Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/10/2024 – 20/10/2024 – Το άγγιγμα της Αφροδίτης

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/10/2024 – 20/10/2024 – Το άγγιγμα της Αφροδίτης

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/10/2024 – 20/10/2024 – Το άγγιγμα της Αφροδίτης

 Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Αυτήν την εβδομάδα, η θεά Αφροδίτη αποφασίζει να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη και θα χαρίσει σε πολλούς την εύνοιά της.

Πάμε όμως μαζί να δούμε το πλανητικό σκηνικό.

 Στις 14 Οκτωβρίου ο Ήλιος, από την 21η μοίρα του Ζυγού, θα σχηματίσει αντίθεση με τον Χείρωνα Rx, από την 21η μοίρα του Κριού. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε τις πληγές μας, να τις αποδεχτούμε και να αναζητήσουμε την ισορροπία στις σχέσεις μας με τους άλλους αλλά κυρίως στην σχέση με τον εαυτό μας. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του Β και στις αρχές του Γ δεκαημέρου.

 Την ίδια μέρα πάλι ο Ήλιος, από την 21η μοίρα του Ζυγού, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία Rx, από την 21η μοίρα των Διδύμων. Ο Δίας λοιπόν θα βοηθήσει την αντίθεση που λίγο νωρίτερα θα έχει σχηματίσει ο Ήλιος με τον Χείρωνα. Περισσότερη αισιοδοξία αλλά και τύχη θα φωτίσουν την ζωή των τυχερών που θα δεχτούν την εύνοια αυτού του τριγώνου. Οι σχέσεις που είχαν προβλήματα θα μπορέσουν να τα αντιμετωπίσουν και να τα λύσουν. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι αλλά και οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες γεννημένοι στο τέλος του Β και στις αρχές του Γ δεκαημέρου.

 Ξανά την ίδια μέρα, ο Ήλιος, από την 21η μοίρα του Ζυγού, σχηματίζει τετράγωνο, αυτήν την φορά με τον Άρη, από την 21η μοίρα του Καρκίνου. Είμαστε πιο ευέξαπτοι και μας είναι περισσότερο εύκολο να έρθουμε σε αντιπαραθέσεις κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης. Επομένως οι ερωτικές αντιπαραθέσεις θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι στο τέλος του Β και στις αρχές του Γ δεκαημέρου.

 Στις 15 Οκτωβρίου η Αφροδίτη, από την 26η μοίρα και 30 λεπτά του Σκορπιού, σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό Rx, από την 26η μοίρα και 30 λεπτά του Ταύρου. Η όψη αυτή θα φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και αλλαγές στις σχέσεις.  Οι υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να ζήσουν στιγμές αποσταθεροποίησης λόγω της ανάγκης του ενός ή του άλλου για περισσότερη ανεξαρτησία. Άλλες όμως θα επωφεληθούν. Οι ελεύθεροι μπορεί να βιώσουν κεραυνοβόλους έρωτες, με αμφίβολη όμως διάρκεια. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Γ δεκαημέρου.

 Στις 16 Οκτωβρίου η Αφροδίτη, από την 28η μοίρα του Σκορπιού, σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα Rx, από την 28η μοίρα των Ιχθύων. Οι ερωτευμένοι θα έρθουν κοντά και η αγάπη τους θα δεχτεί την βοήθεια της ενσυναίσθησης και του ρομαντισμού. Οι ελεύθεροι θα κάνουν νέες ρομαντικές ερωτικές γνωριμίες που θα μιλήσουν κατευθείαν στην ψυχή τους. Επηρεάζονται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες αλλά και οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του Γ δεκαημέρου.

 Στις 17 Οκτωβρίου σημειώνεται η Πανσέληνος του μήνα, στην 24η μοίρα και 35 λεπτά του Κριού, στον άξονα Κριού/Ζυγού. Με το φως αυτής της Πανσελήνου νιώθουμε τολμηροί. Η Σελήνη από τον Κριό μας θυμίζει ότι πρέπει να επιδιώκουμε το καλύτερο για τον εαυτό μας. Ο Ήλιος από τον Ζυγό εγγυάται ότι αυτό δεν θα το κάνουμε δρώντας εγωιστικά, αλλά με γνώμονα την αρμονία στην σχέση μας. Ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας βοηθάνε την αγάπη. Όμως ο κυβερνήτης της Πανσελήνου, ο Άρης, μπορεί να μας κάνει βιαστικούς στις αποφάσεις μας. Πρέπει λοιπόν να κινηθούμε με γνώμονα την λογική και το πάθος, για να μην κάνουμε λάθη. Επηρεάζονται περισσότεροι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Γ δεκαημέρου.

 Στις 17 Οκτωβρίου η Αφροδίτη, από την 29η μοίρα του Σκορπιού, σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα, που είναι πια ορθόδρομος, από την 29η μοίρα του Αιγόκερω. Για άλλη μία φορά αυτήν την εβδομάδα οι ερωτευμένοι έχουν δυνατούς συμμάχους στο πλευρό τους. Το ερωτικό πάθος θα τονωθεί,  ενώ θα υπάρχουν ευκαιρίες για να ανακαλύψουμε τα αληθινά συναισθήματα του αγαπημένου μας, αλλά και τα δικά μας. Οι ελεύθεροι μπορεί να νιώσουν μεγάλο πάθος για κάποιον. Οι νέες σχέσεις των ημερών ίσως αλλάξουν τις ζωές πολλών.

Η σκέψη κάποιων όμως ίσως κολλήσει εμμονικά στο αντικείμενο του πόθου τους. Η όψη αυτή όμως μιλάει και για μυστικές ερωτικές σχέσεις. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του Γ δεκαημέρου, αλλά και οι Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι που είναι γεννημένοι τις 2 πρώτες ημέρες του δεκαημέρου.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Παράξενο – Stars Land

Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/10/2024 – 20/10/2024 – Το άγγιγμα της Αφροδίτης 3

Instagram:  Ioanna Ziampiri https://www.instagram.com/ioannaziampiri/

TikTok: Ioanna Ziampiri https://www.tiktok.com/@astro_ioanna

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 20/04) Πανσέληνος σχέσεων

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03) 

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα δεν πρέπει να περιμένετε πολλές εξελίξεις στην ερωτική σας σχέση. Μπορείτε όμως να σκεφτείτε το κατά πόσο η σχέση σας είναι όντως αυτό που επιθυμείτε. Σε περίπτωση που εξαρτάστε πολύ από τον αγαπημένο σας, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε.

 Ελεύθεροι, οι μέρες δεν υπόσχονται πολλές ερωτικές εξελίξεις και αυτό ίσως είναι καλό για εσάς. Όχι ότι θέλω να σας βλέπω singles. Απλά θέλω να πάρετε το χρόνο σας για να αναλογιστείτε και να κατανοήσετε τις πιο βαθιές επιθυμίες σχετικά με την ερωτική σας ζωή. 

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα χάρη στην επικοινωνία μεταξύ σας, μπορείτε να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα που είχατε με τον αγαπημένο σας. Κάτι που σας στενοχωρούσε, κάτι που ίσως σας είχε κάνει ακόμη και να θυμώσετε και που ίσως αφορά το σπίτι και την οικογένεια, μπορεί τώρα να ξεπεραστεί. Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι θα κυριαρχήσει η καλή θέληση και ο έρωτας και όχι ο θυμός.

 Eλεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορεί να έρθουν νέες γνωριμίες στην ζωή σας. Μάλλον όμως δεν σας πείθουν ή σας βρίσκουν σε μία περίοδο που δεν θέλετε να παραδώσετε εύκολα την ανεξαρτησία σας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου η τάση αυτή αυξάνεται. 

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 20/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, οι ημέρες σας δίνουν την δυνατότητα να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας και να βρείτε κοινό σημείο επαφής. Τα θέματα που σας απασχολούν είναι η οικογένεια και το σπίτι σας. Μπορείτε να κάνετε κινήσεις που να αφήσουν ικανοποιημένους και εσάς και τον σύντροφό σας. Επίσης οι γονείς σας ή τα πεθερικά σας παίζουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας για ένα ακίνητο, για ένα γάμο ή θέλουν πολύ να γίνουν παππούδες. 

 Ελεύθεροι, οι ημέρες είναι σημαντικές για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να έρθει στην ζωή σας μία γνωριμία ίσως μέσα από μέλη της οικογένειάς σας. Από όπου όμως και να προκύψει το σημαντικό είναι να κινηθείτε με γνώμονα την αρμονία χωρίς να βάλετε πίσω τις δικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ (21/04 – 20/05) Τυχερά παιδιά της Αφροδίτης

Α΄ Δεκαήμερο (21/04 – 30/04) 

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θέλετε να βάλετε περισσότερη χαρά στην ζωή σας και κάνετε περισσότερα πράγματα με τον σύντροφο και τα παιδιά σας. Αρκετοί από εσάς σκέφτεστε σχεδόν εμμονικά τα οικονομικά σας, τα δικά σας αλλά και την οικονομική σας κατάσταση σαν ζευγάρι. Για κάποιους οι ημέρες μπορεί να φέρουν σκέψεις για γάμο λόγω μιας εγκυμοσύνης.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν υπόσχονται νέες σχέσεις. Όμως δείχνουν ερωτικές σκέψεις για κάποιο άτομο. Ίσως το πρόσωπο αυτό το γνωρίζετε ήδη. Ίσως πάλι έρθει τώρα στην ζωή σας, μέσα από βραδιές διασκέδασης ή μέσω δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορείτε να βγείτε με τον αγαπημένο σας, και να βρείτε δικούς σας ανθρώπους. Καθώς περνούν οι ημέρες η προσοχή σας θα στραφεί στα κοινά σας οικονομικά με τον σύντροφο, τα οποία μπορεί και να σας αγχώσουν. 

 Ελεύθεροι, αν ψάχνετε εναγωνίως τον έρωτα, τότε θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Τότε μπορεί να κάνετε μία γνωριμία μέσω φίλων, αδελφών ή ακόμα και μέσα στο πλαίσιο της γειτονιάς σας. Ίσως όμως να μην προχωρήσει λόγω μυστικών ή κρυφών καταστάσεων.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, ποιος σας πιάνει αυτήν την εβδομάδα! Ετοιμαστείτε για άκρως ερωτικές ημέρες σας το λέω εξ αρχής. Ακόμα κι αν στο ξεκίνημα υπάρξει μια αστάθεια στην σχέση σας, θα την ξεπεράσετε. Έρχεστε κοντά με τον αγαπημένο σας και έχετε κοινούς σκοπούς και στόχους. Κάποιοι λοιπόν θα αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας. Επίσης, ίσως προγραμματίσετε άκρως ερωτικό ταξίδι.

 Ελεύθεροι, χαράς Ευαγγέλια για εσάς! Ετοιμαστείτε για κεραυνοβόλους και άκρως ρομαντικούς έρωτες! Οι σχέσεις αυτής της εβδομάδας έχουν την δυναμική να αλλάξουν την ζωή σας και να μεταμορφώσουν το μέλλον σας! Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι να δώσετε χώρο στον άλλον και να σεβαστείτε την διαφορετικότητά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 21/06) Περίεργη ερωτική ατμόσφαιρα

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05) 

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σας ενδιαφέρει πολύ η σχέση σας  και ίσως να υπάρξουν μικρές ανούσιες εντάσεις. Ίσως κουράσετε τον αγαπημένο σας με τις ιδιομορφίες σας. Το σημαντικό είναι ότι θα κάνετε όμορφα πράγματα μαζί. Επίσης κάποιοι σκέφτεστε με αισιοδοξία το μέλλον της αγάπης σας. Προσέξτε όμως την ύπαρξη κρυφών εχθρών, οι οποίοι υπογείως προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην αγάπη σας.

 Ελεύθεροι,  αυτές τις ημέρες οι πλανήτες δεν υπόσχονται την έναρξη νέων σχέσεων, ωστόσο οι ημέρες είναι ερωτικές. Μπορεί να τραβήξετε το ενδιαφέρον κάποιου προσώπου ίσως από τον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτός όμως μπορεί να σας επιθυμεί μόνο λόγω της εμφάνισής σας. Βέβαια μπορεί να ισχύει και το αντίστροφο. 

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάτι σας αγχώνει σε δουλειά ή σε οικονομικά και σας χαλάει την διάθεση. Αυτό το μεταφέρετε και στον σύντροφό σας αφού το οικονομικό κομμάτι αφορά και εκείνον. Οργανώστε λοιπόν από κοινού καλύτερα τα οικονομικά σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μάλλον δεν έχετε πολλές ερωτικές ευκαιρίες και δυνατότητες για να κάνετε μια νέα σχέση. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι τουλάχιστον θα μπορέσετε να φλερτάρετε, αλλά ούτε και αυτό προβλέπεται. Ασχοληθείτε λοιπόν με καριέρα και οικονομικά και περιμένετε περισσότερες εξελίξεις στο εγγύς μέλλον.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 21/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, στην αρχή της εβδομάδας θα χαθείτε σε φαντασιώσεις σχετικές με το μέλλον της σχέσης σας ή του γάμου σας. Ίσως ο αγαπημένος σας, σας δίνει μπερδεμένα σημάδια ή εσείς δεν τα διαβάζετε σωστά. Προσέξτε λανθασμένες κινήσεις σχετικές με τα κοινά σας οικονομικά. 

 Ελεύθεροι, οι γνωριμίες αυτήν την εβδομάδα θα σας μπερδέψουν. Παρόλο που ο έρωτας δεν σας υπόσχεται πολλά, καλό είναι να ξέρετε ότι εύκολα μπορείτε να παρασυρθείτε σε λάθος εκτιμήσεις, να απογοητεύσετε ή να απογοητευτείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/06 – 22/07) Περίεργη ερωτική εβδομάδα

Α΄ Δεκαήμερο (22/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες μπορείτε να απολαύστε την ευχάριστη πλευρά της ζωής. Μιλήστε με τον καλό σας, οργανώσετε ευχάριστες δραστηριότητες. Όσοι είστε γονείς θα περάσετε πολύ χρόνο με τα παιδιά σας. Αν έχετε μεγάλα σε ηλικία παιδιά μπορεί να σας πούνε ότι ερωτεύτηκαν.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας είναι για εσάς ένα παιχνίδι. Θέλετε να φλερτάρετε και θα το κάνετε. Κάποιοι μπορεί να βάλετε στο μυαλό σας ένα άτομο νεότερο από εσάς ηλικιακά. Για κάποιους άλλους όμως οι ημέρες θα φέρουν στο μυαλό σας ένα πρόσωπο ίσως από το παρελθόν, που μπορεί να μην έχετε ξεπεράσει.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07) 

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας φέρνει αντιμέτωπους με εντάσεις σε σπίτι, γάμο και οικογένεια. Τα προβλήματα δεν θα είναι καινούργια, οπότε μάλλον ξέρετε ήδη περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει ασυμφωνία για ένα ακίνητο; Δεν έχετε την ίδια προοπτική για την επισημοποίηση της σχέσης; Όσα επιμελώς κρύβατε, θα έρθουν στην επιφάνεια. Σκεφτείτε λοιπόν πως θέλετε να προχωρήσετε. 

 Ελεύθεροι, δεν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ερωτικής σας ζωής. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάνετε επαναλαμβανόμενα λάθη, ίσως επειδή προσπαθείτε υπερβολικά για να δημιουργήσετε μία σχέση. Όπως και να έχει οι ημέρες δεν φέρνουν ερωτικές δυνατότητες. Μάλλον έχετε ακόμα ανοιχτές υποθέσεις με το παρελθόν.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, το θέμα γάμος, σπίτι και οικογένεια γίνεται για εσάς το πιο σημαντικό ζήτημα της εβδομάδας. Υπάρχει αρκετή ένταση και μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες. Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε ακόμα κι έναν χωρισμό. Αν όμως είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου, τότε δεν έχετε τίποτα να φοβάστε. Εσείς δέχεστε άφθονη προστασία και μάλιστα πρέπει να περιμένετε υπέροχες ρομαντικές εξελίξεις με τον αγαπημένο σας. 

 Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές σας βρίσκουν να θέλετε να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας. Το θέμα γάμος και δημιουργία οικογένειας θα σας απασχολήσει πολύ τον επόμενο καιρό. Εύνοια όμως δέχεστε μόνο όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου. Εσείς ερωτεύεστε και αφήνεστε σε μία υπέροχη ρομαντική γνωριμία που ίσως εξελιχθεί σε μία πανέμορφη σχέση.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Ερωτική αναστάτωση

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08) 

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, οι ημέρες σας βρίσκουν να καταπιάνεστε με τα οικονομικά του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Μπορεί να κάνετε κάποιες αγορές ή να εξετάζετε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε ή να ξεκινήσετε μια συμβίωση με τον καλό σας. Το σαββατοκύριακο είναι πιο ερωτικό και μπορείτε σίγουρα να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο σας.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα είναι αρκετά ήρεμη για τα ερωτικά σας, οπότε δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο, από το σαββατοκύριακο θα παρατηρήσετε μεγαλύτερη ερωτική εύνοια και κινητικότητα. Δεν ξέρω αν θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, πάντως σίγουρα αν βγείτε θα φλερτάρετε.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή είναι μία άκρως κοινωνική εβδομάδα για εσάς. Πρέπει να περιμένετε καλές – για να μην πω πολύ καλές – εξελίξεις σχετικές με συμβόλαια και νέα δημιουργικά επαγγελματικά ξεκινήματα. Και ο έρωτας που είναι μέσα σε αυτό; Σας έχω έτοιμη την απάντηση. Ο αγαπημένος σας μοιράζεται μαζί σας την χαρά σας και σας δίνει δύναμη και όρεξη να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Τέλος, θα διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας μαζί με φίλους και αδέρφια και θα ολοκληρώσετε μια όμορφη εβδομάδα.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα σας βρίσκει άκρως κοινωνικούς. Ευχάριστες επαφές και πολλές μετακινήσεις δεν θα σας αφήσουν στιγμή να βαρεθείτε. Φίλοι και αδέρφια μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με κάποιο πρόσωπο. Μπορεί επίσης να ερωτευτείτε έναν φίλο σας, ενώ αν ασχολείστε με τον χώρο της εκπαίδευσης να ξέρετε ότι και από εκεί μπορεί να γεννηθεί ένας έρωτας.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 –22/08)

  Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, ξαφνικά γεγονότα σε σπίτι ή καριέρα θα αναστατώσουν την ηρεμία στην σχέση σας. Η ένταση και η αποσταθεροποίηση είναι γεγονός. Οι καλές σχέσεις θα ξεπεράσουν την τρικυμία. Ασταθείς όμως σχέσεις μπορεί να οδηγηθούν σε χωρισμούς. Αν υποκύψετε σε απιστίες αυτές μπορεί να αποκαλυφθούν και να προκαλέσουν έναν γρήγορο χωρισμό από το ταίρι σας.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να προκύψουν κεραυνοβόλοι έρωτες. Μπορεί όμως να κρατήσουν λίγο. Αν όμως μοιράζεστε ίδιες ιδέες και σέβεστε ουσιαστικά ο ένας την προσωπική ελευθερία του άλλου τότε μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια όμορφη σχέση. Ευνοούνται έρωτες με εκκεντρικά άτομα ή γνωριμίες μέσω του διαδικτύου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 22/09) Όμορφες και ήσυχες ημέρες

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι ήσυχη και δεν πρέπει να περιμένετε εξελίξεις στην ερωτική σας σχέση. Το σαββατοκύριακο είναι καλό για να περάσετε χρόνο με τον αγαπημένο σας στο σπίτι είτε μόνοι σας είτε με την παρέα καλών φίλων.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν υπόσχεται πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Το σαββατοκύριακο είναι καλύτερο και μπορεί τότε να κάνετε μια γνωριμία μέσω φίλων ή μελών της οικογένειάς σας. Επομένως μην αρνηθείτε προσκλήσεις!

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, ασχολείστε με πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας αλλά και των παιδιών σας. Μπορεί να υπάρξουν όμως κάποια θέματα που θα σας απασχολήσουν στους παραπάνω τομείς καθώς και στην εργασία σας. 

 Ελεύθεροι, οι ημέρες είναι πολύ ήσυχες. Κακά τα ψέματα δεν θα έχετε πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Ωστόσο ίσως έρθετε πιο κοντά με ένα σοβαρό και ώριμο πρόσωπο από τον ευρύτερο χώρο των συνεργασιών σας. Δεν είναι όμως κάτι που θα σας συνεπάρει.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 22/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ όμορφη στο σύνολό της για την σχέση σας. θα μιλήσετε για το μέλλον του δεσμού σας και θα απολαύσετε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να τονώσετε το πάθος μεταξύ σας. Κάποιοι μπορεί να σχεδιάζετε ένα ταξίδι, έναν γάμο ή μία μετακόμιση μαζί με τον καλό σας, ακόμη και σε άλλη πόλη ή χώρα.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ιδίως στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Ένας πολύ ρομαντικός έρωτας μπορεί να μπει στην ζωή σας και να την ταράξει. Οι πιθανότητες για έρωτα αυξάνονται με άτομα που ζουν μακριά από εσάς. 

ΖΥΓΟΣ (23/09 – 23/10) Διαπροσωπικές σχέσεις στο μικροσκόπιο

Α΄ Δεκαήμερο (23/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, σας απασχολούν τα οικονομικά σας όχι μόνο τα δικά σας αλλά και εκείνα του συντρόφου. Κάποιοι θα ξοδέψετε χρήματα για εσάς ή για να κάνετε ένα δώρο στον καλό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε ευκαιρίες για να γίνετε πιο κοινωνικοί και θα περάσετε όμορφα. Μπορεί να κάνετε κι ένα σύντομο ταξίδι με τον αγαπημένο σας, ίσως για να δείτε κοντινούς συγγενείς.

 Ελεύθεροι, ήρεμα τα πράγματα για εσάς, παρόλο που θέλετε πολύ να κάνετε μια σχέση. Περιμένετε το τέλος της εβδομάδας που θα δείτε σίγουρα μια βελτίωση στην κοινωνική σας ζωή. Μέσα από τον στενό σας κύκλο δεν αποκλείεται να κάνετε και νέες γνωριμίες.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα οι ημέρες για τους περισσότερους από εσάς θα είναι ήσυχες. Αν όμως είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του δεκαημέρου τότε θα έρθετε αντιμέτωποι με ζητήματα στην σχέση σας τα οποία δεν έχετε λύσει. Ο θυμός είναι σχεδόν βέβαιος. Ωστόσο επενδύστε στην επικοινωνία γιατί μπορείτε να βρείτε λύσεις. 

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν σας προσφέρουν πολλές ερωτικές δυνατότητες. Αν όμως προκύψουν γνωριμίες δεν είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθούν θετικά. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε εσείς που είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του δεκαημέρου γιατί μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 23/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, ήρθε επιτέλους η στιγμή να αποφασίσετε τι θα κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Σχέσεις που εδω και καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα θα πρέπει επιτέλους να τα αντιμετωπίσουν, γιατί η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, όπως απλά λέμε. Κάποιοι πρέπει να αποφασίσετε αν θα παντρευτείτε, ενώ άλλοι αν θα χωρίσετε. 

 Ελεύθεροι, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις σας απασχολούν όσο τίποτα άλλο αυτήν την εβδομάδα. Αν εδώ και λίγο καιρό μπήκατε σε μία σχέση, ίσως νιώθετε πίεση στο να προχωρήσετε γρήγορα σε μια επισημοποίηση. Αν κάνετε τώρα νέες γνωριμίες, προσπαθήστε να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας για να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 22/11) Δυνατός έρωτας για το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (24/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, για εσάς μάλλον ειπώθηκε το γνωστό:”no news is good news”. Καθόλου νέα είναι καλά νέα λοιπόν και όντως αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει ήσυχους. Σας απασχολούν μάλλον τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο. Ωστόσο, το σαββατοκύριακο σας βλέπω να ξοδεύετε χρήματα ή να δέχεστε ένα όμορφο δώρο από τον καλό σας.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα δεν ξέρω αν εσείς ψάχνετε τον έρωτα, πάντως για να το θέσω κομψά , εκείνος μάλλον δεν σας ψάχνει. Φαίνεται όμως ότι δεν σας νοιάζει και πάρα πολύ. Το μυαλό σας είναι έντονα στραμμένο σε οικονομικές κινήσεις που θέλετε να κάνετε.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες όσοι είστε γονείς θα περάσετε αρκετό χρόνο με τα παιδιά σας. Κάποιοι άλλοι μπορεί να ξεκινήσετε σοβαρές προσπάθειες για να κάνετε ένα παιδί. Φαίνεται γενικά ότι αυτά τα ζητήματα σας απασχολούν. Κάποιοι μπορεί να ζείτε μία παροδική πτώση της σεξουαλικής σας ενέργειας. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να κάνετε γνωριμίες με πρόσωπα που θα σας παρουσιάσουν τα αδέρφια σας, οι φίλοι σας ή οι κοντινοί σας συγγενείς. Ωστόσο, μπορεί να μην έχετε ιδιαίτερα ερωτική διάθεση για να προχωρήσετε.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11) 

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, μία υπέροχη ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσάς. Η σχέση σας ανανεώνεται, θα κάνετε σίγουρα ρομαντικά πράγματα οι δυό σας και το πάθος θα είναι πιο δυνατό από ποτέ. Κάποιοι μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι ή να αποφασίσετε να παντρευτείτε.

 Ελεύθεροι ετοιμαστείτε για τα καλύτερα αφού ένας εξαιρετικά δυνατός έρωτας θα μπει δίχως καμιά αμφιβολία στην ζωή σας. Άκρως ρομαντικές αλλά και παθιασμένες γνωριμίες σας περιμένουν και κυριολεκτικά δεν θα πιστεύετε την καλή σας τύχη! 

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Αισιοδοξία στις σχέσεις

΄Α Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα δεν είναι σίγουρα μια από τις πιο συναρπαστικές ερωτικές εβδομάδες της ζωής σας. Ωστόσο θα περάσετε καλά με τον σύντροφό σας αλλά και με τα παιδιά σας για όσους είστε γονείς. Το σαββατοκύριακο είναι σαφέστατα πιο ερωτικό από τις υπόλοιπες μέρες.

 Ελεύθεροι, αν αναζητάτε τον έρωτα, τότε σας λέω εξαρχής να μην κουράζεστε. Ασχοληθείτε ήσυχα με όλα όσα σας απασχολούν χωρίς να αγχώνεστε και κρατήσετ δυνάμεις για το σαββατοκύριακο. Τότε είναι πιθανό να κάνετε μία ερωτική γνωριμία με βαθύ ερωτικό χαρακτήρα.

 Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12) 

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, η οικογένεια και το σπίτι σας απασχολούν και ίσως είναι μια απαιτητική εβδομάδα. Μπορεί να χρειαστεί μάλιστα να κάνετε κάποια έξοδα για τους παραπάνω τομείς. Αν όμως είστε γεννημένοι την τελευταία μέρα του δεκαημέρου κάτι πολύ θετικό στην σχέση σας θα σας γεμίσει χαρά και ελπίδα!

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν σας φέρνουν τρελούς έρωτες. Αν όμως είστε στους τυχερούς που είστε γεννημένοι την τελευταία μέρα του δεκαημέρου τότε τα πράγματα αλλάζουν. Μία ερωτική γνωριμία μπορεί να δημιουργηθεί μέσα από τον φιλικό σας κύκλο ή τον χώρο των συνεργασιών σας, αρπάξτε λοιπόν την ευκαιρία!

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, μία πολύ ωραία εβδομάδα είναι μπροστά σας. Κάνετε νέα σχέδια με τον αγαπημένο σας και σίγουρα απολαμβάνετε πιο έντονη και ευχάριστη κοινωνική ζωή. Κάποιες ιδέες και μελλοντικά σχέδια που έχετε τώρα μπορείτε με επιτυχία να τα δρομολογήσετε. 

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ καλή για εσάς. Αρχικά έχετε καλή διάθεση και είστε αισιόδοξοι και πιο κοινωνικοί. Έρωτες μπορούν να γεννηθούν μέσω φίλων ή συνεργασιών. Επίσης αν ασχολείστε με συλλόγους ή ομάδες δεν αποκλείεται και επιτυχίες να σημειώσετε αλλά και να βρείτε το άλλο σας μισό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 20/01) Ρομαντική αγάπη για το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12) 

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτές οι ημέρες δεν θα φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή σας και αυτό είναι σίγουρα καλό, δεν νομίζετε; Θέματα οικογένειας και σπιτιού, σίγουρα σας κρατούν απασχολημένους. Οι γονείς ή τα πεθερικά σας μπορεί με κάποιο τρόπο να παρεμβαίνουν στις αποφάσεις σας για θέματα ακινήτων.

 Ελεύθεροι, αν σχετικά πρόσφατα μπήκατε σε μία σχέση, αυτές τις ημέρες μπορεί να κανονίζετε μα γνωρίσετε τους γονείς του συντρόφου σας ή εκείνος να σας παρουσιάσει τους δικούς του. Για τους υπόλοιπους δεν θα υπάρχουν πολλές εξελίξεις. Μάλλον νιώθετε πίεση από την οικογένειά σας στο να προχωρήσετε σε μία σοβαρή σχέση.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, ήρεμη έως και βαρετή θα χαρακτήριζα αυτήν την εβδομάδα. Αν όμως είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του δεκαημέρου, τότε θα πρέπει σχεδόν σίγουρα να περιμένετε εντάσεις με τον σύντροφό σας λόγω παρελθοντικών προβλημάτων. Προσπαθήστε να μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα, γιατί ορισμένοι φλερτάρετε έντονα με έναν χωρισμό.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν ευνοούν τις νέες σχέσεις. Στο τέλος όμως της εβδομάδας δεν αποκλείεται να νιώσετε αισθήματα για κάποιο πρόσωπο ίσως από τον επαγγελματικό σας χώρο. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για έναν απαγορευμένο έρωτα.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 20/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου γάμος, σπίτι και οικογένεια μπαίνουν στον μεγεθυντικό φακό αυτήν την εβδομάδα. Σίγουρα θα σας απασχολήσουν παλιές πληγές στους τομείς αυτούς, αλλά μπορείτε να εναρμονίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες με εκείνες του συντρόφου. Πώς; Μιλώντας ειλικρινά για όσα σας απασχολούν, αφήνωντας τον θυμό στην άκρη. Όχι μόνο θα βρείτε λύσεις, αλλά θα έχετε και όμορφες ρομαντικές στιγμές.

 Ελεύθεροι, οι ευνοϊκές παρόλες τις δυσκολίες της εβδομάδας σε καριέρα, σπίτι και γονείς, ο έρωτας έχει σκοπό να σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα. Ένας υπέροχος ρομαντικός έρωτας μπορεί να γεννηθεί και να σας κάνει να πιστέψετε στην αγάπη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/01 – 19/02) Κεραυνοβόλοι έρωτες για το Γ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες σκέφτεστε σίγουρα τρόπους για να βελτιώσετε το ερωτικό κομμάτι της σχέσης σας. Όσοι δεν είστε παντρεμένοι, έχετε στο μυαλό σας να μιλήσετε με τον καλό σας για αυτό ενδεχόμενο. Το μελανό σημείο για ορισμένους είναι η ζήλια που μπορεί να νιώσετε ή εμμονικές σκέψεις για τα κοινά σας οικονομικά με τον σύντροφο.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν υπόσχονται την δημιουργία νέων σχέσεων. Κάποιοι όμως από εσάς μπορεί να πιάσετε την σκέψη σας να κολλάει έντονα σε ένα πρόσωπο ίσως από τον επαγγελματικό σας χώρο. Αν με ρωτάτε να μάθετε αν ήρθε η στιγμή που θα αποκαλύψετε τα συναισθήματα σας, σας λέω ξεκάθαρα πως όχι. Επίσης αν έχετε κάποια ερωτική σχέση που την κρατάτε κρυφή δεν θα την αποκαλύψετε.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, εσείς αφήνετε τον έρωτα στην άκρη και ασχολείστε με τα οικονομικά σας. Αν όμως είστε γεννημένοι την τελευταία μέρα του δεκαημέρου έχετε μία υπέροχη εξέλιξη στην ερωτική σας σχέση! Ένα σημαντικό ταξίδι, η προοπτική για έναν γάμο, η απόκτηση παιδιού…κάτι εξαιρετικά χαρμόσυνο και τυχερό σας κάνει να χαμογελάτε.

 Ελεύθεροι, τις ημέρες αυτές το θέμα “έρωτας” σας αφήνει παγερά αδιάφορους. Δηλαδή και το άλλο σας μισό να περάσει από δίπλα σας, εσείς δεν θα το δείτε. Αν όμως είστε γεννημένοι την τελευταία μέρα του δεκαημέρου, τότε ένας έρωτας μπαίνει στην ζωή σας και σας δίνει ελπίδα για το μέλλον.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 19/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, έχετε μπροστά σας μια καταπληκτική εβδομάδα όπου μπορείτε να αποφασίσετε ακόμα και έναν γάμο ή μια ξαφνική συμβίωση! Αν είστε καιρό μαζί τότε ένα ταξίδι θα είναι άκρως τονωτικό για εσάς. Μόνο μελανό σημείο κάποια αστάθεια σε σπίτι και οικογένεια ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορεί να ερωτευτείτε και μάλιστα κεραυνοβόλα! Ο έρωτας μπορεί να γεννηθεί σε ένα ταξίδι, σε χώρους εκπαίδευσης ή και μέσω φίλων. Αν όμως είστε γεννημένοι στο τέλος του δεκαημέρου, μπορεί να μην έχει μεγάλη διάρκεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Νικητές οι εκπρόσωποι του Γ δεκαημέρου

Α΄ Δεκαήμερο (20/02 – 29/02) 

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, οι ημέρες είναι ήσυχες για την ερωτική σας σχέση. Σκέφτεστε όμως μια μεγάλη αλλαγή σε θέματα σπιτιού που μπορεί να αφορούν και μία μετακόμιση ή μια συμβίωση. Στην ιδιαίτερη περίπτωση που είστε χωρισμένοι, οι μέρες μπορεί να σημαίνουν έναν δεύτερο γάμο. Τέλος ορισμένοι προγραμματίζετε ένα ταξίδι για εσάς και τον καλό σας.

 Ελεύθεροι, η καλύτερη στιγμή για τα ερωτικά σας είναι το σαββατοκύριακο. Τότε μπορεί να γοητεύτειτε από ένα πρόσωπο που ίσως έχει σχέση με την καριέρα σας. Προσέξτε όμως την συμπεριφορά σας. Μπορεί να πείτε το λάθος πράγμα την λάθος στιγμή και να μην κάνετε καλή εντύπωση.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει να ασχολείστε με σοβαρότητα με τα θέματα της αγάπης σας. Θέλετε να κάνετε κάποιες κινήσεις σχετικές με το σπίτι σας. Μπορεί αυτές να αφορούν μία ανακαίνιση ή μετακόμιση ή μία επέκταση της οικογένειάς σας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε να γίνετε γονείς.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε σοβαρές γνωριμίες ή ψάχνετε αποκλειστικά και μόνο για σοβαρές γνωριμίες. Αυτές ναι μπορεί να προκύψουν αλλά μάλλον δεν θα εξελιχθούν άμεσα. Δεν πειράζει όμως, το καλό πράγμα αργεί!

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, έχετε μπροστά σας μία πολύ καλή εβδομάδα για την σχέση σας. Ανανεώνετε τον έρωτα σας με το να δοκιμάσετε πρωτότυπα πράγματα. Ένα ταξίδι, μία μεγάλη αλλαγή, ακόμα και οικονομική εύνοια είναι όλα πιθανά. Ρομαντισμός και αγάπη είναι δυνατοί σας σύμμαχοι.

 Ελεύθεροι, είστε έτοιμοι για μία υπέροχη ερωτική εβδομάδα; Ελπίζω πως ναι γιατί αυτές τις ημέρες θα πέσετε στα δίχτυα ενός ρομαντικού έρωτα. Αυτός μπορεί να γεννηθεί με κάποιο πρόσωπο που ζει μακριά σας ή που είναι ακόμη και διαφορετικής εθνικότητας. Ευνοούνται επίσης οι έρωτες από το διαδίκτυο.

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Καρμικό Ωροσκόπιο: 14 – 20 Οκτωβρίου 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)