νόμο, τότε οι πιθανότητες αυξάνονται κατακόρυφα, αλλά τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας. 

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή είναι η εβδομάδα δεν είναι μια από τις πιο συναρπαστικές εβδομάδας της ερωτικής σας ζωής. Από τα μισά περίπου της εβδομάδας  θα αρχίσετε να σκέφτεστε έντονα κάποια ζητήματα που αφορούν την επισημοποίηση της σχέσης σας ή κάποιες κινήσεις που θέλετε να κάνετε για σπίτι και οικογένεια. Όμως φαίνεται ότι όλη αυτή διαδικασία σας προκαλεί ένταση.

 Ελεύθεροι, από τα μισά περίπου της εβδομάδας ίσως νιώσετε ότι αρχίζετε να βλέπετε πιο ερωτικά κάποιο πρόσωπο από το χώρο της καριέρας σας. Ωστόσο οι μέρες δεν υπόσχονται πολλές εξελίξεις. Θα πρέπει λοιπόν να αναμένετε εξελίξεις από την επόμενη εβδομάδα.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, την Πέμπτη μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σχετικά με ένα ταξίδι που σκοπεύετε να κάνετε με τον αγαπημένο σας. Εναλλακτικά, μπορεί να πάρετε μια μεγάλη ικανοποίηση σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών σας. Όμως στο κλείσιμο της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχετε την  ψυχική ένταση η οποία θα προκληθεί από γεγονότα σε σπίτι, οικογένεια ή σχετικά με τους γονείς σας.

 Ελεύθεροι, αν έχετε σχέση με εξωτερικό, ανώτατη εκπαίδευση, νόμο η Πέμπτη είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνετε μια ερωτική γνωριμία μέσα από τους παραπάνω χώρους. Το κλείσιμο της εβδομάδας σας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και αναστατώσεις, οι οποίες αφορούν το σπίτι και τους γονείς σας. Για άλλη μια φορά επίσης νιώθετε την έντονη ανάγκη να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) 

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02) 

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα γενικά είναι ευχάριστη για την ερωτική σας ζωή. Προβλέπονται εξελίξεις οι οποίες αφορούν ένα ταξίδι ή σκέψεις για επισημοποίηση της αγάπης σας. Το γενικό κλίμα των ημερών είναι πολύ ερωτικό.

  Ελεύθεροι, η πιο ερωτική στιγμή της εβδομάδας είναι το ξεκίνημα της. Τότε θα μπορούσατε να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία με κάποιο πρόσωπο το οποίο μπορεί να έχει σχέση με το εξωτερικό. Γενικά οι μέρες δεν υπόσχονται νέες σχέσεις, όμως είναι ερωτικές.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, εσείς είστε αναμφισβήτητα από τους πρωταθλητές της ερωτικής εβδομάδας. Ο έρωτας με τον αγαπημένο σας είναι εξαιρετικά δυνατός. Για όσους έχετε πρόσφατα μπει σε μια σχέση αυτή θα βάλει γερές ρίζες. Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι αυτό θα αποδειχθεί σημαντικό για την εξέλιξη του δεσμού σας, ενώ μπορεί αυτές τις μέρες να αποφασίζετε ή να πραγματοποιείτε το γάμο σας

 Ελεύθεροι, αποκλείεται αυτές τις ημέρες να μην ξεκινήσει για εσάς μια υπέροχη ερωτική σχέση. Ευνοούνται οι έρωτες με διαφορά ηλικίας ή με άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό.  Γενικά οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα  θα έχουν όλα τα απαραίτητα βασικά συστατικά για να κρατήσουν.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα από ανθρώπους του στενού σας περίγυρου ή από φίλους. Αυτά θα επηρεάσουν θετικά τη διάθεση και τη δική σας αλλά και του αγαπημένου σας. Δεν αποκλείεται επίσης να κανονίσετε μια κοντινή εκδρομή ή να αποφασίσετε με τον καλό σας να αγοράσετε ένα νέο μεταφορικό μέσο.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε ευχάριστες και αναπάντεχες γνωριμίες από πρόσωπα του φιλικού σας περίγυρου ή κατά τη διάρκεια μετακινήσεων. Το σαββατοκύριακο είναι σαφέστατα πιο ερωτικό για σας, επομένως κυκλοφορήστε πολύ και φλερτάρετε άφοβα.

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Μηνιαίες αστρολογικές Προβλέψεις Οκτώβριος 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

εβδομάδας 30 Σεπτεμβρίου 6 Οκτωβρίου Προβλέψεις Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια