Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/10/2024 – 13/10/2024 – Μεγάλοι έρωτες και μεγάλες εντάσεις

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/10/2024 – 13/10/2024 – Μεγάλοι έρωτες και μεγάλες εντάσεις

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/10/2024 – 13/10/2024 – Μεγάλοι έρωτες και μεγάλες εντάσεις

 Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Αυτές τις ημέρες θα καταλάβουμε ότι η αγάπη έχει πολλές μορφές. Και ότι μπορεί να μας δώσει την μεγαλύτερη ευτυχία αλλά και την μεγαλύτερη ένταση.

 Εύχομαι για άλλη μια εβδομάδα να δώσει στον καθένα μας αυτό που περισσότερο έχουμε ουσιαστικά ανάγκη.

 Πάμε να δούμε μαζί το πλανητικό σκηνικό που μας ετοίμασαν οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα.

Στις 08 Οκτωβρίου η Αφροδίτη από την 18η μοίρα του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη από την 18η μοίρα του Καρκίνου. Οι υπάρχουσες σχέσεις θα ανθίσουν κατά την την διάρκεια της επιρροής αυτής της όψης. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες διελεύσεις για όσους αναζητούν τον έρωτα. Η γλυκιά σας πλευρά εξισορροπεί τον έντονο ερωτισμό σας και γίνεστε ακαταμάχητοι! Επηρεάζονται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες αλλά και οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του Β δεκαημέρου. 

 Την ίδια μέρα ο Ερμής από την 21η μοίρα του Ζυγού σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από την 21η μοίρα των Διδύμων. Κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης η αισιοδοξία θα κυριαρχήσει. Είτε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια και να γίνετε πιο κοινωνικοί. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, αλλά και οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που είστε γεννημένοι στο τέλους του Β και στις αρχές του Γ δεκαημέρου.

 Την ίδια μέρα ο Ερμής από την 21η μοίρα του Ζυγού σχηματίζει αντίθεση με τον Χείρωνα από την 21η μοίρα του Κριού. Η σκέψη μας θα χαθεί σε βαθιά ριζωμένες πληγές. Μπορούμε όμως να τις αντιμετωπίσουμε και να μιλήσουμε για αυτές. Με αυτόν τον τρόπο κάποιες σχέσεις μπορούν να πιαστούν από κάπου για να πάνε μπροστά. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που είστε γεννημένοι στο τέλους του Β και στις αρχές του Γ δεκαημέρου.

 Στις 10 Οκτωβρίου η Αφροδίτη από την 21η μοίρα του Σκορπιού σχηματίζει όψη χιαστί με τον Δία από την 21η μοίρα των Διδύμων. Η όψη αυτή δείχνει ότι χρειάζονται κάποιες αναπροσαρμογές στο πως δίνετε και λαμβάνετε την αγάπη. Μην θεωρείτε τον αγαπημένο σας δεδομένο. Οι ελεύθεροι μην δώσετε αμέσως τα πάντα σε μία γνωριμία. Επηρεάζονται μόνο οι Σκορπιοί και οι Δίδυμοι γεννημένοι στις 19-20-21 και 22 μοίρες των ζωδίων. 

 Στις 12 Οκτωβρίου ο Δίας από την 21η μοίρα των Διδύμων θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Χείρωνα από την 21η μοίρα του Κριού. Η όψη αυτή μας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε παλιές πληγές και να τις θεραπεύσουμε. Οι υπάρχουσες σχέσεις θα ανακτήσουν την ελπίδα τους για ένα καλύτερο αύριο. Οι ελεύθεροι μπορούν να ανοιχτούν περισσότερο σε νέες προοπτικές Επηρεάζονται οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες, που είστε γεννημένοι στο τέλος του Β και στις αρχές του Γ δεκαημέρου.

 Στις 13 Οκτωβρίου ο Ερμής από την 29η μοίρα του Ζυγού θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα από την 29η μοίρα του Αιγόκερω. Η σκέψη βαθαίνει και ορισμένες ιδέες μπορεί να γίνουν έμμονες. Η επικοινωνία θέλει προσοχή γιατί εύκολα θα οδηγήσει σε διαφωνίες ενώ υποβόσκουσες εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να αποκαλύψουν κρυμμένες αλήθειες. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του Γ δεκαημέρου και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στην αρχή του Α δεκαημέρου.

 Την ίδια μέρα ο Άρης από την 21η μοίρα του Καρκίνου σχηματίζει τετράγωνο με τον Χείρωνα από την 21η μοίρα του Κριού. Κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης, νιώθουμε την ανάγκη να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που βάζουμε στον εαυτό μας αλλά και στην αγάπη. Πρέπει να εντοπίζουμε από που πηγάζουν οι ανασφάλειές μας και να αποδεχτούμε τις συνέπειες των επιλογών και των πράξεών μας. Επηρεάζονται ξανά οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι τέλη του Β και αρχές του  Γ δεκαημέρου.

Καιρός για Σταθερές Σχέσεις: Αφροδίτη Τρίγωνο Κρόνος 4 Οκτωβρίου – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 07/10/2024 – 13/10/2024 – Μεγάλοι έρωτες και μεγάλες εντάσεις 3

Ιωάννα Ζιαμπίρη

Instagram:  Ioanna Ziampiri https://www.instagram.com/ioannaziampiri/

TikTok: Ioanna Ziampiri https://www.tiktok.com/@astro_ioanna

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 20/04) Περίεργες ερωτικές ημέρες

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03) 

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, ήδη από το ξεκίνημά της η εβδομάδα σας δείχνει ότι έχει όμορφα σχέδια για εσάς. Κάτι καλό ετοιμάζετε σχετικά με το σπίτι σας ή πιο απλά περνάτε πολύ καλά με τον αγαπημένο σας. Το σαββατοκύριακο μιλήστε για όλα όσα σας απασχολούν και έχουν σχέση με επιθυμίες σας για ένα ταξίδι ή για μια αλλαγή στο σπίτι ή για την οικογένειά σας. 

 Ελεύθεροι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας κάνει να ονειρεύεστε μια νέα σχέση. Μπορεί όμως η καυτή εξέλιξη να μην προκύψει αυτές τις μέρες. Εσείς όμως δεν πτοείστε και το σαββατοκύριακο βρίσκετε αδέρφια ή φίλους και περνάτε καλά. Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείτε να νικήσετε προσωπικές ανασφάλειες.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου το ξεκίνημα της εβδομάδας σας προσφέρει την ευκαιρία να νιώσετε καλά με τον σύντροφό σας και να ασχοληθείτε με επιτυχία με την οικογένειά σας, με ζητήματα σπιτιού αλλά και με το ερωτικό κομμάτι της σχέσης. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας και κυρίως το σαββατοκύριακο, θα βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ζήτημα σχετικό με τους παραπάνω τομείς και αυτό δεν θα είναι για το καλό της σχέσης σας. Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να το αντιμετωπίσετε; Αν ναι, κρατήστε χαμηλούς τόνους.

 Ελεύθεροι, η αρχή της εβδομάδας μπορεί να σας φέρει μία ευκαιρία για μια ερωτική γνωριμία. Η κατάσταση όμως εξελίσσεται δύσκολα και για αυτό ευθύνονται και οι προσωπικές σας ανασφάλειες. Κάποιοι θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες συνέπειες παρελθοντικών πράξεών σας και ίσως σκέφτεστε έναν χωρισμό που σας κόστισε. 

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 20/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σας θέλω ψύχραιμους ή ετοιμοπόλεμους. Όπως το πάρει κανείς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας εσείς και ο αγαπημένος σας θα έρθετε αντιμέτωποι με έντονες διαφωνίες για την πορεία της σχέσης σας. Τα προβλήματα δεν είναι καινούργια. Καθόλου μάλιστα. Πρόκειται για παλιές υποθέσεις που μπορεί επιμελώς να κρύβατε κάτω από το χαλί. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να το παίξετε και ερωτικοί ντετέκτιβ αφού υποψιάζεστε το ταίρι σας. 

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικές. Απεναντίας. Αν κάνετε κάποια γνωριμία αυτή πολύ δύσκολα θα εξελιχθεί καλά αφού εσείς δεν νιώθετε καλά. Δεν το αποκλείω κάποιο πρόσωπο να τραβήξει την προσοχή σας, ωστόσο πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσετε ανασφάλειες και παλιά απωθημένα και μετά να κάνετε μια νέα αρχή. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε σχεδόν εμμονικά έναν πρώην.

ΤΑΥΡΟΣ (21/04 – 20/05) Διαφορές στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (21/04 – 30/04) 

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου στο κλείσιμο της εβδομάδας νιώθετε πολύ μπερδεμένoι και δεν μπορείτε να βάλετε σε μια σειρά τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Η καθημερινότητά σας σαν ζευγάρι μπορεί να αλλάζει λόγω εργασιακών ζητημάτων αλλά και θεμάτων εξωτερικού. Ή μπορεί να υπάρχει και ένας συνδυασμός. Να πρέπει δηλαδή να μετακινηθείτε εσείς ή ο σύντροφός σας λόγω εργασίας. Γενικά κάτι δεν σας αρέσει και κάτι δεν σας κολλάει. Ίσως υποψιάζεστε και κάποιου είδους παρασκήνιο. Καλό είναι να προσέχετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

 Ελεύθεροι, ενώ όλη την εβδομάδα περνάτε ήσυχα και ωραία, έρχεται το σαββατοκύριακο να σας να σας χαλάσει την ηρεμία. Μπορεί να προκύψουν γνωριμίες, ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ιδιαίτερα αν τα πρόσωπα αυτά είναι από τον εργασιακό σας χώρο ή έχουν κάποια σχέση με το εξωτερικό. 

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου είστε από τους τυχερούς στον έρωτα αυτήν την εβδομάδα. Αν έχετε παλιά προβλήματα ήρθε η στιγμή να τα λύσετε. Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι το κλειδί για να βγείτε κερδισμένοι στην αγάπη. Μιλήστε λοιπόν για όσα σας ενοχλούσαν σε καθημερινή βάση και θα δείτε τη σχέση σας να βελτιώνεται. Αν έχετε προβλήματα από τον στενό σας περίγυρο όπως από αδέρφια ή φίλους που ίσως σας έχουν προδώσει, ο αγαπημένος σας είναι για σας ένα γερό στήριγμα. 

 Ελεύθεροι, αυτές οι ημέρες φέρνουν στη ζωή σας μια νέα αγάπη. Αναζητήστε τον έρωτα στο καθημερινό σας περιβάλλον και στο χώρο της εργασίας σας. Δεν αποκλείεται επίσης αδέρφια, φίλοι και στενοί συγγενείς να πάρουν το ρόλο του σύγχρονου προξενητή και να σας παρουσιάσουν κάποιον. Σε αυτή την περίπτωση όμως προσέξτε μήπως κάνουν το καλό, αλλά μετέπειτα κάνουν και κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθετε δυνατό συναισθηματικό δέσιμο με τον σύντροφό σας. Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε την σχέση σας ένα βήμα πιο κοντά προς την επισημοποίηση. Γενικά ευνοούνται σχέδια για ταξίδια και ζητήματα εξωτερικού και γενικότερα το κλίμα ανάμεσά σας είναι ευχάριστο. 

 Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα είναι καλή για εσάς και ευνοείστε περισσότερο έως και την Παρασκευή. Μέχρι τότε μπορείτε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες θα χαρακτηρίζονται και από βαθιά συναισθήματα αλλά και από ρομαντισμό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 21/06) Επιτέλους καλές στιγμές και για το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05) 

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για τη σχέση σας. Νιώθετε αισιόδοξοι για το μέλλον σας μαζί και η αγάπη τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και σας γεμίζει ασφάλεια. Σίγουρα οι μέρες μιλούν για διασκέδαση και ευχαρίστηση είτε μόνο οι δύο σας είτε μαζί με την παρέα καλών φίλων.

 Ελεύθεροι  το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι η καλύτερη στιγμή για όσους κυνηγάτε τον έρωτα και θέλετε να μπείτε σε μια νέα σχέση. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια γνωριμία,, είτε μέσω φίλων, είτε μέσω συνεργατών, είτε μέσα από ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Αυτό το φλερτ σίγουρα θα συμβάλει θετικά στην αυτοπεποίθησή σας.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου η Τρίτη είναι για εσάς μια υπέροχη μέρα για τα θέματα του έρωτα. Μπορείτε να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας για όσα σας απασχολούν, να διασκεδάσετε μαζί και να θυμηθείτε τις παλιές καλές στιγμές της γνωριμίας. Για να συνεχιστεί αυτό το καλό κλίμα θα πρέπει να επανεξετάσετε τους όρους της εργασίας σας. Ίσως αφιερώνετε πολύ περισσότερο χρόνο εκεί από όσο θα θέλατε με αποτέλεσμα κάποιοι να παραμελείτε το κομμάτι της δημιουργικότητας και της χαράς στον έρωτα.

 Ελεύθεροι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας απολαύστε το φλερτ και την διασκέδαση, αφεθείτε στις χάρες της ζωής και θα δείτε ότι θα προκύψει και μια γνωριμία. Είναι πιθανόν εάν αυτή έχει να κάνει με τον εργασιακό σας περιβάλλον ή τον στενό τομέα της καθημερινότητας να σας αγχώνει και να πρέπει να την κρατήσετε μυστική. 

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 21/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αισιοδοξία, καλά νέα και εύνοια σε σχέδια που αφορούν σπίτι, οικογένεια έρωτα και παιδιά αυτή την εβδομάδα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μπορείτε να προωθήσετε με μεγάλη επιτυχία όλους τους παραπάνω τομείς. Είτε κάνετε συμφωνίες για το σπίτι, είτε θέλετε να κάνετε ένα παιδί ,είτε να προχωρήσετε τη σχέση σας, όλα τα παραπάνω ευνοούνται. Ο σύντροφός σας, σας στηρίζει στις κινήσεις σας και επηρεάζεται θετικά ο ένας τον άλλον.

 Ελεύθεροι, αυτές οι ημέρες είναι πάρα πολύ καλές για τον έρωτα. Έχετε καλή διάθεση, είστε πολύ αισιόδοξοι και εννοείται ότι θα κάνετε μια νέα γνωριμία. Αυτή μπορεί να προκύψει κυρίως μέσα από το φιλικό σας περίγυρο. Δεν αποκλείεται όμως σε αυτήν να παίξουν ρόλο και μέλη της οικογένειάς σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/06 – 22/07) Εντάσεις κυρίως για το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (22/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, η μόνη ίσως απαιτητική μέρα της εβδομάδας είναι η Τετάρτη. Τότε μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφό σας. Μπορεί όμως να έχετε και ένα εξαιρετικά φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα και να μεταφέρετε τα νεύρα σας στον αγαπημένο σας. Βέβαια, για να λέμε και όλη την αλήθεια, κάποιοι μπορεί να πέσετε ψυχολογικά γιατί βλέπετε ότι η σχέση σας δεν εξελίσσεται όπως θέλετε.

 Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα για εσάς δεν προσφέρει ερωτικές εξελίξεις. Φαίνεται ότι αυτές τις ημέρες έχετε μάλλον εγκαταλείψει -πάντα προσωρινά -το σπορ του έρωτα. Ασχολείστε πολύ με ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας, τους γονείς σας αλλά και την καριέρα σας

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07) 

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, χαράς ευαγγέλια για εσάς! Είτε θέλετε να το πιστέψετε, είτε όχι, είστε οι πλέον ευνοημένοι από τον έρωτα αυτή την εβδομάδα. Αγάπη, πάθος, δημιουργικότητα, σχέδια για γάμο είναι όλα μέσα στο παιχνίδι! Δεν βρίσκω αρκετά λόγια για να σας περιγράψω πόσο ευνοείστε.  Προχωρήστε λοιπόν μπροστά με τον καλό σας και σίγουρα αυτές τις ημέρες θα ευγνωμονείτε την καλή σας τύχη.

 Ελεύθεροι, στο τέλος αυτής της εβδομάδας μάλλον δεν θα είστε πια ελεύθεροι και την επόμενη εβδομάδα σας βλέπω να διαβάζετε τις προβλέψεις για τους δεσμευμένους. Ο έρωτας σας έχει βάλει στόχο και θα σας κατακτήσει. Αποκλείεται να μην ερωτευτείτε τρελά και να μην μπείτε σε μια νέα σχέση η οποία έχει και καλές προοπτικές για το μέλλον.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα για εσάς έχει λίγο από όλα. Ναι μεν υπάρχει πολύ δυνατό συναίσθημα και ερωτικό πάθος, ωστόσο θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις οι οποίες ως επί το πλείστον αφορούν το σπίτι και την προοπτική του δεσμού για όσους δεν είστε ακόμα παντρεμένοι. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα φέρει τα περισσότερα γεγονότα και εντάσεις. Οι διαμάχες με τον σύντροφο θα κορυφωθούν και θα απαιτηθεί εξαιρετική ψυχραιμία και καλή συνεννόηση. Όσα θέματα κρύβετε επιμελώς, θα βγουν σαν τυφώνας στην επιφάνεια.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές είναι περίεργες. Ναι μεν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ερωτικές γνωριμίες αλλά υπάρχει μεγάλη ένταση και δύσκολο κλίμα. Δεν αποκλείεται κάποιες από τις σχέσεις αυτές να επαναφέρουν παλιές οδυνηρές αναμνήσεις από έναν παλιό δεσμό. Υπάρχει επίσης η τάση να δημιουργηθούν έντονες διαφωνίες. Γι΄αυτό πριν χαλάσετε κάτι που δεν έχει ακόμα γεννηθεί, κρατήστε τον υποψήφιο σύντροφο στην αναμονή και τον ξαναβρίσκετε την επόμενη εβδομάδα

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Αισιοδοξία και κοινωνικοποίηση

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08) 

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι καλό για τον έρωτα και για τη σχέση σας και για μελλοντικά σχέδια. Όμως το σαββατοκύριακο,  για όσους είστε γεννημένοι τις δυο πρώτες ημέρες του δεκαημέρου, φέρνει διάσταση απόψεων κυρίως σε θέματα που αφορούν το ακίνητο, την διαχείριση των οικονομικών και την οικογένεια. Αν ωστόσο εσείς και ο αγαπημένος σας δεν αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα, τότε η ένταση μπορεί να γεννηθεί ανάμεσα σε εσάς και τον αδερφό σας ή ένα στενό φίλο ή συγγενή σας και ο σύντροφός σας, να σας συμπαρασταθεί.

 Ελεύθεροι οι ημέρες αυτές δεν υπόσχονται για εσάς κεραυνοβόλους έρωτες. Για να λέμε την αλήθεια δεν σας υπόσχονται κανενός είδους έρωτα. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε άλλους τομείς. Το σαββατοκύριακο υπάρχει μια μεγάλη ένταση ανάμεσα σε εσάς και σε δικά σας πρόσωπα. Έτσι δεν θα σας μείνει ούτε χρόνος, αλλά κυρίως ούτε και διάθεση για να ψάξετε και να βρείτε το άλλο σας μισό.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας χαλαρώσει. Μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Επωφεληθείτε λοιπόν από τις αρχικές ημέρες για να λύσετε τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να είχατε τελευταία.  Κάποιοι θα περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τον αγαπημένο και την οικογένειά σας, κάτι που θέλατε πολύ να κάνετε τελευταία και δεν μπορούσατε.

 Ελεύθεροι η καλύτερη στιγμή για τα ερωτικά σας είναι σίγουρα στην αρχή της εβδομάδας. Τότε μπορείτε να κάνετε ερωτικές γνωριμίες μέσα από το στενό σας περίγυρο, ενώ δεν αποκλείεται ένας γείτονας να τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Γενικά όμως όλη την εβδομάδα οι ημέρες είναι καλές. Aκόμα και αν δεν ερωτoχτυπηθείτε, θα περάσετε όμορφα.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 –22/08)

  Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ευχάριστες επαφές με φίλους και κοινωνικό περίγυρο θα έχουν άμεση επίπτωση στην τόνωση του έρωτά σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε ευχάριστα νέα, να κανονίσετε με τον καλό σας ένα ταξίδι για να επισκεφτείτε φίλους ή να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο. Η εβδομάδα συνεχίζεται σε αυτό το καλό κλίμα. Το σαββατοκύριακο θα περάσετε πάρα πολύ καλά με τον σύντροφό σας και θα κανονίσετε κάποιου είδους γιορτή ή δείπνο στο σπίτι με δικούς σας ανθρώπους.

 Ελεύθεροι, τις ημέρες αυτές είστε πολύ κοινωνικοί. Είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνετε μια ερωτική γνωριμία κυρίως μέσα από φίλους ή μέσα από πρόσωπα του στενού σας περίγυρου. Εάν μετακινήσετε πολύ αυτές τις μέρες για δουλειά ή κάνετε πολλές επισκέψεις σε δικούς σας ανθρώπους, εν μέσω μετακινήσεων μπορείτε να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με τον επόμενο σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 22/09) Όμορφες ημέρες

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας φαίνεται ότι τα πράγματα στη συντροφική σας σχέση στείλουν με εξαιρετική ηρεμία. Δεν πρέπει να περιμένετε κανενός είδους εκπλήξεις ούτε θετικές και ευτυχώς ούτε και αρνητικές. Προς τα μισά της εβδομάδας μπορεί να παρατηρήσετε μία τόνωση στον έρωτα με τον καλό σας ή να ασχοληθείτε πολύ με τα παιδιά σας.

 Ελεύθεροι, την εβδομάδα αυτή ο έρωτας σας αφήνει παγερά αδιάφορους. Εφόσον όμως δεν τον κυνηγάτε εσείς μάλλον σας πάει κι αυτός κόντρα και σας αφήνει στην ησυχία σας. Επομένως χαλαρώστε, ξεκουραστείτε, ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας αφορούν περισσότερο και περιμένετε τις επόμενες ημέρες για να επανέλθετε δυναμικά στον ερωτικό στίβο.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες πρέπει να εκμεταλλευτείτε την υπέροχη επικοινωνία που έχετε με τον αγαπημένο σας. Νιώθετε μέσα σας να μεγαλώνει η επιθυμία σας να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας και τις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Η ερωτική έλξη ανάμεσά σας είναι έντονη. Αν είστε λίγο καιρό σε μια σχέση τότε είναι πιθανό να επισπεύσετε την αρχή της συμβίωσης σας. Όσοι είστε σε μια μακροχρόνια σχέση μπορείτε να τονώσετε το ερωτικό σας πάθος κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι.

 Ελεύθεροι, είστε πολύ κοινωνικοί αυτές τις ημέρες αλλά και πάρα πολύ σεξουαλικοί και μαγνητικοί. Οι γνωριμίες μπορεί να προκύψουν κυρίως μέσα από κοινωνικό περίγυρο ή φίλους. Απ΄όπου όμως και να προκύψουν, είναι έντονες και άκρως ερωτικές. Οι γυναίκες είναι πιθανό να νιώσετε έλξη για άντρες που έχουν σωματική δύναμη. Aν είστε άντρες αυτές τις ημέρες θα θαυμάσετε την ομορφιά σε μια γυναίκα αλλά με μεγάλο σεβασμό προς την ίδια.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 22/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, χάρη στην αισιοδοξία και τις καλές συνθήκες σε σπίτι και οικογένεια μπορείτε να ξεπεράσετε κάποια άγχη -κυρίως οικονομικής φύσης -που είχατε με τον αγαπημένο σας. Οι μέρες αυτές θα σας προσφέρουν άφθονες ευκαιρίες για να έρθετε κοντά ερωτικά, να μιλήσετε για τις βαθιές σας ανάγκες, και να περάσετε ωραίες στιγμές οι δύο σας. Ξαφνικά ταξίδια και ιδέες για το μέλλον σας ολοκληρώνουν μια πραγματικά όμορφη για σας ερωτική εβδομάδα.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τον έρωτα στη ζωή σας. Αυτή μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια μετακινήσεων ή σύντομων εκδρομών ή με πρόσωπα τα οποία σας παρουσιάζει ο στενός σας περίγυρος. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνετε γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που έχει σχέση με το εξωτερικό η οποία θα μπορούσε να προκύψει και ξαφνικά.

ΖΥΓΟΣ (23/09 – 23/10) Δυσκολίες για το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (23/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θα συγκεντρωθείτε πολύ στη σχέση σας. Ίσως πρέπει να δημιουργήσετε πιο υγιή όρια ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και να εκφράσετε περισσότερο τον εαυτό σας μέσα στον δεσμό σας. Επίσης ίσως ήρθε η στιγμή να αναλάβετε έναν πιο ηγετικό ρόλο και να επιδιώξετε με σθένος την επισημοποίηση της σχέσης, εάν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει.

 Ελεύθεροι, η καλύτερη στιγμή για εσάς που ψάχνετε τον έρωτα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας. Τότε θα μπορούσατε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν και όντως να εξελιχθούν σε μια σχέση. Ωστόσο θα πρέπει να μην θυσιάσετε την ατομικότητά σας στο βωμό της σχέσης.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ίσως χρειαστείτε την βοήθεια του συντρόφου σε θέματα σχετικά με την καριέρα σας. Ίσως όμως αφιερώνετε υπερβολικά πολύ χρόνο στην επαγγελματική σας ζωή με αποτέλεσμα να έχετε παραμελήσει σπίτι και οικογένεια. Αν όντως αυτό ισχύει, τότε θα υπάρξει ένταση μεταξύ σας κυρίως προς τα μέσα της εβδομάδας. Όσοι από σας σκέφτεστε αυτή την περίοδο να παντρευτείτε, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι αυτό το κάνετε για τους σωστούς λόγους και όχι απλά επειδή πιστεύετε ότι ο γάμος θα σας κάνει να θεωρήστε πετυχημένοι κοινωνικά.

 Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα δεν είναι εσάς μια από τις πλέον ερωτικές εβδομάδες του μήνα. Δεν θα συμβούν πολλά γεγονότα, καθώς φαίνεται ότι είστε πολύ συγκεντρωμένοι στα οικονομικά σας αλλά και σε θέματα καριέρας. Βέβαια για να λέμε και όλη την αλήθεια, είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. 

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 23/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή είναι μια απαιτητική εβδομάδα για εσάς. Ίσως νιώθετε μοναξιά μέσα στη σχέση σας. Μπορεί κάποια παρελθοντική προδοσία να επηρεάζει την συμπεριφορά σας και να σας δημιουργεί άσχημες σκέψεις. Θα υπάρξει λοιπόν μεγάλη ένταση ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Ότι σας έχει πονέσει πιο βαθιά στη σχέση θα έρθει τώρα στην επιφάνεια. Μπορεί επίσης να υπάρξουν δυσάρεστα γεγονότα που να αφορούν τους γονείς σας ή τα πεθερικά σας, οι οποίοι ίσως είναι μέρος του προβλήματος του γάμου σας. Εάν στο παρελθόν είχατε πάρει λανθασμένες αποφάσεις σε σχέση με τον αγαπημένο σας, ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να πληρώσετε τις συνέπειες. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες δεν έχετε καλή διάθεση και σίγουρα δεν είστε σε φάση για να κάνετε νέες γνωριμίες. Πρέπει να είστε έτοιμοι για μεγάλη ένταση σε σπίτι και οικογένεια. Οι σκέψεις σας είναι μπερδεμένες και ίσως υποψιάζεστε παρασκήνιο το οποίο μπορεί και να υπάρχει. Αν κάνετε μια ερωτική γνωριμία, θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί καθώς είναι παραπάνω από πιθανό να απογοητευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 22/11) Ερωτικοί νικητές οι εκπρόσωποι του Β δεκαημέρου

Α΄ Δεκαήμερο (24/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, οι ημέρες αυτές δεν φέρνουν πολλά γεγονότα. Όμως ξεκινάει για εσάς μια περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας το σπίτι και η οικογένειά σας θα αποκτήσουν τεράστια σημασία. Σίγουρα η σχέση σας και ο αγαπημένος σας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο στη ζωή σας και νιώθετε έντονα ερωτικά συναισθήματα για αυτόν.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές είναι σχετικά ήσυχες για την ερωτική σας ζωή. Αναζητάτε κάτι σταθερό στα ερωτικά σας, γιατί μάλλον μπαίνετε σε μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας η δημιουργία της δικής σας οικογένειας θα παίξει πρωταρχικό ρόλο. Ωστόσο οι εξελίξεις δεν θα συμβούν αυτές τις μέρες.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, οι καλές ερωτικές μέρες για εσάς συνεχίζονται αφού μάλλον φαίνεται ότι είστε κάτω από την προστασία του έρωτα και της αγάπης. Με τον αγαπημένο σας το πάθος και η έλξη είναι πολύ δυνατά μπορεί να οργανώνετε το γάμο σας ή να σχεδιάζετε ένα πολύ σημαντικό για εσάς ταξίδι στο εξωτερικό.  Το μόνο μελανό σημείο μπορεί να είναι τα κοινά σας οικονομικά τα οποία ίσως πρέπει να τα διαχειριστείτε καλύτερα. 

 Ελεύθεροι, για άλλη μια εβδομάδα είστε από τους τυχερούς στον έρωτα. Μια νέα συναρπαστική ερωτική γνωριμία θα μπει δυναμικά στη ζωή σας και θα εξελιχθεί σε μια σχέση η οποία θα αλλάξει το μέλλον σας. Πού μπορείτε να γνωρίσετε το νέο σας σύντροφο; Με τόση εύνοια που έχετε παντού. Ωστόσο οι πιθανότητες αυξάνονται κατακόρυφα στο χώρο των συνεργασιών σας, με συναδέλφους, κατά τη διάρκεια μακρινών ταξιδιών ή με άτομα που έχουν σχέση με το νόμο ή την ανώτατη εκπαίδευση.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11) 

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή είναι σχετικά ήσυχη αλλά σε γενικές γραμμές ικανοποιητική. Προς το κλείσιμο της μπορείτε να έχετε κάποιες ξαφνικές ιδέες για να περάσετε καλύτερα ή διαφορετικά και να κάνετε πράγματα λίγο πιο ασυνήθιστα με τον σύντροφό σας. Το σαββατοκύριακο δεν έχετε όρεξη να κάνετε πολλά. Επομένως μπορείτε να το περάσετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε με τον καλό σας.

 Ελεύθεροι προς το κλείσιμο της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία η οποία να σας ευχαριστήσει πολύ. Επειδή το σαββατοκύριακο λοιπόν έχετε σίγουρα κλείσει ραντεβού, προσέξτε την τάση σας να το παρακάνετε προκειμένου να αρέσετε στον υποψήφιο σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Καλές προοπτικές

΄Α Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες μπορεί να σκέφτεστε να πάρετε κάποια οικονομικά ρίσκα με το σύντροφό σας προκειμένου να κάνετε κάτι που θεωρείτε ότι θα σας κάνει ευτυχισμένους. Αν έχετε παιδιά, οι μέρες ευνοούν το μεγαλύτερο δέσιμο μαζί τους. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε με τον καλό σας να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί και να κάνετε έξοδα για αυτό.

 Ελεύθεροι, είστε σε μια φάση που νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε τολμηρές κινήσεις στην ερωτική σας ζωή. Ενδεχομένως να σας αρέσει κάποιος αλλά δεν βρίσκετε το κουράγιο να του το πείτε. Οι μέρες δεν προσφέρουν πολλές ερωτικές δυνατότητες αλλά σίγουρα είναι καλό να ασχοληθείτε με όσα σας κάνουν ευτυχισμένους.

 Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12) 

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να έχετε διάθεση να βρείτε φίλους και να διασκεδάσετε. Όμως οι υποχρεώσεις του σπιτιού σας δημιουργούν κάποιες έξτρα ευθύνες και έτσι δεν μπορείτε να χαρείτε όσο θα θέλατε. Παρακάτω οι μέρες κυλούν ήσυχα. Με τον αγαπημένο σας δεν πρέπει να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα ίσως από κάποια οικονομικά άγχη τα οποία μπορεί να αφορούν και τα παιδιά σας

 Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές είναι ήσυχες για την ερωτική σας ζωή και δεν θα πρέπει να περιμένετε πολλές εξελίξεις. Είναι μια περίοδος όμως που είστε κοινωνικοί οπότε μπορείτε να επενδύσετε στην παρέα καλών φίλων. Ό,τι ερωτικό προκύψει τώρα είναι πιθανό να είναι κρυφό ή να έχει κάποιου είδους παρασκήνιο.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή είναι πολύ θετική για την σχέση σας. Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι καλή και συνεργάζεστε άψογα οι δυο σας. Νιώθετε μεγάλη αισιοδοξία για κάποια μελλοντικά σχέδια που έχετε και σε σχέση με αυτά μπορείτε να έχετε και ευχάριστα νέα. Γενικά μην φοβηθείτε αυτές τις μέρες να πάρετε νέες αποφάσεις για την σχέση σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις μέρες μπορεί να νιώσετε έλξη κυρίως εγκεφαλική για πρόσωπα τα οποία έχουν να κάνουν με το φιλικό σας περίγυρο ή με τον τομέα των συνεργασιών σας. Μπορεί λοιπόν τα κοινά ιδανικά και οι κοινές προοπτικές, να σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσε να αναπτυχθεί και ένα ερωτικό συναίσθημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 20/01) Οικογενειακές εντάσεις

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12) 

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα εξελίσσεται ήσυχα για την συντροφική σας σχέση. Ίσως σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή ανοίγετε μια νέα προοπτική στην οικογένειά σας. Σκέφτεστε μήπως να γίνετε γονείς; Την Τετάρτη η μητέρα σας ή κάποιο γυναικείο πρόσωπο της οικογένειάς σας ίσως  χρειαστεί την φροντίδα σας. Ο σύντροφός σας όμως είναι στο πλευρό σας.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα είναι ήρεμη ερωτικά μιλώντας. Σίγουρα η καριέρα σας είναι ένας τομέας ο οποίος δεν σας αφήνει πολύ ελεύθερο χρόνο αυτές τις μέρες για ερωτικά ραντεβού. Και το σπίτι όμως καθώς και μέλη της οικογένειάς σας θα αποσπάσουν την προσοχή σας. Επομένως μεταφέρετε τις ερωτικές εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου ως γνήσιοι καριερίστες ασχολείστε με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Όμως και ο γάμος σας απασχολεί και κυρίως η κοινωνική σας εικόνα σαν ζευγάρι. Δεν αποκλείεται να έχετε αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες θα παρευρεθείτε με τον καλό σας. Όμως από την άλλη ζητήματα που τις ρίζες τους στο παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια και δημιουργούν μεταξύ σας εντάσεις. Κάποια διαφωνία για το σπίτι ή για μέλη της οικογένειάς ή για την επισημοποίηση της σχέσης, σας φέρνουν αντιμέτωπους. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε εσείς που είστε γεννημένοι την τελευταία μέρα του δεκαήμερου.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα είστε πολύ αφοσιωμένοι στην καριέρα σας ενώ δεν αποκλείεται ένας έρωτας να γεννιέται μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δέχεστε πιέσεις από την οικογένειά σας για να κοιτάξετε λιγάκι και την προσωπική σας ζωή. Τώρα για όσους είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του δεκαημέρου και έχετε πρόσφατα μπει σε μια σχέση, το σαββατοκύριακο θα δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας. 

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 20/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις μέρες έως και την Τετάρτη γιατί τότε έχετε όμορφες ευκαιρίες να περάσετε καλά με τον σύντροφό σας και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Από την τετάρτη και μετά και όσοι είστε γεννημένοι στις αρχές και μετέπειτα στο τέλος του δεκαημέρου, θα έρθετε αντιμέτωποι με διαμάχες με τον καλό σας οι οποίες μπορεί να αφορούν την εξέλιξη του δεσμού σας, το σπίτι και την οικογένεια. Πρέπει να επανεξετάσετε τους ρόλους σας μέσα στη σχέση και να αντιμετωπίσετε παρελθοντικά προβλήματα

 Ελεύθεροι, αν αναζητάτε τον έρωτα κινητοποιηθείτε έως και την τετάρτη. Εκείνες τις μέρες μπορείτε να κάνετε γνωριμίες από το φιλικό σας περίγυρο αλλά και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι ξαφνικές, ουρανοκατέβατες και να σας ενθουσιάσουν. Αν είστε γεννημένοι στην αρχή και στο τέλος του δεκαημέρου, οι μέρες δεν ευνοούν νέες γνωριμίες και κυρίως το σαββατοκύριακο κάποιες από αυτές μπορεί να σας απογοητεύσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/01 – 19/02) Αισιόδοξο μέλλον

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ήρεμη για την ερωτική σας σχέση. Σας απασχολούν άλλοι τομείς ίσως θέματα εξωτερικού, συνεργασιών και εκπαίδευσης. Δεν αποκλείεται να σκέφτεστε με το σύντροφό σας να κάνετε ένα ταξίδι ή εκείνος να έχει κάποιες νομικές υποθέσεις οι οποίες τον απασχολούν.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές δεν σας υπόσχονται πολλές ερωτικές εξελίξεις καθώς άλλοι είναι οι τομείς που αποσπούν την προσοχή σας. Επομένως ασχοληθείτε με τα ζητήματα τα οποία είναι για σας πιο σημαντικά και σίγουρα ο έρωτας μπορεί να περιμένει.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει με καλή διάθεση έχετε μια ευκαιρία να περάσετε καλά με το σύντροφό σας και να οργανώσετε ένα ταξίδι. Δεν αποκλείεται ο αγαπημένος σας να έχει καλές εξελίξεις στα δικά του οικονομικά. Αν είστε γονείς η εκπαίδευση των παιδιών σας, σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση. Κάποιοι επίσης αποφασίζετε να παντρευτείτε. 

 Ελεύθεροι, οι ημέρες τραβούν την προσοχή σας σε θέματα εκπαίδευσης, ταξιδιών και συνεργασιών. Δεν αποκλείεται επίσης ορισμένοι από εσάς να έχετε και κάποιες νομικές εμπλοκές. Όπως και να έχει, μέσα από τους παραπάνω χώρους είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνετε αυτές τις μέρες μια ερωτική γνωριμία.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 19/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες ο έρωτας σας με τον αγαπημένο σας θα σας δώσει μεγάλη αισιοδοξία και θα κάνετε νέα σχέδια. Έχετε εύνοια αν οργανώνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή σκέφτεστε να ακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης . Επίσης ορισμένοι σίγουρα θα σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε έναν γάμο ή σε μία εγκυμοσύνη. 

 Ελεύθεροι, οι ημέρες μιλούν για έρωτες οι οποίοι είναι πιθανό να γεννηθούν μέσα από χώρους ή με άτομα που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, το νόμο, τα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και με πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσετε μέσω φίλων. Αν κάποιοι από σας ταξιδεύετε, τότε δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια του ταξιδιού να κάνετε μια ερωτική γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Ευχάριστη ερωτική εβδομάδα

Α΄ Δεκαήμερο (20/02 – 29/02) 

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες ίσως χρειάζεται να ξοδέψετε αρκετά χρήματα είτε για τα παιδιά είτε για τον ερωτικό σας σύντροφο. Παράλληλα, τα οικονομικά του συντρόφου ή κινήσεις που κάνετε μαζί ίσως για θέματα ακινήτων, σίγουρα αποτελούν για εσάς πηγή άγχους.

 Ελεύθεροι, τις ημέρες αυτές είναι καλό να δουλέψετε πάνω στην αυτοπεποίθησή σας την αυτοεκτίμησή σας και να ανακαλύψετε τι είναι αυτό το οποίο είναι σημαντικό για εσάς στην ερωτική σας ζωή. Η αγάπη δεν θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες. Η εβδομάδα σας δίνει όμως τη δυνατότητα να καταλάβετε ότι οι υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας αξίες.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες η εβδομάδα αυτή είναι υπέροχη για την ερωτική σας ζωή. Σίγουρα έρχεστε κοντά με τον καλό σας. Ορισμένοι μπορεί να παντρεύεστε ή να κάνετε ή να δεχτείτε μια πρόταση γάμου. Όμορφα ταξίδια, ερωτικές στιγμές διασκέδασης, όλα είναι πιθανά να συμβούν. Απολαύστε αυτές τις ημέρες γιατί είναι πραγματικά καταπληκτικές για την σχέση σας.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή είναι μία από τις καλύτερες εβδομάδες για την ερωτική σας ζωή. Ένας δυνατός έρωτας θα σας παρασύρει. Το πρόσωπο αυτό μπορεί να έχει σχέση με το εξωτερικό ή να έχει και διαφορετική από τη δική σας εθνικότητα. 

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθετε βαθιά συναισθήματα για τον καλό σας και μπορείτε να τονώσετε το ερωτικό πάθος μεταξύ. Μετέπειτα το καλό κλίμα συνεχίζεται. Κυρίως την Τετάρτη μπορεί να έχετε κάποιες ξαφνικές και αναπάντεχες εξελίξεις για ένα ταξίδι ή ευχάριστα νέα τα οποία θα σας ανανεώσουν πολύ.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν υπόσχονται συγκλονιστικές εξελίξεις όμως συνολικά είναι ευχάριστες για την ερωτική σας ζωή. Η καλύτερη στιγμή όμως για να κυνηγήσετε τον έρωτα είναι η Τετάρτη, όταν δεν πρέπει να αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Γνωριμίες επίσης μπορεί να προκύψουν και μέσω του διαδικτύου.

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2024  – Stars Land