Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 7 έως 13 Οκτωβρίου 2024 – Παιχνίδια Εξουσίας

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 7 έως 13 Οκτωβρίου 2024 – Παιχνίδια Εξουσίας

Από τη Μαρία Σβύνου.

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 7 έως 13 Οκτωβρίου 2024 – Παιχνίδια Εξουσίας 3

    Η εβδομάδα που θα διανύσουμε θα προσφέρει εκπληκτικές ευκαιρίες επαγγελματικών συμφωνιών και ερωτικών  σχέσεων στο 4ο και 5ο Πενθήμερο  Καρκίνου, Ζυγού, Τοξότη, Υδροχόου, Ιχθύων, καθώς και το 4ο  Πενθήμερο του Σκορπιού.

  Το 4ο και 5ο Πενθήμερο Κριού, Διδύμων και το 5ο Πενθήμερο  Σκορπιού θα αντιμετωπίσει προβλήματα στις σχέσεις του συναισθηματική απογοήτευση και δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων του.

  Το 4ο και 5ο Πενθήμερο  Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω και το 6ο Πενθήμερο Ταύρου, Ζυγού, Ιχθύων θα χρειαστεί να ανταπεξέλθει σε επαγγελματικές και επιχειρηματικές αντιξοότητες. Η επικοινωνία με τον σύντροφο και συνεργάτες θα είναι στην «κόψη» του ξυραφιού.

   Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, η Αφροδίτη στον Σκορπιό κάνει όψη τριγώνου με τον Άρη στον Καρκίνο:

  Θα υπάρξουν προτάσεις νέων συνεργασιών με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό να εξετάσετε με λεπτομέρεια τις προτάσεις αυτές, ώστε να είστε όσο το δυνατό σίγουροι πως θα έχουν επιτυχία. Εάν είστε σπουδαστές θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στις σπουδές σας. Με τον σύντροφο σας θα έχετε την διάθεση να προγραμματίσετε μία μικρή «απόδραση» που θα ανανεώσει την σχέση σας.  

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2024  – Stars Land

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 17η, 18η, 19η  μοίρα του Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύων.

  Ο Ερμής στον Ζυγό κάνει όψη τριγώνου με τον Δία στους Διδύμους:

  Θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε τα σχέδια σας και να κλείσετε σημαντικές επιχειρηματικές και επαγγελματικές συμφωνίες με την ακαταμάχητη διπλωματία που σας διακρίνει. Ευνοούνται συμφωνίες και συνεργασίες με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Εάν σας απασχολούν νομικά ζητήματα, θα επιλυθούν με ευνοϊκό τρόπο. Με τον σύντροφο σας θα υπάρξει εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ σας και θα κάνετε δραστηριότητες που αρέσουν και στους δύο. 

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η, 21η, 22η  μοίρα του Διδύμων, Ζυγού, Υδροχόου.

  Ο Ερμής στον Ζυγό κάνει όψη αντίθεσης με τον Χείρωνα στον Κριό:

    Θα στεναχωρηθείτε από τον τρόπο συμπεριφοράς ατόμων που είναι σημαντικοί στην ζωή σας. Ο σύντροφος, οι συνεργάτες σας και άτομα της οικογένειας θα ρίξουν «δηλητηριώδη» βέλη που θα σας πληγώσουν. Θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ώστε να υπάρξει ισορροπία. Όμως θα αποτραβηχτείτε και θα «απομακρυνθείτε» από τα άτομα αυτά ώστε να αποφασίσετε εάν αξίζει να διατηρήσετε την επαφή μαζί τους μελλοντικά. 

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η, 21η, 22η  μοίρα του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω.

   Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024, η Αφροδίτη στον Σκορπιό κάνει όψη χιαστί με τον Δία στους Διδύμους:

  Θα έρθετε σε προστριβή με τον σύντροφο σας για θέματα που αφορούν τα κοινά έξοδα που κάνετε. Ίσως χρειαστεί να καλύψετε έξοδα δανείων, εφορίας, ασφαλειών που εκκρεμούν και να δυσκολευτείτε λόγω των εξόδων αυτών. Στον χώρο της εργασίας σας μπορεί να προκύψουν αλλαγές σε επαγγελματικές συμφωνίες, που θα αυξήσουν το κόστος των προϊόντων σας και αυτό να προκαλέσει οικονομική απώλεια από το κέρδος που είχε προβλεπτή. 

    Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η, 21η, 22η  μοίρα του Διδύμων, Σκορπιού. 

   Η Αφροδίτη στον Σκορπιό κάνει όψη χιαστί με τον Χείρωνα στον Κριό:

  Θα δυσαρεστηθείτε από την συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων σας στον χώρο της εργασίας. Θα αναγκαστείτε να αναλάβετε δικές τους ευθύνες και παρόλα αυτά δεν θα λάβετε τα εύσημα για την βοήθεια που τους προσφέρατε. Θα στεναχωρηθείτε από την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Είναι πολύ πιθανό να κάνουν περιττά έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Συνειδητοποιείτε πως αδιαφορούν και δεν συμμερίζονται τα δικά σας θέλω. 

 Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η, 21η, 22η  μοίρα του Κριού, Σκορπιού.

     Η Αφροδίτη στον Σκορπιό κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό:

  Θα αναστατωθείτε από κάποιες ξαφνικές ειδήσεις που αφορούν τον σύντροφο σας. Η αίσθηση της εμπιστοσύνης που έχετε για αυτόν θα διαρραγεί. Θα έρθετε σε έντονη διαφωνία μαζί του και είναι πολύ πιθανό να χωρίσετε.

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η, 21η, 22η  μοίρα του Σκορπιού και στην 5η, 6η, 7η μοίρα του Κριού.

  Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024,  ο Ερμής στον Ζυγό κάνει όψη χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο:  

  Θα αναστατωθείτε δυσάρεστα λόγω οικονομικών απωλειών που θα προκύψουν από κάποια επαγγελματική συμφωνία και επένδυση που έχετε κάνει. Θα κινηθείτε απρόβλεπτα χωρίς να σκεφτείτε με ηρεμία τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσετε την δυσκολία που έχει προκύψει. Η σχέση σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας θα έρθει σε ρήξη.   

 Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 25η, 26η, 27η  μοίρα του Ταύρου, Ζυγού.

  Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024, ο Δίας στους Διδύμους κάνει όψη εξάγωνου με τον Χείρωνα στον Κριό:

   Θα έρθετε σε επικοινωνία με άτομα που γνωρίζετε μέσα από κοινές δραστηριότητες και θα πετύχετε κοινούς στόχους που σχεδιάζατε από κοινού. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα ένα δικό σας «όνειρο» με την βοήθεια σημαντικών ατόμων. Θα νιώσετε εσωτερική πληρότητα και ευδαιμονία λόγω της εκπλήρωσης των στόχων σας.  

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η, 21η, 22η  μοίρα του Κριού, Διδύμων, Ζυγού, Τοξότη.

    Ο Ερμής στον Ζυγό κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς:

  Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες «εκπληκτικών επενδύσεων» και επαγγελματικών συμφωνιών από άτομα που βρίσκονται στον χώρο της εργασίας σας. Θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να συμμετέχετε σε άτοπες επιχειρηματικές συμφωνίες. Η επικοινωνία με τον σύντροφο σας δεν είναι ξεκάθαρη και υπάρχουν μεταξύ σας κρυμμένα μυστικά. Να είστε υποψιασμένοι και επιφυλακτικοί ως προς τις προθέσεις των ατόμων που θα έρθετε σε επαφή. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να υπογράψετε συμβόλαια χωρίς την βοήθεια νομικής κάλυψης. 

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 26η, 27η, 28η  μοίρα του Ζυγού, Ιχθύων.

  Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, ο Ερμής στον Ζυγό κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς:

  Θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα και καθυστέρηση στην επίτευξη επαγγελματικών συμφωνιών. Δεν αποκλείετε να υποστείτε και οικονομικές απώλειες λόγω εξωτερικών παραγόντων. Η επικοινωνία με τον σύντροφο σας είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Έχετε αποστασιοποιηθεί και απομακρυνθεί συναισθηματικά και σωματικά. 

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 27η, 28η, 29η μοίρα του Ζυγού και στην 12η, 13η, 14η μοίρα των Ιχθύων.

   Ο Ερμής στον Ζυγό κάνει όψη  τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω:

  Θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες με άτομα της οικογένειας, τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Θα διαδραματιστούν παιχνίδια εξουσίας που είναι γνώριμα για εσάς.

Πρόκειται για προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν και δεν έχουν επιλυθεί καθώς όλες οι πλευρές επιμένουν στην δική τους άποψη. Η ρήξη και η διάσπαση θα είναι η μοναδική λύση. Όταν δεν είναι εφικτή η εύρυθμη επικοινωνία στην καθημερινότητα μας, επιβαρύνουμε τον εαυτό μας με σχέσεις που δεν μας αρμόζουν και δεν μας ταιριάζουν. 

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 28η, 29η, 30η  μοίρα του Ζυγού, Αιγόκερω.

  Ο Άρης στον Καρκίνο κάνει όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό: 

   Θα έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με άτομα που βρίσκονται σε ανώτερη θέση από εσάς στον χώρο της εργασίας. Ο τρόπος συμπεριφοράς τους θα σας «πληγώσει» και θα σας στεναχωρήσει πολύ. Επίσης «γνώριμες» τοξικές συμπεριφορές συγγενικών σας ατόμων θα επαναφέρουν στην μνήμη σας «πληγές» του παρελθόντος.  

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η, 21η, 22η  μοίρα του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω.

  •  Ό,τι αναφέρουμε στο κείμενο αποτελούν γενικές προβλέψεις. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ο προσωπικός του αστρολογικός χάρτης είναι μοναδικός.

Τα 12 ζώδια και ο έρωτας! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)